תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 22:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-6/7)
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:03 
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
תשמעו, לא הייתי שם את הבית שלי על הדבר הזה,
אבל כבר היינו בדיוק בסיוטאציה הזאת כל כך הרבה פעמים, חלאס להיכנס להיסטריה,
במיוחד כשהפעם זה כל כך ברור מאיפה הפרסומים האלה מגיעים.

לוזון משתגע למכור אותו. משתגע. הוא חופר לדמארי וחופר למכבי שמשתפים איתו פעולה.
הוא דואג כל כמה ימים להחזיר את הסיפור הזה, עכשיו הוא גם מספר להם שאחרת הפועל תצטרך לשלם לו, והם בולעים את זה כמו תולעים עלובים כי ככה הקריירה העיתונאית שלהם נראית.

אנשים שמסקרים כדורגל ולא מכירים חוקים או מושגים בבסייסים.
אחרי זה הם יספרו לך שחאמס רודריגז זה תגלית המונדיאל.

צנציפר מכיר את החוקים וגם את פרטי המו"מ טוב ממני וממך.
ובכלל, אם כל הסיפור הוא שהפועל תגיע לסיכום עם דמארי שיחליט שהוא רוצה להשאר רק בהפועל, מסרב לעבור לכל קבוצה אחרת ומשאיר את לוזון בלי אגורה, החיים היו יפים.
אבל די ברור שזו לא הסיטואציה.

לא. לכתוב בנחרצות שהפועל תצטרך לשלם ללוזון זה שיא הבורות בפרטים.
למעשה, זה נראה לי המצב הכי פחות אפשרי.
כלומר: - אם הוא מחליט שהוא רוצה לעזוב, אז הוא עוזב. כלומר הפועל ולוזון מקבלים כסף ממכירה.
אם הוא מחליט שהוא נשאר(בכפוף לאיזשהו סיכום מולנו) , לוזון יכול להמשיך לעשות שמיניות באוויר, לקבל את ההצעה ממכבי, הפועל כנ"ל, הוא מסרב לחתום שם, נגמר הסיפור.

וזה לא חדש לנו. זה כבר קרה בינואר. הוא טרפד מעבר. זה הכל תלוי בו, ובטח לא "אם הפועל תצטרך להשאיר אותו היא תאלץ לשלם ללוזון חצי מהסכום שמכבי הציעה".
זה פשוט לא קורה, לא יקרה, ואין סיבה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
סוחר עבדים מודרני.
חתיכת אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:07 
על אותו משקל הוא יכול לצלצל לחבר שלו במרמורק, הוא יציע על דמארי 200 מיליון דולר, דמארי יסרב לעבור למרמורק, ואז לוזון יגיד "תשמעו, אם דמארי נשאר אצלכם, אז אתם חייבים לי 100 מיליון דולר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים שבועי (29/6-6/7)
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:09 
אם עומר עומד בלחץ הוא סוג של סופר אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:09 
זה ממש לא המצב מינואר , מה1 ליולי מי שמחליט לאן דמארי עובר הוא לוזון, עד אז זו היתה הפועל. וכן, אם הפועל מחליטה להשאיר את דמארי היא צריכה לשלם לו חצי מההצעה שהוא מביא, כל השאר זו כבר פרשנות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:12 
שחר כתב:
זה ממש לא המצב מינואר , מה1 ליולי מי שמחליט לאן דמארי עובר הוא לוזון, עד אז זו היתה הפועל. וכן, אם הפועל מחליטה להשאיר את דמארי היא צריכה לשלם לו חצי מההצעה שהוא מביא, כל השאר זו כבר פרשנות שלך.

לא. זה לא נכון.

מי שמחליט לאן דמארי עובר זה קודם כל דמארי, רק אחר כך לוזון.
גם בינואר היה ללוזון את המילה האחרונה כי הפועל הייתה צריכה את האישור שלו כדי למכור אותו בפחות מ3 מיליון יורו.
הוא כבר נתן אישור, הפועל כבר התכוונה למכור, אבל דמארי סירב לעבור.

המצב היום דומה לחלוטין. לוזון מקבל את ההצעה- הפועל יכולה להגיד שהיא מקבלת את ההצעה כי אין לה כסף לשלם חצי ממנה, ודמארי יכול לסרב לעבור.
קופי פייסט עם טרנספורמציה שלא מזיזה בשיט.

ולהלן המצב שאתה מתאר-
NARKOTIKA כתב:
על אותו משקל הוא יכול לצלצל לחבר שלו במרמורק, הוא יציע על דמארי 200 מיליון דולר, דמארי יסרב לעבור למרמורק, ואז לוזון יגיד "תשמעו, אם דמארי נשאר אצלכם, אז אתם חייבים לי 100 מיליון דולר"

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 06 יולי 2014, 00:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:13 
שחר כתב:

כן אבל הוא יכול להכריח שחקן איפה לשחק?
מה דמארי עבד,,לא שואלים אותו? סחר באנשים מה חזרנו לימי הבניים?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:19 
בתאוריה דמארי יכול להגיד שהוא לא עובר לאף קבוצה.
במציאות אם מכבי יציעו לו 400 אלף בעונה וחג׳ג׳, מתוך רצון למכור, לא יעלה לו את השכר בשקל אז כנראה שהוא יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:22 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:

לא. זה לא נכון.

גם בינואר היה ללוזון את המילה האחרונה כי הפועל הייתה צריכה את האישור שלו כדי למכור אותו בפחות מ3 מיליון יורו.

המצב היום דומה לחלוטין. לוזון מקבל את ההצעה- הפועל יכולה להגיד שהיא מקבלת את ההצעה כי אין לה כסף לשלם חצי ממנה, ודמארי יכול לסרב לעבור.

ולהלן המצב שאתה מתאר-
NARKOTIKA כתב:

אתה פשוט כותב שטויות. בינואר הוא לא עבר כי הפועל גייסו כסף להשאיר אותו לחצי שנה נוספת, הוא כבר היה על מזוודות בדרך לסלטה.
לגבי ההסכם, לא אני ולא אתה יודעים את העובדות, אבל מן הסתם המועדונים לא השאירו את עניין הוטו של השחקן פתוח לפרשנות וזה בטח לא נגמר בזה שהפועל מסכמת עם דמארי ולוזון יכול לחפש. למעשה דמארי הוא היום שחקן של הפועל, בדיוק כמו שהוא שחקן של מכבי פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר אתה טועה. אם הפועל מחליטה שהוא נשאר אז היא צריכה לשלם חצי מההצעה שהוא מביא, אבל אם הפועל מחליטה שהיא מקבלת את ההצעה שהוא מביא ודמארי מחליט שהוא לא עובר? הפועל לא חייבת לשלם שקל. והוא בדרך לא שחקן של מכבי פתח תקווה בשום קשר, יש לו חוזה לעוד שנתיים בהפועל.
הבעיה שהפועל מראה לדמארי את הדרך החוצה, כמו שהיא עושה כל הקיץ וכמו שעשתה בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:31 
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:

לא. זה לא נכון.

ולהלן המצב שאתה מתאר-
NARKOTIKA כתב:

אתה פשוט כותב שטויות. בינואר הוא לא עבר כי הפועל גייסו כסף להשאיר אותו לחצי שנה נוספת, הוא כבר היה על מזוודות בדרך לסלטה.
לגבי ההסכם, לא אני ולא אתה יודעים את העובדות, אבל מן הסתם המועדונים לא השאירו את עניין הוטו של השחקן פתוח לפרשנות וזה בטח לא נגמר בזה שהפועל מסכמת עם דמארי ולוזון יכול לחפש. למעשה דמארי הוא היום שחקן של הפועל, בדיוק כמו שהוא שחקן של מכבי פתח תקווה.

אני לא מדבר על ההצעה מסלטה, אני מדבר על ההצעה ממכבי חיפה.
ואני מצטער, אבל החלק השני של ההודעה שלך זה השטויות, ואני לא יכול לתת דוגמא יותר טובה להפרכה מעבר לדוגמא שכתבתי למעלה.
ומה שיובל כתב.

לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:41 
יובל כתב:
שחר אתה טועה. אם הפועל מחליטה שהוא נשאר אז היא צריכה לשלם חצי מההצעה שהוא מביא, אבל אם הפועל מחליטה שהיא מקבלת את ההצעה שהוא מביא ודמארי מחליט שהוא לא עובר? הפועל לא חייבת לשלם שקל. והוא בדרך לא שחקן של מכבי פתח תקווה בשום קשר, יש לו חוזה לעוד שנתיים בהפועל.
הבעיה שהפועל מראה לדמארי את הדרך החוצה, כמו שהיא עושה כל הקיץ וכמו שעשתה בינואר.

נו ואתה באמת מאמין שלוזון לא היה מחשק תסריט שבו הפועל משדרגת לדמארי שכר ובזה פוטרת את עצמה מתשלום לכל הצעה שמגיעה מלוזון?
NARKOTIKA, כבר כתבת לי שאני הזוי ומדבר שטויות שהזהרתי שחג'ג מתכוון למכור את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
כן, אני לא מאמין שלוזון העלה בדעתו שדמארי לא יסכים לעזוב את הפועל.
למה אתה חושב שכל הסיפור מתעכב? אם לא היה צריך לשכנע את דמארי לוזון כבר היה מביא הצעה ולוקח את הכסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
גם כתוב שמנסים לשכנע אותו לעבור... הכל נעצר אצל דמארי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:07 
לא זוכר שקראתי לך הזוי, אני כן זוכר שלא האמנתי שימכרו את שכטר. (בעיקר לא למכבי- מה שבאמת לא קרה בסוף) אבל בהחלט מאותו רגע חג'ג" הפך אצלי לשנוא. וצדקת באותו מקרה, אבל גם טעית אם אני זוכר נכון גם במקרה של גילי וגם דמארי בינואר.

בכל מקרה הדיון פה הוא לא על את מי מתכוונים למכור או לא, אנחנו מדברים על משמעות של סעיף בחוזה שאני באמת לא מצליח להבין איך אתה ועוד כמה עיתונאים מפרשים אותו בצורה כזאת, במיוחד אחרי שכבר קיבלנו הוכחה במקרה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
כמו בינואר, זה תלוי אך ורק בעומר והוא כרגע לא מוכן לעבור לאף מקום אחר בארץ ואם הוא לא נותן את ההסכמה שלו, שום הצעה בכלל לא רלבנטית.
כולם מדברים על לוזון אבל בהפועל לחוצים על הכסף הזה לא פחות מלוזון בגלל כל החובות שצריכים לשלם במיידי - חוב על האבטחה, שרצקי,שחר,לאוטרן, פיצויים לרב"ש ולאיתי מרדכי, החזר על הקיצוץ של השנה שעברה למי שלא ממשיך ועוד.
לא מקנא בעומר ובלחצים שמופעלים עליו. חלוץ ענק, בן אדם מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
מה מכבי מציעים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כמו בינואר, זה תלוי אך ורק בעומר והוא כרגע לא מוכן לעבור לאף מקום אחר בארץ ואם הוא לא נותן את ההסכמה שלו, שום הצעה בכלל לא רלבנטית.
כולם מדברים על לוזון אבל בהפועל לחוצים על הכסף הזה לא פחות מלוזון בגלל כל החובות שצריכים לשלם במיידי - חוב על האבטחה, שרצקי,שחר,לאוטרן, פיצויים לרב"ש ולאיתי מרדכי, החזר על הקיצוץ של השנה שעברה למי שלא ממשיך ועוד.

אז שמי שהבטיח לפני כמה ימים ש"לא בעיה להשאיר את דמארי מבחינה כלכלית" יתחיל לתת כיסוי להבטחות שלו לשם שינוי או שיכריז על עצמו כליצן. אחד מהשניים.
אני מבין מהדברים שלך שגם הנהלת הפועל היא בין הלוחצים על דמארי לחתום במקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

אז שמי שהבטיח לפני כמה ימים ש"לא בעיה להשאיר את דמארי מבחינה כלכלית" יתחיל לתת כיסוי להבטחות שלו לשם שינוי או שיכריז על עצמו כליצן. אחד מהשניים.
אני מבין מהדברים שלך שגם הנהלת הפועל היא בין הלוחצים על דמארי לחתום במקקי.

אין בעיה לענות לבקשה של דמארי ולהשאיר אותו, מדובר על חוזה של 250 אלף דולר לשנתיים או שלוש, הבעיה היא מה עושים עם כל שאר החובות והכספים שצריכים לשלם באופן מיידי.
חג'ג' יצטרך בכל מקרה לשים כסף מהכיס והוא גם אמור להעמיד את הערבויות במקום רמון אבל יש עוד שותפים שיוכלו להזרים כסף למועדון בשביל לכסות את החובות ולהגדיר את זה כהלוואת בעלים כמו צבאן, תושב או ניסנוב ותמיד יש את ידידינו מעבר לים. לא יודע עד כמה לוחצים עליו לעבור למכבי, אני כן יודע שהם לא הופכים עולמות כדי להשאיר אותו ויותר משאירים את ההחלטה בידיים שלו.
אם עומר יחליט שהוא נשאר בהפועל ויהי מה, זה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 01:57 
מה עושים? שהחבורת טרמפיסטים שנקראים דירקטורים ישקיעו כסף, חוץ מלהדליף את המצב הפיננסי למקורבים, ולפרסם סטטוסים בפייסבוק ולזיין את המוח לאופירע, הם אמורים להשקיע חוץ מההשקעה הראשונית. סתם רעיון בשעת בוקר מוקדמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מה עושים? שהחבורת טרמפיסטים שנקראים דירקטורים ישקיעו כסף, חוץ מלהדליף את המצב הפיננסי למקורבים, ולפרסם סטטוסים בפייסבוק ולזיין את המוח לאופירע, הם אמורים להשקיע חוץ מההשקעה הראשונית. סתם רעיון בשעת בוקר מוקדמת

אתה צודק אבל חלקם כן שמו כסף (גם צבאן וגם חג'ג' שמו משהו כמו 3 מיליון שקל כל אחד כהלוואת בעלים) וחלקם גם ערב להלוואה מדיסקונט.
בשורה התחתונה, אם עומר מחליט שהוא נשאר הם צריכים להבין שהאוהדים יצפו מכל מי שנקרא הבעלים של הפועל לעשות הכל כדי להשאיר אותו עם כל המשמעויות הנלוות. נראה מה הם יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:

נו ואתה באמת מאמין שלוזון לא היה מחשק תסריט שבו הפועל משדרגת לדמארי שכר ובזה פוטרת את עצמה מתשלום לכל הצעה שמגיעה מלוזון?
NARKOTIKA, כבר כתבת לי שאני הזוי ומדבר שטויות שהזהרתי שחג'ג מתכוון למכור את שכטר.

מותר להפועל לשדרג לו את השכר בשביל שישאר בדיוק כמו שלמכבי פ"ת מותר לקחת עליו שחקנים (קומבינה סיבובית של החיים על הפועל) ממכבי לא?
הם יכולים להגיד שמכבי סתם נותנת להם אותם ואנחנו יכולים להגיד שמגיע לו בונוס.. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 06:17 
מאוד מסתדר שההיסטריה בתקשורת באה מצד לוזון שמבין שהוא עלול להשאר בלי כלום

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 06 יולי 2014, 06:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 06:34 
לא טענתי שהם לא השקיעו בהתחלה, הם אמורים להשקיע עוד כספים כל שנה, בשביל זה הם ״בעלים״ אם הם לא מסוגלים, אין לאף אחד מהם זכות קיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שזה לא יהיה חוקי מבחינת לוזון לעשות עסקה סיבובית שבה מכבי תשלם כסף+שחקנים, אבל הפועל תראה רק חצי מהכסף,
גם אם אין שום סעיף בחוזה שיבלום את זה.

ושחר, לדמארי יש את המילה האחרונה בנוגע לקבוצה שאליה יעבור. לא מבין איך נדמה לך שיכול להיות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:24 
הוא לא אומר שזה אחרת. הוא אומר שבמקרה כזה לוזון יכול לדרוש מהפועל חצי מהסכום של ההצעה שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
ואם הפועל מסרבים מה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
בכל האשכול הזה עדיין לא אמר יהושע בנץ דרעק-טוריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:31 
השאלה אם זה שדמארי מסרב לעבור, אומר אוטומטית כאילו הפועל בחרה להשאיר אותו, ואז היא צריכה לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 07:32 
זה לא עניין של מסרבים, זה עניין שאם קיבלנו את ההצעה (כלומר- אפשרנו לדמארי לנהל מו"מ עם הקבוצה שהגישה הצעה) הוא לא יכול לדרוש מאיתנו כלום.

למרות שהפכו פה את לוזון לאיזה גאון עסקח שחושב על הכל, יש חוקים מאוד ברורים מה הסעיף של "50 אחוז ממכירה עתידית" אומר וגם סעיף הבמבי שהוא הכניס כדי לשלוט במכירה של דמארי הוא לא כזה מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: