תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 14:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
עוד רוכש פוטנציאלי עשה סיבוב על חשבוננו,שוב תוצאות הבוררות נדחו ללא רעש תקשורתי ומושיק וחיים שרדו שוב.
תיכף בטח יגיעו האשמות של האוהדים.

אל תיתן למציאות לבלבל אותך

כן,אני לא מציאותי.
אני לא מציאותי כי לא האמנתי ואני עדין לא מאמין שאיזה יהודון יקנה אותנו,כי אני לא מאמין שרמון ותאומים רוצים ללכת הביתה,שברקוביץ' הוא סתם בובה בתיאטרון בובות שלהם.
הקבוצה הזאת תתפרק במוקדם או במאוחר וזה יהיה מכוער ורווי אינטרסנטים מטונפים שיבואו לעשות עלינו סיבוב,ואם לא אני אוכל תכובע אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
.

אז ההסכם שהעמותה עברה עליו אתמול מפוברק? זה היה מין משחק כזה בשביל הספין ש גולבט לקח בו חלק כי הוא חבר טוב של מושיק ורמון?

תמונה

מצטער אבל הייתי חייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:15 
תמונה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו גם יכולים להתקשר לאנשי חב"ד, לפי ההודעות בוולטון נראה שיש כאן כמה חבדניקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
עוד רוכש פוטנציאלי עשה סיבוב על חשבוננו,שוב תוצאות הבוררות נדחו ללא רעש תקשורתי ומושיק וחיים שרדו שוב.
תיכף בטח יגיעו האשמות של האוהדים.

אל תיתן למציאות לבלבל אותך

כן,אני לא מציאותי.
אני לא מציאותי כי לא האמנתי ואני עדין לא מאמין שאיזה יהודון יקנה אותנו,כי אני לא מאמין שרמון ותאומים רוצים ללכת הביתה,שברקוביץ' הוא סתם בובה בתיאטרון בובות שלהם.
הקבוצה הזאת תתפרק במוקדם או במאוחר וזה יהיה מכוער ורווי אינטרסנטים מטונפים שיבואו לעשות עלינו סיבוב,ואם לא אני אוכל תכובע אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
.

אז ההסכם שהעמותה עברה עליו אתמול מפוברק? זה היה מין משחק כזה בשביל הספין שגולבט לקח בו חלק כי הוא חבר טוב של מושיק ורמון?

הוא לא היה מפוברק,אבל הוא לא היה רציני,סתם נייר שכל הנוגעים בדבר ידעו שלא ייצא ממנו כלום למעט יח"צ לגולבט ושקט לרמון ותאומים.
אל תדאג אתה לא היחיד שהאמין,זה עוד יקרה כמו פעמים בשנים הקרובות וקרוב לוודאי שהתהליך יחזור על עצמו בדיוק כמו בפעמים הקודמות.
זה ללא ספק עוד בוקר של אדום עולה

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 05 אוקטובר 2014, 09:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שכל החרא הזה קרה פשוט לא מאמין. לא מספיק המועדון נמצא בקרשים, עד שהצליח איכשהו לצאת לסוג של "דרך חדשה" עם כל הצעירים, וההסתגלות למצב ה"עני". נרקם משהו מיוחד ושיחקנו טוב וגם פתחנו טוב. ועכשיו כל הסיפור הזה, תליית תקוות חדשות, סוג של משבר. קיבינימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
ליפסקי אשם.אסור היה לו לפתוח אשכול שמיד הפך לנושא נעול.
#צינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:26 
חזוקה כתב:
לא מאמין שכל החרא הזה קרה פשוט לא מאמין. לא מספיק המועדון נמצא בקרשים, עד שהצליח איכשהו לצאת לסוג של "דרך חדשה" עם כל הצעירים, וההסתגלות למצב ה"עני". נרקם משהו מיוחד ושיחקנו טוב וגם פתחנו טוב. ועכשיו כל הסיפור הזה, תליית תקוות חדשות, סוג של משבר. קיבינימט.

צא מזה אנחנו עדיין לא בכרטיס הגרלה של צ'כוב, נשארנו באותו מצב שהיינו בו, קבוצת אמצע טבלה עם צעירים לא רעים. משבר?
סכנין קבוצה חזקה מאיתנו וסביר להניח שנפסיד לה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:30 
עומרי קנדה כתב:
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
מהפכה כתב:
עומרי קנדה כתב:
עוד רוכש פוטנציאלי עשה סיבוב על
הוא לא היה מפוברק,אבל הוא לא היה רציני,סתם נייר שכל הנוגעים בדבר ידעו שלא ייצא ממנו כלום למעט יח"צ לגולבט ושקט לרמון ותאומים.
אל תדאג אתה לא היחיד שהאמין,זה עוד יקרה כמו פעמים בשנים הקרובות וקרוב לוודאי שהתהליך יחזור על עצמו בדיוק כמו בפעמים הקודמות.
זה ללא ספק עוד בוקר של אדום עולה

למה גולבט שאין לא עסקים בארץ והוא ברשימת מאה האנשים המשפיעים במיאמי צריך פה יח"צ? הוא יכול פשוט לתרום עוד לחבד לא?
ולמה שהוא ירצה לעזור למושיק ותאומים לעשות ספין?
אתה מבין שאתה טיפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:37 
הוא לא עזר, הם פשוט עשו את זה.
אוהבים להתעלל באלפי אנשים שני אלה, רמון ומושיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:38 
מהפכה כתב:

למה גולבט שאין לא עסקים בארץ והוא ברשימת מאה האנשים המשפיעים במיאמי צריך פה יח"צ? הוא יכול פשוט לתרום עוד לחבד לא?
אתה מבין שאתה טיפש?

אני לא יודע אם גולבוט עוזר או לא עוזר לתאומים
אבל אם מסתכלים על השורה התחתונה:
- כולנו מכירים עכשיו את ראסל גולבוט ואת השותף שלו
- כולנו יודעים מי זה עו"ד שרון קדוש ועו"ד אלי כהן
- אתרי הספורט השונים קיבלו מאיתנו כמות מכובדת של "קליקים"
- רמון, תאומים, לובין והחבר'ה ממשיכים איתנו

לפעמים רק מהתוצאה הסופית אפשר להסיק אם היה פה משהו רציני או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:42 
pogi כתב:
מהפכה כתב:

אתה מבין שאתה טיפש?

שטויות. בשביל כל זה לא צריך להעביר לבעלי מניות חוזה חתום למנות עורך דין ודובר.
לא יודע למה זה פוצץ אבל תאוריות הקונספרציה פה מטופשות ברמות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:43 
pogi כתב:
מהפכה כתב:

אתה מבין שאתה טיפש?

- כולנו מכירים עכשיו את ראסל גולבוט ואת השותף שלו - השאלה מה זה נותן להם ואם הם יתחילו לעשות עסקים בישראל אז אולי באמת זה היה ספיו , ימים יגידו
- כולנו יודעים מי זה עו"ד שרון קדוש ועו"ד אלי כהן - את עורך דין אלי כהן הכירו לפני , את שרון קדוש לא ממש
- אתרי הספורט השונים קיבלו מאיתנו כמות מכובדת של "קליקים" - אתרי הספורט יתעסקו עם כל מה שיביא להם קליקים, לא נראה לי שיש להם איזהשהוא קשר לכל זה
- רמון, תאומים, לובין והחבר'ה ממשיכים איתנו - למעט ליובין כל אלה בני 65 ויותר , תוחלת החיים בישראל לגבר היא כ80 שנה אז נקווה שעוד כ16 נפטר מהם סופסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:47 
תפסיקו לבלבל את הביצים עם הקונספירציות בשקל האלה
זה לא היה ספין. אף אחד לא היה מגיע לארץ ומשלם עשרות אלפי שקלים למשרדי עורכי דין בשביל ספין
כנראה שמדובר פשוט מאוד בשני אנשים נאיביים מאוד. היו שמועות על הנאיביות שלהם כבר ממזמן. עכשיו זה בא לידי ביטוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:48 
Oleg Neduda כתב:
זה לא היה ספין. אף אחד לא היה מגיע לארץ ומשלם עשרות אלפי שקלים למשרדי עורכי דין בשביל ספין
כנראה שמדובר פשוט מאוד בשני אנשים נאיביים מאוד. היו שמועות על הנאיביות שלהם כבר ממזמן. עכשיו זה בא לידי ביטוי

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3642157,00.html?dcRef=ynet
אתה בטוח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אם מסתכלים על זה רגע בצורה אובייקטיבית ובודקים את הידיעות לאורך התקופה - היו יותר ציטוטים של אנשים שמעורבים בעסקה, כלומר עו"ד של שני הצדדים,
ופחות "מקורבים" ו-"גורמים", כך שלהערכתי לבוא ולמכור עכשיו לכולם שהסיבה לפיצוץ העסקה זה "הדלפות" זה לא פחות מספין.
אם כבר אני חושב על סיבות שגרמו באמת לפיצוץ העסקה הייתי מהמר על:
1. הקשר לדת. כנראה שמישהו זרק להם שתהיה אפשרות לעשות עם זה משהו, והודיעו להם כעת שאין סיכוי שיכבדו את הנושא. ומכאן כבר הגיעו לחצים של אנשי דת מקורבים.
2. הלחץ התקשורתי. העיתונאים, המקורבים וכל היוצא בזו הציפו אותם ואת נציגיהם בפניות והטרדות במשך השבוע, ואני מאמין שאפילו ביום כיפור, דבר שאולי גרם להגיד "מה אנחנו צריכים את החרא הזה".

אני לא מתומכיו הגדולים של חיים רמון (ראו חתימה) אבל הפעם אני דיי בטוח שאין פה מקרה של "לא רוצים למכור" אלא אנשים שהבינו שעדיף להם לא לקנות.
בנינו? מי הפסיכי שקונה קבוצת כדורגל אם לא מאינטרס כלכלי/תקשורתי? כנראה שהם באמת לא היו צריכים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:50 
אולג,
גם לי זה על פניו לא היה נראה כספין ועדיין אני מתקשה להאמין בכך, אבל אחרי שאני קורא את הכתבה בכלכליסט מהבוקר, זה קצת מעלה בי ספקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
היה פה מישהו ש"חזה" את באחד האשכולות, אולי זה אולי של החדשות.
טען שכל עניין החשיפה והשבת מפריעה להם ולכן בקרוב נשמע כי הם ירדו לכאורה מהעיסקה וכך יקבלו שקט רק כדי להיכנס מהדלת האחורית בשקט בעוד חודש-חודשיים.
יש כמובן את התיאוריה שבפועל ההנהלה מנהלת מגעים במקביל עם מישהו אחר והחשיפה נועדה כדי להסתיר אותו כי הוא מסתמן כרציני יותר מהשניים האלה.

לדעתי האמת היא אחת: השניים התעניינו בהפועל אבל כשהבינו את המשמעות של להיות בעלים - הן החשיפה הגדולה והן חילול השבת, הם פשוט קיבלו רגליים קרות והחליטו שזה לא בשבילם. הם לא צריכים טלפון ומיסרונים ופקסים מישראל של כל מיני אוהדים, אנשים שאין להם קשר בכלל.

הפועל צריכה למצוא רוכש רציני ולעבוד מולו בדיסקרטיות מוחלטת כאשר אותו אדם חייב יהיה להבין מהתחלה שמדובר במועדון שעובד בשבת וכן שהוא יזכה לחשיפה גדולה. מתאים לו? יש מקום למו"מ. לא מתאים? שישקיע בנדל"ן ובמניות ואנחנו ניאלץ לחפש מישהו אחר במקומו.

אגב, אני מעדיף מישהו שיבוא לפה לשנים רבות ושיהיה משוגע לעניין ולא כאלה שאחרי שנתיים-שלוש של לחץ, חשיפה וכו' יחליטו לעזוב ואז יגרמו לקריסה מוחלטת כמו שהיה בבית'ר אחרי גאידמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מהפכה כתב:
pogi כתב:
מהפכה כתב:

שטויות. בשביל כל זה לא צריך להעביר לבעלי מניות חוזה חתום למנות עורך דין ודובר.
לא יודע למה זה פוצץ אבל תאוריות הקונספרציה פה מטופשות ברמות אחרות

מה שציינתי פה אלו עובדות שכל אחד יכול לפרש אותן איך שהוא רוצה
איש העסקים הזה התפרסם וכך גם עורכי הדין שציינתי, אתרי הספורט יצאו מכל המהלך עם עם מליוני "כניסות" לאתרים שלהם (והיום ידוע שמטרה של אתר היא לא לפרסם ידיעות אמינות אלא לפרסם ידיעות ש"מושכות" כניסות), והעסקונה נשארת איתנו.

- דרך אגב הידיעה שהעלו באשכול החדשות מכלכליסט היא הכי מעניינת מכל מה שפורסם- קשה מאוד לגייס רבע מליארד דולר אם לא מכירים את החברה שלך. היום כבר הרבה ישראלים מכירים את גולבוט, קאהן וחברת הנדל"ן שלהם. עוד עובדה שכל אחד יכול לפרש איך שהוא רוצה.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 05 אוקטובר 2014, 09:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

איך זה הגיוני ללכת לישון ב5 בבוקר בידיעה שיש רוכש , כולם מאשרים ובלה בלה , לקום ב10 בבוקר ולגלות שהעיסקה נפלה?!?!

:bang: :bang:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:52 
מאמין שהופעל עליו לחץ עקב נושא השבת וזה היה רק עניין של זמן עד הפיצוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:52 
Tom Sawyer כתב:
Oleg Neduda כתב:

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3642157,00.html?dcRef=ynet
אתה בטוח ?

מה זה קשור?
הרי זה ששני החברים האלה הורו לעורכי הדין שלהם לבדוק את הספרים זאת עובדה (וזה עולה המון המון כסף. כל שעה של מרשרד גרוס שווה מאות דולרים).
נראה לך שכל זה בשביל ספין? ברור שלא.
הם פשוט חשבו שיוכלו לעשות הכל בשקט בשקט, בסבבה ובכיף שלהם, בלי יותר מידי חשיפה, אולי אפילו חיו בסרט שהקבוצה תוכל לשמור שבת. פתאום גילו שהקבוצה תשחק בשבת, שהחשיפה גדולה וכו' ונבהלו. זה לא מצוץ מהאצבע כמו הקונספירציות שלכם על ספין בשית"פ תאומים ורמון. למה ששני מיליארדרים ממיאמי בכלל תספור את תאומים ורמון?
צאו מהסרט שלכם. זה מו"מ. גם אנשים רציניים לא תמיד באים מוכנים למו"מ. הם לא באו מוכנים, נבהלו וירדו מהעסקה. בדיוק כמו שעשו לפני כמה שנים פה עם עסק אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:53 
אני מצטער אבל רק ליצן אמיתי יכול להיות מופתע מכמות החשיפה שהוא מקבל עקב רכישת קבוצת ספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
תמיד אפשר לחזור לניטקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:54 
לא חושב שתאומים או רמון קשורים במשהו לזה,
אבל גם מאות הדולרים שהם הוציאו על משרד העורכי דין ויחסי הציבור הם כסף קטן לעומת השווי הכספי של החשיפה להם הם זכו בשבועיים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:54 
pokara כתב:
אולג,
גם לי זה על פניו לא היה נראה כספין ועדיין אני מתקשה להאמין בכך, אבל אחרי שאני קורא את הכתבה בכלכליסט מהבוקר, זה קצת מעלה בי ספקות

עזוב אותך, בשביל ספין לא זורקים עשרות אלפי ש"ח לפח.
אנשים פה זורקים את המילה ספין, כאילו שספין שכזה ייתן משהו למישהו. מה יעזור ספין? הרי כך או כך, הזעם של האוהדים יהיה גדול יותר אחרי שעסקה כזאת נופלת מאשר לא הייתה קמה מלכתחילה. אז מה ספין ייתן למישהו?
זה לא ספים. רק עו"ד מו"מ שנפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
נוכל כתב:
:SMOKE:

איזה נוכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:56 
אנשים זורקים את המילה ספין בעיקר כאילו הם לא באמת יודעים משמעות המילה.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 05 אוקטובר 2014, 09:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
דווח לי שזה בלחץ חב"ד. לא יודע כמה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אין פה איזה מקורב שיגיד לנו שכלום עוד לא סגור או לחלופין יוכל להתקשר להתבכיין קצת למני וייצמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: