עומרי קנדה כתב:
שחם עליך אני קצת מתפלא שאתה מדבר ככה.
אני לא בנאדם מושלם וכמוני כולם פה,לכל אחד יש את הפאקים שלו ואת ההתמכרויות שלו.
תשאל כל בנאדם שמכיר אותי מה הדבר הראשון שעולה לו בראש שאומרים לו את השם שלי הוא יגיד לך "הפועל",זה חלק ממני וזה חלק מהזהות שלי,אני לא רואה את עצמי בשום שלב בחיים שלי בלי הקבוצה הזאת.
זה יותר חזק מטביב ומהראל וזה יותר חזק גם מ"אם שי אבוטבול ישחק או לא ישחק בהפועל"(אני מאוד אוהב את שי),אני אוהב את הסמל של הקבוצה הזאת ואת כל מה שעומד מאחוריו,אני אוהב את האופי של אוהדי הקבוצה הזאת(קצת ציניים,לא גזעניים ומאוד אוהבים להתלונן) כי אני אחד מהם,אני אוהב את כל הערכים של הקבוצה הזאת(הדרך יותר חשובה מהתוצאה,משפחתיות) כי הם מאפשרים לכל אחד להרגיש שייך.
אז אם אתה מבקש ממני לא לקנות מנוי לקבוצה הזאת,אל תבוא לי בתירוץ של "זה רק כדורגל",כי זה הרבה יותר מסתם כדורגל,זה חלק ממני וזה חלק מעוד הרבה אנשים אחרים.
אתה אומר התמכרות?
יותר טוב להתמכר לזה ולא לסמים,לסיגריות ולאלכוהול,כי זה גם פוגע בבריאות(נכון גם קבוצת כדורגל פוגעת בבריאות אבל הרבה פחות) וגם עולה הרבה יותר כסף(תשאל מכורים לסיגריות כמה הם מוציאים על זה בשנה,הרבה יותר מאפילו 1000 שקל).
דווקא ממה שיצא לי לשמוע פה על נועם שחם הוא לא מהאוהדים שצריכים להסביר להם את זה, וכמו שהוא בעצמו אמר - קשה לו להאמין שהוא יסתדר שבוע בלי הפועל.
ועדיין, אני מסכים שלא צריך להיכנס לשיקולים אחד של השני ולהאשים מישהו אם קנה או לא קנה מנוי. כל אחד והשיקולים שלו.