סימרוטיץ כתב:
מה נסגר איתך ?
מה נראה לך אני ילד קטן באיזה תחרות ???
אתה אמרת שרפואה היה צריך להוציא יותר מהסגל הקיים וכדי להוכיח את הטענה הזו אמרת שכולם פה בפורום חתמו על החלק הקדמי בתחילת העונה (כבר כאן איבדתי אותך כי לא הבנתי איך זה מחזק את הטענה שלך)
אז הבאתי לך הודעות (ותאמין לי שיש עוד) שמראות איך אני (ולא רק ) עיררנו על הקביעה שהחלק הקדמי טוב
מה גם ששני השחקנים שחשבתי שיהיו יותר משמעותים לא נתנו את התפוקה הרצויה (בלי קשר לרפואה)
אחד פשוט שחקן בינוני והשני נפצע כבר בתחילת העונה
מה שרק מחזק את העובדה עד כמה החלק קדמי שלנו חלש וללא פוטנציאל
אם כבר רפואה הצליח להוציא את המירב מספורי שעד כה לא היה מרשים במיוחד
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
א. כמו שאמרתי גם אנימטענתי שצריכים עוד שחקן לקישור ההתקפי. זה לא משנה את העובדה שגם אתה חשבת שבהינתן עוד שחקן כזה חלק התקפי של דאמרי מוליץ עבד והשחקן הנןסך יכול לעשות דברים טובים בליגה. כתבת את זה שחור על גבי ורוד. לא מבין למה אתה מתעלם מזה?
ב. כתבנו כאן לא מעט שהאשמה היא לא על רפןאה בלעדית רק שאתה מנקה אותו לחלוטין למרות שחשבת שאפשר לעשיג על הקיים יותר מתחילת העונה, רק משום שזה מסתדר לך עם האג'נדה שהבעלים האשם הבלעדי.
ג. רפואה לא שילק בכלל עם מוליץ ודאמרי (אתה חשבת שיש צורך), ובכלל לא עם 2 חלוצים. הנה למשל שינוי אחד ( ויש שיגידו 2) שרפואה לטעמך היה צריך לעשות כדי שנבקיע יותר, אולי אם בסיבוב הראשון במקום 5 שערים היינו מבקיעים 15 המצב של הקבוצה היה שונה.
ד. הסיבה שלא הבקענו 15 היא לא רק רפואה היא גם דאמרי, עבאד, מוליץ , זיקרי, בועז, שרון, איציק וזאב. וכנראה שגל אנחנן הקהל. רק שבניגוד אליך אני והאחרים כאן למספרים סיפורים ומנקים אשמים כי זה "מתאים לנו".
ה. אם כולם חשבו שהסגל ההתקפי שווה פליאוף עליון, והתוצר שלו היה של ירידת ליגה כנראה שהבעיה היא לא "באיכות השחקנים", אלא ביכולת של המאמן להוציא מהם את האיכות הזאת. אתב לא יכול לתרץ את זה שכולם מחטיאים מ 3 מטר ביום רע / תקופה רעה. זה לספר סיפורים. אם כולם מחטיאים מ 3 מור כנראה שיש בעיה מערכתית. מי שעצד בראש המירכת מבחינה מקצועית זה רפואה, האדם שאתה מנקה מכל אשמה.
ו. ניקח לדוגמא מועדון אחר. חיפה תראה איך לא מעט שחקנים מגיעים אליה והרמה שלהם יורדת הם מפסיקים להבקיע ( שכטר עטר שחזרו לכבוש בצרורות, ירדן שועה השנה) זה לא שהם שחכו לשח ולבקיע זה משהו מעבר. שים לב שגם שכאשר יש שם שחקן שמבקיע ( עאווד) מיבשיים אותו על הספסל.
אני אתמצט את הנושא ל3 משפטים.
החל הקידמי השנה איכזב.
לרפואה יש חלק לא קטן באכזבה.
רפואה צריך להישאר עוד עונה ולא נכון היה לפטר אותו.