Fez כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
מי אמר שהסעיף של שכטר לא תקף לקבוצות בארץ?
אני לא אתפלא.
יש הבדל. שכטר בן אדם. גבר. לא בובת סמרטוטים שמתכופפת לפי מי שמפעיל אותה. טב"ח יוצא פה אפס. בעיניי הרבה יותר מאשר זהבי ושמעון גרשון ואני יודע שלא יסכימו פה איתי הרב, אבל ככה אני חושב. הלך ועזב קבוצה באמצע חוזה ליריבה הכי גדולה שלה מאחורי הגב כמו גנב.
יאללה, יאללה..עוד לא הבנתם את הפרנציפ? עוד 100 אלף דולר לעונה ושכטר הולך למכבי, מנשק את הסמל ומקעקע מכבי תל אביב על הזרוע.
אם טב"ח לא היה מרוויח יותר במכבי הוא בחיים לא היה עוזב גם אם אבי ועמוס לוזון היו מגיעים אליו הביתה עם תתי מקלע ומאיימים עליו.
בדיוק. לא מבין את ההתעסקות הזאת במי מניאק ומי חרא. הכל אינטרסים כלכליים פשוטים וצפויים.
בכלל, האמת שכל הסיפור הזה הוא כמו משחק בתורת המשחקים וכל הצדדים פועלים בצורה רציונלית פה (אולי חוץ ממכבי שאני לא כל כך מבין למה להם להוציא את הסכום הזה). החוזה של בן חיים והעסקה מול הלוזונים יצרו תמריץ בשבילם למכור אותו הקיץ ויהי מה, כל עוד הם יכולים להרוויח ממנו. משם ברור שהם יחפשו את הפראיירים היחידים שמוכנים לשלם את הסכום ההזוי הזה, ושהאחרונים גם יצטרכו לשדרג לו השכר, מה שיגרום לו כמובן להסכים בלי לשאול יותר מדי שאלות.
כל הכעסים והאמוציות פה על בן חיים "הבוגד חסר עמוד השדרה" והלוזונים "האלפרונים מאפיונרים" זה ממש משעשע. הכל ביזנס ראבק. סטרייט פורוורד. על מה אתם כועסים כל כך? הפועל לקחה סיכון עם העסקה המקורית של טב"ח (כנראה לא היתה ברירה) וזה מה יש. חוץ מזה, כל מי שמרגיש כל כך "קורבן" ועוסק פה בהתקרבנות אין קץ, שיזכור שיכלנו להשאיר את טב"ח אם היינו ממש רוצים (יכלנו לשים עליו את המיליון יורו ולוזון לא היה הולך למכבי כדי לקבל את הכסף). לא עשינו את זה כי החלטנו שהוא לא שווה את זה (ואני נוטה להסכים). END OF STORY.
ביזנס.
אני מת על הראציונל הזה. ואני אומר לך את זה בתור אדם ראציונלי שהתווכח פה עם חצי פורום על ערן זהבי שכנראה אין שחקן שהיה פועל אחרת.
יש פה סרחון לקילומטרים. התערבות בוטה של משפחת לוזון בהפועל כולל אדם שהוא יו"ר ההתאחדות לכדורגל.
כמו שכתבתי קודם לנדודה, אני בשביל להחליש לדוגמא את מכבי יכול ללכת מחר ולחפש קבוצה לפריצה או לזהבי או לראדי או למי שזה לא יהיה קבוצה שתשלם את סעיף השחרור שלו. מותר לי. ביזנס. תתאר לך שמשהו כזה קורה?
נכון, הפועל מטומטמים. השחיתות פה חוקית. יופי.