תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:25 
שחר, אני מציע לך ללכת ולראות משחקים שלמים של ריאל מהעונה שעברה
בגלל שלא תעשה את זה אתה יכול ללכת לראות סרטונים ביוטיוב, או לחכות לראות מה הוא יעשה(אם וכאשר) ביונייטד
הרוב הגדול של השחקנים הטובים לא הביא מונדיאל יוצא דופן, כולל השחקן "טוב בעולם" לדעתך שפינה את מקומו לאימפריית הכדורגל ארצות הברית, זה לא מוריד בכלום מהעונה המדהימה שלו בריאל, כולל במשחקים הכי גדולים, כולל במהלך שהביא לריאל את גביע האלופות והותיר את בייל לריבאונד מול שער ריק
גם ביונייטד יהיו לידו שחקנים מעולים וסקוררים מדהימים ואני לא הייתי מספיד אותה אחרי הפסד אחד לסוונזי, שגם בו היא לא נראתה כל כך רע. סך הכל במשחקי ההכנה היא ניצחה הכל מלבד תיקו מול אינטר, כולל נצחונות על ריאל וליברפול

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
שחר, אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק המהלכים בסרטון (נגד ברצלונה, אם לא שמת לב) מושפעים מהעובדה שהוא בריאל מדריד.
או ש"ההגנות בליגה האנגלית!!" הן משהו מעולם אחר (אתה בטח מתכוון בין היתר לאלופה, מנצ'סטר סיטי, שאותה ברצלונה השפילה לפני כמה חודשים).
אין לי ספק שהמהלכים שהוא עשה כל העונה, גם בשלבים הכי מתקדמים בליגת האלופות, לא יחזרו על עצמם באנגליה מול לסטר וסטוק סיטי. בכל זאת, הנוכחות של רונאלדו ומודריץ' היא זאת שעשתה צחוק מכל הגנה בעולם בערך.

מה יש להסביר בדיוק? מה רלוונטי סרטון יוטיוב לדיון? היום גם לכל חן עזרא יש סרטון SKILLS!!!! מה אתה בדיוק לומד מזה?
לגבי ההגנות, אתה באמת מאמין שהוא ישחק בקבוצה שתכבוש 104 שערים ב38 משחקים השנה? היריבות יהיו הרבה יותר שקולות מאלה שהוא התמודד מולן עם ריאל מדריד, הוא ישחק בקבוצה הרבה פחות דומיננטית ולא יהיו לצידו סילונים שעושים תנועה במהירות מטורפת כמו רונלדו בנזמה ובייל (איך בכלל אפשר לזלזל בזה??)

למה אתה לא מעלה לפה קליפ היילייטס111!!!!! מהמונדיאל האחרון? מה הוא עשה שם עד שנפצע חוץ מהשער נגד שוויץ?

שוב, לא סתם העלתי סרטון.
אם תצפה בו תראה מהלכים אישיים, אין להם שום קשר לשחקנים אחרים. אל תבלבל לי את המוח על "תנועה" כשכל מה שקורה שם זה בנזמה (וואו, כאילו זה פלה) עומד על בלטה ברחבה ומקבל כדור אחרי כדור מדי-מריה אחרי דריבל על 4 שחקנים של פאקינג ברצלונה, ואחרי זה תדבר איתי על ההגנות בליגה האנגלית. איזה הגנות יש בליגה האנגלית? חשבתי שהמיתוס הזה נשבר מזמן. הדבר היחיד שטוב בהגנות של הליגה האנגלית הוא ההתקפות בליגה האנגלית. נכון זו ליגה קשה והכל, אבל רבאק, רק בעונה האחרונה השחקן הזה חיסל כל הגנה ברמות הכי גבוהות שיש, מה אתה מקשקש לי על ליגה אנגלית?
אתה נצמד לעובדה שהבאתי סרטון כמו ילד בן 14 בתיכון, ואין לי בעיה עם זה כי זה בערך הטיעון היחיד שיש לך. תענה לעניין - כן ריאל מדריד או לא, הוא הוכיח שיש לו את היכולת לשחק ברמות הכי גבוהות, ואף להיות שם שחקן מפתח (כקשר קדמי בשלישיית הקישור וגם כווינגר בשני הצדדים). מה עוד שחקן כדורגל צריך לעשות כדי להוכיח לגאון כדורגל כמוך שהוא שחקן ברמה הכי גבוהה שיש?
אם מחר נשים אותו ביונייטד (או נבחרת ארגנטינה) והוא לא יצליח, זה מעיד שהוא לא שחקן?
זאת השיטה? ככה בודקים? אתה אומר לי שרונאלדו הוא השחקן הכי טוב בעולם, ואז אומר לי מה די-מריה עשה במונדיאל? ומה רונאלדו עשה במונדיאל? איזה מן מדד זה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:42 
מה אתה בדיוק רוצה שאני אסביר לך? הסרטון הזה מוכיח שיש לו יכולת אישית, איפה בדיוק חלקתי על זה? גם לא אמרת ישהוא שחקן רע, אלא שאני לא מחזיק ממנו במיוחד ולדעתי הוא לא אחד הטובים בעולם כפי שמציגים את זה באשכול הזה .בריאל מדריד, לפחות לדעתי הוא לא הוכיח שום דבר, הוא היה חלק מאחת הקבוצות הטובות בעולם ובקבוצה כזו קל מאוד להתבלט ולהיות שחקן מפתח, מה עוד שאם הוא היה כזה שחקן מפתח אנצ'לוטי כנראה לא היה מוותר עליו העונה.
באופן אישי, לא מתלהב יותר מידי מהדריבלים והעקבים שלו, גם לנאני יש יכולת אישית טובה מאוד אבל לא יצא מזה שום דבר ביונייטד.
אני חושב שלפחות לגבי המספרים, באופן עקבי לאורך שנים, אין בכלל אפשרות לחלוק על העובדה שרונאלדו הוא השחקן הכי טוב בעולם (או לפחות אחד מ2, שלא היו כמוהם שנים רבות).
האמת? אחרי שעברתי שוב על ההודעה שלך, לא בא לי להתדיין עם מישהו שמדבר בצורה כל כך מגעילה ויורד לרמה אישית, למי שלא מסכים עם דעתו. בטוח שתמצא פה כאלה שירדו לרמה שלך.

מי בדיוק צדק, הזמן יגיד.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:54 
אנחל די מריה מסר בעונה שעברה למעלה מעשרים אסיסטים, כנראה שאתה לא מגיע למספרים כאלה אם אתה לא יודע למסור ( וזה לא שכולם מהגבהות בחופשיות ). אמנם במערך המוצהר של ואן חאל הוא משתלב רק על חשבון שחקן אחר אבל כבר במחצית השניה של המשחק הראשון עברו ל 4-3-3.
ולקרוא למאטה, הררה, ינוזאי, ואן פרסי ורוני אפורים, נו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מעולה, כרגע אני לא רואה איפה הוא משתלב במערך של LVG, אבל הוא רכישה טובה.
הדבר הכי חשוב זה שלא יפגע בדקות של ינוזאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:28 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
גבעתיים כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בעולם שבו חאמס רודריגז עולה 80 מיליון יורו, להביא את די-מריה ב70 זה מטורף. שחקן גדול. גדול גדול גדול.

מעדיף את חאמס ב-80 על די מריה ב-70.
לחאמס יש מקום טבעי ב-352. חאמס הוא לפחות פוטנציאל לשורה הראשון ומועמד להחליף בעתיד של רונלדו. ודי מריה לא ממש מבקיע. אחלה WB, אבל 70 ל-WB זו הגזמה לקבוצה החסרה בלם מרכזי. חוץ מזה לא השכנעתי שדי מריה כל כך עולה על קואדרדו, אם בכלל (כולל הגיל והפוטנציאל) שזול ב-20.
ובכלל, המחיר של די מריה צריך להיות מושפע מזה שריאל לא רוצה אותו. נראה ששמעו על פראיירים בפרמייר. ונגר ועכשיו וודוורד. את סניידר ורובן מכרו בגרושים. ובארסה מכרה את אלכסיס, שטוב לפחות כמו די מריה, ב-30.

מחירי הרכישות של פלאיני, הררה, שואו ודי מריה מטורפים. רחוק מלהתפעל מהמחיר של מאטה כאשר צ'לסי ממש זורקת אותו ועדין מרוויחה עליו הרבה.
או שוודוורד סוחב לעצמו. או שוודוורד יודע למכור (לדוגמא חוזי ספונסרים) אבל לא לקנות. יש תופעה כזו גם בענפים אחרים. או ששניהם. מה שבטוח זה שהגלייזרים סנילים.

1) אין ספק שיוניטד צריכים עוד קשר אחורי (במקום פלטשר קלברלי) ועוד בלם במקום סמולינג לפני שצריך קשר התקפי
2) לא הבנתי איך חאמס (לא שזה רלוונטי) יותר מתאים מדה מריה ב 352 אם למאטה שמורה המשבצת של הקשר הקידמי.
3) אני חושב שהקבעון העקרוני של ואן חאל על ה 3:5:2 כי זה מצליח עם הולנד הוא קבעון מטומטם. מתאימים שיטה לשחקנים ולא להיפך.
4) ממה שאני רואה כרגע הבעיה הגדולה של יוניטד היא בשטף ובדינמיות המשחק לעומת מה שמציגות כבר היום צלסי ארסנל ואפילו ליברפול שלא לדבר על סיטי. הייתי בשבת במשחק הראשון והאוהדים השתגעו קודם כל כל מהקצב האיטי ומ "העוד מסירה ועוד מסירה ועוד מסירה" עד שסוונסי יתארגנו, כי הרי אין כמו הכנסת אורחים.

חאמס לא על הפרק. ובקיצור, חאמס הוא שחקן מרכז מגרש טבעי מדי מריה. מ- 50-50, בניגוד לווינגר, מעדיף תחבולנות על דריבלים. וכאמור, עתידו ממש לפניו.
לכל אחד יש את הדעה שלו, אבל בריאל יודעים למה קנו את חאמס ומכרו את די מריה כך שהנושא בודאי שאינו חד וחלק לטובת די מריה.

טוב שואן חאל הביא את 352.
אין לה בלמים בעיקר אחרי מכירת וידיץ'. כנראה, כתרופה לבעיות של מויס בחדר הלבשה.
אין לה מרכז שדה. לא עף על הררה. נראה שוודוורד התאהב בעמלה עליו ופרגוסון מגוכח כממליץ בנושא מרכז שדה.
רק שלישית חוד, שיכולה לעשות את שלה תוך שהיא מעבירה שחקן אחורה - צפיפות במקום כישרון שאמור לעבוד טוב בצד הדפנסיבי. 5 בהגנה ו-5 במרכז שדה. צריך כושר וזה נושא שאפשר לטפל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:30 
שחר כתב:
מה אתה בדיוק רוצה שאני אסביר לך? הסרטון הזה מוכיח שיש לו יכולת אישית, איפה בדיוק חלקתי על זה? גם לא אמרת ישהוא שחקן רע, אלא שאני לא מחזיק ממנו במיוחד ולדעתי הוא לא אחד הטובים בעולם כפי שמציגים את זה באשכול הזה .בריאל מדריד, לפחות לדעתי הוא לא הוכיח שום דבר, הוא היה חלק מאחת הקבוצות הטובות בעולם ובקבוצה כזו קל מאוד להתבלט ולהיות שחקן מפתח, מה עוד שאם הוא היה כזה שחקן מפתח אנצ'לוטי כנראה לא היה מוותר עליו העונה.
באופן אישי, לא מתלהב יותר מידי מהדריבלים והעקבים שלו, גם לנאני יש יכולת אישית טובה מאוד אבל לא יצא מזה שום דבר ביונייטד.
אני חושב שלפחות לגבי המספרים, באופן עקבי לאורך שנים, אין בכלל אפשרות לחלוק על העובדה שרונאלדו הוא השחקן הכי טוב בעולם (או לפחות אחד מ2, שלא היו כמוהם שנים רבות).
האמת? אחרי שעברתי שוב על ההודעה שלך, לא בא לי להתדיין עם מישהו שמדבר בצורה כל כך מגעילה ויורד לרמה אישית, למי שלא מסכים עם דעתו. בטוח שתמצא פה כאלה שירדו לרמה שלך.

מי בדיוק צדק, הזמן יגיד.

בהצלחה.

אתה זה שטועה פה, הוא כבר הוכיח שהוא אחד הטובים בעולם לא פעם אחת. כנראה שלא עקבת אחרי ריאל יותר מידי בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:37 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
נועם שחם כתב:
כשחקן אגף אין ספק שהוא אחד מעשרת הקיצונים הטובים בעולם. השאלה היא אם זה מצדיק סכום כזה עבור שחקן שמבחינת יכולת השימוש בו, הוא די מוגבל. בסופו של דבר עיקר היכולות של די מאריה אלו כדרור ומהירות. הוא לא סקורר, הוא לא שחקן שמתאים לקבוצה שרוצה להניע כדור, הוא לא מוסר גדול. הוא יודע בעיקר לרוץ עם כדור (מצויין לקבוצה שבונה על מתפרצות) או לייצר הגבהות טובות מהאגף.

נועם,

בחלק ההתקפי זה בדיוק מה שחסר ליוניטד- שחקן מהיר ,דריבליסט ודינאמי, לא ולנסיה ולא יאנג הם לא ברמה גבוהה ,אני מקווה שיאנאוזי יתפתח לאחד כזה. כרגע ,הכל מאד איטי ומסודר מידי במשחק ההתקפה של יוניטד.

לא אמרתי שאין לו נה להוסיף, בטח שיש. אני אשמח לראות אותו ביונייטד, אבל אני לא חושב שזה מספיק לשדרוג שהיונייטד צריכה (הלוואי שאני טועה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:57 
לפי הדיווחים האחרונים העסקה היא על 64 מיליון פאונד= 80 מיליון יורו.

ובקיצור, הטרייד שריאל רצתה חאמס תמורת די מריה- הושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:04 
ממה שאני קראתי הדיבור הוא על 48 מיליון פאונד(60 מ' יורו)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:23 
ארוס, אני יכול רק לנסות לחדד לך את מה שאני מאמין ששחר מנסה להבהיר. כשאתה משחק בריאל מדריד שבה לכל עמדה יש שני שחקני על, כל קבוצה יריבה לא יכולה לדעת מאיפה השער יבוא. בכל עמדה יש שחקן שיכול לעשות פעולה אישית מכריעה ובהתאם לכך המרווחים בין שחקני היריבה גדלים, ככה ששחקן כמו די מריה יכול לתת מעצמו מעל ומעבר.
ביונייטד הוא יתקל מול הגנות הרבה יותר פיזיות(התזה הזאת עדיין רלוונטית, לפחות חצי מהקבוצות בפריימיר ליג מתמסרות דרך מסירות ארוכות באוויר) והסגירה הטקטית שלהן ברמה הרבה יותר גבוהה משמונים אחוז מהליגה הספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:29 
די מריה הוא אחד מהשחקנים האלה שגורמים להגנות לצרות ומאלה שיכולים לעשות פעולה מכריעה כל רגע. הוא לא מישהו שלא שומרים עליו ונהנה מההפקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:31 
מעניין איך שחקנים כמו סילבה ומאטה, לא פיזיים במיוחד, עברו מספרד לאנגליה והפכו שם לשחקני שנה של הקבוצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:32 
עזבו, אני לא חושב שיש מישהו שרואה אותו באופן יחסית קבוע וימשיך להחזיק בדיעה שהוא כינור שני או משהו.

כמעט בכל המשחקים של ריאל מדריד הוא היה השחקן הכי מסוכן בהתקפה, יצר הכי הרבה מצבים, קיבל הכי הרבה את הכדור.
לגבי ההגנות הפיזיות יותר, אף פעם אי אפשר לדעת, אבל יש כבר מספיק שחקנים לא פיזיים בליגה שמצליחים (סטרלינג, סילבה...), ממה שראיתי הוא לא אחד שנבהל מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
נחש סולידי כתב:
ארוס, אני יכול רק לנסות לחדד לך את מה שאני מאמין ששחר מנסה להבהיר. כשאתה משחק בריאל מדריד שבה לכל עמדה יש שני שחקני על, כל קבוצה יריבה לא יכולה לדעת מאיפה השער יבוא. בכל עמדה יש שחקן שיכול לעשות פעולה אישית מכריעה ובהתאם לכך המרווחים בין שחקני היריבה גדלים, ככה ששחקן כמו די מריה יכול לתת מעצמו מעל ומעבר.
ביונייטד הוא יתקל מול הגנות הרבה יותר פיזיות(התזה הזאת עדיין רלוונטית, לפחות חצי מהקבוצות בפריימיר ליג מתמסרות דרך מסירות ארוכות באוויר) והסגירה הטקטית שלהן ברמה הרבה יותר גבוהה משמונים אחוז מהליגה הספרדית.

נו באמת, כאילו שהוא הולך להפועל עכו שבה זה הוא או אלוהים שיבקיעו.
רוני, ואן-פרסי, מאטה וכו' ישארו עכשיו בודדים כי כולם ילכו לסגור את די-מריה? לא נראה לי. מה שגם שכמו שאמרו כאן די-מריה בריאל ממש לא היה איזה שחקן בודד ומוזנח שעשה ככל העולה בדעתו.

שוב, לגבי ההשוואה לליגה האנגלית - זו ליגה פיזית יותר וקשה יותר מהספרדית, אני מסכים. הקבוצות במקומות 5-20 באנגליה טובות בהרבה מאלו שבמקומות המקבילים בליגה הספרדית. ובכל זאת, די-מריה הוכיח בכל מקום אפשרי, כולל מול הקבוצות הטובות בעולם (אותן קבוצות שרמסו את האנגליות הבכירות ביותר) שהוא שחקן כדורגל אדיר. הוא פירק את ההגנות הכי גדולות, אני לא מתלהב מכל ילד שעשה דריבל מול אוססונה, באמת שלא. אני באמת לא מבין איך אפשר להגיד שהוא לא שייך לטופ העולמי/לא שווה את אותו מחיר שמשלמים עבור כל ילד שנתן צמד במונדיאל/לא יותר טוב מקוודראדו. זה מביך לטעמי, אבל יכול להיות שאני טועה וכל ההגנות האימתניות של לסטר וסטוק יעשו מה שלא עשו בביירן מינכן וברצלונה. רק אחרי שהוא ישים צמד מול לסטר אפשר יהיה להגיד שהוא שחקן אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:21 
אתה רוצה שנשווה בין הסגל של ריאל ליונייטד? וואן פרסי יותר טוב מבנזמה וזהו בערך. וזה עוד בלי להסתכל על ספסלי המחליפים.
כשקבוצה מתמודדת מול שני סילונים באגפים כמו רונאלדו ובייל שיכולים להבקיע מכל טווח עד 30-25 מטר וחלוץ מטרה שאמנם מפספס המון אבל עם נתונים פיזיים כמעט מושלמים והשתלבות של שנים בקבוצה, יש הרבה מקום לקשרים להביע את עצמם ולתת הרבה מעבר למה שהם יכולים לתת בקבוצה נורמלית(כמו יונייטד).
אני לא טוען שדי מריה שחקן אוברייטד חס וחלילה, אני פשוט לא רואה בו כשחקן מהטופ של הטופ או חס וחלילה המושיע של יונייטד.
יחד עם זאת, אאחל לו שישרף יחד עם כל הקבוצה הזאת והאצטדיון שלה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:23 
אבל די מריה היה שם גם לפני בייל והיה מעולה.
להיפך, גם כשעל העמדה שלו הביאו שחקן טוב ממנו, הוא ידע להסתגל.ולהיות טוב מספיק בעמדה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:23 
די מריה זה שחקן שיכול לשדרג כל קבוצה, השחקן הכי משמעותי שהיה לריאל העונה (למרות שלרונלדו מספרים יותר טובים) ואבידה שלא טמטום לומר שלהם.
לא פלא ששמו גם נקשר בברסה שרצתה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
גם אם הוא שחקן מטורף ואחד משחקני ההתקפה הטובים בעולם(לדעתי לא), לא ברור למה להשקיע את הכסף הזה על שחקן התקפה כשבהרכב שלהם משחק קאריק, 3 בלמים שאף אחד מהם לא מצוין והם במערך שלדי מאריה אין בכלל איפה באמת לשחק בו. היו מביאים בכסף הזה את קוואדרדו ובנעטיה. אם היו מורידים גם את רוחו אז יכלו להביא את וידאל+בנעטיה/קוואדרדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:36 
19 כתב:
להיפך, גם כשעל העמדה שלו הביאו שחקן טוב ממנו, הוא ידע להסתגל.ולהיות טוב מספיק בעמדה חדשה.

רק שנה שעברה כשהוא הועבר לעמדה אחורית יותר, הוא קיבל את המעמד של שחקן טופ. בתור שחקן כנף הוא היה ברמתם של לא מעט שחקנים מעולים, אבל לא ברמה גבוהה שהוא הגיע אליה בתור קשר אמצע.
שוב פעם, שחקן טופ לפי דעתי, אבל לא ברמה הכי גבוהה.
ואני אוסיף שזה ממש מיותר להכנס לדיונים אם הוא שווה את הסכום ששולם עליו, עולם הכדורגל איבד את שפיותו ממזמן לגבי סכומי ההעברות האלה וזה לא מדד רציני מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:40 
נחש סולידי כתב:
19 כתב:

שחקן טופ לפי דעתי, אבל לא ברמה הכי גבוהה.

;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:44 
וקוואדראדו הוא אילוץ לעמדה באגף עם שלושה בלמים. הוא הרבה יותר טוב כשחקן אגף התקפי נטו, וזה גם מה שהוא משחק רוב הזמן. פיורנטינה משחקת עם רביעייה בהגנה ברוב המשחקים, המגנים הם פסקואל/טומוביץ'/רונקליה ואולי עוד מישהו.

הוא יכול לשחק שם ולהיות טוב, אבל זה קצת לבזבז אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:49 
הייתי שם את קוארדדו מגן ימני בפיפא 12 סתם בשביל הצחוקים. מדהים שזה תפס :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:50 
NARKOTIKA כתב:
נחש סולידי כתב:
19 כתב:

שחקן טופ לפי דעתי, אבל לא ברמה הכי גבוהה.

;)

ידעתי שמישהו יעיר על זה :)
הרבה שחקנים יכולים להכנס אצלי לקטגוריה של שחקן טופ, מעטים ובודדים לקטגוריה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 16:59 
אין לי בעיה עם די מריה. והוא יתרום את שלו.
רק שלא יזכירו לי כשאני אוכל שהוא מגיע ואת עלותו שבה הוא מגיע.

יונייטד קבוצה בלי בלם מרכזי שמווט את ההגנה (זוכריםואפילו בלי שוער מחליף.
ובמצב הזה, שאני לא רואה שהוא הולך להשתנות, לרכוש דוקא את די מריה בלי עמדה טבעית ב- 70-80 זה משהו שיכול לשמח כל אוהד של ליברפול או של הסיטי.

כמובן, הכל כפוף לחישובים של ואן חאל שלא ידועים. כמו שעשה ממולר מולר, יתכן שהוא מאמין בסמולינג או חושב על די מריה כ- 50-50 במקביל להררה תוך ויתור על דפנסיביות במערך של 5 במרכז השדה. אבל, כרגע זה נראה גרוע.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 24 אוגוסט 2014, 17:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 17:00 
וינסנט אבובאקר עבר מלוריאן לפורטו. עוד רכישה מאד יפה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
וקוואדראדו הוא אילוץ לעמדה באגף עם שלושה בלמים. הוא הרבה יותר טוב כשחקן אגף התקפי נטו, וזה גם מה שהוא משחק רוב הזמן. פיורנטינה משחקת עם רביעייה בהגנה ברוב המשחקים, המגנים הם פסקואל/טומוביץ'/רונקליה ואולי עוד מישהו.

הוא יכול לשחק שם ולהיות טוב, אבל זה קצת לבזבז אותו.

פיורנטינה שיחקו לא מעט עם שלושה בלמים. והוא במקור בכלל מגן. הוא בטוח הרבה יותר אידיאלי לעמדה הזאת מדי מאריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 17:08 
הוא במקור חלוץ.

הוא כנראה עדיף שם על די מריה, אבל עדיף שיביאו שחקן שאשכרה זו העמדה האופטימלית בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
לפחות לאיטליה הוא בא כמגן ימני ושיחק שם בשנה שהוא פרץ בלצ׳ה.

לדעתי כמעט אין שחקנים אידאליים לעמדה הזאת, קוואדראדו יכול להתגלות הברקה ענקית לשם, עם די מאריה אני לא רואה את זה קורה. למרות שעם איך שהם נראים עכשיו באמת 3-5-2 לא יחזיק הרבה זמן. ומצד שני גם קשרים ל4-3-3 אין להם. סגל עקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 18:41 
הוא בסדר גמור שם, בעיקר בזכות הכושר והמהירות שלו. אפשר להוציא ממנו הרבה יותר למעלה.

מסכים שהסגל שלהם מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: