תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 17 ינואר 2020, 17:54 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: עולים לבירה*

קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, תתארח מחר (ה-18 בינואר) אצל בית"ר ירושלים למשחק חוץ במסגרת המחזור ה-17, שיתקיים במגרש בית וגן 1 תחתון (רח' שמואל בייט 1, ירושלים), ויחל בשעה 11:00.
חניכיו של אורי אוזן, שעדיין במקום השני בטבלה עם 31 נקודות ומאזן שערים 18:33 בתום 16 משחקי ליגה, יגיעו במטרה לשבור רצף של חמישה משחקים ללא נצחון, לאחר שסיימו בתיקו רביעי רצוף, 3:3 עם סכנין למרות שערים של טום אחי מרדכי ושביט מזל.
המארחים מהבירה ממוקמים שביעי בטבלת הליגה, כשבמאזנם 21 נקודות והפרש שערים 20:19 אחרי אותו מס' משחקים, לאחר שניצחו 2:3 את חדרה משערים של גיל בן שלוש, סהר יחזקאלי וטשאגר דגו.
המפגש האחרון בין היריבות התקיים בסיבוב הראשון העונה בליגה, והסתיים בנצחון 1:2 אדום מצמד שערים של אופק עובדיה לזכות הפועל, מול שער של טשאגר דגו לזכות בית"ר.
המפגש האחרון בבית וגן התקיים בעונה שעברה, והסתיים גם הוא בנצחון אדום, 0:1 משער של שביט מזל.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תנוח השבת בשל פגרת הנבחרת עד גיל 17, שאליה זומן גם סתיו למקין לטורניר בבלארוס, שייפתח ביום ראשון מול גיאורגיה.
החניכים של זוהר סגמן יחזרו למשחקי הליגה רק בתאריך ה-1 בפברואר, כשיארחו את בית"ר י-ם במחזור ה-15, שינעל את הסיבוב הראשון.

במשחק שיפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, תתארח מחר קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, אצל הפ' רעננה במסגרת המחזור ה-18, שיתקיים במגרש הסינטטי בפארק הצפוני (רח' מרטין דרוקר 8, רעננה).
חניכיו של יוסי בילו, שינסו להתאושש מההדחה השבוע מגביע המדינה ע"י קרית אתא בהפסד 2:1 למרות שער של רוני בדלר, יגיעו מהמקום הראשון בטבלת הליגה עם 40 נקודות ומאזן שערים 13:36 בתום 17 משחקים, לאחר שניצחו את מכ' 1:2 בדרבי משערים של אופק ליליוס ורוני בדלר במשחק הליגה האחרון.
המארחים מהשרון במקום השביעי בטבלה עם 29 נקודות ומאזן שערים 16:26 אחרי אותו מס' משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הפסידו 3:1 למכ' פ"ת.
בסיבוב הראשון הסתיים מפגש בליגה בין היריבות בהפסד תל-אביבי של 2:0 לרעננה.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, תתארח למשחק חוץ אצל בני יהודה ת"א במסגרת המחזור ה-14 של ליגת מרכז, שיתקיים במגרש הסינטטי 2 בשכונת התקווה (רח' כביר 20, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 10:20 בבוקר.
החניכים של קובי ברו, שינסו להמשיך במומנטום מהנצחון 0:3 על מכ' פ"ת מצמד של בן רבינוביץ' ושער של פלג לאוה, יגיעו מהמקום הראשון בטבלת הליגה עם 36 נקודות ומאזן שערים 6:38 בתום 13 משחקים, לאחר שניצחו 0:1 את נס ציונה במשחק הליגה האחרון.
המארחים מהשכונה ממוקמים שביעי בטבלה עם 22 נקודות ומאזן שערים 22:25 אחרי אותו מספר משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הפסידו 8:0 למכ' פ"ת.

קבוצת נערים ג' צפון תארח מחר את מכ' חיפה למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-14 של ליגת שרון, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 12:30 בצהריים.
החניכים של עומרי גרבאוי יגיעו מהמקום העשירי בטבלת הליגה עם 18 נקודות ומאזן שערים 22:21 בתום 13 משחקים, לאחר שבמשחק הדחוי השבוע נעצרו בהפסד 2:0 לרעננה.
האורחים מהכרמל יגיעו מהמקום ה-14 בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 36:15 אחרי אותו מס' משחקי ליגה, לאחר שניצחו 0:1 את רמת השרון.

שבת שלום - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗תמונה

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע
הודעהפורסם: 17 ינואר 2020, 23:38 
RedFox כתב:
tadmored כתב:
פורסם ב-one
טום אחי מרדכי חתם ל-4 שנים וחצי בהפועל ת"א

" כזכור, אחי מרדכי בן ה-18.5, שכבר עבר לבית”ר ירושלים והוצג במדיה אך לא שיחק בשורותיה בשל חוסר הסכמה בין האדומים לירושלמים על דמי השחרור שלו, נשאר בסופו של דבר במתחם חודורוב אחרי החלטת הוועדה למעמד השחקן על מחירו. בסוף הסאגה, הבלם יישאר באדום בשנים הקרובות."

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

למי שמכיר, איך הפוטנציאל שלו ביחס לרז שלמה נניח?

קצת שונה לדעתי.
רז שלמה תמיד היה כישרון יוצא דופן (וגם קפטן של נבחרות נערים ונוער) עם פרופיל פיזי מצוין וטכניקה ברמה גבוהה. מצד שני, הוא גם היה קצת חסר עמדה. שיחק בקישור האחורי רוב הזמן, אחר כך גם בלם (נדמה לי שזה בכלל התחיל כאלתור) ודווקא זה מה שתפס בבוגרים. אם אני זוכר נכון בגילאים צעירים יותר הוא אפילו שיחק מקדימה.
טום אחי מרדכי הוא לא פרוספקט מוכשר באופן יוצא דופן כמו רז, אבל מצד שני ממה שיצא לי לראות (ופישונט בטח יודע טוב ממני) הוא שחקן הגנה יותר קלאסי, מנהיג אמיתי מאחורה ושחקן מאוד בוגר במשחק שלו. יש לו גם גובה טוב לבלם ומהירות סבירה ממה שזכור לי. סך הכל התרשמתי ממנו כבלם עם פוטנציאל טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אבירמוס כתב:
נועם שחם כתב:
יצא לי לדבר עם הצוות המקצועי בר"ג - מאד מחזיקים ממנו.

אתה יכול לכתוב גם מה הגובה שלו ??
כי חוץ מלכתוב שהוא נמוך אף אחד לא נקב במספר

מניח שהגוגל שלך עובד טוב לפחות כמו שלי

לא מצאתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 11:20 
בוקר טוב ממגרש בית וגן בירושלים, כאן יצא לדרך (באיחור של עשר דקות בשל סידור תנאי המגרש הבוצי) משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום ולבן), אצל בית"ר ירושלים (בצהוב מלא) במסגרת המחזור ה-17 בליגה, בטבלתה ממוקמים האדומים שני עם 31 נקודות ומאזן שערים 18:33 בתום 16 משחקים, ואילו הירושלמים במקום השביעי עם 21 נק' ומאזן שע' 20:19 אחרי אותו מס' משחקים.
החניכים של אורי אוזן פותחים עם עידו שרון (55, אפור) בשער; דורון ליידנר (16), טום אחי מרדכי (20, קפטן), עילי קריספי (22) ועומר קורסיה (21) בהגנה; עמית מאיר (10), אליהו אדמה (11) ואילי טמם (18) בקישור; ואופק עובדיה (9), שביט מזל (7) ואושר דוידה (8) בחוד; תוקפים צפונה ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-60 צופים.
קדימה, הפועל❗תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 12:12 
⏱ המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 0:0.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 12:25 
⏰המחצית השנייה נפתחה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 12:25 
❌⚽️❌בדקה ה-50 נפסל שער של שביט מזל בטענת נבדל.
התוצאה עדיין 0:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 12:44 
בדקה ה-72 הפועל מבצעת חילוף ראשון:
גיא סביליה (30) נכנס במקום אליהו אדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 12:52 
בדקה ה-81 הפועל מבצעת חילוף שני:
יזהר זנו (12) נכנס במקום אושר דוידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 13:01 
בדקה ה-88 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
אסיל כנאני (19) נכנס במקום אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הדובר, אתה בסדר ? יש תוצאת סיום ?
מקווה שלא נחטפת על ידי בבוני ההר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 14:33 
⏱המשחק מסתיים בתיקו חמישי ברציפות לקבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, 0:0 עם בית"ר ירושלים.
בעקבות התוצאה מאבדים האדומים את המקום השני בטבלת הליגה, כשבתום 17 משחקים הם עם 32 נקודות ומאזן שערים 18:33.
שיחקו: עידו שרון; דורון ליידנר, טום אחי מרדכי, עילי קרספי, עומר קורסיה; עמית מאיר, אליהו אדמה (72' - גיא סביליה), אילי טמם; אופק עובדיה (88' - אסיל כנאני), אושר דוידה (81' - יזהר זנו) ושביט מזל.
צפו: כ-60 במגרש בית וגן, ירושלים.
במחזור הבא, שיתקיים בעוד שבועיים (1 בפברואר) לאחר פגרת הנבחרת, יארחו החניכים של אורי אוזן את הפ' ראשל"צ למשחק בית.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 15:23 
עד כמה המעבר של אייזן לבוגרים, משפיע על המשחק של הנוער? התוצאות מאז שהוא עבר להרכב הבוגרים מדברות בעד עצמן - רק תוצאות תיקו והפסד.

גידול ופיתוח שחקנים עבור הבוגרים הוא בדיוק, המטרה של קבוצת נוער! (שלא יובן אחרת ...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 15:35 
אדום ותיק כתב:
עד כמה המעבר של אייזן לבוגרים, משפיע על המשחק של הנוער? התוצאות מאז שהוא עבר להרכב הבוגרים מדברות בעד עצמן - רק תוצאות תיקו והפסד.

גידול ופיתוח שחקנים עבור הבוגרים הוא בדיוק, המטרה של קבוצת נוער! (שלא יובן אחרת ...).

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2020, 20:14 
אדום ותיק כתב:

אחרי שאייזן עבר לבוגרים הנוער פתח ברצף של חמישה ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 17:51 
אחר צהריים טובים ממגרש השקמה ברמת גן, כאן יצא לדרך משחק האימון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), אצל הפועל רמת גן (באפודים לבנים).
החניכים של אורי אוזן פותחים עם רוי ברנס (אדום) בשער; דניאל שטיינלינג (25), עילי קריספי (22), תומר גבר (4) ועומר קורסיה (21) בהגנה; מוחמד מוחמד (28), סער זהירה (14) וגיא סביליה (30) בקישור; ויזהר זנו (12), אופק עובדיה (9) ואסיל כנאני (19) בחוד; תוקפים צפונה ללא הגרלה.
המארחים מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-20 צופים תחת מחסה הגגון מהגשם השוטף.
⚽️בדקה ה-9 שער עצמי מעלה את התל אביבים ליתרון 0:1 ממסירת הבלם לשער, כשהשוער לא מצליח לעצור את הכדור, שחודר מתחת לרגלו.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:20 
בדקה ה-40 הפועל מבצעת חילוף:
נועם כהן (5) נכנס במקום עומר קורסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:30 
⏱המחצית הראשונה הסתיימה ב-0:1 תל-אביבי (משער עצמי).תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:33 
⏰הפועל פותחת את המחצית השנייה עם חילוף נוסף:
רן ארד (15) נכנס במקום אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:43 
בדקה ה-55 הפועל מבצעת שישה חילופים נוספים:
טום אחי מרדכי (20), דורון ליידנר (16), עמית מאיר (10), אילי טמם (18), משה סבן (33) ושביט מזל (7) נכנסו במקום עילי קרספי, מוחמד מוחמד, סער זהירה, גיא סביליה, יזהר זנו ואסיל כנאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:45 
⚽️בדקה ה-60 המקומיים משווים ל-1:1 בבעיטה מתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:53 
⚽️בדקה ה-70 רן ארד מחזיר את היתרון לתל-אביב, כשמשחיל אל תוך פינת שמאל הקצרה, לאחר שקיבל בישול עומק קטנטן משביט מזל.
הפועל מובילה 1:2❗תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:56 
⚽️בדקה ה-75 שביט מזל מעלה את הפועל ליתרון 1:3 בפצצה מתוך הרחבה אל תוך החיבור, לאחר שקיבל בישול אחורי קטן מדורון ליידנר❗תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 18:58 
⚽️בדקה ה-80 הרמת גנים מצמקים ל-3:2 בבעיטה מתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 19:01 
⚽️בדקה ה-85 המארחים משווים ל-3:3 בעוד בעיטה מתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 19:04 
⚽בדקה ה-90 המקומיים הופכים את התוצאה, ועולים ל-3:4 בבעיטה נוספת מתוך הרחבה.
הפועל בפיגור בדקות הסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 19:31 
⏱משחק האימון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסתיים בהפסד 4:3 להפועל רמת גן.
לאחר פגרת הנבחרת בשבת הקרובה, הם יחזרו בשבת ה-1 בפברואר למשחקי הליגה, כשיארחו את הפ' ראשל"צ במחזור ה-18.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2020, 07:18 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: משחקי נערים ב' ו-ג'*

קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, תנוח השבת בפגרה, ותחזור למשחקי הליגה רק בעוד שבוע (1 בפברואר), כשתארח למשחק ביתי את ראשל"צ במחזור ה-18. עד אז נמשיך לעודד את המשתלבים בסגל הקבוצה הבוגרת, ובראשם הקבוע בהרכב, שי אייזן, שצפוי לפתוח גם היום מול כפ"ס.

גם קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תהנה השבת מפגרת הנבחרת עד גיל 17, בה מייצגים אותנו סתיו למקין (90 דקות ב-1:1 מול גיאורגיה) ואל ים קנצפולסקי, שנכנס כמחליף בכל שלושת משחקי טורניר הפיתוח בבלארוס, וכבש את אחד השערים ב-0:4 על טג'יקיסטן בדקה ה-55 של המשחק השני, אחרי שנכנס בדקה ה-41; בנוסף החליף גם בדקה ה-55 של אותו 1:1 מול גיאורגיה במשחק הראשון, וכן בדקה ה-72 של ההפסד 2:0 לאיסלנד במשחק השלישי.

משחק שכן יתקיים היום (25 בינואר), ויפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, יהיה של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתארח את מ.ס אשדוד במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-19 בליגה.
החניכים של יוסי בילו מוליכים את הטבלה במקום הראשון עם 43 נקודות ומאזן שערים 13:40 בתום 18 משחקי ליגה, לאחר שניצחו בחוץ 0:4 את רעננה, משערים שכבשו תאי עבד, ליעד רמות, רועי אלקוקין ושגיא גניס.
האורחים מחוף השפלה יגיעו מהמקום התשיעי בטבלת הליגה עם 25 נקודות ומאזן שערים 29:33 אחרי אותו מספר משחקים, כשבאחרון מהם ניצחו 3:4 את מכ' פ"ת.
מפגש הליגה הקודם בין היריבות, שהתקיים בסיבוב הראשון העונה, הסתיים בתיקו 2:2, כשלזכות הפועל כבש אילי צעירי צמד שערים.

מיד לאחר מכן (בשעה 10:30 בבוקר) באותו מגרש מרכזי בחודורוב, תארח גם קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, משחק ביתי קשה, בין השנייה לשלישית בטבלת ליגת מרכז, מכ' פ"ת, במסגרת המחזור ה-15 והנועל את הסיבוב הראשון.
חניכיו של קובי ברו, כמובן, מגיעים מהמקום השני בטבלת אותה ליגה עם 36 נקודות (רק הפרש שערים מבדיל אותם מהמוליכה) ומאזן שערים 7:38 בתום 14 משחקים, לאחר שהפסידו 1:0 לבני יהודה.
האורחים ממלאבס ממוקמים שני בטבלה עם נקודה אחת פחות (35) ומאזן שערים 6:65 אחרי אותו מס' משחקי ליגה, שבאחרון מהם הפסידו 1:0 לבית"ר י-ם.

במשחק נוסף, שיתקיים בשעה מקבילה לנערים ב' (08:30 בבוקר), תתארח היום קבוצת נערים ג' צפון אצל הפ' כפ"ס למשחק חוץ במסגרת המחזור ה-15 והנועל את הסיבוב הראשון בליגת שרון, שיתקיים במגרש האימונים הסינטטי התחתון שליד אצטדיון לויטה (התע"ש 31) כפר סבא.
החניכים של עמרי גרבאוי יגיעו מהמקום העשירי בטבלת הליגה עם 18 נקודות ומאזן שערים 26:23 בתום 14 משחקים, לאחר שהפסידו 4:2 למכ' חיפה למרות שערים של אופיר צעאדה וסמי אדם.
המארחים במקום הרביעי בטבלה עם 29 נקודות ומאזן שערים 17:30 אחרי אותו מס' משחקי ליגה, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 1:1 עם רמה"ש.

שבת שלום - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2020, 11:08 
השבת נפתחה בנצחון 1:2 של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, על מ.ס אשדוד, משערים שכבשו רועי אלקוקין ואילי צעירי.
בעקבות הנצחון פותחים חניכיו של יוסי בילו פער של חמש נקודות במקום הראשון בטבלה עם 46 נקודות ומאזן שערים 14:42 בתום 19 מחזורים.
במחזור הבא בעוד שבועיים (לאחר הפגרה) הם יתארחו אצל בית"ר ירושלים.תמונה

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 25 ינואר 2020, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2020, 11:14 
יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים ג', הפועל ת"א עופר רוג (באדום ולבן), מול מכ' פ"ת (בכחול מלא) במסגרת המחזור ה-15 והנועל את הסיבוב הראשון בליגת מרכז, בטבלתה ממוקמים האדומים שני עם 36 נקודות (כמו למוליכה, שמקדימה אותם בהפרש שערים) ומאזן שערים 7:38 בתום 14 משחקים, ואילו האורחים במקום השלישי עם נקודה אחת פחות (35) ומאזן שערים 6:65 אחרי אותו מספר משחקים.
החניכים של קובי ברו פותחים עם עמית משיח (1, שחור) בשער; עופר גלברד (15), רועי לוי (6, קפטן), אבי תורג'מן (23) ומוחמד אדם חוסיין (26) בהגנה; בן רבינוביץ' (7), נועם סנוף (8) והראל לוי (17) בקישור; ושון מוסקוביץ' (14), מילארדו אסרט (10) ואורי ג'ורג' (25) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה), ומוציאים את ההתמודדות לדרל לעיני כ-70 צופים בחודורוב.תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: