שחר כתב:
מה אני אגיד לך, אתה ממשיך לחלום בהקיץ על כל מיני שיטות ודרכים כמו המאמן שלך.
גוזלן במשחק וחצי הראה יכולות מוכחות הרבה יותר משל ספורי ואפילו מלכה כשקיבל באמת דקות משמעותיות היה פקטור במשחק.
מה בדיוק תורם לקריירה של נער בן 17 (צעיר יותר מגוזלן ומלכה בשנה ושנתיים) דקות משחק בבוגרים בזמן שהוא לא תורם כלום למשחק ומוחלף פעם אחר פעם.
וכן, נוער צריך לספק שחקנים לבוגרים, אבל בדר"כ בקבוצות נוער כושלות עם תוצאות כושלות אין שחקנים מתאימים לקבוצת צמרת כמו הפועל תל אביב, המועדונים שמספקים הכי הרבה שחקני נוער הם ברוב המקרים גם אלה עם התוצאות הכי טובות. אם המועדון ירד ליגה לא רק שלא ירצו לבוא, אלא ירצו גם לעזוב.
מכבי ת"א לקחו פה אליפויות בנוער שנה אחרי שנה ולא סיפקו כלום לבוגרים.
שאיווניר העלה 5-6 שחקנים לבוגרים, למרות שהוא הפסיד משחקים, 2-3 אח"כ הם גם הביאו תוצאות.
וכן, דרכים ושיטות הפכו לשמות גנאי אצלנו, אבל מה לעשות, ככה צריך לעבוד. גוזלן, שאתה כבר הכתרת אותו להצלחה יהיה אולי שחקן טוב, אבל יכול להיות שגם לא וזהבי, שקיבל לעיתים יחס מהקהל, במיוחד בשנה הראשונה עם גוטמן, שדמה ליחס שקיבל כפיר אודי, יצא שחקן גדול.
בהפועל לא יודעים לעבוד עם הנוער ולשלב אותם נכון ולא הגיוני ששני שחקני הבית היחידים שאפשר לציין ב-10 שנים האחרונות זה נאתכו וזהבי.
ספורי זו רק דוגמא. אני מצד אחד חושב שיש לו פוטנציאל אדיר ומצד שני שאני רואה אותו במשחקים, אז כן, גם אני לפעמים מורט שערות.
צריך לזכור שכמו שהפועל נראים בשנתיים האחרונות, נורא קשה לשלב צעירים. לקבוצה אין בטחון, לקהל אין סבלנות.
זהבי שחוגג היום במכבי, סיכוי טוב שהיה נראה כמו גורדנה אם היה היום בהפועל. ככה זה, כדורגל זה לא מתמטיקה.
שון מלכה נתן 15 דקות טובות נגד מכבי פ"ת ונהיה פה אליל, וראית שההמשך היה פחות חלק. לא אומר שהוא לא שחקן טוב, אבל גם הוא הולך עם הראש בקיר ולוקח החלטות לא נכונות וסובל מכל ההבעיות ששחקן צעיר סובל מהן.
דרך אגב, אותו דבר לפעמים עם שחקנים זרים. בשני הכיוונים.
אבל כל זה הוא הערת אגב

ברור שעדיף שהנוער לא יירדו ליגה, אבל תוצאות לא טובות לא חייבות תמיד להגיע לירידת ליגה ולא תמיד אומרות שהמאמן נכשל בתפקיד שלו.