תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:45 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לדעתי לא היתה שום עבירה במהלך של הגול של ריאל- אבל זה לחלוטין לא אומר שהגול נפסל שלא בצדק.
השופט שרק לפני הבעיטה והשער לא רלוונטי למשחק. נקודה.

המשחק נעצר שלא בצדק. אם המשחק היה ממשיך, היגוואין היה מבקיע(ברצלונה לא הפסיקה לשחק) ומכאן שנפסל שער חוקי לריאל. לא רק שהוא עצר את המשחק, הוא נתן את הכדור לברצלונה. רצחת וגם ירשת.

ברגע שהמשחק נעצר- זה לא רלוונטי אם זה קרה בצדק או לא- אי אפשר להתייחס לשער כשער פסול. אני לא מבין על מה אתה מתווכח.
תסתכל על שפת הגוף של היגוואין ברגע הבעיטה ואחריה. לא היה אפילו חלקיק של שניה שהוא שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לדעתי לא היתה שום עבירה במהלך של הגול של ריאל- אבל זה לחלוטין לא אומר שהגול נפסל שלא בצדק.

המשחק נעצר שלא בצדק. אם המשחק היה ממשיך, היגוואין היה מבקיע(ברצלונה לא הפסיקה לשחק) ומכאן שנפסל שער חוקי לריאל. לא רק שהוא עצר את המשחק, הוא נתן את הכדור לברצלונה. רצחת וגם ירשת.

ברגע שהמשחק נעצר- זה לא רלוונטי אם זה קרה בצדק או לא- אי אפשר להתייחס לשער כשער פסול. אני לא מבין על מה אתה מתווכח.
תסתכל על שפת הגוף של היגוואין ברגע הבעיטה ואחריה. לא היה אפילו חלקיק של שניה שהוא שמח.

הטענה היא לא שהשופט היה צריך לאשר את השער, אלא שהוא לא היה צריך לשרוק לעבירה על מסצ'ארנו. אני מבין שגם אם השופט היה שורק לפאול לטובת ריאל, לא היה מקום לאשר את השער. הקטע הוא שהשופט היה צריך למשחק להמשיך בטענת חוק יתרון לריאל אחרי עבירה על רונאלדו. הנפילה של מסצ'ארנו לא מבטלת את חוק היתרון שהיה אמור להיות לריאל.

אחד אדום, זה מה שאני אומר, השופט לא היה אמור לשרוק אלא לחכות ולראות אם הכדור מגיע לשחקן של ריאל ואז לתת חוק יתרון.

והנה ברצלונה הגדולה, מתוך ארבעת משחקים ניצחה רק אחד, כשגם הוא נבע מהרחקה לא מוצדקת של שחקן ריאל בדקה 56. עכשיו תחזרו לפסטיבל החזקת הכדור שלכם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:
אני לא אוהד של אף קבוצת כדורגל חוץ מהפועל תל אביב.
לא הייתי בארץ ולא ראיתי את סדרת משחקי הקלאסיקו וגם לא תקצירים. רק קראתי על התלונות של מוריניו. וכן, אני זוכר טוב איך צלסי נשדדה במעמד זהה לזה של היום. יש לי קצת כעס על ברצלונה בשל השיפוט שנתן לה אז תואר שלא הגיע לה.
ראיתי היום רק את המחצית הראשונה והספיק לי. ברצלונה קבוצה נהדרת, אז לא ברור לי למה היא צריכה שיפוט חד צדדי שכזה.
אני שומע את השדרים מהללים את ברצלונה על השליטה במגרש וההזדמנויות ולא מבין איך הם לא רואים מה קורה במגרש.
כמעט בכל פעם שריאל לוקחת כדור יש שריקה לא ברורה לעבירה שמעבירה את הכדור לברצלונה. כשברצלונה זוכה בכדור באותה מידת אגרסיביות- שקט.
במיוחד מסי, שדוחף חופשי בשביל לקחת כדורים אבל כשמישהו מריאל נושם בסביבתו ישר הוא מקבל שריקה לעבירה.
איך ברצלונה לא תשלוט בכדור ותגיע להזדמנויות כשנותנים לה את הכדור כל הזמן?
אני לא אוהד ריאל ואני שונא את רונאלדו. רק רציתי לראות משחק טוב. קיויותי שריאל יבקיעו ראשונים כי רציתי שיהיה מתח. אבל המשחק היה בלתי ניתן לצפיה מבחינתי בשל השיפוט הלא סימטרי.
מי שמסוגל להתלהב מקבוצה שהשופטים עוזרים לה כל כך צריך להתחיל לאהוד את המחלה בכדורסל. ההנאה מובטחת (באמת, מובטחת!).

אני שונא את שתי הקבוצות (אולי את ריאל קצת יותר) ואין לי מושג על מה אתה מדבר. אני חושב ההיפך.
הסיבה היחידה שריאל סיימו את המשחק עם 11 שחקנים זה הלוחמה הפסיכולוגית של מוריניו.
מעבר לכך שבארסה מחזיקה בכדור פי 2 יותר מריאל ומן הסתם המשחק של ריאל הרבה יותר אגרסיבי ומתגונן (על זה אין ממש וויכוח), אתה באמת משווה את האגרסיביות של מסי לזו של קרבאליו/מרסלו/אדאביור/דיארה?
באמת?
איני מכיר את שתי הקבוצות. איני יודע כמה ברצלונה מחזיקה בכדור יותר מריאל בדרך כלל. מה שראיתי במשחק הזה לגבי שליטה בכדור אינו מעיד על דבר מבחינתי.
גם את מסי איני רואה דרך קבע. לא זכרתי אותו כאגרסיבי, אבל היום הוא היה מאד קשוח, כנראה שהשיפוט המוטה תרם לכך.
קראתי הבוקר שמוריניו אמר שלכל משחק נגד ברצלונה הוא מתכונן כאילו ישחק עם עשרה שחקנים, שזה מה שאתה קורא לו אגרסיבי ומתגונן. הוא אמר שהוא יודע מראש שהשיפוט יהיה כזה, אז לא פלא.
ניסיתי להסביר ולא הבנת- אני לוח כמעט חלק. אני לא מכיר את שחקני שתי הקבוצות. ראיתי העונה רק שני משחקים מהאלופות שהפועל לא שיחקה בהם. לא מעניין אותי מה אופי השחקנים והקבוצות הללו במשחקים אחרים.
באתי למשחק עם מודעות לכך שייתכן ויש בעיית שיפוט. ראיתי היום מחצית אחת ונגעלתי. לא מבין מי מסוגל היה להמשיך ולראות את כל המשחק כשהתוצאה ברורה מאליה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
בקיצור, אם מוריניו לא היה עולה כמו פחדן בבית שלו היה לו סיכוי לעלות שלב.

יפה אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:52 
שוב, המקסימום שאתה יכול להגיד זה שהיתה שריקה שקיפחה את ריאל. אתה לא יכול להגיד שפסלו להם שער, כי השער הובקע מחוץ למשחק.
הרי אם ואלדז היה עומד ולא מזנק- לא היה הכלל וויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הטענה היא לא שהשופט היה צריך לאשר את השער, אלא שהוא לא היה צריך לשרוק לעבירה על מסצ'ארנו. אני מבין שגם אם השופט היה שורק לפאול לטובת ריאל, לא היה מקום לאשר את השער. הקטע הוא שהשופט היה צריך למשחק להמשיך בטענת חוק יתרון לריאל אחרי עבירה על רונאלדו. הנפילה של מסצ'ארנו לא מבטלת את חוק היתרון שהיה אמור להיות לריאל.

אחד אדום, זה מה שאני אומר, השופט לא היה אמור לשרוק אלא לחכות ולראות אם הכדור מגיע לשחקן של ריאל ואז לתת חוק יתרון.

והנה ברצלונה הגדולה, מתוך ארבעת משחקים ניצחה רק אחד, כשגם הוא נבע מהרחקה לא מוצדקת של שחקן ריאל בדקה 56. עכשיו תחזרו לפסטיבל החזקת הכדור שלכם.

אני מבין את התיסכול, רק לפני שבועיים הרגשתי אותו כשהפסדנו לקבוצת בת של מכבי, תאכלס בסוף המשחק בא לי להיכנס למגרש ולהשבית את מילר שהתגרה בנו (כמובן שיש פער בין הרצונות שלי למעשים), השורה התחתונה היא שלא עליתם (וכנראה שגם לא תיקחו אליפות) ואם נעבור מחר נצטרך להתמודד עם קבוצה הרבה יותר מפחידה ממכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
איזו פסילת שער הזויה.
בלי קשר, ברצלונה פשוט גדולה על ראל בכמה דרגות.
ב-4 משחקים, ראל הצליחה לגנוב אחד, וגם הוא הפחות מעניין שמבין ה-4.
כדי שיתחילו לבנות שם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:
לא הייתי בארץ ולא ראיתי את סדרת משחקי הקלאסיקו וגם לא תקצירים. רק קראתי על התלונות של מוריניו. וכן, אני זוכר טוב איך צלסי נשדדה במעמד זהה לזה של היום. יש לי קצת כעס על ברצלונה בשל השיפוט שנתן לה אז תואר שלא הגיע לה.
ראיתי היום רק את המחצית הראשונה והספיק לי. ברצלונה קבוצה נהדרת, אז לא ברור לי למה היא צריכה שיפוט חד צדדי שכזה.
אני שומע את השדרים מהללים את ברצלונה על השליטה במגרש וההזדמנויות ולא מבין איך הם לא רואים מה קורה במגרש.
כמעט בכל פעם שריאל לוקחת כדור יש שריקה לא ברורה לעבירה שמעבירה את הכדור לברצלונה. כשברצלונה זוכה בכדור באותה מידת אגרסיביות- שקט.
במיוחד מסי, שדוחף חופשי בשביל לקחת כדורים אבל כשמישהו מריאל נושם בסביבתו ישר הוא מקבל שריקה לעבירה.
אני לא אוהד ריאל ואני שונא את רונאלדו. רק רציתי לראות משחק טוב. קיויותי שריאל יבקיעו ראשונים כי רציתי שיהיה מתח. אבל המשחק היה בלתי ניתן לצפיה מבחינתי בשל השיפוט הלא סימטרי.
מי שמסוגל להתלהב מקבוצה שהשופטים עוזרים לה כל כך צריך להתחיל לאהוד את המחלה בכדורסל. ההנאה מובטחת (באמת, מובטחת!).

אני שונא את שתי הקבוצות (אולי את ריאל קצת יותר) ואין לי מושג על מה אתה מדבר. אני חושב ההיפך.
הסיבה היחידה שריאל סיימו את המשחק עם 11 שחקנים זה הלוחמה הפסיכולוגית של מוריניו.
מעבר לכך שבארסה מחזיקה בכדור פי 2 יותר מריאל ומן הסתם המשחק של ריאל הרבה יותר אגרסיבי ומתגונן (על זה אין ממש וויכוח), אתה באמת משווה את האגרסיביות של מסי לזו של קרבאליו/מרסלו/אדאביור/דיארה?
באמת?
איני מכיר את שתי הקבוצות. איני יודע כמה ברצלונה מחזיקה בכדור יותר מריאל בדרך כלל. מה שראיתי במשחק הזה לגבי שליטה בכדור אינו מעיד על דבר מבחינתי.
גם את מסי איני רואה דרך קבע. לא זכרתי אותו כאגרסיבי, אבל היום הוא היה מאד קשוח, כנראה שהשיפוט המוטה תרם לכך.
קראתי הבוקר שמוריניו אמר שלכל משחק נגד ברצלונה הוא מתכונן כאילו ישחק עם עשרה שחקנים, שזה מה שאתה קורא לו אגרסיבי ומתגונן. הוא אמר שהוא יודע מראש שהשיפוט יהיה כזה, אז לא פלא.
ניסיתי להסביר ולא הבנת- אני לוח כמעט חלק. אני לא מכיר את שחקני שתי הקבוצות. ראיתי העונה רק שני משחקים מהאלופות שהפועל לא שיחקה בהם. לא מעניין אותי מה אופי השחקנים והקבוצות הללו במשחקים אחרים.
באתי למשחק עם מודעות לכך שייתכן ויש בעיית שיפוט. ראיתי היום מחצית אחת ונגעלתי. לא מבין מי מסוגל היה להמשיך ולראות את כל המשחק כשהתוצאה ברורה מאליה.

אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. אשמח לדוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שוב, המקסימום שאתה יכול להגיד זה שהיתה שריקה שקיפחה את ריאל. אתה לא יכול להגיד שפסלו להם שער, כי השער הובקע מחוץ למשחק.
הרי אם ואלדז היה עומד ולא מזנק- לא היה הכלל וויכוח.

אז אולי נשנה את הניסוח, נמנע מריאל שער חוקי. לא נפסל, נמנע ממנה להבקיע, בעוד החלטה הזויה של השופט. ושוב, לא רק שהוא מנע מריאל את הגול, הוא שרק לעבירה של רונאלדו(כמה הזוי צריך להיות בישביל שריקה כזאת?!).

אחד אדום, אני לא בטוח שהיה עדיף לכם לקבל את ריאל. פפ הולך עם ראש בקיר, לא יודע ללמוד יריבה ופשוט מסתמך בצורה עיוורת על הנעת הכדור. מוריניו היה יודע לשמור אותכם על ה16 ולא היה פוחד לצאת הרבה למעלה. מברצלונה הוא פחד מהנעת הכדור, אבל לכם אין זה ברמה שלה.
בכל מקרה, אני באמת מקווה שתחזירו אותם הביתה עם ידיים ריקות. כי תאכלס, חוץ מריאל, אתם היחידים באירופה שיודעים ויכולים לעשות את זה. אני רק מקווה שלא ירחיקו לכם את גיגס, רוני או פרדיננד בעוד החלטה הזויה שמתאימה לשופטים של ברצלונה. אם אני פרגוסון, אני מקשיב לחבר הטוב שלי ומתרגל גם משחק בעשרה שחקנים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

באמת?

הסברתי בדיוק. רמת האגרסיביות שעליה שרקו לעבירות לא היתה סימטרית. חשבתי שנתתי דוגמאות. כשמסי דחף שחקנים לא שרקו לו, כשחסמו אותו גם בצורה קלה חטפו שריקה לעבירה. אתה מצפה שראה שוב את המחצית המגעילה הזו ואתן לך דקות? לא סביר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
שטויות. ריאל באו לשחק בושידו. זה המשחק הראשון מבין הארבעה שאני רואה בשלמותו.
עד דקה 10 הגיעו לריאל 3 צהובים, ולא קיבלו אפילו אחד. המלחמה הפסיכולוגית של מוריניו עבדה והיה ברור שהשופט לא יוציא אדום במשחק הזה, גם אם שחקן של ריאל היה מוודא הריגה של שחקן של בארסה ברחבה. דיארה, מרסלו, קארבליו ואדביור סיימו את המשחק הזה בחסד.
השופט ריחם על ריאל, איך אפשר להגיד שהיה שיפוט מוטה לבארסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
http://www.youtube.com/watch?v=-lX6tu9Wjbs
פיקה נכנס בו עם הגוף
עבירה לריאל, צהוב לפיקה זה כן
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 00:58 
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

באמת?

הסברתי בדיוק. רמת האגרסיביות שעליה שרקו לעבירות לא היתה סימטרית. חשבתי שנתתי דוגמאות. כשמסי דחף שחקנים לא שרקו לו, כשחסמו אותו גם בצורה קלה חטפו שריקה לעבירה. אתה מצפה שראה שוב את המחצית המגעילה הזו ואתן לך דקות? לא סביר.

אז נסכם בזה שאמרת. אני באמת לא מבין איזה משחק ראית, אבל סבבה.
אולי יש דחיפות קטנות שעל מסי יותר שורקים. יכול להיות. זה שיפוט מוטה שגומר משחק?
גם אם אני לא מתייחס למשחק הברוטאלי של ריאל, הטענה שלך לא ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:04 
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

הנה הסיבה שיש כאלה ששונאים את ברצלונה.
ראיתם את התגובה של מסצ'רנו ל"פאול" עליו? חחח גועל נפש...
צולל עם הבעת פנים כאילו ירו עליו ואז מחזיק ת'רגל כאילו היא נשברה לשניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:09 
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

וכשטוטו או שטכר עושים אתה זה, אתה גם יוצא חוצץ כנגד התופעה?
הסיבה ששונאים את בארסה היא שהיא מצליחה מדי ופופולארית מדי. וברגע ששונאים מתפשים סיבות "רציונאליות" וכשמחפשים תמיד מוצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:10 
תודה לאל שכל החרא הזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:19 
אוגוסטוס היל כתב:
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

הסיבה ששונאים את בארסה היא שהיא מצליחה מדי ופופולארית מדי. וברגע ששונאים מתפשים סיבות "רציונאליות" וכשמחפשים תמיד מוצאים.

א. האמת היא שכן.
ב. יש גבול, וברצלונה עברה אותו. (גם רונאלדו מהצד השני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

מתי שכטר או טוטו עשו גלגולים כאלה כאילו שברו להם את הרגל? תבדיל בין ליפול לבין לנסות להציג כאילו פגעו בך בעבירה של אדום. לא זוכר אפילו קבוצה אחת בעולם שעל כל עבירה קלה (או תיקול נקי), השחקנים שלהם כאלה הצגות, או משהו קרוב לזה.
כל אלה שאומרים "ריאל מקבלים הנחות בגלל העליהום והם לא מקבלים צהובים", אז אם על רבע מהקפיצות, ההתחזויות ותפיסות הפנים של מסצ'ראנו, אלבס, בוסקטס ופדרו הם היו מקבלים צהובים, ברצלונה היו מסיימים כל משחק עם ארבעה אדומים. הרי קח את הסרטון ששמו פה על שחקני ברצלונה שבמשחק הקודם, תפסו את הפנים שלהם 4-5 פעמים. אם לשופט היו ביצים, רק על זה הוא היה צריך להוציא צהוב על כל מקרה.
ואם אתה מחפש שיפוט לא סימטרי, אז בסביבות הדקה ה-40 פויול מעד ואיבד את הכדור, די מריה חלף לידו וחטף את הכדור, ריאל היו בהתקפה של 2 על 2 והשופט שרק לעבירה. זו הייתה בין חמש השריקות הכי הזויות שראיתי העונה, וזה כל הזמן ככה עם ברצלונה.

אתה עושה בדיוק את מה שאתה חושב שאחרים עושים. אתה אוטומטית החלטת מה הסיבה שאנשים שונאים את ברצלונה, אז הכל אתה מסובב לפי זה ומתעלם מהעובדות, שברצלונה כבר כמה שנים ברציפות מקבלת עדיפות חסרת תקדים מאופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:35 
A Por la Wembley

Que se quema?!

MADRID!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 03:37 
סמל אישי של המשתמש
השופט היה צריך לתת למשחק להמשיך, וחבל שלא אישר את השער החוקי לגמרי שכבש היגוואין.
אני מבין את אלה שחושבים שרונאלדו עשה עבירה, ולכן היה צריך לפסול את השער בכל מקרה ולתת עבירה לזכות ריאל.
לדעתי, אין שום סיבה לשרוק עבירה כנגד רונאלדו. הבנאדם נפל כתוצאה מדחיפה של פיקה. לא אשמתו, ואין להאשים אותו.
באדום של פפה שבוע שעבר דווקא הייתי יחסית רגוע. חשבתי אז וגם היום שהשופט לא טעה.
היום, אני מאוד מאוד מאוכזב מהשיפוט. כמו שאיציק אמר. היה בלתי נסבל לראות את זה.
אה כן, ומסצ'רנו הוא חתיכת בן זונה שצריך לרצוח. הוא וחבריו המתחזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 03:50 
בשורה התחתונה: ארבעה משחקים. בלי השופט "הקבוצה ההתקפית בהיסטוריה" הייתה כובשת שני שערים (אחד מהם בפנדל) ולא מנצחת ולו משחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 03:54 
אוגוסטוס היל כתב:
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

כאלו הצגות מטונפות שכטר ותמוז לא עושים. יש גם הבדל גדול בין שחקן שעוזר לעצמו ליפול כאשר נוגעים נו ברחבה (שגם זה ראוי לכל גינוי) לבין הגועל נפל הזה. מעבר לזה יש גם את הפן הכמותי. מספר הפעמים ששחקנים של ברצלונה עושים הצגות מופרעות שכאלו (נופלים ומתקפלים מכאבים על הרצפה תוך כדי שהם מחזיקים את הראש אחרי שאף אחד אפילו לא נגע בהם) זה פשוט בלתי נתפס.
אבל הנה, לפחות היום הם לא הצליחו להדביק לשחקן של ריאל אדום. אמנם השופט פסל שער באחת ההחלטות היותר הזויות (לטעמי החלטה יותר הזויה, למרות שפחות קריטית למשחק, מההרחקה ההזויה של פפה), אבל ריאל סיימה משחק ב11 שחקנים. כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 04:26 
סמל אישי של המשתמש
בוקר טוב, קצת סיכומים על ארבעת המפגשים:
ניצחון, פעמיים תיקו, הפסד. זה מה שכל קבוצה קיבלה.
יחס שערים - 4:3 לברצלונה.
ברצלונה עדיין קבוצה יותר טובה, אבל יחסי הכוחות היום הם לא יחסי הכוחות שראינו בנובמבר. ריאל חזרה פעמיים מפיגור, אחד כשהיא בעשרה שחקנים ואחד בקמאפ נואו. בגמר גביע הקבוצות שיחקו 120 דקות, כשברובן ריאל הייתה הקבוצה העדיפה. כאן מגיעים לגורם המכריע של המשחק, ותתפלאו, לא מדובר במסי, רונאלדו, מוריניו או גווארדיולה. מדובר באיש עם השחור/צהוב/לבן והמשרוקית. האדם היחיד שלא נוגע בכדור הכריע את צמד המשחקים באלופות. ההרחקה של פפה בעצם גמרה את הסיפור, יחד עם ההרחקה של מוריניו על הקריצה. אם איש המשרוקית לא היה מחליט שנגיעה באוויר שווה אדום, קאקא היה נכנס, ריאל יכלה להבקיע או לכל הפחות לצאת בתיקו. וראינו היום שזה היה מספיק לה.
ההגמוניה של בארסה לא נשברה, אבל היא בהחלט נסדקה. שנה הבאה, כשריאל תהיה בנויה הרבה יותר, אפשר יהיה להוריד אותה מכס המלכות. לדעתי מוריניו יוצא מצומת המפגשים האלה כשידו על העליונה.

וסקר קטן לסיום. מי הוא שחקן התיאטרון המוכשר ביותר בברצלונה:
א. פדרו
ב. אלבס
ג. בוסקטס
ד. מסצ'ארנו
ה. כל התשובות נכונות, עם עדיפות קלה למסצ'ארנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 04:37 
גם לי יש סקר קטן. איפה תהיה ריאל מדריד ב-28/5?
א. בכל מקום שהוא לא וומבלי.

בהצלחה לעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 06:10 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chaiel49 כתב:
red in blood כתב:
Red or Dead כתב:
פיקה נכנס בו עם הגוף
אבל שער... ממש לא.

צודק, ראיתי לא נכון.

כאלו הצגות מטונפות שכטר ותמוז לא עושים. יש גם הבדל גדול בין שחקן שעוזר לעצמו ליפול כאשר נוגעים נו ברחבה (שגם זה ראוי לכל גינוי) לבין הגועל נפל הזה. מעבר לזה יש גם את הפן הכמותי. מספר הפעמים ששחקנים של ברצלונה עושים הצגות מופרעות שכאלו (נופלים ומתקפלים מכאבים על הרצפה תוך כדי שהם מחזיקים את הראש אחרי שאף אחד אפילו לא נגע בהם) זה פשוט בלתי נתפס.
אבל הנה, לפחות היום הם לא הצליחו להדביק לשחקן של ריאל אדום. אמנם השופט פסל שער באחת ההחלטות היותר הזויות (לטעמי החלטה יותר הזויה, למרות שפחות קריטית למשחק, מההרחקה ההזויה של פפה), אבל ריאל סיימה משחק ב11 שחקנים. כבוד.

לא יודע. הצגות מגעילות כאלה אני רואה לא מעט (פחות בארץ). יכול להיות שבארסה באמת עושים את זה יותר. לא יודע.
מה שאמרתי זה שלא זו הסיבה ששונאים אותם, זה רק עוזר למי שכבר שונא, לשנוא.

לגבי השער, אתה טועה ומטעה. אני גם חושב שלא היתה שם עבירה, רק ניתן לראות בבירור שהשופט שרק לעבירה עוד לפני הבעיטה ככה שאין כאן פסילה של שער כי השער לא היה במסגרת המשחק.
תסתכל בתקציר- היגוואין לא שמח אפילו לחלקיק שניה.
שריקה שגויה לעבירה. מרגע ששרק מה שקרה לא רלוונטי לכלום.

ויובל- בחייך. לא שונאים קבוצה בגלל דברים כאלה. אדרבה, רוב העולם מעריץ אותם. שנאה באה ממקומות אחרים, אבל אתה רוצה לשכנע את עצמך שיש ביסוס רציונאלי לשנאה-לבריאות. ברמה האקדמית, אגב, זה טיעון שלא תופס מים.
השנאה אליהם היא לא פונקציה של סגנון משחק או של אחוזי התחזות, אלא של המיצוב שלהם בקרב הקהל הרחב. הם עדיין קבוצה אהודה ברמות הזויות, אבל הערצת היתר, פופולאריות היתר וההצלחה שלהם, הם , לדעתי, הגורמים ללבלובי הסלידה מהם. זו לא תופעה חדשה או מפתיעה.

לסיכום, 4 משחקים 0 פצועים. מדובר במחדל.
יאללה מנצ'סטר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 07:23 
וואלה, אוגוסטוס, כמה כיף לך שאתה נכנס למוחות של אנשים ויודע מה הם חושבים.
מצטער, מותק, הנה לך עוד אחד שלא סובל את בארסה בגלל עניין השיפוט, ואם כבר כל תופעת הפסטיבל היא שהוסיפה לסלידה הזו ולא ההיפך.
אצלי העניין עם בארסה התחיל באותו חצי גמר בלתי נתפס בסטמפורד ברידג'. גם לפני וגם אחרי אני כמעט לא רואה משחקים שלה, בקושי בליגת האלופות ובטח לא בליגה הספרדית הפאתטית. אני זוכר שבגמר שלה נגד ערסנל אפילו הייתי בעדה ( יחסית ) בגלל שקשה לי להיות בעד וונקר. מאותו רגע ועד היום כל אימת שיצא לי לראות אותם במשחקים מכריעים, קשה לי שלא להיזכר באותו לילה מכור בלונדון. תופעת הפסטיבל, ההתחזויות המכוערות, ההתנשאות וההיתממות, והזיוף בדמות 'אנחנו קבוצה שבונה שחקנים ותורמת ליוניצף', כאילו היא לא קונה שחקנים בגיל צעיר מכל העולם ומתנהגת בכוחניות כלפי הליגה שלה ובכלל, כל אלה רק מוסיפים. אבל בשורה התחתונה העובדה שהשיפוט מעדיף אותה באופן ברור היא כל כך שקופה, שלא נהיר לי איך אפשר בכלל להתווכח עם זה. לך תראה שוב את כל הפנדלים ( ארבעה, חמישה, כבר לא זוכר ) שהגיעו לצ'לסקי באותו ערב ולא נשרק אפילו א-ח-ד ותבין איך נובטת סלידה.

נראה את אופ"א עושה את זה בגמר, בוומבלי, מול קבוצה אנגלית. אם שופט ייתן להם שם את המשחק, באמת שאפשר לסגור את הכדורגל ולהכתיר אותם כאלופים לעשורים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 07:56 
אני האחרון שיתווכח על המשחק מול צ'לסי שהוא ביזיון שלא ראיתי כמותו מעולם. זה היה הזוי, אבל הטענות הם בעיקר לשופטים.
על עצמי קשה לי להעיד כי מעולם לא אהבתי אותם.
בטוח שיש אנשים שהשיפוט וההחזויות הוא טריגר עבורם לשנאה, ואפילו סיבה בלעדית, אבל איך שאני רואה את הדברים, אני לא חושב שהתופעה, כתופעה "חברתית" (אם אפשר לקרוא לזה ככה לצורך העניין) נובעת מההתנהלות הזאת, אלא מהדברים שציינתי.
אני מדבר אך ורק על ההתנהלות על המגרש.
אני שוב מדגיש- יש הבדל בין מה פלוני או אלמוני חושב לבין התופעה הרחבה. כמובן שלא אני ולא אתה עשינו מחקר ויכולים להגיד שזאת הסיבה וכו'.
אני לא רוצה להיכנס להתפלספות פסיכולוגית אבל בוא נסכים שלא תמיד אנשים מודעים (או רוצים להודות)לסיבה האמיתית שהם שונאים או אוהבים מישהו או משהו. בחלק קטן מהמקרים יש מניע רצינונאלי טהור.
באופן כללי, לאחר שמתקבעת עמדה, תפיסת המציאות מתאימה את עצמה לאותה עמדה. אולד ניוז.
זה שיש לבני אדם מסויימים נטייה לסלוד מהצלחת יתר, פופולאריות יתר וכו', זה גם אולד ניוז.
לומר שאנשים שופטים התנהלות של קבוצה (על המגרש) ואל מול זה שונאים אותה או אוהבים זה טענה שאי אפשר להגיד עליה אולד ניוז...לי זה נראה לא סביר.
ברגע שאני/אתה סולד ממשהו- אתה מחפש סיבות -אתה מוצא סיבות- אתה יוצר אמת (שלעיתים היא גם מוגזמת)- יש סיבה לסלידה וכו'.
אנשים מץקשים לקבל את עצמם כשונאים בגלל דברים שאינם רציונאליים, ולכן מחפשים סיבה.
באמת היה מעניין אם מישהו היה בודק בצורה רצינית את את הפרופורציה של ההתנהגות הלא ספורטיבית של בארסה ואת יחס השופטים בהשוואה ל קבוצות אחרות. אני די משוכנע שאנשים יופתעו מהתוצאות, ושהן יהיו הרבה פחות חריגות ממה שזה מצטייר. אבל אולי אני טועה.
תסתכל על הדיבורים ע מנצ'סטר (לגבי השיפוט) של שונאיה. תהלליך דומה של הטיית האישוש.
בוא נסכים שיאללה מנצ'סטר. הלוואי שנשפיל אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 08:56 
לא נכנסתי לחלוקה, כמה לא סובלים אותה בגלל מה. הבהרתי לך שהנחרצות שלך ש"לא שונאים קבוצה בגלל דברים כאלה ,ושנאה באה ממקומות אחרים, וטיעון שלא תופס מים" היא טיעון ש...לא תופס מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
במהלך המשחק חשבתי מה שליאור יובה אמר,
שלא היו צריכים לאשר את הגול אחרי המשחק כשראיתי עכשיו את התקציר, אני אומר בוודאות שהגול חוקי.
דר"א הסיבה לטעות היא לא השופט אלא העובדה שאופ"ר לא שלחה את פדרו ליציע אחרי הגועל נפש במשחק הראשון,
והוא צריך לקבל כרטיס חינם ליציע הכבוד לשנה הקרובה אחרי ההצגות שלו במשחק הראשון.
שחקן כזה מייצג את כל החוסר ספורטיביות שיש בככדורגל, וכמה עזוב שעל מהלך דומה פסלו לריאל גול.

בסופו של דבר בהתמודדות הזאת היתה טעות גורלית בכל משחק,
האדום המומצא לפפה, והגול של איגוואין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 09:51 
joshsoos כתב:
וואלה, אוגוסטוס, כמה כיף לך שאתה נכנס למוחות של אנשים ויודע מה הם חושבים.
מצטער, מותק, הנה לך עוד אחד שלא סובל את בארסה בגלל עניין השיפוט, ואם כבר כל תופעת הפסטיבל היא שהוסיפה לסלידה הזו ולא ההיפך.
אצלי העניין עם בארסה התחיל באותו חצי גמר בלתי נתפס בסטמפורד ברידג'. גם לפני וגם אחרי אני כמעט לא רואה משחקים שלה, בקושי בליגת האלופות ובטח לא בליגה הספרדית הפאתטית. אני זוכר שבגמר שלה נגד ערסנל אפילו הייתי בעדה ( יחסית ) בגלל שקשה לי להיות בעד וונקר. מאותו רגע ועד היום כל אימת שיצא לי לראות אותם במשחקים מכריעים, קשה לי שלא להיזכר באותו לילה מכור בלונדון. תופעת הפסטיבל, ההתחזויות המכוערות, ההתנשאות וההיתממות, והזיוף בדמות 'אנחנו קבוצה שבונה שחקנים ותורמת ליוניצף', כאילו היא לא קונה שחקנים בגיל צעיר מכל העולם ומתנהגת בכוחניות כלפי הליגה שלה ובכלל, כל אלה רק מוסיפים. אבל בשורה התחתונה העובדה שהשיפוט מעדיף אותה באופן ברור היא כל כך שקופה, שלא נהיר לי איך אפשר בכלל להתווכח עם זה. לך תראה שוב את כל הפנדלים ( ארבעה, חמישה, כבר לא זוכר ) שהגיעו לצ'לסקי באותו ערב ולא נשרק אפילו א-ח-ד ותבין איך נובטת סלידה.

נראה את אופ"א עושה את זה בגמר, בוומבלי, מול קבוצה אנגלית. אם שופט ייתן להם שם את המשחק, באמת שאפשר לסגור את הכדורגל ולהכתיר אותם כאלופים לעשורים הקרובים.

ברסה :bang:
http://www.youtube.com/watch?v=s5x0iM0oQps

0:23
אם זה לא פנדל אז מה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: