תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Charlie כתב:
זה מחזיר אותי לויכוחים בשער שבע בתחילת עונת 2011/12. איך "החיילים" של חונטת תאומים ביציע התסיסה את הקהל נגד טביב. אני זוכר ששאלנו "מה רע לכם עכשיו במקום הראשון והעפלה לליגה האירופית? וכמה סבלתם ב-3 השנים האחרונות מאז שטביב הצטרף?"
כמובן שזה לא עניין את "האוהדים" מטעם, ואז זרקנו לעברם: "ומי יבוא במקומו?!" וקיבלנו את התשובה הידועה: "אוו, אין לכם מושג. לא חסרים אנשים עשירים מאוד שרוצים את הפועל".

נו, אז אותם מופקרים גירשו את טביב, במקום מיליונר קיבלנו את רמון, חג׳ג׳, סיימון ומימון חיצוני. אחר כך באו כבירי והקפאת ההליכים על רקע קבוצת תחתית זה 3 שנים ברצף.
ואיפה המולטי מיליונר שהבטיחו לנו עוד בסוף 2011, לפני 5 שנים, מגרשיו של טביב?! מדוע לא בא אז? ומדוע לא בא היום?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

מי זה "שאלנו"? למה בכלל צריך להכנס למקומות האלה. כולם רוצים מה שטוב להפועל. להציג את זה כ"מה רע לכם במקום ראשון וליגה אירופית" זו קצת דמגוגיה. לי יש ביקורת אחרת על המאבק בטביב כי אם אני זוכר נכון, הקטליזטור למאבק הזה היה שהוא יצא נגד הקהל על הכתובות בשער 11 (דבר שאני מצפה מכל בעלים של הפועל לעשות בעתיד). להגיד שיצאו למאבק נגדו בגלל שאין לו מוסר תשלומים זה קצת בדיחה אחרי כבירי ורמון.
בסוף תמיד היה חשד נגדו שהוא בא לגנוב את הפועל. אם זה קרה בפועל אני לא יודע אם למישהו יש הוכחות אבל מה ש"יש" זה המון כסף שהיה ועכשיו אין. אלוהים יודע מה היה שם. זה גם יכול להיות החונטה של תאומי, רמון וויצמןץ מבחינתי כולם עשו עלינו סיבוב.

למה? כי 5 שנים אני שומע סיפורים על אותם מולטי מיליונרים שכל כך רוצים לשרוף את הכסף שלהם על כמו מיני "דגנים ושיימנים", ואנחנו פשוט תקועים עם טביב, רמון וכבירי. אז עכשיו יוצאת האמת לאור והיא לא נעימה לחלק מהאנשים שחשבו שיהיו קופצים עם כיסים עמוקים.
אני מקווה לאכול את הכובע מחר כשיסתיים המכרז אבל אני סקפטי שאפילו מר סתיו שחם באמת יגיע. אז איפה הם כולם?

לגבי טביב - אתה צודק, אין טעם לפתוח את זה, מבחינתי זו טעות היסטורית של מי שדחק אותו החוצה ומי שעזר לזה לקרות - בתמורה למשהו או מתוך טמטום / תמימות - אבל את הנעשה אין להשיב. אין פה קטליזטור, רק חיפשו איפה ניתן לפגוע ולהתסיס והאיש נפל בפח וכשהבין כבר היה מאוחר מדי.
כסף שנעלם? קח דף ועט ותרשום את ההכנסות של הפועל (ע"פ הפרסומים) בשנים 2009-2012 ואת ההוצאות שלה. מבטיח לך שתגלה דברים מעניינים שאולי לא חשבת עליהם, ושיעזרו לך להבין שאין שום "100 מיליון שקל עודפים שנעלמו להם מהקופה בשנה וחצי".

בקיצור, לא יכולתי להתאפק כשראיתי שאחד כמו סתיו שחם הפך להיות פה חצי משיח והוא אולי יקח את הקבוצה רק כדי לשים ערבויות (והתקציב יהיה נגזרת של ההכנסות - תן לי לנחש: יבקשו מהקהל לתרום ויעלו את המנויים בעוד 8% כי פראיירים לא מתים וכנראה שגם לא מתחלפים) ולנהל אותה אי שם בין מקומות 6-9, כיאה להפועל כפ"ס משודרגת. נו, מהתמונות אני למד שלפחות הוא לא תימני.... :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:50 
Charlie כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:
זה מחזיר אותי לויכוחים בשער שבע בתחילת עונת 2011/12. איך "החיילים" של חונטת תאומים ביציע התסיסה את הקהל נגד טביב. אני זוכר ששאלנו "מה רע לכם עכשיו במקום הראשון והעפלה לליגה האירופית? וכמה סבלתם ב-3 השנים האחרונות מאז שטביב הצטרף?"
כמובן שזה לא עניין את "האוהדים" מטעם, ואז זרקנו לעברם: "ומי יבוא במקומו?!" וקיבלנו את התשובה הידועה: "אוו, אין לכם מושג. לא חסרים אנשים עשירים מאוד שרוצים את הפועל".

נו, אז אותם מופקרים גירשו את טביב, במקום מיליונר קיבלנו את רמון, חג׳ג׳, סיימון ומימון חיצוני. אחר כך באו כבירי והקפאת ההליכים על רקע קבוצת תחתית זה 3 שנים ברצף.
ואיפה המולטי מיליונר שהבטיחו לנו עוד בסוף 2011, לפני 5 שנים, מגרשיו של טביב?! מדוע לא בא אז? ומדוע לא בא היום?

מי זה "שאלנו"? למה בכלל צריך להכנס למקומות האלה. כולם רוצים מה שטוב להפועל. להציג את זה כ"מה רע לכם במקום ראשון וליגה אירופית" זו קצת דמגוגיה. לי יש ביקורת אחרת על המאבק בטביב כי אם אני זוכר נכון, הקטליזטור למאבק הזה היה שהוא יצא נגד הקהל על הכתובות בשער 11 (דבר שאני מצפה מכל בעלים של הפועל לעשות בעתיד). להגיד שיצאו למאבק נגדו בגלל שאין לו מוסר תשלומים זה קצת בדיחה אחרי כבירי ורמון.
בסוף תמיד היה חשד נגדו שהוא בא לגנוב את הפועל. אם זה קרה בפועל אני לא יודע אם למישהו יש הוכחות אבל מה ש"יש" זה המון כסף שהיה ועכשיו אין. אלוהים יודע מה היה שם. זה גם יכול להיות החונטה של תאומי, רמון וויצמןץ מבחינתי כולם עשו עלינו סיבוב.

למה? כי 5 שנים אני שומע סיפורים על אותם מולטי מיליונרים שכל כך רוצים לשרוף את הכסף שלהם על כמו מיני "דגנים ושיימנים", ואנחנו פשוט תקועים עם טביב, רמון וכבירי. אז עכשיו יוצאת האמת לאור והיא לא נעימה לחלק מהאנשים שחשבו שיהיו קופצים עם כיסים עמוקים.
אני מקווה לאכול את הכובע מחר כשיסתיים המכרז אבל אני סקפטי שאפילו מר סתיו שחם באמת יגיע. אז איפה הם כולם?

לגבי טביב - אתה צודק, אין טעם לפתוח את זה, מבחינתי זו טעות היסטורית של מי שדחק אותו החוצה ומי שעזר לזה לקרות - בתמורה למשהו או מתוך טמטום / תמימות - אבל את הנעשה אין להשיב. אין פה קטליזטור, רק חיפשו איפה ניתן לפגוע ולהתסיס והאיש נפל בפח וכשהבין כבר היה מאוחר מדי.
כסף שנעלם? קח דף ועט ותרשום את ההכנסות של הפועל (ע"פ הפרסומים) בשנים 2009-2012 ואת ההוצאות שלה. מבטיח לך שתגלה דברים מעניינים שאולי לא חשבת עליהם, ושיעזרו לך להבין שאין שום "100 מיליון שקל עודפים שנעלמו להם מהקופה בשנה וחצי".

בקיצור, לא יכולתי להתאפק כשראיתי שאחד כמו סתיו שחם הפך להיות פה חצי משיח והוא אולי יקח את הקבוצה ר ק כדי לשים ערבויות (והתקציב יהיה נגזרת של ההכנסות - תן לי לנחש: יבקשו מהקהל לתרום ויעלו את המנויים בעוד 8% כי פראיירים לא מתים וכנראה שגם לא מתחלפים) ולנהל אותה אי שם בין מקומות 6-9, כיאה להפועל כפ"ס משודרגת. נו, מהתמונות אני למד שלפחות הוא לא תימני.... :DEVIL4:

אני לא אמרתי שטביב לא היה צריך ללכת. אני רק אמרתי שהמחאה נגדו התחילה מהמניעים הלא נכונים.
לגבי הכסף, ברור שנעלם, השאלה מי לקח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:50 
חאלס עם השטויות על טביב
חתמנו עסקה עם השטן ועד היום אנחנו משלמים על זה
אבל סבבה מה היה רע עם טביב?
אנשים בלי טיפת מושג אז וטיפת מושג היום

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
שניידר! שניידר! שניידר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:01 
אז מתי מגיע הרגע הזה שהוא הדקה התשעים של המכרז בו לכאורה אנשים שמים את המעטפות? מחר בלילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:04 
סימרוטיץ כתב:
חאלס עם השטויות על טביב

אומר זאת כך, יונית:

זה שהסרטן הלך ובמקומו הגיע התקף לב, ואחר כך שבץ מוחי קשה- עדיין לא אומר שהסרטן לא היה צריך ללכת.

תודה.

נערך לאחרונה על ידי יוחנן בתאריך 26 דצמבר 2016, 12:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:05 
לפי התגובה שלו, הוא לגמרי בפנים, אלא אם יהיו הפתעות

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:05 
בר קולמוסא כתב:
אז מתי מגיע הרגע הזה שהוא הדקה התשעים של המכרז בו לכאורה אנשים שמים את המעטפות? מחר בלילה?

אמור להיות מועד תום הגשת ההצעות, זה נראה לי מועד שונה מפתיחת המעטפות
לכן אני מאמין שזה עד היום
אלא אם כן זה תהליך מכרז אחר שאיני מכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:08 
סימרוטיץ כתב:
חאלס עם השטויות על טביב

טביב היה נוכל שעקץ אותנו בעשרות מליונים (לקח קופה והשאיר חובות).
ובקטנה הרס לגוטמן את היכולת להפוך אותנו לקבוצה אחרופאית מרגע שקיבל השפעה (אחרי השנה שבה רק העמיד ערבויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:09 
לשחם יש הרבה חסרונות בולטים.
אבל, לאיזון המתנגדים צריכים לתאר את האלטרנטיבה. ועל זה שחם בונה ובצדק מבחינתו. רק לא היבנתי לאיפה יואב כץ נעלם.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 26 דצמבר 2016, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא או רוכש אחר מוכר את שוינפלד, זה לא מעודד אותו לשמור על הסגל?
מה הקטע לרדת ליגה מראש? 9 נקודות פחות ואנחנו רק 6 נקודות ממקום בטוח. 2 ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אם הוא או רוכש אחר מוכר את שוינפלד, זה לא מעודד אותו לשמור על הסגל?
מה הקטע לרדת ליגה מראש? 9 נקודות פחות ואנחנו רק 6 נקודות ממקום בטוח. 2 ניצחונות.

מעודד? הוא צריך להשכיב כ12 מיליון שקל לפחות עד סוף העונה כדי לשמור על הסגל הזה, בלי חיזוק ובלי שוינפלד שיימכר והכסף ילך בכלל לקופת הנושים ולא לקבוצה.
אלה שרוצים את הפועל, לא רוצים להוציא סכומים כאלה, אלא להתבסס על הכנסות הקבוצה ולהעמיד תקציב מינימום. לכן עדיף לו לרדת ליגה כי שם גם הסכומים ממילא נמוכים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 13:11 
:ROSE:
יוחנן כתב:
סימרוטיץ כתב:
חאלס עם השטויות על טביב

אומר זאת כך, יונית:

זה שהסרטן הלך ובמקומו הגיע התקף לב, ואחר כך שבץ מוחי קשה- עדיין לא אומר שהסרטן לא היה צריך ללכת.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/3025915

יושבים עלינו האתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/3025915

יושבים עלינו האתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 17:21 
"יושבים עלינו". כאילו לא מדובר בעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 18:59 
באיזו שעה מחר פותחים את המעטפה/ות?
מתי נדע אם יש/אין רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 19:22 
אחה"צ\ ערב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 19:47 
אז שחם ירד מסדר היום
אוקיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
red in blood כתב:

מה זה אין על מה להתווכח? איך אתה יודע? על מה אתה מבסס את זה? ההגיון דווקא אומר הפוך.
אתה מדבר כאילו מול כולם עומדת טובת הפועל. זה לא המצב. דואגים כרגע לקבוצה לא כי שואפים להצלחה שלנו, אלא כי אנחנו נכס.
הגוף שבהקפאת הליכים זה לא הפועל, זה הראל אחזקות. זו החברה שדואגים לה כרגע.
והחברה הזאת צריכה להוציא כמה שיותר כסף מהנכסים שלה. בהתחשב בזה שהנכס שלה זה זכויות הניהול של הפועל, צריכים להוציא מזה כמה שיותר כסף. אם האופציה השניה זה שהקבוצה תמסר בחינם, עדיף לנושים שימכרו את כל השחקנים האפשריים, יכניסו כמה מיליונים בודדים לקופת הנושים שיחולקו בין כולם, והקבוצה תמחק.

עזוב חבריקו אל תכנס לדיונים על דברים שאתה כנראה לא מבין בהם ואל תרשום בבטחון דברים שהם בהגדרה לא נכונים.
הפועל ת״א כיום כהגדרה היא לא נכס אלא התחייבות וכל יום שחברת הראל החזקות מחזיקה במועדון הזה היא מחוייבת להעביר אליו עוד ועוד כספים (משכורות, תפעול וכו׳). לכן האינטרס הראשוני של כל המעורבים הוא להעיף את המועדון מהראל החזקות כמה שיותר מהר. מה שכתבת יכול היה להיות נכון אם היית יכול למכור את השחקנים שלך בכסף אבל אתה לא יכול כי אנחנו לא משחקים במנג׳ר ואף אחד לא ישלם לנו כסף עבור השחקנים הדיי מוגבלים שלנו, במקסימום ישתתפו איתך בחוזים שלהם אם תשחרר אותם בחינם.
כמו שאתה בטח מבין, אם לא יגיע מישהו שייקח את הפועל בחינם וייקח על עצמו את תשלום כל המשכורות, המועדון יפורק כאשר כל השחקנים ישוחררו בחינם (אולי למעט שוינפלד) ויעברו לקבוצות אחרות שיהיו מוכנות לשלם להם את החוזה. האופציה של קניית המועדון בכסף לא עומדת על הפרק כי אף אחד לא ישלם כסף כדי לקנות התחייבות .

אלטמן, הרוש, רייכרט, שויינפלד, גוטליב, עזרא, סימיץ׳, ידין ואפילו דגני.
כל אלו שחקנים לא מבריקים, בלשון המעטה, אבל שחקנים שכן נמצא להם ביקוש, אפילו מינימלי, ומכירה שלהם תוכל להכניס 3-4 מיליון שקל סה״כ. תוסיף מכירה אפשרית של זהבי בסכום שמדובר עליו באזור ה-20 מיליון דולר, שיכניס לנו עוד 800 אלף שקל.
לאחר מכן הקבוצה עוברת למצב של פירוק, וכל שאר השחקנים משוחררים בחינם, ויעברו לקבוצות אחרות שיהיו מוכנות לשלם להם את החוזה. המועדון נמחק, וההתחייבות נעלמת (גם אני יודע להדגיש מילים, זה לא כזה מרשים).
זה יכול להביא קרוב ל-5 מיליון שקל לקופת הנושים. רחוק מגובה החוב, אבל לא סכום מבוטל, ואין סיכוי שבית המשפט יזלזל בסכום שכזה ויחשיב אותו כשולי.

אתה רוצה להמנע ממצב כזה? תביא אופציה עדיפה, שתכניס לקופת הנושים יותר כסף ממה שזה יכול להכניס.
בחיים לא מדובר על מסירה בחינם. זה בחיים לא יקבל את אישור הנושים, בחיים לא יעבור בית משפט, ואסון אם על זה בונים את הצ׳אנס האחרון שלנו להנצל, כי זה ידון אותנו לכשלון.

ובחייאת׳, אל תתנשא מעלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 08:14 
זה נכון בתאוריה, אבל מה לעשות שקבוצות רואות את המצב שלנו וינצלו את זה. זה החיים.
הסיטואציה היחידה שנוכל להרוויח זה שכמה קבוצות באמת ירצו שחקן מסוים. פרט לשוינפלד זה יכול אולי לקרות עם גוטליב והרוש. לדעתי זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
באיזו שעה מחר פותחים את המעטפה/ות?
מתי נדע אם יש/אין רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 08:28 
לקראת סוף היום, לפי מה שהבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 08:28 
red in blood כתב:

אלטמן, הרוש, רייכרט, שויינפלד, גוטליב, עזרא, סימיץ׳, ידין ואפילו דגני.
כל אלו שחקנים לא מבריקים, בלשון המעטה, אבל שחקנים שכן נמצא להם ביקוש, אפילו מינימלי, ומכירה שלהם תוכל להכניס 3-4 מיליון שקל סה״כ. תוסיף מכירה אפשרית של זהבי בסכום שמדובר עליו באזור ה-20 מיליון דולר, שיכניס לנו עוד 800 אלף שקל.
לאחר מכן הקבוצה עוברת למצב של פירוק, וכל שאר השחקנים משוחררים בחינם, ויעברו לקבוצות אחרות שיהיו מוכנות לשלם להם את החוזה. המועדון נמחק, וההתחייבות נעלמת (גם אני יודע להדגיש מילים, זה לא כזה מרשים).
זה יכול להביא קרוב ל-5 מיליון שקל לקופת הנושים. רחוק מגובה החוב, אבל לא סכום מבוטל, ואין סיכוי שבית המשפט יזלזל בסכום שכזה ויחשיב אותו כשולי.

אתה רוצה להמנע ממצב כזה? תביא אופציה עדיפה, שתכניס לקופת הנושים יותר כסף ממה שזה יכול להכניס.
בחיים לא מדובר על מסירה בחינם. זה בחיים לא יקבל את אישור הנושים, בחיים לא יעבור בית משפט, ואסון אם על זה בונים את הצ׳אנס האחרון שלנו להנצל, כי זה ידון אותנו לכשלון.

ובחייאת׳, אל תתנשא מעלי.

אם רשמתי לך שהאופציות הן או העברת המועדון בחינם או פירוק אז אלה האופציות. אם רשמתי לך שאף אחד לא ייתן לך אגורה שחוקה על השחקנים שלך אלא במקרה הטוב ייקח על עצמו את החוזים שלהם אז זה המצב. אל תכתוב כאן דברים שאתה לא מבין בהם ואל תטעה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
לפי הפרסומים ג`וד נורו ישוחרר מסכנין, בפרוטות שאין לנו לשלם הייתי לוקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
משאית של קרביץ נצפתה הבוקר בחודורוב ועשרות ארגזי מעטפות הוכנסו לחדרו של קוטלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 10:51 
nirog כתב:

בצד של החיובי, אני לא אתגעגע לנירו ג'י כשהפועל תמחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

עמותת "האדומים" שלחה נציגים עם בקבוק ספרייט ומספריים שיעזרו לקוטלר להסתדר עם כל המעטפות שהגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 11:42 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
nirog כתב:

בצד של החיובי, אני לא אתגעגע לנירו ג'י כשהפועל תמחק.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
מה עם בומבה מישהו זוכר שהיה כזה אחד?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: