תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
חלוץ זר ויפה שעה אחת קודם.
הם לא שווים את הסכומים האלה,שילכו לדוד מיץ' שישלם להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:53 
mbracha כתב:
האופציות הישראליות לקישור טובות יותר מהאופציות הישראליות לחוד, נדמה לי שלא צריכה להיות התלבטות כבר בשלב הזה.

נכון, ואני מקווה שמתחילים להפנים את זה בהפועל. בינתיים זה לא נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2870103
שהר דרש ממכבי חיפה 400 אלף יורו. במועדון סירבו: "יקר מדי"
שיחה נוספת תיערך בין הצדדים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
ב"ש לא הציעו לו כבר 400?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
כן אבל זה בב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:02 
לא חושב שמישהו באמת רוצה לשחק בבאר שבע, קבוצה שלא עשתה כלום בכדורגל חוץ מפוקס קטן ב-97 ובאופן כללי משנות השבעים.
כולל בשנים האחרונות שנשפך שם כסף. לא תארים, לא הצלחות באירופה, לא במרכז הארץ אז אי אפשר ללכת לחתול והכלב אחרי הפסדים. בקיצור, לא מעניין.
משתמשים בזה בשביל מו"מ ואם הם במקרה מסכימים אז אתה יודע שאם בסוף חיפה או מכבי לא ירצו אז אתה הולך להרוויח הרבה כסף על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
mr.durden כתב:
yossi כתב:
אני הייתי מעכשיו יורד מטוטו וסהר ומארגן חלוץ זר בסכום שרציתי ולא בסכום שהצהבת מארגנת לי
תנו לשני הליצנים לשבת על הספסל שם ! ולהתחלק עם עוד 6 שחקנים על מקום בהרכב

לגמרי. זה מבייש איך אנחנו מחכים לשאריות. אף אחד לא עושה לנו טובה מי שלוקח את הפועל בתור בחירה שניה שילך למות.

ברור
זה הרי קלי קלות לארגן חלוץ זר עם שחרור ביד שיתן תפוקה של מעל 10 שערים בעונה בסכום של 300 אלף דולר

אני רק אציין, שאם מוותרים על 300 אלף עבור טוטו, אפשר לחפש חלוץ זר ב600 אלף. מיסים וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
mbracha כתב:
ב"ש מציעה לשהר 400K וחיפה גם בתמונה, תמוז נשמע כאילו הוא מחכה להצעה ממכבי ובכל מקרה לא ממש מראה נכונות לשחק פה בסכום המאוד מאוד מכובד שהוצע לו. חייבים להתקדם ולחפש חלוץ זר, אפשר למצוא במחיר סביר מאוד חלוצים טובים מסהר או תמוז וכאלו שמתיישבים בדיוק על המשבצת שהמאמן רוצה (דודו ביטון אמור להיות בנוסף, לא במקום). לקישור אפשר להביא את מוגרבי כמו שנכתב פה מאות פעמים, אבל אם לא רוצים אותו אפשר לנסות להביא את אמיר עגייב, דיא סבע או את סיראז נאסר (שחקן חופשי כרגע, רוצה לחתום בסכנין). האופציות הישראליות לקישור טובות יותר מהאופציות הישראליות לחוד, נדמה לי שלא צריכה להיות התלבטות כבר בשלב הזה.

באמת? להרכב? :facepalm:

באמת, להרכב.

דווקא בקישור זה פחות קריטי להביא "זרתותח" בשלב הזה בהשוואה לעמדת החלוץ, כי שם אין לך כלום. כל אחד מהשמות שציינתי שיחק בקבוצה שלו באופן קבוע והראה יכולת טובה ולחלקם גם יש סטטיסטיקה מצויינת, הם צעירים אבל אתה לא מצפה מהם לסחוב קבוצה שלמה על הגב. דווקא עם החלוץ והבלם הראשי שלנו אנחנו נהיה חייבים לפגוע כדי להעמיד קבוצת צמרת, שניהם אמורים להיות ה"מבוגר האחראי" במיקום שלהם במגרש ואתה לא יכול לקחת פשרות ולהציב שם ילד חסר נסיון. ושוב, הכל עניין של רצוי ומצוי, צריך להשלים עם זה שאין חלוצים ישראליים שהם גם רלוונטיים וגם טובים (אפשר לבכות על זה שלא החתמנו את גאדיר, ששנאתי כל החיים, אבל הוא נתן עונה מפלצתית). בקישור יש לך אלטרנטיבות ישראליות טובות מאוד, אולי לא משהו שובר שוויון, אבל בוודאי שחקני הרכב לגיטמיים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:
mr.durden כתב:
yossi כתב:
אני הייתי מעכשיו יורד מטוטו וסהר ומארגן חלוץ זר בסכום שרציתי ולא בסכום שהצהבת מארגנת לי
תנו לשני הליצנים לשבת על הספסל שם ! ולהתחלק עם עוד 6 שחקנים על מקום בהרכב

לגמרי. זה מבייש איך אנחנו מחכים לשאריות. אף אחד לא עושה לנו טובה מי שלוקח את הפועל בתור בחירה שניה שילך למות.

ברור
זה הרי קלי קלות לארגן חלוץ זר עם שחרור ביד שיתן תפוקה של מעל 10 שערים בעונה בסכום של 300 אלף דולר

אני רק אציין, שאם מוותרים על 300 אלף עבור טוטו, אפשר לחפש חלוץ זר ב600 אלף. מיסים וכאלה.

בשכר של 500 אלף אתה יכול להביא חלוצים ברמה אחת מעל הליגה בלי להתאמץ יותר מדי, וגם במחירים הרבה יותר שפויים מכך. המחירים של הישראליים גבוהים בגלל שהם ישראליים, ובעמדת החלוץ השוק מת לחלוטין.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא חושב שמישהו באמת רוצה לשחק בבאר שבע, קבוצה שלא עשתה כלום בכדורגל חוץ מפוקס קטן ב-97 ובאופן כללי משנות השבעים.
כולל בשנים האחרונות שנשפך שם כסף. לא תארים, לא הצלחות באירופה, לא במרכז הארץ אז אי אפשר ללכת לחתול והכלב אחרי הפסדים. בקיצור, לא מעניין.
משתמשים בזה בשביל מו"מ ואם הם במקרה מסכימים אז אתה יודע שאם בסוף חיפה או מכבי לא ירצו אז אתה הולך להרוויח הרבה כסף על כלום.

יש להם איצטדיון חדש עם 9000 מנויים כשהצפי הוא ל12 אלף.
בשנתיים האחרונות היה חסר להם גרוש ללירה וסיימו פעמיים מקום שני ופעם אחת גמר גביע. בסוף זה יצליח להם.

בקיצור, עוד קבוצה אטרקטיבית לשחקנים, וזה בעיקר פוגע בנו ובמכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:24 
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ כתב:

בשנתיים האחרונות היה חסר להם גרוש ללירה וסיימו פעמיים מקום שני ופעם אחת גמר גביע. בסוף זה יצליח להם.

לא הוא ולא טוטו יעדיפו את ב"ש על פנינו ועל פני חיפה.
סוף העולם עוד לא הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:29 
Yalla Hapoel כתב:
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ כתב:

סוף העולם עוד לא הגיע.

שטויות, מה יש לנו להציע?
ב"ש גם תשחק על כל התארים וגם תשתתף באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:38 
מי זה החלוץ הזרתותח המדובר שכל כך קל להביא? אני יודע שחיפה מחפשים אותו כבר שנים ולא ממש מוצאים.
חלוץ זו אחת העמדות שהכי קשה למצוא בה זרים טובים. אחוזי הצלחה נמוכים מאוד גם לשחקנים בכסף גדול (בניגוד לבלם או שוער שכל זר כמעט יותר טוב מהתחליף המקומי). מאוד לא טריוויאלי להביא חלוץ זר טוב ואני הייתי הרבה יותר רגוע עם טוטו או סהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ההחתמה היותר חשובה עד יום חמישי היא הבלם הזר
חייבים תיאום בהגנה וחייבים לעבוד על זה ישר מתחילת המחנה אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הסוכנים יודעים טוב טוב איך לשחק את המשחק הזה
תמוז וסהר לא יחתמו בשום מקום בזמן הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כולנו היינו יותר רגועים, אבל אין שום סרט שהם שווים את מה שהם מבקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:43 
בר קולמוסא כתב:
Yalla Hapoel כתב:
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ כתב:

סוף העולם עוד לא הגיע.

שטויות, מה יש לנו להציע?
ב"ש גם תשחק על כל התארים וגם תשתתף באירופה.

וואו, 9000 אוהדים פעם בשבועיים. ומה בשאר הזמן ? איפה המועדונים ? איפה הכוסיות ? איפה הולכים לים לשתות בירה ולאכול אבטיח ? כמה אפשר לשבת בבית ולעשות צ'יפים בפיפא בפלייסטיישן ?
אנחנו עם פחות כסף ופחות אוהדים לקחנו גביעים, הגענו לגמרי גביע, סיימנו מקום שני ושיחקנו באירופה.
ובהתבטאות נדירה בשבילי אני גם אגיד שאני מאמין שעד שהפועל באר שבע יעשו משהו משמעותי בכדורגל אנחנו נחזור לעשות את זה לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הסוכנים יודעים טוב טוב איך לשחק את המשחק הזה
תמוז וסהר לא יחתמו בשום מקום בזמן הקרוב

הקבוצות סוגרות סגלים ויוצאות למחנה אימונים.
השבוע,גג שבוע הבא זה ייסגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
כמה מילים של הרוש, גוטליב ושגיב במעמד מדידת החליפות (מוואן):

ציטוט:
במסגרת ההחלטה של בעלי הפועל תל אביב, אמיר כבירי, ששחקני הקבוצה ואנשי המועדון ילבשו חליפות בנסיעות הקבוצה לחו"ל ובאירועים נוספים, הגיעו היום (שני) שחקני הפועל למדידות החליפות הייצוגיות באחת מחנויות רשת "אופנת סגל".

בין השחקנים שהגיעו להתחדש בחליפות הנוצצות ועניבות בצבע אדום, ראינו את שגיב יחזקאל וניר לקס שעלה לבוגרים, אדי גוטליב, עופר ורטה, גיא גומברג, עמרי שקל, והשוער שנבחר "לשחקן הכי חתיך בחליפה" על ידי חבריו, אריאל הרוש.

הרוש:"רציתי לשמח את האוהדים"
ראשי המועדון מחזיקים בגישה רצינית ומכובדת, ולקחו דוגמא ממועדונים בכל העולם והחליטו להתחדש בחליפות. בעקבות העובדה שכמה שחקנים הגיעו לתחילת האימונים עם משקל עודף משמעותי, בקבוצה הפיקו לקחים ויכניסו סעיף לחוזים לקראת העונה הבאה שמי שיגיע עם כמה קילוגרמים עודפים ייקנס בסכום כספי גבוה. אריאל הרוש, שלא מתמודד אם שום בעיה של עודף משקל בתגובה: "יכול להיות החליפה תעזור לנו לעמוד בסעיף החדש, אבל אנחנו שחקנים מקצועניים, וגם אם משהו מגיע עם עודף משקל מסויים זה יורד תוך שבועיים שלושה".

אימון פתיחה של הפועל ת"א
המעבר לאדום: "זה מוזר כי אני רגיל כל החיים שלי לראות צהוב ועכשיו הכל אדום, אבל מאד נהניתי והיה מרגש וכיף. עכשיו צריך לשים הכל בצד ולעבוד קשב אנחנו צריכים לשמח אל האוהדים האלה במשחקים ולא רק באימונים".

תנועת הפטיש והמגל: ״אמרו לי לעשות את התנועה הבאתי ועשיתי את זה בהכי בכיף ובתמימות בשביל לשמח את האוהדים ולא כדי לפגוע באף אחד. זאת תנועה שמסמלת את הפועל ת"א. יש לקהל הזה עוצמות אדירות ואני מתחיל להרגיש אותן".

האקסית: "תחכה קבלת פנים חמה ואוהבת. נחכה ונראה יש לנו את גביע הטוטו לפני. לשחק בטדי מול 30 אלף איש, זה תמיד כיף לכולם. אני מכבד את המקום שגדלתי בו, אבל אני בא לטדי לשחק כדורגל עם הפועל ת״א ולנצח. על המגרש אני לא רואה אף אחד גם אם זה אמא שלי או אבא שלי, אני בא לשחק כדורגל ולא שום דבר אחר".

אדי גוטליב סיפר: "ברגע שחתמנו כבד הודיעו לנו שאנחנו לא לובשים צהוב יותר. אני עוד לא מכיר את כל השחקנים בקבוצה, צריך זמן בשביל ללמוד את השמות של השחקנים ולהתחבר אבל אני מאמין שעכשיו שאנחנו יוצאים למחנה של שבועיים בגרמניה, כולנו נכיר ונתגבש".

שגיב יחזקאל, בין השחקנים היחידים שנשארו במועדון מהשנה שעברה, אמד את השינויים: "הגיעו מאמנים חדשים זרים שלא מכירים את השחקנים, הגיעו שחקנים צעירים חדשים, ונצטרך ללמוד להסתדר וללמד וללמוד אחד מהשני. כולם מרגישים שמשהו חדש קורה כאן".

סזאר מנדיונדו: "מתקשרים איתו באנגלית ואם אפשר קצת ספרדית זה גם בסדר. האימונים הרבה יותר קשים, אני מרגיש שאני רץ ומשקיע הרבה יותר. אי אפשר לזייף, אתה מגיע לעבוד נטו".

תחרות בסגל: "החלוצים החדשים ישפרו את הקבוצה ויתנו כוח. אישית אני לא מפחד אני מוכן להתמודד עם כולם על המקום שלי. אמנם אני שחקן בית, אבל עדיין אצטרך להוכיח את עצמי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 5 כתוב שטוטו הודיע להפועל שהוא נשאר בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:19 
יאללה ביי. הוציא לי את כל החשק ממנו איך שהוא התנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יאללה ביי. הוציא לי את כל החשק ממנו איך שהוא התנהל.

"אשחק בהפועל גם בחינם..." + 500 אלף יורו
ולא אני לא מצפה שישחק בחינם אבל לא נראה שהיתה לו איזו כוונה להתגמשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:47 
מטריד מאוד שאין לנו חלוץ אחד נורמלי
חבל שלא סגרו עם סליחי וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה לו רק בהצלחה.
הכעס עליו פה לא מובן לי. תהיו בריאים זה כאילו אתם נהנים למצוא אויבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
מדאיג כל מה שקורה.
במיוחד עם עמדת החלוץ. (אני מאמין שיביאו בלם טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שיהיה לו רק בהצלחה.

היום זה ברור שהייתה קבוצה אחת בלבד שהוא רצה לשחק בה בארץ, שיחק בנו כדי להלחיץ אותם אבל הם לא רצו אותו.
אני בטוח שהוא עוד ישחק שם.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:04 
שיחק בנו בשביל להשיג חוזה במחלה ועכשיו תקע אותנו עם הזין ביד
שיזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שיהיה לו רק בהצלחה.

הם באמת נהנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:07 
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
שיהיה לו רק בהצלחה.

היום זה ברור שהייתה קבוצה אחת בלבד שהוא רצה לשחק בה בארץ, שיחק בנו כדי להלחיץ אותם אבל הם לא רצו אותו.
אני בטוח שהוא עוד ישחק שם.
גועל נפש.

מה גועל נפש בזה? דבר ראשון הוא לא איזכר פעם אחת את מכבי וכל הזמן דיבר על אירופה. ונניח, רק נניח שהוא באמת מחכה למכבי - הבן אדם שכיר חרב כמו רוב שחקני הכדורגל בימינו. אותי זה ממש לא מגעיל (כשאני אראה אותו בצהוב אני אגעל כי אני מתעב את הקבוצה הזאת אבל זה משהו אחר כבר). סביר להניח שאם אני לא הייתי נולד אוהד הפועל (באשמתו של אבא שלי חסר האחריות) גם אני הייתי מחפש הצלחה מקצועית מקסימלית וכסף גדול יותר (ומה לעשות שמכבי כרגע קבוצה הרבה יותר חזקה מהפועל שמשלמת גם הרבה יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:09 
red_boy כתב:
שיחק בנו בשביל להשיג חוזה במחלה ועכשיו תקע אותנו עם הזין ביד
שיזדיין

אם הפועל לא הבינה שבין מכבי להפועל (והפרשי השכר ששתי הקבוצות משלמות) טוטו יבחר במכבי אז היא האשמה היחידה בזה שהיא נשארה עם הזין ביד.
זה שניסו להחתים אותו זה מצויין, אבל אני מקווה ומאמין שהניחו שיש סבירות גבוהה שהוא לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: