תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
צריך לנסות לפמפם למיליארדרים יהודים שמאלנים כאלה שתורמים ל v15. במציאות שבה מסיתים נגד כל מה שסמל של שמאל בארץ זה הסגנון היחיד שיסכים לגעת במוסד כמו הפועל תל אביב.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
מישהו מוכן להסביר לי למה אנחנו מאשימים את כבירי בבגידה במולדת או משהו בסגנון אחרי שהוא הסכים לדרישת המאמן למכור שחקן מהקבוצה שהוא לא רוצה?

אולי זה בגלל שהוא גם שחרר שחקן נוער כישרוני למכבי חיפה ומעבר למכירת יחזקאל הוא מכר גם שני שחקני נוער למכבי בעוד הוא זה שהטביע את הסעיף בחוזה האוסר של שחקני הפועל תל אביב לעבור אל היריבה העירונית, בנוסף הוא גם הצהיר שהוא מסתכל אל העתיד ורוצה ליצור פה קבוצת נוער חזקה וכישרונית שתייצר שחקנים לקבוצה הבוגרת.
אולי בגלל שיש מולנו תביעות על סכומי עתק, חובות ונושים אינספור? אולי כי עברה שנה שלמה והמצב הבריאותי של המועדון אף התדרדר במקום להשתפר כמו שהבטיחו לנו במסיבת העיתונאים עם החליפות או במפגשי האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:00 
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
מישהו מוכן להסביר לי למה אנחנו מאשימים את כבירי בבגידה במולדת או משהו בסגנון אחרי שהוא הסכים לדרישת המאמן למכור שחקן מהקבוצה שהוא לא רוצה?

אולי זה בגלל שהוא גם שחרר שחקן נוער כישרוני למכבי חיפה ומעבר למכירת יחזקאל הוא מכר גם שני שחקני נוער למכבי בעוד הוא זה שהטביע את הסעיף בחוזה האוסר של שחקני הפועל תל אביב לעבור אל היריבה העירונית, בנוסף הוא גם הצהיר שהוא מסתכל אל העתיד ורוצה ליצור פה קבוצת נוער חזקה וכישרונית שתייצר שחקנים לקבוצה הבוגרת.
אולי בגלל שיש מולנו תביעות על סכומי עתק, חובות ונושים אינספור? אולי כי עברה שנה שלמה והמצב הבריאותי של המועדון אף התדרדר במקום להשתפר כמו שהבטיחו לנו במסיבת העיתונאים עם החליפות או במפגשי האוהדים?

תגיד, למי אכפת משחקני הנוער האלה? זו היתה לדעתי טעות ענקית להשקיע סכומי עתק בכל מיני "פרוספקטים" בני 16 מלכתחילה. פאדי נג'אר שווה 100 אלף דולר? אנאס מחאמיד שווה 300 אלף דולר או כמה שהוא לא עלה? רז יצחק ורוי רונן זה שחקנים ששווים מאות אלפי שקלים? מי אמר שייצא מהשחקנים האלה משהו? מי אמר שתוכל למכור אותם בהמשך? כמה שחקנים ישראלים באמת נמכרים בהמשך בסכומים גבוהים וכמה מהם היו פרוספקטים גדולים בגיל 16-17? מעט מאוד. זה לא שאתה מייבא פה כשרונות מכל העולם כמו אייאקס בזמנו או כמו בארסה או ארסנל או הקבוצות הגדולות בעולם, זה הכל שחקנים ישראלים בינוניים שעוד כמה שנים כנראה לא יהיו שווים כלום. צריך לייצר פה קבוצת נוער טובה בלי לקנות כל מיני ילדים בסכומים הזויים, כמו שהיה כל השנים וכמו שעושים ברוב המועדונים בארץ. בינתיים המועדונים שקידמו הכי הרבה שחקנים מהנוער זה בעיקר מועדונים קטנים שלא השקיעו שקל בכל מיני "פרוספקטים".

יש הרבה קלישאות סביב נושא ה-"קידום צעירים" ו-"מחשבה על העתיד", בטח שזה מגוחך במועדון שחי מהיד לפה אבל גם באופן כללי זה אוברייטד לחלוטין. כמות השחקנים מהנוער שמשתלבים בקבוצה הבוגרת אצל קבוצות גדולות היא נמוכה מאוד. אפשר וצריך לקנות צעירים בגיל 20 אחרי שהם קרעו איזה זוג נעליים והוכיחו את עצמם ברמה מינימלית כך שאפשר לשלב אותם בקבוצה הבוגרת, אבל לקנות במאות אלפי דולרים שחקנים בגיל 16 לנוער זה מגוחך. אני לא בדיוק אהבתי את התגובה שפורסמה בוואן של "מתקנים טעויות שנעשו ברכישת שחקנים" אבל דוגרי זה בדיוק מה שזה. מקווה שמכבי יקנו מאיתנו את כל הפרוספקטים בשקל האלה ושנשקיע את הכסף המועט שיש לנו בקבוצה הבוגרת נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:06 
כבירי טעה בנוער (בעיקר במאמן הנוער) ובהרבה דברים.
מישהו יכול להיזכר מתי היה לנו בעלים טוב ממנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:26 
הטעות הכי גדולה בנוער זה להשקיע בו יותר ממה שצריך (שזה המינימום כדי להעמיד קבוצת נוער טובה).
מועדון צריך להתנהל לפי עלות-תועלת ולא פנטזיות וקלישאות, ההשקעה הזאת בנוער לא מניבה תוצרת. בערך פעם בחמש שנים עולה איזה שחקן נוער באמת טוב לבוגרים ואשכרה מצליח להשתלב, זה נכון לכל הקבוצות הגדולות בארץ וזו גם תוצאה של כמות הכישרון המוגבלת בארץ מלכתחילה. אני מקווה שבאמת למדו כאן את הלקח ולא סתם הלכו לפי מי שגוטמן כן או לא מחזיק ממנו, והלקח הוא להפסיק עם טירוף הפרוספקטים הזה. אתה הרי משחק פה עם אותו pool עלוב של שחקנים ישראלים.

ואני מאוד מעריך את כבירי שהוא הולך כאן נגד הלחץ מהקהל. לא שאני כל כך בטוח שגוטמן מקבל את ההחלטות הנכונות מבחינה מקצועית, אבל אסור להכנע ללחצים מהקהל כאן. יש שלושה מועדונים בארץ שקונים שחקנים (מכבי ב"ש וחיפה), תחרים את מכבי ועם מה נשארת? למי כן תמכור? הפועל חייבת להתנהל לפי עלות-תועלת ולא לפי עקרונות מדומים, אחרת הדרך לפשיטת רגל קצרה. וגם ברמת העקרונות, בואו נזכור שהפועל מכרו כאן למכבי שחקן שהפועל לא מעוניינת בו מבחינה מקצועית, לא מישהו כמו שוינפלד שכן מעוניינים בו מבחינה מקצועית. ההבדל הוא עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:40 
shaharot כתב:

דווקא אני חושב שלצפות שמישהו ירכוש אותנו זאת תמימות, אז תלוי איך מסתכלים על זה.
מה אתם חושבים שרוכשים מחכים פה בתור? למה לביתר לא בא רוכש מאז גאידמאק שאני לא מאחל לנו רוכש כזה?
לחיפה ולב"ש יש ישראלים ולמכבי היה את המזל כמו שלנו היה צריך להיות עם אברמוביץ שקרה מה שקרה.

מה אתה לא מבין?
אף אחד גם לא יעמוד בתור לקנות את הבית שלי עד שאני לא אעמיד אותו למכירה.
כדי שמישהו יבוא לקנות אתה צריך גם להעמיד את הפועל למכירה וגם לעשות פעולות שמעידות על זה שאתה רוצה למכור (לחפש רוכשים ולפעול לצמצום הגרעון ולא להגדלה שלו).
כל הבעלים האחרונים לא עשו לא את זה ולא את זה.
רשמתי את זה כבר בתקופת רמון- לבוא להפועל, לעשות בלגאן, להגדיל את הבור ואז לצעוק "אין קונים" זו לא חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:46 
גבעתיים כתב:
כבירי טעה בנוער (בעיקר במאמן הנוער) ובהרבה דברים.
מישהו יכול להיזכר מתי היה לנו בעלים טוב ממנו ?

בוא תגדיר מבחינת קריטריונים מה זה "טוב" מבחינתך ואני אענה לך בכיף על השאלה
(לגבי הקריטריון של לדבר יפה ולומר לאוהדים פעם אחר פעם את מה שהם רוצים לשמוע אני מסכים שלא היה בעלים טוב ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 17:20 
pogi כתב:
shaharot כתב:

דווקא אני חושב שלצפות שמישהו ירכוש אותנו זאת תמימות, אז תלוי איך מסתכלים על זה.
מה אתם חושבים שרוכשים מחכים פה בתור? למה לביתר לא בא רוכש מאז גאידמאק שאני לא מאחל לנו רוכש כזה?
לחיפה ולב"ש יש ישראלים ולמכבי היה את המזל כמו שלנו היה צריך להיות עם אברמוביץ שקרה מה שקרה.

מה אתה לא מבין?
אף אחד גם לא יעמוד בתור לקנות את הבית שלי עד שאני לא אעמיד אותו למכירה.
כדי שמישהו יבוא לקנות אתה צריך גם להעמיד את הפועל למכירה וגם לעשות פעולות שמעידות על זה שאתה רוצה למכור (לחפש רוכשים ולפעול לצמצום הגרעון ולא להגדלה שלו).
כל הבעלים האחרונים לא עשו לא את זה ולא את זה.
רשמתי את זה כבר בתקופת רמון- לבוא להפועל, לעשות בלגאן, להגדיל את הבור ואז לצעוק "אין קונים" זו לא חכמה.

אז אני אומר לך שגם אם תעמיד את הפועל למכירה כמו שאתה רוצה לא יבוא מישהו לקנות
אולי אני טועה? הלוואי, אבל עובדתית אנשים לא רצים לקנות קבוצות כדורגל בארץ, בטח שלא מיליארדרים..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 17:58 
זה ממש לא רק כסף
בהפועל ההתנהלות היא לא נכונה
הסקאוט שלנו גרוע, הנוער שלנו לא טוב וגם מה שעוד טוב בו נמכר
הקבוצה סוחבת חובות כבר שנים
אם זה היה עסק פרטי כולם כבר היו מפוטרים
פשוט התנהלות גרועה לא משנה מאיזה סיבות
אין קסמים ושום דבר לא נפתר ביום אבל היה לנו מספיק זמן כבר להיפתר מכל הבעיות הכלכליות שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
לכל מועדון יש "תקופות". שנים טובות יותר וטובות פחות. עכשיו אנחנו בתקופה לא טובה. עד לפני שנים בודדות היינו על האולימפוס ועוד נחזור לשם. החכמה היא לשרוד ולעשות את המקסימום האפשרי בתקופות הרעות, ולא להימחק כמו נתניה, שהיתה אימפריה ואיננה עוד. על הפועל פתח תקווה אני בכלל לא רוצה להרחיב. ובאירופה יש דוגמאות רבות לקבוצות פאר שפשוט אינן רלוונטיות עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
המטרות של המועדון שלנוהן:
1.לפעול לסגירת הגירעון לשלם לכל העובדים בזמן ולא להיות חייבים שקל לאף אדם באשר הוא.
2.להשאר בליגת העל עד שיגיע רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
אם אני קורא את המפה נכון , התכנית הכלכלית הינה כדלקמן:
ה-2 מיליון יורו של הסינים יכסו את התביעה של מנדיונדו
ה-800 אלף דולר של יחזקאל יכסו את התביעה של דוס סנטוס + חיזוק מינורי
ההלוואה מאיי סיישל כיסתה את הפער התזרימי של המשכורות מהשנה שעברה
הכסף לתרופות שאנחנו חייבים למכבי על רייכרט ונדחה לעוד שנה יכוסה גם הוא מהפעימה הבאה של הסינים

מלבד זאת, בתקציב השוטף בוצעו קיצוצים גדולים, לא בוצע אף רכש של שחקנים עם דמי העברה, ולכן נותר רק לדאוג לתקציב השוטף שעבורו הופקדו ערבויות שנבדקו ע"י הבקרה באופן קפדני מהרגיל. בתקציב ישנו גם סעיף החזר חובות מהעבר של כמה מיליונים בשנה.

לא יהיה פירוק או מהלך דרמטי אחר בעתיד הנראה לעין, אלא התבססות על שחקנים שמגיעים בהעברה חופשית, עם רמת שכר שפויה ולא גרנדיוזית, בשאיפה שגוטמן ידע לעשות עם הכלים הללו את הקסם שלו.
התרחיש האופטימי הוא שאולי נצליח להגיע לאירופה ולייצב את הספינה מהר מהמתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אם אני קורא את המפה נכון , התכנית הכלכלית הינה כדלקמן:
ה-2 מיליון יורו של הסינים יכסו את התביעה של מנדיונדו
ה-800 אלף דולר של יחזקאל יכסו את התביעה של דוס סנטוס + חיזוק מינורי
ההלוואה מאיי סיישל כיסתה את הפער התזרימי של המשכורות מהשנה שעברה
הכסף לתרופות שאנחנו חייבים למכבי על רייכרט ונדחה לעוד שנה יכוסה גם הוא מהפעימה הבאה של הסינים

מלבד זאת, בתקציב השוטף בוצעו קיצוצים גדולים, לא בוצע אף רכש של שחקנים עם דמי העברה, ולכן נותר רק לדאוג לתקציב השוטף שעבורו הופקדו ערבויות שנבדקו ע"י הבקרה באופן קפדני מהרגיל. בתקציב ישנו גם סעיף החזר חובות מהעבר של כמה מיליונים בשנה.

לא יהיה פירוק או מהלך דרמטי אחר בעתיד הנראה לעין, אלא התבססות על שחקנים שמגיעים בהעברה חופשית, עם רמת שכר שפויה ולא גרנדיוזית, בשאיפה שגוטמן ידע לעשות עם הכלים הללו את הקסם שלו.
התרחיש האופטימי הוא שאולי נצליח להגיע לאירופה ולייצב את הספינה מהר מהמתוכנן.

אתה לא רוצה לנוח?
אתה קורא את המפה הלא נכונה, תבדוק אולי זאת המפה של דורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 15:46 
שגיב יחזקאל זה ילד זין שידענו (טוב, ידעתי) שבמוקדם או במאוחר הוא יהיה במכבי. טוב שזה קרה עכשיו ולא כשהוא נהיה תותח, כי חבל על כאב הלב. אגב, בכלל לא בטוח שהוא יתפתח להיות תותח, למרות כל הדמיון לזין הסיני.
מכרנו להם ילד זין בסכום שבית"ר קיבלה (+/-) על פאקינג עומר אצילי. עכשיו הוא מוזמן להזדיין שם ואנחנו מוזמנים להביא שחקן כנף ימין שיהיה טוב.
לשם שינוי, סופסוף קיבלנו החלטה רציונלית במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שגיב יחזקאל זה ילד זין שידענו (טוב, ידעתי) שבמוקדם או במאוחר הוא יהיה במכבי. טוב שזה קרה עכשיו ולא כשהוא נהיה תותח, כי חבל על כאב הלב. אגב, בכלל לא בטוח שהוא יתפתח להיות תותח, למרות כל הדמיון לזין הסיני.
מכרנו להם ילד זין בסכום שבית"ר קיבלה (+/-) על פאקינג עומר אצילי. עכשיו הוא מוזמן להזדיין שם ואנחנו מוזמנים להביא שחקן כנף ימין שיהיה טוב.

אין שום סיבה אמיתית שעם ניהול נכון נצטרך להפוך לקבוצה שמוכרת כשרונות צעירים למכבי תמורת סכומים שלא באמת שווים את הטרחה, רק כי מדובר ב"ילדי זין". באר שבע הפכה לאלופה שנה שעברה לא בגלל שיש להם יותר כסף, והפועל יכולה להפוך לאלופה גם עם ההנהלה והתקציב הנוכחי. צעדים כמו מכירת יחזקאל שאולי במקרה הזה היו בלתי נמנעים הם לא הדרך לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 16:11 
דל פיירו כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אין שום סיבה אמיתית שעם ניהול נכון נצטרך להפוך לקבוצה שמוכרת כשרונות צעירים למכבי תמורת סכומים שלא באמת שווים את הטרחה, רק כי מדובר ב"ילדי זין". באר שבע הפכה לאלופה שנה שעברה לא בגלל שיש להם יותר כסף, והפועל יכולה להפוך לאלופה גם עם ההנהלה והתקציב הנוכחי. צעדים כמו מכירת יחזקאל שאולי במקרה הזה היו בלתי נמנעים הם לא הדרך לעשות את זה

זה נורא פשוט:
גוטמן לא רוצה את יחזקאל -> רוצים למכור -> מכבי מציעה הכי הרבה -> מוכרים למכבי.
לא צריך לסבך כל דבר.
אם גוטמן לא החזיק מיחזקאל, אז צריך למקסם את המכירה שלו. במקרה הזה מדובר במכבי. סבבה, אפשר לחיות עם זה. גם אם יתברר בעתיד שמדובר בזין מסין 2.0, זה ייקח הרבה זמן. בינתיים הוא יראה שם הרבה ספסל עד שהוא יגיע למעמד של הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: