תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:35 
Oleg Neduda כתב:
צאו כבר מהפניקה. דמארי לא הולך לשום מקום
לעומת עניין בן חיים, פה זה בידיים של הפועל (כי אף אחד לא יפעיל את הסעיף שחרור שלו)

בכלל אני לא מבין ממה הלחץ. אם ישתמשו בכסף שמתפנה מבן חיים נכון אפשר רק להרוויח מהמעבר הזה. תירגעו

כן, אבל עכשיו אתה צריך לשבור את הראש את מי אתה הולך להביא. אני חשבתי גם לפני בן חיים שהפועל צריכים עוד קשר התקפי ברמה גבוהה. עכשיו ברור שצריך וצריך גם עוד חלוץ שלישי טוב, לא רן יצחק יותר בכיוון עמאשה (וזה בהנחה שדמארי נשאר). חוץ מזה צריך עוד קשר התקפי מחליף.
זה עניין שלא היה בתכנון ויפגע בהכנות (במיוחד שיש לך עוד שלושה שבועות משחק לא פשוט), אבל כמו שכבר כתבתי, את הסרטן שיש בהפועל צריך להסיר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:36 
עכשיו עמוס לוזון גם מודיע שמחר בן חיים לא יגיע לאימון.
כנראה הכל סגור
בכל מקרה הפועל לא יכולה להמשיך במצב שלוזון מנהל אותה.
אני הייתי מוותר גם על דמארי למרות ההפסד המקצועי
אולי עושה טריד תמורת גולסה שחיפה רוצה למכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אם עמאשה מגיע כתחליף לבן חיים ( לא יקרה ) אז זה רק אומר שהתחזקנו..

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:37 
לא יודע. אני באמת מאמין שבהסתכלות עתידית כוללת, טב"ח ירוויח יותר אם יישאר השנה אצלנו. גם מקצועית וגם כלכלית בהסתכלות 10 שנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:38 
ערן כתב:
redead כתב:
אם עמאשה מגיע כתחליף לבן חיים ( לא יקרה ) אז זה רק אומר שהתחזקנו..

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ.

אחד החזקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מחלת הנפש מחריפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
צנציפר כותב שבהפועל הבהירו שאם בן חיים לא מגיע לאימון בוקר הוא יחטוף קנס.
ועל זה נאמר:"הפוך הפועל הפוך". שהזין הזה לא ידרוך יותר במתחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:39 
מהקבוצת ילדודס :
ציטוט:

HTA‎‏
טל בן חיים לHTA בטלפון ממש לפניי דקות אחדות: "המעבר לא תלוי בי,לא מאמין שאני אעבור למכבי"

ולמרות הדברים ה"מרגיעים" של טל אנחנו מבינים שמיץ זבל גולדהאר נתן אור ירוק למהלך של ג'ורדי ועמוס.

את מי תרצו לראות במקום טב"ח?

הוא יכול להגיד לא רוצה לעבור,קיצר הוא חתום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבו כאן, מכבי בווין-ווין
אם הם יוותרו, הם כבר עשו לנו נזק
ואם לא, הוא סוגר להם יופי של פינה.

ותמשיכו להרגיע את עצמכם שהוא בעייתי. הוא שחקן מעולה עם מהירות אדירה שיושב להם יופי בעמדה חסרה.

והם בחיים לא ישלמו עליו כ"כ הרבה כסף. לוזון לחוץ על מזומנים, הם ישלמו סביבות 700000, אולי קצת יותר
הפועל תקבל את החלק שלה ופ"ת את השאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע. אני באמת מאמין שבהסתכלות עתידית כוללת, טב"ח ירוויח יותר אם יישאר השנה אצלנו. גם מקצועית וגם כלכלית בהסתכלות 10 שנים קדימה.

אין לאמונה הזו שום אחיזה במציאות חוץ מההזהות הלא אובייקטיבית שלך עם הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כן, הפועל מדווחים ישירות לצנציפר. רק אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:40 
שחר כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
מי אמר שהסעיף של שכטר לא תקף לקבוצות בארץ?
אני לא אתפלא.

יש הבדל. שכטר בן אדם. גבר. לא בובת סמרטוטים שמתכופפת לפי מי שמפעיל אותה. טב"ח יוצא פה אפס. בעיניי הרבה יותר מאשר זהבי ושמעון גרשון ואני יודע שלא יסכימו פה איתי הרב, אבל ככה אני חושב. הלך ועזב קבוצה באמצע חוזה ליריבה הכי גדולה שלה מאחורי הגב כמו גנב.

יאללה, יאללה..עוד לא הבנתם את הפרנציפ? עוד 100 אלף דולר לעונה ושכטר הולך למכבי, מנשק את הסמל ומקעקע מכבי תל אביב על הזרוע.
אם טב"ח לא היה מרוויח יותר במכבי הוא בחיים לא היה עוזב גם אם אבי ועמוס לוזון היו מגיעים אליו הביתה עם תתי מקלע ומאיימים עליו.

"הבנו" את הפרינציפ. אם זה היה המצב זה היה הרבה יותר קל לי לבלוע ובגלל זה היה לי גם יותר קל לקבל את מקרה זהבי. שחקן בלי חוזה, הציעו לו יותר כסף במקום אחר, הלך. לא היה קל, אבל מובן לי.
פה זו סיטואציה אחרת. הכל נעשה מאחורי הגב בצורה של מחטף תוך כדי ניצול הטיפשות של הפועל בחוזה איתו כאשר לשחקן יש חוזה חעונה הקרובה. זה לא היה לא אצל זהבי ולא אצל גרשון).
יצא שקרן בהודעה שלו בטוויטר לפני יומיים ויצא אפס מאופס. תאמין לי, אני האחרון שמחפש נאמנות בכדורגל. אני כן מחפש יושר בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:41 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למה לא? במכבי הוא הולך לראות הרבה ספסל. זו קבוצה שלא קל להשתלב בה, מאמן זר וסגל מפוצץ אגו וכוכבים.
אצלנו יש לו מאמן שבדיוק מתאים לסוג כזה של שחקנים. הוא הולך להיות שחקן מאוד מרכזי ויכול להביא פריצה אדירה שתביא אותו תוך שנה לחו"ל.
זה כמובן לא אמת צרופה, אלא הערכה אישית שלי, אבל זה ממש לא דמיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אמר לי עכשיו מישהו שמחובר במכבי, שכעיקרון העסקה סגורה. ג'ורדי תפר הכל - את החוזה של טב"ח וכן ההסכם מול מכבי פ"ת. הטיוטה מוכנה ונשאר רק לחתום. העיכוב נובע מאישור סופי שאמור להגיע מהשייח'. בשל הבדלי השעות רק בשעות הקטנות של הלילה שעון ישראל יתקבל האישור ממיץ' ואז מחר במהלך היום תהיה החתימה. יש כמובן סיכוי שהקנדי לא יסכים אבל על רקע ניסיון העבר והעובדה כי הקנדי מחזיק מאד מקרויף וסומך עליו, כנראה שאישור אכן יינתן והחל מיום חמישי (אז יעבור החוזה של טב"ח בבקרה) טב"ח יהיה שחקנה של מכבי ת"א. אגב, כחלק מהעסקה יהיו שחקנים של מכבי שיעברו (כנראה בהשאלה) לפ"ת וזו אחת הסוגיות שעוד נותר ללבן אבל זה בשולי הדברים וממילא לא נוגע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:42 
יובל כתב:
איך האכילו אתכם עם דמארי.
יביאו לכם את עמאשה או שחקן בינוני אחר במקום בן-חיים, ואתם תהיו עסוקים לחגוג את זה שדמארי נשאר.
מדהים איך כל פעם זה עובד.

מי האכיל? אתם האכלתם את עצמכם. דמארי לא עוזב את הפועל. אין שום עסקה עם חיפה על זה ולא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
MoToBOy כתב:
Royi כתב:
לא רלוונטי.
גם אם הוא מסי, שישב ביציע.
מועדון הרבה יותר גדול משחקן כזה או אחר.
שחקנים צריכים לדעת שיש משמעות למעשים שלהם.

בזה אתה צודק

אבל מה המעשים שהוא עשה?
שהבוס שלו רוצה להרוויח עליו כסף ולמכור אותו?
אם הוא לא היה מוכר את נשמתו לשטן אז הייתי מרחם עליו על הסיטואציה הזאת

שהוא יורק בפרצוף של האוהדים והמועדון שמעסיק אותו

אני כנראה באמת לא מבין
למה הוא יורק? כי הוא לא הוא עושה את הסמל עם הידיים ואומר פאק מכבי?
לבנאדם לא משנה אם לשחק במכבי או בהפועל, יכול להיות שיש לו עדיפות, אבל זה לא תלוי בו. כרגע הוא בהפועל והוא מתאמן וממשיך כרגיל מה לא בסדר בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:45 
MoToBOy כתב:
Royi כתב:
MoToBOy כתב:
Royi כתב:
לא רלוונטי.

בזה אתה צודק

אבל מה המעשים שהוא עשה?

אני כנראה באמת לא מבין
לבנאדם לא משנה אם לשחק במכבי או בהפועל, יכול להיות שיש לו עדיפות, אבל זה לא תלוי בו. כרגע הוא בהפועל והוא מתאמן וממשיך כרגיל מה לא בסדר בזה?

מה זה לא תלוי בו,מה זה החרטות האלו?
הוא יכול להגיד לג'ורדי שהוא לא רוצה את מכבי,אבל כנראה הוא רוצה ושם הוא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
אני לא אתפלא.

יש הבדל. שכטר בן אדם. גבר. לא בובת סמרטוטים שמתכופפת לפי מי שמפעיל אותה. טב"ח יוצא פה אפס. בעיניי הרבה יותר מאשר זהבי ושמעון גרשון ואני יודע שלא יסכימו פה איתי הרב, אבל ככה אני חושב. הלך ועזב קבוצה באמצע חוזה ליריבה הכי גדולה שלה מאחורי הגב כמו גנב.

מה אתה בדיוק רוצה בן חיים? כולה שנה בהפועל ומקבל חוזה כפול ממכבי, כשהוא בכלל לא צד למו"מ. מה אתה היית עושה בסיטואציה דומה? אין לו שום זיקה להפועל, בטח לא אחרי השנה המזוויעה וטבעי שילך אחרי הכסף. שיהיה לו בכישלון הוא כבר לא מעניין ברגע שיעזוב

אני?
תראה תגובות שלי שזהבי עבר למכבי. אני כתבתי שאם אני הייתי במקומו ומכבי היו מציעים לי פי 2 או פי 3, כנראה שהייתי הולך לשם. אז כולם אמרו לי: "שישבור את הרגל, אין רציונל פה".
אני בתור עובד של חברה לא הייתי משאיר אותם עם הזין ביד ובטח לא בצורה הזו. יש לי גם מילה ויש לי כבוד ותאמין לי שגם אני ויתרתי על כסף בחיים שלי כי הייתי מחויב למעביד אחר. נכון, זה לא היה 200 אלף דולר או כמה שזה לא יהיה, אבל לפחות לי יש יושר בסיסי. אם הייתי במצב שלו, הייתי מתנהג אחרת, זה בטוח, בטח אם כל הסיפור היה מתנהל בצורה העבריינית שבה הוא התבצע עם יו"ר ההתאחדות. אבל תכלס, מסכים איתך (והאמת שגם עם פוגי שכתב לי מוקדם יותר), מה אני אמור לצפות מאנשים עם מוסר של עכברוש ביבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
לעומת עניין בן חיים, פה זה בידיים של הפועל (כי אף אחד לא יפעיל את הסעיף שחרור שלו)

בכלל אני לא מבין ממה הלחץ. אם ישתמשו בכסף שמתפנה מבן חיים נכון אפשר רק להרוויח מהמעבר הזה. תירגעו

כן, אבל עכשיו אתה צריך לשבור את הראש את מי אתה הולך להביא. אני חשבתי גם לפני בן חיים שהפועל צריכים עוד קשר התקפי ברמה גבוהה. עכשיו ברור שצריך וצריך גם עוד חלוץ שלישי טוב, לא רן יצחק יותר בכיוון עמאשה (וזה בהנחה שדמארי נשאר). חוץ מזה צריך עוד קשר התקפי מחליף.
זה עניין שלא היה בתכנון ויפגע בהכנות (במיוחד שיש לך עוד שלושה שבועות משחק לא פשוט), אבל כמו שכבר כתבתי, את הסרטן שיש בהפועל צריך להסיר עכשיו.

אני אפילו לא נכנס למה צריך להביא או לא (למרות שאני מסכים איתך).
בשורה התחתונה 700 אלף יורו (כולל שכר ברוטו) שמתפנים פה יוכלו להנחית פה גם קשר קדמי וגם חלוץ בקלות, איך שלא תסתכלו על זה. אני מעדיף שני שחקנים על טל בן חיים אחד (בהנחה שאלו יהיו השחקנים שאני מקווה שהם יהיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
איזה חדשות אפורות.

מבקש סליחה ומחילה מאלוהי הנאחס.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:47 
כפי שאמרתי, העיתונאים עושים צחוק מהפועל היום, ומאכילים בהרבה שקרים את האוהדים. (חוץ משל טב"ח, שם אני בטוח שהוא יהיה במכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

תפסיקו לקחת ללב כל עזיבה של שחקן גם אם זה למכבי
המועדון הזה יותר גדול מכל שחקן, הבאסה היחידה היא שטב"ח הוא אחלה שחקן אבל לדעתי ניתן למצוא מחליף ראוי
גם דמרי על אותו הסטטוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
אני לא אתפלא.

מה אתה בדיוק רוצה בן חיים? כולה שנה בהפועל ומקבל חוזה כפול ממכבי, כשהוא בכלל לא צד למו"מ. מה אתה היית עושה בסיטואציה דומה? אין לו שום זיקה להפועל, בטח לא אחרי השנה המזוויעה וטבעי שילך אחרי הכסף. שיהיה לו בכישלון הוא כבר לא מעניין ברגע שיעזוב

אני?
תראה תגובות שלי שזהבי עבר למכבי. אני כתבתי שאם אני הייתי במקומו ומכבי היו מציעים לי פי 2 או פי 3, כנראה שהייתי הולך לשם. אז כולם אמרו לי: "שישבור את הרגל, אין רציונל פה".
אני בתור עובד של חברה לא הייתי משאיר אותם עם הזין ביד ובטח לא בצורה הזו. יש לי גם מילה ויש לי כבוד ותאמין לי שגם אני ויתרתי על כסף בחיים שלי כי הייתי מחויב למעביד אחר. נכון, זה לא היה 200 אלף דולר או כמה שזה לא יהיה, אבל לפחות לי יש יושר בסיסי. אם הייתי במצב שלו, הייתי מתנהג אחרת, זה בטוח, בטח אם כל הסיפור היה מתנהל בצורה העבריינית שבה הוא התבצע עם יו"ר ההתאחדות. אבל תכלס, מסכים איתך (והאמת שגם עם פוגי שכתב לי מוקדם יותר), מה אני אמור לצפות מאנשים עם מוסר של עכברוש ביבים?

יש חוזה שעליו הפועל חתמו. בחוזה יש סעיף יציאה. זאת אך ורק בעיה של הפועל ואני לא רואה פה שום בעיית אתיקה. זכותה של מכבי להפעיל את הסעיף שחרור, זכותו של בחיים לקבל כפול במקום אחר. הפועל תקבל פה כסף ולא תישאר מסכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

אני אפילו לא נכנס למה צריך להביא או לא (למרות שאני מסכים איתך).
בשורה התחתונה 700 אלף יורו (כולל שכר ברוטו) שמתפנים פה יוכלו להנחית פה גם קשר קדמי וגם חלוץ בקלות, איך שלא תסתכלו על זה. אני מעדיף שני שחקנים על טל בן חיים אחד (בהנחה שאלו יהיו השחקנים שאני מקווה שהם יהיו)

אז סבבה. אם זה מה שיעשו, מעולה. בכל מקרה, מבחינתי השחקן הזה מחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
MoToBOy כתב:
Royi כתב:
MoToBOy כתב:
Royi כתב:
לא רלוונטי.

בזה אתה צודק

אבל מה המעשים שהוא עשה?

אני כנראה באמת לא מבין

מה זה לא תלוי בו,מה זה החרטות האלו?
הוא יכול להגיד לג'ורדי שהוא לא רוצה את מכבי,אבל כנראה הוא רוצה ושם הוא ישחק.

תלוי בו?
לוזון אומר לו חביבי מחר אתה במכבי אתה מקבל עוד כסף (או אותו דבר) ואתה חושב שהוא יכול בכלל להגיד לו לא? גם אם הוא היה רוצה?
הוא אומר לא ואין לו קריירה יותר יחסלו אותו.
כמו שאמרתי קודם אני לא מרחם עליו כי הוא בחר לחתום עם משפחת השטן אבל זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:48 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למה לא? במכבי הוא הולך לראות הרבה ספסל. זו קבוצה שלא קל להשתלב בה, מאמן זר וסגל מפוצץ אגו וכוכבים.
אצלנו יש לו מאמן שבדיוק מתאים לסוג כזה של שחקנים. הוא הולך להיות שחקן מאוד מרכזי ויכול להביא פריצה אדירה שתביא אותו תוך שנה לחו"ל.
זה כמובן לא אמת צרופה, אלא הערכה אישית שלי, אבל זה ממש לא דמיוני.

איזה כוכבים יש במכבי בדיוק? ראדי? זהבי?שירן ייני? אני ממש לא בטוח שהם יותר מפוצצי אגו מהשחקנים שלנו, העניין הזה עם מאמן זר הוכיח בשנה שעברה בדיוק ההפך. אצל מכבי הוא הולך לשחק בשלב הבתים של ליגת האלופות בסיכוי סביר ויש בהפועל תל אביב וגם במכבי מספיק שחקנים שיסבירו לו כמה שדרוג המפעל הזה עושה לקריירה. איך אפשר להשוות בכלל וזה בלי לדבר על הסכומים הגבוהים והבטחון הכלכלי שיש שם.

אין בכלל מה לדבר, אם אני במקומו , שחקן אובייקטיבי ולא אוהד הייתי בוחר במכבי בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:49 
הלוואי שהעסקה הזאת תצא לפועל ויביאו זר נורמלי לאמצע, במחיר של 400K, אם אני זוכר נכון, אולי קצת יותר, הבאנו את הבולגרי, לטעמי אפשר להביא מישהו לפחות ברמה שלו.
אני מקוה שלא לוקחים פה ברצינות עדיין את בוזגלו.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 24 יוני 2013, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport2.co.il/content/85698
אני לא מאמין שיושבים אצלינו אנשים מפגרים כדי שיאשרו דבר כזה, ואז אני נזכר כמה רן בן שמעון מחזיק מעמשה וכמה רוצה את דגני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:52 
יואב כתב:
אני לא מאמין שיושבים אצלינו אנשים מפגרים כדי שיאשרו דבר כזה, ואז אני נזכר כמה רן בן שמעון מחזיק מעמשה וכמה רוצה את דגני.

האתר הזה הוכיח את עצמו כשווה ערך לספורט פי כמה. אני בטוח שדמארי ישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 22:52 
יואב כתב:

עוד חרטא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: