שחר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
שחר, אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק המהלכים בסרטון (נגד ברצלונה, אם לא שמת לב) מושפעים מהעובדה שהוא בריאל מדריד.
או ש"ההגנות בליגה האנגלית!!" הן משהו מעולם אחר (אתה בטח מתכוון בין היתר לאלופה, מנצ'סטר סיטי, שאותה ברצלונה השפילה לפני כמה חודשים).
אין לי ספק שהמהלכים שהוא עשה כל העונה, גם בשלבים הכי מתקדמים בליגת האלופות, לא יחזרו על עצמם באנגליה מול לסטר וסטוק סיטי. בכל זאת, הנוכחות של רונאלדו ומודריץ' היא זאת שעשתה צחוק מכל הגנה בעולם בערך.
מה יש להסביר בדיוק? מה רלוונטי סרטון יוטיוב לדיון? היום גם לכל חן עזרא יש סרטון SKILLS!!!! מה אתה בדיוק לומד מזה?
לגבי ההגנות, אתה באמת מאמין שהוא ישחק בקבוצה שתכבוש 104 שערים ב38 משחקים השנה? היריבות יהיו הרבה יותר שקולות מאלה שהוא התמודד מולן עם ריאל מדריד, הוא ישחק בקבוצה הרבה פחות דומיננטית ולא יהיו לצידו סילונים שעושים תנועה במהירות מטורפת כמו רונלדו בנזמה ובייל (איך בכלל אפשר לזלזל בזה??)
למה אתה לא מעלה לפה קליפ היילייטס111!!!!! מהמונדיאל האחרון? מה הוא עשה שם עד שנפצע חוץ מהשער נגד שוויץ?
שוב, לא סתם העלתי סרטון.
אם תצפה בו תראה מהלכים אישיים, אין להם שום קשר לשחקנים אחרים. אל תבלבל לי את המוח על "תנועה" כשכל מה שקורה שם זה בנזמה (וואו, כאילו זה פלה) עומד על בלטה ברחבה ומקבל כדור אחרי כדור מדי-מריה אחרי דריבל על 4 שחקנים של פאקינג ברצלונה, ואחרי זה תדבר איתי על ההגנות בליגה האנגלית. איזה הגנות יש בליגה האנגלית? חשבתי שהמיתוס הזה נשבר מזמן. הדבר היחיד שטוב בהגנות של הליגה האנגלית הוא ההתקפות בליגה האנגלית. נכון זו ליגה קשה והכל, אבל רבאק, רק בעונה האחרונה השחקן הזה חיסל כל הגנה ברמות הכי גבוהות שיש, מה אתה מקשקש לי על ליגה אנגלית?
אתה נצמד לעובדה שהבאתי סרטון כמו ילד בן 14 בתיכון, ואין לי בעיה עם זה כי זה בערך הטיעון היחיד שיש לך. תענה לעניין - כן ריאל מדריד או לא, הוא הוכיח שיש לו את היכולת לשחק ברמות הכי גבוהות, ואף להיות שם שחקן מפתח (כקשר קדמי בשלישיית הקישור וגם כווינגר בשני הצדדים). מה עוד שחקן כדורגל צריך לעשות כדי להוכיח לגאון כדורגל כמוך שהוא שחקן ברמה הכי גבוהה שיש?
אם מחר נשים אותו ביונייטד (או נבחרת ארגנטינה) והוא לא יצליח, זה מעיד שהוא לא שחקן?
זאת השיטה? ככה בודקים? אתה אומר לי שרונאלדו הוא השחקן הכי טוב בעולם, ואז אומר לי מה די-מריה עשה במונדיאל? ומה רונאלדו עשה במונדיאל? איזה מן מדד זה בכלל?