בארסה הוכיחה את עליונותה בצורה חד משמעית אך קצת מאכזבת מבחינת התוצאות ,לא היה אפילו משחק אחד שבארסה לא שלטה בו ללא עוררין חוץ ממחצית אחת (מתוך 8) שריאל הייתה טובה יותר.
תוצאות משקפות :
משחק ראשון : 1-3 לבארסה
משחק שני : 1-4 לבארסה
משחק שלישי :0-4 לבארסה
משחק רביעי : 1-4 לבארסה
האיש שהכריע את המשחקים (עוד בטרם החלו) מוריניו
אני מניח שבגלל שאני קיצוני לטובת בארסה ואופייסר קיצוני לטובת ריאל האמת היא בערך באמצע
נ.ב : אם לברצלונה העונה היה את אטו במקום וייה או שלריאל היה שוער אחר ולא קסיאס התוצאות היו הרבה יותר גבוהות[/quote]
בתוך ה"תוצאות המשקפות" אתה מכניס גם את האדומים ההזויים שנשלפו והשערים החוקיים שנפסלו לריאל?
נ.ב, לקרוא לגביע המלך "גביע השוקו של ספרד" זה די לעשות מעצמך צחוק, בטח כשאתה אוהד בארסה.[/quote]
נא לפרש את דברי כהווייתם !!!
כן אני משקלל את שלל הדברים ההזויים שנכתבו פה בפורום , אדום אחד מוצדק על עצם הכוונה , ופסילת שער מוצדקת שאף אחד אחר לא מתייחס אליה חוץ מאוהדי ריאל בפורום ,מבחינת כדורגל עשיתי חסד עם ריאל ![/quote]
האדום שנשלף לפפה במשחק הראשון היה הזוי לגמרי ואפילו לא הגיע שם צהוב, ואם לא היו מוציאים אותו כל העסק היה נראה אחרת לגמרי. וחוץ מזה שלא מדובר במקרה ספציפי, גם בחצי גמר מול צ'לסי ב2009 וגם השנה מול ריאל השופטים באו במגמה ברורה להעלות את בארסה לגמר, בפעם שעברה היו צריכים עזרה מאינייסטה והפעם למזלם קצת פחות.
ולמקרה שאתה חושד במגמתיות או חוסר אובייקטיביות, אני לא אוהד ריאל. אני אוהד בארסה לשעבר שלא יכול יותר לסבול את מה שקורה עם הקבוצה הזאת[/quote]
אני לא חושד , אני פשוט אומר את תחושותיי !!! מבחינת כדורגל די ברור ידה של מי על העליונה אם עזרה או בלי עזרה של השופטים 1
קודם כל שריאל יבואו לשחק כדורגל אז נדבר על כל השאר ![/quote]
"מבחינת כדורגל", בלי השופטים, ברצלונה מבקיע לריאל שער כל שני משחקים. ריאל מבקיעה יותר.[/quote]
חלומות באספמיה !