dino כתב:
אתה לא יודע מה היית עושה אבל אתה כן יודע מה לא צריך לעשות.
אתה לא מבין את ההבדל בין לקחת הלוואות בסכומים מטורפים לבין המצב העכשוי?
בין אם זה על טוטו, אלמוג או שחקן רכש מבטיח שרק אתה יכול לאתר.
אחינו, כרגיל אתה מפספס את הנקודה ומתעסק בשטויות
אז לפני 3 שנים אלה היו "חברים" שרמון בזבז להם את הכסף והשנה זה כבירי מבזבז לעצמו (כנראה) את הכסף, אני מסיר בפניו את הכובע על כך אבל זו ממש לא הנקודה כי בקצב הזה עוד שנה גם הוא כבר לא יהיה פה.
באו לפה משתמשים שטענו שמי שמשווה את כבירי לרמון- הזוי ואני באתי וטענתי על סמך עובדות שההשוואה הזו לא רק שהיא לא מופרכת אלא גם מתבקשת, לפחות בכל מה שקשור לשנה הראשונה של רמון וחבורתו בהפועל (עונת 2012-13): בשתי העונות באו אוהדים עם כוונות טובות ושמו (בעצמם או בעזרת אחרים) המון כסף תוך לקיחת החלטות שגויות בצורה מהותית ולכן באה ההתרסקות (כשההתרסקות העונה אפילו גדולה יותר).
זכור לי שבינואר של אותה עונה היה משתמש שפתח דיון שבו פרגן לרמון על כל ה"החתמות" שהוא עשה ביחס להתנהלות הקמצנית של טביב שנה קודם.
היום באים אנשים ומפארים את כבירי על ההתנהלות שלו ביחס להתנהלות הכושלת של רמון.
היפה הוא שבעוד שטביב סיים פה עם מקום 2 וגביע, עם רמון גירדנו בקושי מקום 4 ועם כבירי אנחנו כרגע מועמדים לירידה (מעין "יחס הפוך" בין הפרגונים להישגים).
שאלת אותי קודם מה הייתי עושה? הייתי עושה רגע "פוס משחק". הייתי מגדיר מחדש את המטרות של הפועל קודם כל לעונה הנוכחית ובודק מי אלו האנשים (גם על הדשא וגם על הקווים) שמסוגלים לעמוד במטרות הללו. אם המטרה היא להישאר בליגה, אז יכול מאוד להיות שטוטו תמוז הוא לא השחקן שמתאים לכך ויכול להיות שבשביל זה לא נכון ולא צריך לקנות את ווה בראון במליון דולר.
שוב- זה כן משנה, כי מעניין לי תתחת הכסף של חג'ג' או וואטבר, העיקר הוא שזה כסף שהפועל ת"א צריכה להחזיר. גודל הסיכון פה הוא שונה לחלוטין וכך גם השפעת הרכש הכושל על כל המערכת.