Oleg Neduda כתב:
מבין פה את הפאניקה, לגיטימי. אבל מציע לחכות קצת כדי לראות מה יצליחו להעמיד בסוף. אנחנו קבוצה בלי משאבים ולא בטוח שמכירות של דגני, גוטליב וספורי זה משהו רע מקצועית - הכל תלוי מה יהיה הסגל שיעמידו בסופו של דבר. על פניו, מכירה של 2-3 השחקנים האלה יכולה להכניס סביב המיליון יורו ומעלה + חיסכון של משכורות די גבוהות. זה אמור לאפשר להפועל להנחית פה בקלות בלם שישחק ליד רז שלמה (כשפרץ גיבוי) + להביא לפה את קניוק ועוד שני שחקנים משמעותיים מקדימה. אם למשל יגיע לפה בלם זר טוב + קניוק, מוגרבי ועוד שחקן התקפה מוכח (סילבסטר/בוזגלו וכדומה) אז מקצועית יכולה להיות קבוצה טובה על הנייר.
לצורך העניין, אפשר יהיה להעמיד הרכב דומה לזה: ג'ראפי, כהן, בלם רכש, שלמה, פירסמן, בואטנג, קלאודמיר/לקס, מוגרבי, קניוק, אינברום, סילבסטר. כשעל הספסל אינברום, דמארי, ברשצקי וכו'. זאת קבוצה הרבה יותר טובה מזאת של שנה שעברה.
אני מסכים שזאת מציאות עצובה, אבל זו המציאות. אנחנו נמכור שחקנים כדי להביא אחרים. אין לנו שום יכולת כלכלית להתנהל אחרת. בדיוק כמו בני יהודה, נתניה, מכבי פתח תקווה וכו'. אין שום הבדל ביננו לבין הקבוצות האלה מבחינה פיננסית לצערי הרב.
אשרי המאמין. אתה אופטימי. יש סבירות יותר גבוהה שהמחליף לספורי כבר פה וקוראים לו רז כהן, הבלם שיבוא במקום דגני וגוטליב יהיה שיר צדק הגמור והשחקן הנוסף לחלק הקדמי יהיה אחמד עאבד לאחר שלא יצליחו להיפטר מהעול שלו.
dino כתב:
איזה כיף לקרוא כל פעם ששחקן מועמד כי הוא יכול להיות בחינם עם אופציה. בסדר הבנו שאין לכם גרוש. לא צריך לנפנף בזה.
זאת העסקה המועדפת עליהם. מגיע בחינם, יש אופציה כדי שהאוהדים יהיו מרוצים. שתגמר העונה "ינהלו" מו"מ על המחיר ושיבינו שהדרישות גבוהות מדי יודיעו שיורדים מהשחקן ועוברים לעסקת ההשאלה בחינם הבאה.
נחיה ונראה - אני מקווה מאוד ומאמין שבכסף שייכנס מהמכירות של ספורי בלבד יגיעו לפחות שני שחקני התקפה משמעותיים, ואם גם דגני או גוטליב יימכר, יגיע שחקן משמעותי נוסף (ואם שניהם אז גם בלם). בכל מקרה, אני בוחר שלא להיכנס לפאניקה ולדיכאון לפני שאני רואה מה מנחיתים פה במקום. בסוף את קניוק/ממן אפשר להביא בהרבה פחות מחצי מיליון יורו (מה שישאיר עודף לרכש נוסף), ולטעמי שניהם לא פחות טובים מספורי. שוב - הזמן יגיד, אבל על הנייר אפשר להביא לפחות שני שחקנים בכסף שייכנס מספורי בלי להיפגע מקצועית.