שחר כתב:
Charlie כתב:
דעתי על דרור קשטן ידועה. עם זאת, כמו שכתבתי מיום פיטוריו של מנדיונדו, אלישע הוא המתאים ביותר בנקודת הזמן הזו. אבל(!) השאיפה שלנו צריכה להיות צוות זר איכותי. אם אלישע מתעקש להתנחל בוולפסון עד קיץ 2018 זה קצת בעייתי בעיני. בסופו של דבר המטרה צריכה להיות מינוי צוות זר בקיץ הקרוב ולא כל מיני "גוטמנים, רב"שים ואלישות" שימנעו את זה עד סוף העשור.
אם קשטן מוכן לחתום עד סוף העונה, דיינו, הוא ללא ספק יהיה המתאים ביותר לייצב את המערכת, לקדם את השחקנים ולהכין את הקרקע למאמן הבא שחייב להיות זר.
אתה מתעקש להמשיך ודמיין שהסיבה שלא מביאים את אלישע היא לא הסיבה המובנת מאליה. מה?
זה כבר נהיה יותר הזוי מ"עד סוף השבוע יסגרו את הסגל"..
אתה עוד זוכר לי את פליטת הפה ההיא?! חחחח
אני לא מתעקש לדמיין, אני משתדל להיות אופטימי ולקוות שההחלטות הן מקצועיות ולא אמוציונליות.
אל באנדי כתב:
רק אני חושב שכבירי לא רצה את אלישע בגלל החוזה הארןך?
נראה לי שהוא רוצ. מאמן רק לחצי שנה
בשביל האופציה שגוטמן עדיין ירצה לבוא
ייתכן מאד. 3 שנים זה חוסם כל מאמן אחר, זר או מקומי, שכבירי חושק בו ואינו פנוי כיום. מלכתחילה היו צריכים לחפש מאמן לסוף העונה, ואם הוא בכיר אז לסוף העונה הבאה. לא מעבר.
אלא שבעקבות הפירסום של האולטראס, כנראה שלעולם לא נדע מה הביא באמת את כבירי להעדיף את קשטן על פניו, אם אכן כך יקרה. אני כבר לא יודע מה לחשוב.
דבר אחד בטוח - השבוע הזה לא הוסיף דבר חיובי להפועל ובטח שלא תרם לשחקנים לקראת המשחק מחרתיים.