תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1713 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגה אנגלית [פריימיר ליג] - עונת 2010/2011 - מחזור 19 ו-20
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:17 
:HEART2: ליגה אנגלית :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גול של שוער
יציאה מטומטמת אבל גם אם היה נשאר לא היה מצליח לעצור את זה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:19 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גול של שוער
יציאה מטומטמת אבל גם אם היה נשאר לא היה מצליח לעצור את זה.

לא לפה ולא לפה. או שתצא תעיף את הכדור- או שתישאר בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
והנה הגיל של שחקני ארסנל בא לביטוי, קיבלו גול אחד ונכנסו ללחץ. אם נאסרי קצת נכנס למשחק הוא שם להם עוד 2 לפחות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:27 
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
איזה החמצה של נאסרי :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:30 
החמצה גדולה, יותר גדול ששחקנים אנגלים לא משקיעים בתאטרון פרצופי הלם / תפיסת ראש אחרי כל החמצה כמו שחקני ליגת כלום, ומעדיפים לרוץ בחזרה להגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
יש איזה לינק אלטרנטיבי לעשר הדקות האחרונות?
הלינק שהביאו פה קודם לא ראוי למאכל אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:37 
http://atdhe.net/31481/watch-arsenal-vs-chelsea

אני רואה בזה. סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
זה זוועה!
עוצר לי כל כמה שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2010, 23:41 
האוהד נועם כתב:
זה זוועה!
עוצר לי כל כמה שניות.

כנראה תפסתי לפניך :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 07:00 
סמל אישי של המשתמש

הקהל של סטוק עושה בצפר לכל הליגה! :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 07:39 
ויקינג באדום כתב:
א.ב כתב:
אני חייב לציין שחוץ מהגדולות (יונייטד, צ'לסי, סיטי, ארסנל) ועוד כמה נספחות (טוטנהאם שהיא כבר חצי גדולה, בולטון שהיא די בסדר וכו') מה שהולך בשאר הפריימר ליג זה פשוט תת רמה. ניסיתי לראות כמה משחקים וזה פשוט בדיחה, חצי מהגולים הם בסגנון הגולים של ווסטהאם אתמול נגד פולהאם.

כל הוולבס, סטוק סיטי, בלקפול, וויגן, בלקבורן ושאר הקבוצות האלו זה פח זבל אחד גדול שפשוט לא ראוי לצפייה. איך אפשר לשבת לראות משחק של פולהאם נגד סנדרלנד אלא אם יש לך קשר לאחת הקבוצות האלה? אנטי-כדורגל.

אתה אדם עצוב.. קבוצות עם כל כך הרבה היסטוריה ושחקנים גדולים אתה זורק לזבל כי אתה רגיל לכדורגל של כסף ולא לכדורגל כמו שהוא צריך להיות
כדורגל בא מספורט משוטף עם רוגבי כלומר ספורט עם הרבה מכות.. לא ספורט של כוסיות כמו שונגר חושב
הכדורגל האנגלי אף פעם לא היה טכני מידי הוא תמיד הלך על כוח מהירות ולחימה וזה מה שיפה בו
כדורגל טוב זה כדורגל עם מסורת ואת זה יש לכדורגל האנגלי (חוץ מכמה קבוצות כמו ארסנל (כיום) וכו' שלא ניראות כבר כ"כ אנגליות)
קבוצה כמו סטוק עם שמות כמו גורדון בנקס סטנלי מת'יוס ועוד גדולים אחרים הקבוצה השניה שנוסדה בכל ההיסטוריה של הכדורגל קבוצה עם הקהל הכי רועש וטוב באנגליה!
אם אתה לא נהנה לראות כדורגל עם מסורת עם לחימה ועם נשמה (גם אם אין שמות כמו רונלדו מסי רוני ודרוגבה) אז אתה לא באמת אוהב כדורגל..

יאללה יא מטחנת שכל, כתבתי את סטוק סיטי ברשימה הלא מחמיאה אז קפצת עם הסקת מסקנות על בנאדם עצוב שלא באמת אוהב כדורגל? מצאת על מי להגיד שהוא אוהב כדורגל של כסף ולא של מסורת (חוץ מהפועל ששורפת לי שעות אני לא רואה הרבה כדורגל מהעולם, פה ושם ליגת האלופות/אנגליה/ספרד)

לא נהנה לראות את הכדורגל המחורבן של סטוק סיטי, מה לעשות? אני גם לא מעביר את זמני באוננות על הקהל שלהם ביוטיוב.
חוץ מאנשים שמתחברים לקבוצות האלה, כמה עוד אנשים יראו סטוק סיטי-וויגאן על חשבון קבוצות שאשכרה משחקות כדורגל?

וואו, היא נוסדה שניה, ואם אני אספר לך שהקבוצה שנוסדה ראשונה משחקת בליגה הסינית אתה בטח תרוץ לראות את טיבט יונייטד נגד פ.צ בייג'ין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
מצאת על מי להגיד שהוא אוהב כדורגל של כסף ולא של מסורת (חוץ מהפועל...אני לא רואה הרבה כדורגל מהעולם, פה ושם ליגת האלופות/אנגליה/ספרד)

ההסבר בסוגריים אמור לתמוך במה שכתבת לפני...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 07:53 
Frank Serpico כתב:
א.ב כתב:
מצאת על מי להגיד שהוא אוהב כדורגל של כסף ולא של מסורת (חוץ מהפועל...אני לא רואה הרבה כדורגל מהעולם, פה ושם ליגת האלופות/אנגליה/ספרד)

ההסבר בסוגריים אמור לתמוך במה שכתבת לפני...?

ההסבר בסוגריים בא להסביר שהקבוצה שאני רואה הכי הרבה ועוקב אחריה כל הזמן זאת הפועל בפער עצום על כל שאר הכדורגל שיש בעולם.
כל השאר זה פינאטס בשבילי, כתבתי "פה ושם". כמו רוב האנשים כאן, אני מניח (לא ראיתי 15 תגובות על הקרב המדהים ומלא הלחימה בין אברטון לפולהאם, כנראה זה לא מעניין כמו צ'לסי-ארסנל).

ויפה שעזבתם את הנושא העיקרי (כמה שהרמה שם נמוכה) ועברתם להתעסק באיזה סוגי כדורגל אני אוהב (בטיעונים מגוחכים או סתם אי-הבנה במקרה שלך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
ויפה שעזבתם את הנושא העיקרי (כמה שהרמה שם נמוכה) ועברתם להתעסק באיזה סוגי כדורגל אני אוהב (בטיעונים מגוחכים או סתם אי-הבנה במקרה שלך).

אז נחזור לנושא העיקרי. הרמה שם זה זבל, אין ספק. ליגה אנגלית זה אכן תת רמה. ליגה זבל. מביך. (בעיקר את עצמך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:11 
מישהו פה לכלך על פולהאם?
טפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מישהו פה לכלך על פולהאם?
טפי

ועוד בשילוב לליכלוך על סנדרלנד, אני חושב שצריך להתנקש בחייו.
א.ב. היר ווי קאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:18 
Frank Serpico כתב:
א.ב כתב:

אז נחזור לנושא העיקרי. הרמה שם זה זבל, אין ספק. ליגה אנגלית זה אכן תת רמה. ליגה זבל. מביך. (בעיקר את עצמך).

כן אחי, התייחסות לעניין, זה מה שכתבתי. שורה אחרי גם כתבתי שהליגה הישראלית לא רואה ממטר את האנגלית.

עברת לשיטת ה"נקצין ונשנה את כל מה שהבנאדם כתב כדי להוציא אותו לא מבין" ואני המביך פה.

סע קדימה, יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:20 
לכל אוהדי הסנדרלנדיות וכו' - האמת שאני ממש מעריך אהדה לקבוצות כאלה, אבל מה זאת ההכחשה העצמית הזאת?

כן, הכדורגל שלהן פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:23 
לא, טמבל, הנושא העיקרי כאן הוא הליגה האנגלית עונת 2010/11. אתה הוא שנדחפת עם החרטא שלך. אתה רוצה, תפתח אשכול נפרד על רמת הליגה, קח איתך לשם את הילד הנודניק שחושב שכאן זה קנסו עם הסטוק שלו ותעזבו אותנו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:26 
joshsoos כתב:
לא, טמבל, הנושא העיקרי כאן הוא הליגה האנגלית עונת 2010/11. אתה הוא שנדחפת עם החרטא שלך. אתה רוצה, תפתח אשכול נפרד על רמת הליגה, קח איתך לשם את הילד הנודניק שחושב שכאן זה קנסו עם הסטוק שלו ותעזבו אותנו בשקט.

לא, מטומטם (יותר חזק מטמבל!), אני כתבתי פה על הליגה האנגלית עונת 2010/11. למה לפתוח אשכול נפרד על רמת הליגה? מה שכתבתי מדבר על הליגה האנגלית ולא על הספרדית, גם אם זה לא נראה פה לכמה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:33 
האשכול הזה הוא אשכול שנתי ונפתח לאנשים שאוהבים ועוקבים אחרי הליגה, הוא לא אשכול יומי. אז קצת הגיון צרוף, הוד דבילותך, והיית לוקח את הביקורת שלך על הליגה למחוזות אחרים.
ובנוסף תובנה והמלצה- לא מעניין אותך? אל תראה. מין כלל כזה ייחודי שאימצתי לי, נסה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
Frank Serpico כתב:
א.ב כתב:

כן אחי, התייחסות לעניין, זה מה שכתבתי. שורה אחרי גם כתבתי שהליגה הישראלית לא רואה ממטר את האנגלית.

עברת לשיטת ה"נקצין ונשנה את כל מה שהבנאדם כתב כדי להוציא אותו לא מבין" ואני המביך פה.

סע קדימה, יום טוב.

כתבת "כמה שהרמה שם (בפרמיירליג) נמוכה". איפה הרמה אם כך לא נמוכה ? איפה משחקים כדורגל שמניח את דעתך ? בשלבי הגמר של ליגת האלופות ?

ואולי הבעיה בכלל טמונה במשחק עצמו שנקרא כדורגל, שמשעמם אותך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אני לא זוכר שעשיתי משהו של "קנסו".. הקליפ שהוספתי היה בגלל המשחק האחרון שהקהל עשה בצפר בחוץ לבלקבורן אבל לצערי לא היה קליפ של זה אז שמתי קליפ של המשחק חוץ נגד ארסנל..
וגם אם זה לא היה קשור לא ראיתי בחוקים שאסור לכתוב משהו על הקבוצה שאתה אוהד בליגה האנגלית גם אם זה לא קשור למחזור הספציפי הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
ויקינג באדום כתב:
joshsoos כתב:

אני לא זוכר שעשיתי משהו של "קנסו".. הקליפ שהוספתי היה בגלל המשחק האחרון שהקהל עשה בצפר בחוץ לבלקבורן אבל לצערי לא היה קליפ של זה אז שמתי קליפ של המשחק חוץ נגד ארסנל..
וגם אם זה לא היה קשור לא ראיתי בחוקים שאסור לכתוב משהו על הקבוצה שאתה אוהד בליגה האנגלית גם אם זה לא קשור למחזור הספציפי הזה..

אל תתרגש, זה ג'ושסוס. העולם סביב הוא כולו מטרד אחד גדול עבור י.סוס.

בטח בבוקר.

הנה קליפ שיניח את דעתך.

סטוק בוראת את הכדורגל!!!1 לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
ויקינג באדום כתב:
א.ב כתב:
אני חייב לציין שחוץ מהגדולות (יונייטד, צ'לסי, סיטי, ארסנל) ועוד כמה נספחות (טוטנהאם שהיא כבר חצי גדולה, בולטון שהיא די בסדר וכו') מה שהולך בשאר הפריימר ליג זה פשוט תת רמה. ניסיתי לראות כמה משחקים וזה פשוט בדיחה, חצי מהגולים הם בסגנון הגולים של ווסטהאם אתמול נגד פולהאם.

כל הוולבס, סטוק סיטי, בלקפול, וויגן, בלקבורן ושאר הקבוצות האלו זה פח זבל אחד גדול שפשוט לא ראוי לצפייה. איך אפשר לשבת לראות משחק של פולהאם נגד סנדרלנד אלא אם יש לך קשר לאחת הקבוצות האלה? אנטי-כדורגל.

אתה אדם עצוב.. קבוצות עם כל כך הרבה היסטוריה ושחקנים גדולים אתה זורק לזבל כי אתה רגיל לכדורגל של כסף ולא לכדורגל כמו שהוא צריך להיות
כדורגל בא מספורט משוטף עם רוגבי כלומר ספורט עם הרבה מכות.. לא ספורט של כוסיות כמו שונגר חושב
הכדורגל האנגלי אף פעם לא היה טכני מידי הוא תמיד הלך על כוח מהירות ולחימה וזה מה שיפה בו
כדורגל טוב זה כדורגל עם מסורת ואת זה יש לכדורגל האנגלי (חוץ מכמה קבוצות כמו ארסנל (כיום) וכו' שלא ניראות כבר כ"כ אנגליות)
קבוצה כמו סטוק עם שמות כמו גורדון בנקס סטנלי מת'יוס ועוד גדולים אחרים הקבוצה השניה שנוסדה בכל ההיסטוריה של הכדורגל קבוצה עם הקהל הכי רועש וטוב באנגליה!
אם אתה לא נהנה לראות כדורגל עם מסורת עם לחימה ועם נשמה (גם אם אין שמות כמו רונלדו מסי רוני ודרוגבה) אז אתה לא באמת אוהב כדורגל..

יאללה יא מטחנת שכל, כתבתי את סטוק סיטי ברשימה הלא מחמיאה אז קפצת עם הסקת מסקנות על בנאדם עצוב שלא באמת אוהב כדורגל? מצאת על מי להגיד שהוא אוהב כדורגל של כסף ולא של מסורת (חוץ מהפועל ששורפת לי שעות אני לא רואה הרבה כדורגל מהעולם, פה ושם ליגת האלופות/אנגליה/ספרד)

לא נהנה לראות את הכדורגל המחורבן של סטוק סיטי, מה לעשות? אני גם לא מעביר את זמני באוננות על הקהל שלהם ביוטיוב.
חוץ מאנשים שמתחברים לקבוצות האלה, כמה עוד אנשים יראו סטוק סיטי-וויגאן על חשבון קבוצות שאשכרה משחקות כדורגל?

וואו, היא נוסדה שניה, ואם אני אספר לך שהקבוצה שנוסדה ראשונה משחקת בליגה הסינית אתה בטח תרוץ לראות את טיבט יונייטד נגד פ.צ בייג'ין.

אז אם אתה רואה פה ושם ליגה אנגלית אל תעביר ביקורת על משהו שאתה לא מבין בו..
וכן רוב אלה שלא ממש אכפת להם מהליגות האלה יעדיפו לראות את צ'לסי - ארסנל על סטוק - וויגן אבל מפה ועד להגיד שהקבוצות במרכז הטבלה באנגליה משחקות פח?
וכן אני מעדיף לראות משחק של מרכז טבלה באנגליה איטליה וגרמניה על מונדיאל ליגת אלופות וכו'.. כן אני מין אדם מוזר כזה שלא רוצה לראות רק כמה תרגילים יפים של איזה שחקן שמקבל מיליונים מול קהל של כמה יפנים שלא יודעים מה זה נבדל אלא גם מלחמה משחק קבוצתי וקהל שדוחף כל המשחק (או לפי איך שאתה אומר כדורגל פח\ישן\לא סקסי)
ורק לידע כללי (למישהו שכ"כ אוהב כדורגל עם מסורת וכו') נוטס קאונטי היא הקבוצה הראשונה שנוסדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:24 
joshsoos כתב:
האשכול הזה הוא אשכול שנתי ונפתח לאנשים שאוהבים ועוקבים אחרי הליגה, הוא לא אשכול יומי. אז קצת הגיון צרוף, הוד דבילותך, והיית לוקח את הביקורת שלך על הליגה למחוזות אחרים.
ובנוסף תובנה והמלצה- לא מעניין אותך? אל תראה. מין כלל כזה ייחודי שאימצתי לי, נסה גם.

אני גם עוקב ברמה מסוימת אחרי הליגה, וכתבתי את דעתי לגבי מה שקורה שם פחות או יותר מתחת למקום שישי. קצת הגיון צרוף ולא היית צריך לרדת עכשיו מהעץ שטיפסת עליו.
ותודה על ההמלצה, למרות שאני באמת לא ממש רואה מה שלא מעניין אותי. זה לא סותר ועדיין כשבא לי לרשום משהו על הליגה האנגלית אני ארשום אותו בנושא של הליגה האנגלית, אפילו אם זה לא מסתדר לך.

ציטוט:
כתבת "כמה שהרמה שם (בפרמיירליג) נמוכה". איפה הרמה אם כך לא נמוכה ? איפה משחקים כדורגל שמניח את דעתך ? בשלבי הגמר של ליגת האלופות ?

אם היית קורא את ההודעות הקודמות והעיקריות שלי בנושא היית מבין שאני מתכוון למרכז-תחתית הליגה, אבל העדפת להתפס לשורה אחת שגם היא היתה אמורה להיות מובנת אם קראת את הכל ועשית אחד ועוד אחד.

או שקראת את ההודעות הקודמות ועדיין לא הבנת, ואז יש פה כבר בעיה קטנה בקליטה.
יש מצב טוב שגם קראת וגם הבנת ואתה סתם טרחן שנתקע בלי מילים אז החליט להתפס על קטע קטן ולהוציא אותו מהקשרו (דומה לטקטיקת הניפוח וההקצנה של הדברים מקודם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ויקינג באדום כתב:
joshsoos כתב:

אל תתרגש, זה ג'ושסוס. העולם סביב הוא כולו מטרד אחד גדול עבור י.סוס.

בטח בבוקר.

הנה קליפ שיניח את דעתך.

סטוק בוראת את הכדורגל!!!1 לב לב לב

דאלפ מככב :HEART2:
געגועים לביטי לורנס וקיטסון :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2010, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
ציטוט:

אם היית קורא את ההודעות הקודמות והעיקריות שלי בנושא היית מבין שאני מתכוון למרכז-תחתית הליגה, אבל העדפת להתפס לשורה אחת שגם היא היתה אמורה להיות מובנת אם קראת את הכל ועשית אחד ועוד אחד.

או שקראת את ההודעות הקודמות ועדיין לא הבנת, ואז יש פה כבר בעיה קטנה בקליטה.
יש מצב טוב שגם קראת וגם הבנת ואתה סתם טרחן שנתקע בלי מילים אז החליט להתפס על קטע קטן ולהוציא אותו מהקשרו (דומה לטקטיקת הניפוח וההקצנה של הדברים מקודם)

תודה באמת על האיבחון הדידקטי האישיותי המנומק שלך. אדע לעשות בו שימוש.

בינתיים, לא ענית על השאלה הפשוטה שלי:

איפה הרמה אם כך לא נמוכה ? איפה משחקים כדורגל שמניח את דעתך ?* בשלבי הגמר של ליגת האלופות ?

(*מלבד משחקי צמרת/שש גדולות באנגליה ואולי גם סופר-קלאסיקו בספרד)

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 28 דצמבר 2010, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1713 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: