תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 04:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:35 
הנקודה היא שאני לא חושב שיש באמת אינדיקציה לזה שמנהל מקצועי זה משהו שבסבירות גבוהה ישפר את הישגי הקבוצה, לכן לא מבין מה הוואו הגדול סביב צמד המילים הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:37 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
אז איזו פונקציה חסרה להפועל לדעתך?

מנהל מקצועי, בדיוק זה. אחד שיקבע מדיניות של רכש, שיטת משחק ולפי זה יביא מאמן, יכיר את הכדורגל האירופי על בוריו כולל מאמנים ושחקנים, מדיניות של שילוב צעירים. לא מישהו שאף אחד לא יודע מי זה

זה שאתה לא יודע מי זה, ושהוא לא בא מהביצה של המאמנים הישראלים לא אומר שהוא לא יכול לעשות את זה.

אין לי מושג מי הוא ומה הוא חושב על כדורגל וכמה הוא מוכשר או לא מוכשר, ויכול מאד להיות שהוא ספיציפית לא מתאים, אבל זה לא פוסל. אני שומע כמה המאמנים המהוללים שחלקם מועמדים להפועל מכירים כדורגל אירופאי כשהם בכובע של פרשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:40 
טכנית לארז כתב:
ניר אפרתי הביא לפה שחקנים מנבחרות יוון ורומניה.
שימשיך להביא לפה זרים עם רזומה כמו אלה שהביא השנה ולא איכפת לי איך יקראו לתפקיד שלו.

"מנהל מקצועי". הלהיט החדש.

ועד כה הם פשוט מדהימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:40 
טכנית לארז כתב:
הנקודה היא שאני לא חושב שיש באמת אינדיקציה לזה שמנהל מקצועי זה משהו שבסבירות גבוהה ישפר את הישגי הקבוצה, לכן לא מבין מה הוואו הגדול סביב צמד המילים הזה.

מנהל מקצועי היה קודם כל דואג למאמן טוב.
ולאחר מכן מבקר את עבודתו.

אגב, בשטח המנהל המקצועי האחרון היה קריספין. ראה ערך מנדיונדו ובנית סגל בלי חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:45 
מי אמר שמנהל מקצועי היה פוגע בול על מאמן?
אם ימנו מחר את עמרי אפק (או את נמניה ווצ'יצ'ביץ' לצורך העניין) לתפקיד שיוגדר כ"מנהל מקצועי" אז הסבירות שהמאמן שייבחר יהיה מאמן טוב תעלה? הסבירות שהרכש יהיה מוצלח תהיה גבוהה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:49 
19 כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

מנהל מקצועי, בדיוק זה. אחד שיקבע מדיניות של רכש, שיטת משחק ולפי זה יביא מאמן, יכיר את הכדורגל האירופי על בוריו כולל מאמנים ושחקנים, מדיניות של שילוב צעירים. לא מישהו שאף אחד לא יודע מי זה

זה שאתה לא יודע מי זה, ושהוא לא בא מהביצה של המאמנים הישראלים לא אומר שהוא לא יכול לעשות את זה.

אין לי מושג מי הוא ומה הוא חושב על כדורגל וכמה הוא מוכשר או לא מוכשר, ויכול מאד להיות שהוא ספיציפית לא מתאים, אבל זה לא פוסל. אני שומע כמה המאמנים המהוללים שחלקם מועמדים להפועל מכירים כדורגל אירופאי כשהם בכובע של פרשנים.

אני מסכים ב-100%, אבל ממועדון כמו הפועל ת"א שמתיימר להיות מועדון רציני ושקוף, אני מצפה שיבואו ויכריזו, הנה, זה המנהל המקצועי שלנו, ניר אפרתי, הסמכויות שלו הן ככה וככה. שיבוא, ידבר, יתראיין, שנראה מי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:59 
redrony כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

אני מסכים ב-100%, אבל ממועדון כמו הפועל ת"א שמתיימר להיות מועדון רציני ושקוף, אני מצפה שיבואו ויכריזו, הנה, זה המנהל המקצועי שלנו, ניר אפרתי, הסמכויות שלו הן ככה וככה. שיבוא, ידבר, יתראיין, שנראה מי זה

אני מסכים שהוא אמור להתראיין ולהיות מוצג, אבל את הדיעה המקצועית שלו הוא אמור לתת לבעלים. לא לתקשורת.

בכל מקרה, אם יש רק מנהל מקצועי שאותו בוחרת ההנהלה, אז לא עשינו בזה הרבה, הם מוכשרים לבחור מנהל מקצועי כמו שהם מוכשרים לבחור מאמן. במצב האידיאלי יש כוורת של כמה אנשים שממונים על הצד המקצועי (מנהל מקצועי, מאמן, עוזר מאמן, מנהל סקאוטינג, עוד פונקציות אם יש) שכשאחד מהם עוזב, יש כמה וכמה אנשים שיוכלו להמליץ לבעלים על המחליף שלו. שהם כן מהצד המקצועי, וכן יודעים מה הקו של המועדון ומי מתאים להצטרף אליו.

אם כבירי היום ממנה את אפק שמאמין באיקס וואי זד, ועוד שנתיים הוא עוזב וממנים את גוטמן שרוצה איי בי סי, זה לא רציני באותה מידה כמו המצב כרגע.

צריך לייצר כוורת של אנשים שאחראים מקצועית, וזה ייקח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:07 
טכנית לארז כתב:
מי אמר שמנהל מקצועי היה פוגע בול על מאמן?
אם ימנו מחר את עמרי אפק (או את נמניה ווצ'יצ'ביץ' לצורך העניין) לתפקיד שיוגדר כ"מנהל מקצועי" אז הסבירות שהמאמן שייבחר יהיה מאמן טוב תעלה? הסבירות שהרכש יהיה מוצלח תהיה גבוהה יותר?

בול.
סתם Magic word, "מנהל מקצועי". שוב מסע החיפושים אחר קוסם עם הסמכויות המקיפות והריכוזיות המוחלטת.

צריך שתהיה מערכת מובנית עם אנשי מקצוע מביני עניין ועם תהליכים נכונים של קבלת החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:25 
בדיוק. זה דברים שאפשר לראות בקלות.
מספיק לפתוח ויקיפדיה על קבוצה כמו הסיטי.
מנהל ספורטיבי זה בגיריסטיין
צ'יף אקזקיוטיב שאני לא בטוח איך לתרגם את התואר הזה, סוריאנו שגם בא איתו מברצלונה.
מנהל אדמני' לענייני כדורגל ג'ון וויליאמס
מנהל טכני גלובלי של קבוצת סיטי רודולפו בורל
מנהל של האקדמיה בריאן מארווד.

וזה רק הצד של ההנהלה שרלוונטי לכדורגל, במקצועי פרופר יש כמובן את פלגריני והעוזר ומאמן הכושר ומאמן השוערים, ועוד 3 שמתעסקים באקדמיה. זה לא משהו ייחודי להם, זה קורה בכל קבוצה נורמלית, לפעמים עם קצת פחות אנשים ושמות אחרים לתפקידים.

אלה כ10 אנשים שגם אם אחד עוזב ממשיכים את אותו הקו, ממליצים על מחליף, והמערכת ממשיכה לעבוד כמעט בלי זעזועים במקרה של עזיבה, והמחליף נכנס די חלק למערכת שכבר עובדת.

זה לא פשוט ליצור כזו כוורת שתהיה גם איכותית וגם תעבוד כמה שיותר בהרמוניה, אבל זה המצב האידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:32 
19 כתב:

אני מסכים שהוא אמור להתראיין ולהיות מוצג, אבל את הדיעה המקצועית שלו הוא אמור לתת לבעלים. לא לתקשורת.

בכל מקרה, אם יש רק מנהל מקצועי שאותו בוחרת ההנהלה, אז לא עשינו בזה הרבה, הם מוכשרים לבחור מנהל מקצועי כמו שהם מוכשרים לבחור מאמן. במצב האידיאלי יש כוורת של כמה אנשים שממונים על הצד המקצועי (מנהל מקצועי, מאמן, עוזר מאמן, מנהל סקאוטינג, עוד פונקציות אם יש) שכשאחד מהם עוזב, יש כמה וכמה אנשים שיוכלו להמליץ לבעלים על המחליף שלו. שהם כן מהצד המקצועי, וכן יודעים מה הקו של המועדון ומי מתאים להצטרף אליו.

אם כבירי היום ממנה את אפק שמאמין באיקס וואי זד, ועוד שנתיים הוא עוזב וממנים את גוטמן שרוצה איי בי סי, זה לא רציני באותה מידה כמו המצב כרגע.

צריך לייצר כוורת של אנשים שאחראים מקצועית, וזה ייקח זמן.

נכון, אבל בסוף יכול להיות אחד שאחראי מקצועי. האחד הזה אמור להיות ממונה ע"י הבעלים. איך הוא ממנה אותו, זה כבר סיפור אחר. מתייעץ עם אנשי מקצוע אחרים, מביא חבר מהשכונה, לא יודע.
בשנייה שיש את האדם הזה, הוא אחראי מקצועית על כל המועדון. רכש, סקאוטינג, מאמן. אז אני שואל שוב, הגיוני שהאדם הזה הוא איזה מין איש מחתרת שאף אחד לא יודע מיהו, מעולם לא הוצג לתקשורת ולאוהדים (עזוב את הדעה המקצועית שלו) ואף אחד לא יודע אם באמת הפונקציה הזו אשכרה קיימת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:13 
אני מסרב להאמין שבסוף כל החודשיים המזויינים האלה אנחנו נסיים עם אלישע לוי על הקווים.
זה פשוט לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:20 
19 כתב:
בדיוק. זה דברים שאפשר לראות בקלות.
מספיק לפתוח ויקיפדיה על קבוצה כמו הסיטי.
מנהל ספורטיבי זה בגיריסטיין
צ'יף אקזקיוטיב שאני לא בטוח איך לתרגם את התואר הזה, סוריאנו שגם בא איתו מברצלונה.
מנהל אדמני' לענייני כדורגל ג'ון וויליאמס
מנהל טכני גלובלי של קבוצת סיטי רודולפו בורל
מנהל של האקדמיה בריאן מארווד.

וזה רק הצד של ההנהלה שרלוונטי לכדורגל, במקצועי פרופר יש כמובן את פלגריני והעוזר ומאמן הכושר ומאמן השוערים, ועוד 3 שמתעסקים באקדמיה. זה לא משהו ייחודי להם, זה קורה בכל קבוצה נורמלית, לפעמים עם קצת פחות אנשים ושמות אחרים לתפקידים.

אלה כ10 אנשים שגם אם אחד עוזב ממשיכים את אותו הקו, ממליצים על מחליף, והמערכת ממשיכה לעבוד כמעט בלי זעזועים במקרה של עזיבה, והמחליף נכנס די חלק למערכת שכבר עובדת.

זה לא פשוט ליצור כזו כוורת שתהיה גם איכותית וגם תעבוד כמה שיותר בהרמוניה, אבל זה המצב האידיאלי.

הייתי באימון של סיטי לפני תחילת העונה.על המגרש היו 10 אנשי צוות אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:35 
אלישע לוי?!
:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אלישע לוי?!

יש מישהו נורמלי באופציות חוץ מאיזה זר? הכל בפרופורציה של מה עדיף ממה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:37 
פאקינג אלישע לוי,מעדיף את גיא לוי שעשה מביתר בחצי עונה אחלה קבוצה מאשר אלישע שכל קבוצה שלו יותר אפורה מהשנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:39 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
אלישע לוי?!

יש מישהו נורמלי באופציות חוץ מאיזה זר? הכל בפרופורציה של מה עדיף ממה שיש.

בדקו את כל המאמנים הזרים בחודשיים האחרונים והם לא שווים את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:43 
איזה דיכאון. מילא הוא היה מאמן טוב, אז היה לזה צד חיובי.
יהיה לנו גם נוכל וגם מאמן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אז תביאו את קשטן. הבעיה שהוא לא זוכר שהוא קיבל פניה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
מצטער להרוס לכל הפנטנזיונרים ואנשי העקרונות, אם גוטמן לא מגיע אז אלישע הוא האופציה הישראלית הטובה אחריו.
לאמן הוא יודע, קבוצה הוא לא צריך לבנות, בן אדם נוח ולויאלי למערכת, אופציה סבירה בהחלט.
הקבוצה הזו צריכה מאמן שעוד זוכר איך לאמן קבוצה - לא קשטן, לא איווניר ולא קלינגר שנכשל בכל מקום בערך בעשור האחרון.
חליק, שיחתימו אותו ושיתחיל לעבוד לפני שהעונה הזו הולכת לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:57 
גיא לוי
איווניר
כל מאמן זר דמיקולו
קשטן
עטר
שלומי דורה
חיים שאבו
כל מאמן צעיר אחר
אבל אלישע?! פאקינג אלישע לוי?? זה שעם סגל אדיר בב"ש נכשל כשלון חרוץ?
זה שאחראי על משחק השרוכים? אותו?
רק חסר שיביא את טייב כעוזר מאמן וזה הכל.
קצת כבוד שיישאר למועדון, קצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אשכרה, אוהדים פסיכים. לא שאני מת על אלישע כמאמן, אבל לפסול אותו בגלל משחק השרוכים? מה הוא כבר עשה שם?
ליוסי אבוקסיס, שעבר בין שחקני בית שאן ואמר להם להפסיק לשחק - סלחתם. אפילו הפכתם לסמל אדום.
לפישונט, שהבקיע את השער לבית"ר כששחקני בית שאן קשרו שרוכים - סלחתם, וגם אותו הפכתם לסמל אדום.
למאיר כהן - שהיה היחידי שנלחם בבית שאן וניסה למנוע את השער של בית"ר - שרקתם בוז במשך 15 שנה.
ולאלישע המסכן, שכל חטאו היה בכך שעמד על הקווים חסר אונים - לא סלחתם.

איך העזתם לסלוח לשמעון פרס ובנימין נתניהו על רצח רבין?
מתי תבינו כל מצדיקי האלישע באמצעות הנמקות אבוקסיס ופישונט שיש הבדל (זניח וסמנטי לחלוטין, נניח בשביל מנותקים מהמציאות כמוכם, אבל עדיין) בין מי שמרויח מפשע שבוצע על ידי מישהו אחר לבין מי שממש ביצע את הפשע, על אחת כמה וכמה מי שארגן את הפשע?
לא שזה כזה משנה לי כי גם ככה פרשת זהבי-אבוטבול לימדה אותי שלקהל הזה מגיע כל רע שייפול עליו ופחות מגיע לו טוב שייפול עליו.

בכל מקרה אין לי מושג אם אלישע לוי יהיה בהפועל או לא, אבל אם הוא לא יהיה בהפועל זה לא בגלל הפורום ולא כי מישהו מפעיל לחצים על כבירי אלא כי הוא לא רוצה להיות בהפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:05 
גיא לוי..
שנה שעברה בביטר הוציא מים מהסלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:11 
די נו אלישע לא ביצע שום פשע תפסיקו לעוות את ההיסטוריה. איזה פשע הוא בדיוק ביצע? אתה חושב שהוא נתן הוראות למכור או משהו כזה? באמת?

לא מת על אלישע מקצועית, אבל ההתעסקות האובבסיבית בעבר תוקעת את הפועל בעבר. זה שרוף וזה גמור, זה גדל במכבי וזה פעם שיחק נגדינו וחגג.
בנתיים מכבי והקהל שלהם מקבל כל מה שהוא יכול ואתם יודעים מה? נהנה מזה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אלישע האופציה הכי טובה במצב הנתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
yos כתב:
אשכרה, אוהדים פסיכים. לא שאני מת על אלישע כמאמן, אבל לפסול אותו בגלל משחק השרוכים? מה הוא כבר עשה שם?
ליוסי אבוקסיס, שעבר בין שחקני בית שאן ואמר להם להפסיק לשחק - סלחתם. אפילו הפכתם לסמל אדום.
לפישונט, שהבקיע את השער לבית"ר כששחקני בית שאן קשרו שרוכים - סלחתם, וגם אותו הפכתם לסמל אדום.
למאיר כהן - שהיה היחידי שנלחם בבית שאן וניסה למנוע את השער של בית"ר - שרקתם בוז במשך 15 שנה.
ולאלישע המסכן, שכל חטאו היה בכך שעמד על הקווים חסר אונים - לא סלחתם.

איך העזתם לסלוח לשמעון פרס ובנימין נתניהו על רצח רבין?
מתי תבינו כל מצדיקי האלישע באמצעות הנמקות אבוקסיס ופישונט שיש הבדל (זניח וסמנטי לחלוטין, נניח בשביל מנותקים מהמציאות כמוכם, אבל עדיין) בין מי שמרויח מפשע שבוצע על ידי מישהו אחר לבין מי שממש ביצע את הפשע, על אחת כמה וכמה מי שארגן את הפשע?
לא שזה כזה משנה לי כי גם ככה פרשת זהבי-אבוטבול לימדה אותי שלקהל הזה מגיע כל רע שייפול עליו ופחות מגיע לו טוב שייפול עליו.

בכל מקרה אין לי מושג אם אלישע לוי יהיה בהפועל או לא, אבל אם הוא לא יהיה בהפועל זה לא בגלל הפורום ולא כי מישהו מפעיל לחצים על כבירי אלא כי הוא לא רוצה להיות בהפועל.

עלאק מרוויחים מפשע.
בערך כל העדויות מהערב הזה מציגות ששחקני ביט"ר ביקשו במשך כל המשחק משחקני בית שאן לא להתאמץ.
ואגב, אם הם באמת "מכרו", אתה יודע, בכסף, לכאורה, מי בדיוק קנה? סבתא שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:35 
נקווה שהידיעות נכונות אלישע זו בחירה מעולה היו צריכים למנות אותו לפני חודשיים אבל מוטב מאוחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:36 
קח אותנו אלישע!
נשבר הזין כבר מהסחבת הזאת. רק שיחתום כבר.
כל הדבילים שלא רוצים אותו בגלל השרוכים יכולים ללכת לעשות חמוצים. ברגע שאין גוטמן ורב"ש נשאר במלאבס (לדעתי האישית - טוב שכך), אלישע זה הכי טוב בנמצא. לא קשטן ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:38 
לא היתה קניה בכסף.
שחקני בית שאן בראשות המאמן הגדול שלהם, נתנו את המשחק לבית"ר והפסידו בכוונה.
למה? כי רוב השחקנים שם אהבו את בית"ר והעדיפו שבית"ר תיקח אליפות מאשר הפועל "האליטה האשכנזית".
אותו מאמן גדול מעולם לא ביקש סליחה, מעולם לא טען שהיה שם משהו מסריח, מבחינתו השחקנים שלו פשוט שיחקו והפסידו.
הרי בכל משחק יש מי שקשור שרוכים ברחבה ובכל משחק לא מצליחים להעיף כדורים וכו'.
לא ציפיתי משחקני בית"ר להפסיק לשחק כאשר הם ראו ששחקני בית שאן מסכימים להפסיד.

אי אפשר לעוות עובדות.
מניח שמי שמסכים שאלישע יאמן את הפועל גם יסכים לבואו של טייב כעוזר מאמן.
ועוד כמה שנים טובות, יסכים לבואו של ערן זהבי לאימון הפועל. (כי הוא הרי גדל בהפועל).

אני מניח גם שכל אלו ששמחים מבואו של אלישע (אם יגיע), גם הסכימו שנה שעברה להיות חממת גידול של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:39 
עד המ!!ת הפועל כתב:
קח אותנו אלישע!
נשבר הזין כבר מהסחבת הזאת. רק שיחתום כבר.
כל הדבילים שלא רוצים אותו בגלל השרוכים יכולים ללכת לעשות חמוצים . ברגע שאין גוטמן ורב"ש נשאר במלאבס (לדעתי האישית - טוב שכך), אלישע זה הכי טוב בנמצא. לא קשטן ולא נעליים.

פשששש, איזה שפה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:40 
זה כבר ממש לא משנה מי יאמן
המועדון מסריח, רקוב ומבורדק אולי יותר מאי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: