תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה ברור שברקוביץ' עושה כאן פוזות של מקצוען כדי להרוויח תמלוגים בקהילת הכדורגל. אם באמת הוא מזיין תשכל על גנן בן 70 שלא קיבל שכר, זה חמור ביותר.
בכל מקרה, הוא חלק מהדרעק המסריח שיש לנו במועדון. הוא, רמון ומקורביו וחג'ג', צריכים לקחת איתם את הקרטון וללכת להטריד מועדון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:27 
GATE7 כתב:
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:
חג׳ג׳ תעוף מהקבוצה הזו כבר חתיכת אפס. לפחות נשמע כאילו ברקוביץ׳ מנסה לשמור על שפיות ניהולית.

מזה שפיות ניהולית. ממש התנהלות מופתית- גאל אטוק, ליאור ברקוביץ, לזמי ודדו, בקשה להעניש את הקבוצה על אירועי הדרבי- דוגמא לניהול מופתי ונטול קומבינות

בנושא המדובר לפחות, ברקוביץ' צודק וחג'ג' הוא בושה וחרפה.

סבבה, אבל איך זה קשור לזה שהחלק השני של המשפט שלך הזוי? ברקוביץ מנסה לשמור על שפיות ניהולית? ברקוביץ מנהל את הקבוצה באופן מביש. לא שפיות ניהולית ולא נעליים. גם פה טובת הקבוצה לא זו שמנחה אותו, אלא האגו הנפוח שלו שכבר הוכיח כמה נזק הוא עושה בעבר.
זה כמובן לא עושה את חג'ג' יותר טוב, אבל אם אני חייב לבחור בניהם אני בטח לא בוחר בברקוביץ

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 22 דצמבר 2014, 13:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:28 
dino כתב:
אבל זה ברור שברקוביץ' עושה כאן פוזות של מקצוען כדי להרוויח תמלוגים בקהילת הכדורגל. אם באמת הוא מזיין תשכל על גנן בן 70 שלא קיבל שכר, זה חמור ביותר.
בכל מקרה, הוא חלק מהדרעק המסריח שיש לנו במועדון. הוא, רמון ומקורביו וחג'ג', צריכים לקחת איתם את הקרטון וללכת להטריד מועדון אחר.

תבוא תשים כסף.
10M$ (ביורו - 8M)

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 22 דצמבר 2014, 13:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ציטוט:
לאחר הראיון אמש שהעניק איל ברקוביץ בו טען כי ישנו גנן בן 70 שעובד במועדון ולא קיבל את שכרו, ערך היום חבר הדריקטוריון סיימון כץ בדיקה מול גורמים בקבוצה אם אכן קיים אדם כזה שלא קיבל את שכרו. כץ רצה להציע לשלם את שכרו באופן אישי, אך לתדהמתו גילה כי אין איש כזה והפועל מעסיקה חברה חיצונית לגינון; "לא היה ולא נברא" , אמר הבוקר כץ בהתייחס לדברי ברקוביץ אמש. "חבל שאנשים שעובדים במועדון מכפישים את הפועל".

ברקוביץ או סיימון כץ?

מאמין לסיימון בעיניים עצומות.

זה מרתיח הדבר הזה. כאילו שלא חסר חרא בקבוצה הזו שצריך גם סיפור שלא קיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
dino כתב:

תבוא תשים כסף.

שחג'ג' ורמון ישימו כסף אמיתי ולא הלוואות וערבויות. כסף שהולך לקבוצה ונקבר שם לעד ואז אני אבוא ואשים כסף. תגיד להם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:31 
dino כתב:
Redfan כתב:
dino כתב:

תבוא תשים כסף.

שחג'ג' ורמון ישימו כסף אמיתי ולא הלוואות וערבויות. כסף שהולך לקבוצה ונקבר שם לעד ואז אני אבוא ואשים כסף.

לא אכפת לי מכל הזבל ששורץ במועדון.
שיבוא כבר מישהו שפוי, לא משנה לי מי, שאוהב כדורגל, ולא חסרים כאלה, ושפשוט ישים את הכסף הקטן הזה(לעשירים), ויתן לנו אויר.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 22 דצמבר 2014, 13:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:31 
שחר כתב:
ציטוט:
לאחר הראיון אמש שהעניק איל ברקוביץ בו טען כי ישנו גנן בן 70 שעובד במועדון ולא קיבל את שכרו, ערך היום חבר הדריקטוריון סיימון כץ בדיקה מול גורמים בקבוצה אם אכן קיים אדם כזה שלא קיבל את שכרו. כץ רצה להציע לשלם את שכרו באופן אישי, אך לתדהמתו גילה כי אין איש כזה והפועל מעסיקה חברה חיצונית לגינון; "לא היה ולא נברא" , אמר הבוקר כץ בהתייחס לדברי ברקוביץ אמש. "חבל שאנשים שעובדים במועדון מכפישים את הפועל".

ברקוביץ או סיימון כץ?

מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
ציטוט:

ברקוביץ או סיימון כץ?

מביש

מאוד מעניין לשמוע את התגובה של ברקוביץ בעניין. בטח התבלבל עם גנן בעירייה שם ממול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:
חג׳ג׳ תעוף מהקבוצה הזו כבר חתיכת אפס. לפחות נשמע כאילו ברקוביץ׳ מנסה לשמור על שפיות ניהולית.

מזה שפיות ניהולית. ממש התנהלות מופתית- גאל אטוק, ליאור ברקוביץ, לזמי ודדו, בקשה להעניש את הקבוצה על אירועי הדרבי- דוגמא לניהול מופתי ונטול קומבינות

סבבה, אבל איך זה קשור לזה שהחלק השני של המשפט שלך הזוי? ברקוביץ מנסה לשמור על שפיות ניהולית? ברקוביץ מנהל את הקבוצה באופן מביש. לא שפיות ניהולית ולא נעליים. גם פה טובת הקבוצה לא זו שמנחה אותו, אלא האגו הנפוח שלו שכבר הוכיח כמה נזק הוא עושה בעבר.
זה כמובן לא עושה את חג'ג' יותר טוב, אבל אם אני חייב לבחור בניהם אני בטח לא בוחר בברקוביץ

ברקוביץ' הוא אידיוט מטומטם שגורם נזק. אבל הנזק שהוא גורם, הוא נזק נקודתי. בן אדם כמו חג'ג' עושה הרבה יותר נזק מכיוון שהוא מהווה מכשול (אקטיבי כמו שזה נראה) בדרך להבראת הקבוצה. כל התרומות לחלוצים, אלה בדיוק סוג הדברים שמשמרים את המצב הקיים. אנחנו עדים לזה כבר 3 שנים. ועושה רושם שזה נעשה במכוון.
תאמין לי, שברגע שאנשים כמוהו לא יהיו קשורים להפועל, אז כל ברקוביצ'ים והדומבים ייעלמו גם הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:37 
kruvi1 כתב:
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:

ברקוביץ' הוא אידיוט מטומטם שגורם נזק. אבל הנזק שהוא גורם, הוא נזק נקודתי. בן אדם כמו חג'ג' עושה הרבה יותר נזק מכיוון שהוא מהווה מכשול (אקטיבי כמו שזה נראה) בדרך להבראת הקבוצה. כל התרומות לחלוצים, אלה בדיוק סוג הדברים שמשמרים את המצב הקיים. אנחנו עדים לזה כבר 3 שנים. ועושה רושם שזה נעשה במכוון.
תאמין לי, שברגע שאנשים כמוהו לא יהיו קשורים להפועל, אז כל ברקוביצ'ים והדומבים ייעלמו גם הם.

חביבי, אין לי ויכוח איתך. גם ההודעות שלי לא סותרות בשום צורה את מה שאתה כותב.
חג'ג' בסטיונר וברקוביץ אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
מתי הכרעה בעניין הבוררות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
בושה שהבלגן בעיצומו ולא נשמעה מילה אחת מפיו של מחזיק בזכויות הניהול - חיים המשמיד רמון. בכל זאת הוא לכאורה המפקד הראשי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
נמאס כבר לקום בבוקר ולפתוח אתרי ספורט. פשוט נמאס להכנס לדיוני חדשות פה. מתי התקופה הזאת תגמר. מתי. רק מה שבטוח שכשיגיעו ימים מאושרים, המועדון והקהל הזה יהיו מאוחדים מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 13:53 
שם את זה כאן, כדי שתבינו עד כמה אנחנו במצב של ריקבון. שימו לב לשכר של הזרים שלנם שפי אלף יותר טובים ומשפיעים משלנו. תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 14:00 
אני לא מבין, מישהו באמת חשב שיש גנן כזה?
כמה שטויות הבנאדם מוציא מהפה שלו וסותר את עצמו 5 פעמים במשפט אחד. כן, אדם בן שבעים לא קיבל משכורת שנה וחצי ומתחנן!! בפני ברקוביץ לקבל כסף.
די, שישחרר אותנו מהשטויות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 14:00 
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:
Oleg Neduda כתב:
GATE7 כתב:

זה הרושם שאני מקבל, זה שזה הזוי בשבילך זה בסדר. אומנם הוא לא מנהל טוב יחסית וזה גם קשור למי שהוא אבל נראה שברוב הפעמים הוא בסך הכל מנסה לעשות את העבודה שלו בתנאים שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
מדהים שהקומבינה עם גאל אטוק עוברת בשקט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם יש אדם כזה או לא, אבל אני בטוח שיש גופים שלא קיבלנו כסף מהפועל כבר שנה וחצי אם לא יותר.

וכן ברקוביץ מנסה לשמור על שפיות ניהולית.
לא יודע מה הסיפור של גאל אטוק, אבל אם זה בשביל זהבי כמו במקרה חיפה, כנראה שהוא היה משחק.
לגבי לזמי וכו' אני שמח שהפנמתם את העובדה שכאשר הם הוחתמו היו לנו בקופה - 30 מליון שקל ו 8 שחקנים לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:11 
סמור כתב:
מדהים שהקומבינה עם גאל אטוק עוברת בשקט...

לא ש70% מהקהל מודע לקיומו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:24 
el dudernio כתב:
אני לא יודע אם יש אדם כזה או לא, אבל אני בטוח שיש גופים שלא קיבלנו כסף מהפועל כבר שנה וחצי אם לא יותר.

לא יודע מה הסיפור של גאל אטוק, אבל אם זה בשביל זהבי כמו במקרה חיפה, כנראה שהוא היה משחק.
לגבי לזמי וכו' אני שמח שהפנמתם את העובדה שכאשר הם הוחתמו היו לנו בקופה - 30 מליון שקל ו 8 שחקנים לליגה.

צודק. החתימו את לזמי וכו' כדי שיהיו שחקנים לליגה. בגלל זה מאז אותם לזמים כמעט ולא מתלבשים בעוד שעלו לבוגרת 3 שחקני נוער שמתלבשים בקביעות (שגיב כבר פחות בקביעות) על חשבון הלזמים. לא היה יותר פשוט מלכתחילה לוותר על שחקני ליגה ב' לטובת שחקני בית שעולים עשרה שקלים?

אייל ברקוביץ מנהל את הקבוצה כמו בסטה. זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא טועה יש איזשהו הסכם עם אטוק שעד שהוא לא משחק לא משלמים לו נשמע הזוי אבל שמעתי על זה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
בזמנו אני חושב שגם אלו וגם אלו היו אמורים להיות שחקני ליגה פעילים....

שוב אני חושב שכמו שנה שעברה גם השנה עשו טעויות, אבל השנה הן על כסף הרבה יותר קטן ובסיכון יותר קטן,
סוג של הפנמה של המצב. הרצון ללכת על עטר או על חלוץ זר "תותח" במימון חיצוני זה חזרה על אותן טעויות יקרות.
אז כן אפשר להגיד שההתנהלות של ברקוביץ היא בגדר "שפיות ניהולית" לעומת כל מה שקורה בקבוצה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
el dudernio כתב:

צודק. החתימו את לזמי וכו' כדי שיהיו שחקנים לליגה. בגלל זה מאז אותם לזמים כמעט ולא מתלבשים בעוד שעלו לבוגרת 3 שחקני נוער שמתלבשים בקביעות (שגיב כבר פחות בקביעות) על חשבון הלזמים. לא היה יותר פשוט מלכתחילה לוותר על שחקני ליגה ב' לטובת שחקני בית שעולים עשרה שקלים?

וואו אז הגיעו 3 שחקנים שלא משחקים !! שוק חיינו. דבר שלא קרה פה פעם אחת ב20 השנה האחרונות.

הוא ניסה משהו כשהמצב היה אסון ולא הצליחו להביא כלום. ניסה. לא הלך.
זה לא שהפסדנו עליהם יותר מדי כסף. הם מרוויחים משכורת מביכה

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 22 דצמבר 2014, 15:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ברקוביץ' מנהל את הפועל ת"א כאילו היא פח הזבל של מכבי חיפה, יותר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א זה מועדון חולה, ולכן כשאייל ברקוביץ' הגיע להיות מנהל מקצועי הוא הפך מהר מאוד למנהל כללי, וחשוב מאוד להפריד בין הדברים.

1. בכל מה שקשור לפן המקצועי אני נותן לברקוביץ' ציון סביר. הוא קיבל קבוצה מפורקת, שחקנים הזויים שיושבים על חוזים פסיכיים ל50 שנה והיה צריך לקצץ בכל מקום אפשרי כדי לבנות סגל נורמלי. אין לי ספק שאם היה לו את אותו תקציב שחקנים ללא החוזים שקיבל כנדוניה (איליץ', קולין, אבוטבול, גרזיציץ', שני שוערים וכיו"ב) הסגל היה נראה אחרת, ובפרט ההרכב הראשון. הוא נאלץ להתמודד עם אילוצים שנבנו כאן במשך השנתיים האחרונות, אילוצים שכל איש מקצוע היה נאלץ להתמודד איתם ובהיעדר מזומנים הסגל היה נראה פחות או יותר אותו דבר. גם דגני לדעתי זו לא החלטה שלו. מבין כל המנטרות של ברקוביץ', "הייתי צריך לבנות קבוצה של 20 מיליון מקבוצה של 50 מיליון" היא בין היחידות שנכונות.
למרות כל הדברים האלה, הפרסומים לאחרונה על השכר שלו הוכיחו שאפשר היה להשאיר את רב"ש או להביא מאמן נורמלי אחר (עם או בלי דומב לצידו) ככה שבשורה התחתונה כל המערכת המקצועית הייתה ללא ספק טובה יותר.

2. לגבי ברקוביץ' המנהל כבר הבעתי את דעתי אחרי אירועי הדרבי שלדעתי היו צריכים להביא לסיום העסקתו בהפועל.
אפשר לזקוף לזכותו כמה דברים חיוביים כמו סגירת מתחם האימונים בפני הקהל, אבל במקביל יש אינספור סיפורים (שפורסמו ושלא פורסמו) על התנהלות מעוררת מחלוקת במקרה הטוב. אירועי הדרבי היוו גושפנקא לכך שהבחור הזה עובד אצל עצמו הרבה לפני שהוא עובד בהפועל ת"א. כל הראיונות הבלעדיים האלה שהוא מעניק כל יום כבר יצאו מכל החורים.
גם אם הוא צודק במקרה הספציפי הזה מול חג'ג', ברור לכל אוהד שקצת מבין מי נגד מי שהרומן הזה לא ימשך עוד הרבה זמן וכדאי לסיים אותו לפני שהוא יגרום להפועל נזק משמעותי.

לסיכום אני רק יכול לאחל להפועל שעידו חג'ג', אייל ברקוביץ', אסי דומב ושי אבוטבול יארזו את עצמם לקבוצה אחרת שבה הם יוכלו להפגין את המקצועיות והלארג'יות שלהם (איש איש ותחומו) וישאירו את הפועל עם קצת פחות בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:43 
Maor7 כתב:
Oleg Neduda כתב:
el dudernio כתב:

וואו אז הגיעו 3 שחקנים שלא משחקים !! שוק חיינו. דבר שלא קרה פה פעם אחת ב20 השנה האחרונות.

הוא ניסה משהו כשהמצב היה אסון ולא הצליחו להביא כלום. ניסה. לא הלך.
זה לא שהפסדנו עליהם יותר מדי כסף. הם מרוויחים משכורת מביכה

סבבה, המשכורת של דדו,לזמי,דרור, אטוק, עוביידה וגל מלכה מביכה (ואני ספרתי 6 ולא 3). ועדיין, עם הכסף הזה אי אפשר היה לשלם לגנן (שמסתבר שבכלל לא קיים. עוד פנינה של המנהל השפוי)?
הביאו 6 שחקנים חדשים שביחד אני לא חושב שהשלימו 90 דקות.
וברור שזה מצטרף לשלל הפדיחות שעשה אייל ברקוביץ מאז שהגיע. זאת התנהלות מבישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
הובאן רק 50 אלף?!

סחטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
כשמכבי היו מועדון חולה הייתה מחנאות בין השחקנים, אצלנו לקחו את זה צעד קדימה ויצרו מחנאות בתוך הצוות המקצועי וההנהלה(חג'ג'-דומב מול רמון-ברקוביץ').

בלהיות גרועים אנחנו הכי טובים בעולם.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 22 דצמבר 2014, 16:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
שמייח שם בחודרוב.
בהצלחה לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: