כמה מילים של הרוש, גוטליב ושגיב במעמד מדידת החליפות (מוואן):
ציטוט:
במסגרת ההחלטה של בעלי הפועל תל אביב, אמיר כבירי, ששחקני הקבוצה ואנשי המועדון ילבשו חליפות בנסיעות הקבוצה לחו"ל ובאירועים נוספים, הגיעו היום (שני) שחקני הפועל למדידות החליפות הייצוגיות באחת מחנויות רשת "אופנת סגל".
בין השחקנים שהגיעו להתחדש בחליפות הנוצצות ועניבות בצבע אדום, ראינו את שגיב יחזקאל וניר לקס שעלה לבוגרים, אדי גוטליב, עופר ורטה, גיא גומברג, עמרי שקל, והשוער שנבחר "לשחקן הכי חתיך בחליפה" על ידי חבריו, אריאל הרוש.
הרוש:"רציתי לשמח את האוהדים"
ראשי המועדון מחזיקים בגישה רצינית ומכובדת, ולקחו דוגמא ממועדונים בכל העולם והחליטו להתחדש בחליפות. בעקבות העובדה שכמה שחקנים הגיעו לתחילת האימונים עם משקל עודף משמעותי, בקבוצה הפיקו לקחים ויכניסו סעיף לחוזים לקראת העונה הבאה שמי שיגיע עם כמה קילוגרמים עודפים ייקנס בסכום כספי גבוה. אריאל הרוש, שלא מתמודד אם שום בעיה של עודף משקל בתגובה: "יכול להיות החליפה תעזור לנו לעמוד בסעיף החדש, אבל אנחנו שחקנים מקצועניים, וגם אם משהו מגיע עם עודף משקל מסויים זה יורד תוך שבועיים שלושה".
אימון פתיחה של הפועל ת"א
המעבר לאדום: "זה מוזר כי אני רגיל כל החיים שלי לראות צהוב ועכשיו הכל אדום, אבל מאד נהניתי והיה מרגש וכיף. עכשיו צריך לשים הכל בצד ולעבוד קשב אנחנו צריכים לשמח אל האוהדים האלה במשחקים ולא רק באימונים".
תנועת הפטיש והמגל: ״אמרו לי לעשות את התנועה הבאתי ועשיתי את זה בהכי בכיף ובתמימות בשביל לשמח את האוהדים ולא כדי לפגוע באף אחד. זאת תנועה שמסמלת את הפועל ת"א. יש לקהל הזה עוצמות אדירות ואני מתחיל להרגיש אותן".
האקסית: "תחכה קבלת פנים חמה ואוהבת. נחכה ונראה יש לנו את גביע הטוטו לפני. לשחק בטדי מול 30 אלף איש, זה תמיד כיף לכולם. אני מכבד את המקום שגדלתי בו, אבל אני בא לטדי לשחק כדורגל עם הפועל ת״א ולנצח. על המגרש אני לא רואה אף אחד גם אם זה אמא שלי או אבא שלי, אני בא לשחק כדורגל ולא שום דבר אחר".
אדי גוטליב סיפר: "ברגע שחתמנו כבד הודיעו לנו שאנחנו לא לובשים צהוב יותר. אני עוד לא מכיר את כל השחקנים בקבוצה, צריך זמן בשביל ללמוד את השמות של השחקנים ולהתחבר אבל אני מאמין שעכשיו שאנחנו יוצאים למחנה של שבועיים בגרמניה, כולנו נכיר ונתגבש".
שגיב יחזקאל, בין השחקנים היחידים שנשארו במועדון מהשנה שעברה, אמד את השינויים: "הגיעו מאמנים חדשים זרים שלא מכירים את השחקנים, הגיעו שחקנים צעירים חדשים, ונצטרך ללמוד להסתדר וללמד וללמוד אחד מהשני. כולם מרגישים שמשהו חדש קורה כאן".
סזאר מנדיונדו: "מתקשרים איתו באנגלית ואם אפשר קצת ספרדית זה גם בסדר. האימונים הרבה יותר קשים, אני מרגיש שאני רץ ומשקיע הרבה יותר. אי אפשר לזייף, אתה מגיע לעבוד נטו".
תחרות בסגל: "החלוצים החדשים ישפרו את הקבוצה ויתנו כוח. אישית אני לא מפחד אני מוכן להתמודד עם כולם על המקום שלי. אמנם אני שחקן בית, אבל עדיין אצטרך להוכיח את עצמי".