chimpfive כתב:
Berger כתב:
זה היה דיי צפוי האמת שמלבד העניין הכספי אנחנו פחות מושכים שחקנים מבעבר. אנחנו לא משחקים או נשחק באירופה(שיקול של שחקנים זרים) וניאבק בתחתית ובפלייאוף התחתון עד סוף העונה(שיקול של ישראלים).
בדיוק בגלל מצב כזה הייתי מוכן לבלוע את הגלולה ולהחתים את הסמרטוט, הגם שאני לא סובל אותו בעצמי. לפחות היינו רואים קצת כדורגל וללא ספק היינו משתרגים משמעותית.
אין סיכוי שנביא ישראלי שייתן אימפקט כמו שהסמרטוט יכול היה לתת, וספק גדול אם נביא זר ברמה כזאת או בעמדה שלו בכלל.
אז שמרנו על העקרונות שלנו(שיהיה) אבל גם הגדלנו את הסיכוי שלנו למצוא את עצמנו בליגה השנייה בשנה הבאה.
מדהים שפתאום הרוב מודים שהיו שמחים לקבל את הסמרטוט בחזרה. כבירי מקבל צינורות מכל הכיוונים...
האמת שהייתה לי שמחה קלה אתמול כשפורסם שהוא סיכם. לא כי אני אוהב אותו או שמח לקבל אותו בחזרה, אבל מבחינת כדורגל הסיכויים שלנו להישאר בליגה איתו היו עולים משמעותית.
הרבה יותר מטרידה אותי האפשרות של לרדת ליגה מאשר להתמודד עם רגשות האשם על החתמת הסמרטוט או מהטפות של אוהדי המחלה ואחרים על חוסר עמוד שדרה.
בסופו של יום, לדעתי לפחות(שמבוססת על השערה בלבד), אם כבירי היה יודע שיש לו אור ירוק משער 5 להחתים את הסמרטוט, הוא היה כבר עם חוזה חתום בקבוצה.
המעורבות הקיצונית של האוהדים בהחלטות המקצועיות מתחילה להיות קצת מוגזמת. צריך לדעת להפריד בין מחאות לגיטימיות(סטייל טביב) לבין המצב הנוכחי. אני לא חושב שלמישהו יש ספק שכבירי רוצה את טובת הקבוצה אחרי הכל.