תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אני מייחל לנקמה של הבוסנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
יש דיווח מרומניה שמאשר את הביקור של פנטילי בישראל עם הסוכן שלו בוגדאן אפוסטו כולל הצעה מהפועל תל אביב, כתוב שהוא לא מעוניין לשחק בליגה הרומנית.
יש גם תמונה מהביקור, פרסום ראשון שלי (אופירע תמותי):

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
נו אתה רואה שמעריב דייקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
דייקו שמדייקו, תמונה של פנטילי בטיילת יש להם? :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:20 
אם הוא הולך
לפחות שישאיר את אשתו פה :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
דייקו שמדייקו, תמונה של פנטילי בטיילת יש להם? :LAGUH!:

לא. כל הכבוד. אלג'ם וחבריה צריכים ללמוד.
בכל אופן מקווה שעם כל החוסר שקט סביבו ובשלב כזה מוקדם, זה לא יהיה לרעתנו.
ככה או ככה מקווה שהרף הגבוה שבמועמדותו, יגרום להנהלה לא לרדת ברמה באם לא ילך לנו איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:42 
להחתים בגלל האשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:53 
סימרוטיץ כתב:
להחתים בגלל האשה

הבלונדינית משמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:54 
סימרוטיץ כתב:
להחתים בגלל האשה

הבלונדינית משמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
להחתים בגלל האשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 18:54 
mr.durden כתב:
בכל זאת אם מה שהיא כותבת נכון ועושים אצלנו מאמצים להשאיר את רייכרט לעוד עונה כמושאל מהחזיריה זה חמור מאוד וזה אומר שלא למדו אצלנו לקח.

אחרי שבארי סוף סוף קרא את החוזה הוא הכריז שלא יהיו יותר עסקאות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
קרויף הזה חתיכת בן שרמוטה.
צריך לשרוף אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 19:48 
כרגיל המועדון האירופאי שולח את הכלבתבת שלו להגיב
הקרב על בן רייכרט מתחמם. אחרי שבהפועל ת"א טענו כי הקשר לא מעוניין להגיע למחנה האימונים של מכבי ת"א, הצהובים החליטו להגיב, ובחריפות. "נהיינו עייפים מהניסיונות שלהם להפוך את רייכרט למוצר למכירה", אומרים הצהובים.

עוד הוסיפו במכבי ת"א: "אנחנו לא רוצים למכור אותו ובכל מקרה, אין להם מספיק כסף כדי לקנות אותו, בטח לאור העובדה שיש לו חוזה לעוד ארבע שנים. אם הם ימשיכו להחתים שחקנים על חוזים עם סעיפים שאומרים שהם לא יכולים לשחק אצלנו, לא נעשה איתם שום עסקה. רייכרט לא ישחק בהפועל ת"א".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הקרב על בן רייכרט מתחמם. אחרי שבהפועל ת"א טענו כי הקשר לא מעוניין להגיע למחנה האימונים של מכבי ת"א, הצהובים החליטו להגיב, ובחריפות. "נהיינו עייפים מהניסיונות שלהם להפוך את רייכרט למוצר למכירה", אומרים הצהובים.

עוד הוסיפו במכבי ת"א: "אנחנו לא רוצים למכור אותו ובכל מקרה, אין להם מספיק כסף כדי לקנות אותו, בטח לאור העובדה שיש לו חוזה לעוד ארבע שנים. אם הם ימשיכו להחתים שחקנים על חוזים עם סעיפים שאומרים שהם לא יכולים לשחק אצלנו, לא נעשה איתם שום עסקה. רייכרט לא ישחק בהפועל ת"א".

נראה שהם לחוצים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם קשר הנוער המוכשר אור חסידים שנתן עונה מצוינת ולא בטוח שהפועל הולכים להשאיר אותו: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=828798323883121&substory_index=0&id=128444810585146

נערך לאחרונה על ידי iHapoelist בתאריך 09 יוני 2015, 20:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:22 
הר קרויף היה מאוד אירופאי ומרשים בראיון לפני שנה בה הכריז הכישרון הניהולי כי ״אנו מכבדים שחקנים, זו תרבות ניהולית לתת לשחקני מכבי את החופש לבחור היכן ישחקו ואנו לא נעמוד בדרכם״ רייכרט כנראה לא נחשב לשחקן, יותר מוצר צריכה, טוב נו הפועל האלה. עכשיו שנגמרו לו שחקני הפועל לקנות הוא גם מטרפד עסקאות הכלומניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:45 
סימרוטיץ כתב:

אני מצטער אבל אני לא מבין בכלל על מה המהומה
בן רייכרט הוא שחקן של מכבי ת"א והם יעשו איתו מה שהם רוצים
ההנהלה רוצה לקנות את רייכרט? שתנהל מו"מ עם מכבי ולא תרוץ לתקשורת
היללות האלה של "רייכרט לא רוצה לשחק במכבי" ו"ג'ורדי מבריח לנו שחקנים" מפדחות רק אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:49 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

היללות האלה של "רייכרט לא רוצה לשחק במכבי" ו"ג'ורדי מבריח לנו שחקנים" מפדחות רק אותנו.

רק עיוור לא מבין את הבעיה של המועדון המבחיל הזה, זאב בעור של כבש
אני בדרך כלל מצדד להתעסק רק עם הפועל אבל כאן זה משהו אחר, מקווה שהגלגל יסתובב ויסגרו עם הנבלות האלו חשבון
ואין לי כוח להתחיל להסביר לך בכלל מה לא בסדר כאן אם אתה לא מבין לבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:51 
הוא שחקן תחת חוזה במכבי, אם הוא יתעקש לא לשחק שם, מקסימום בוררות תקבע תג מחיר. לשחקן בגילו עם 4 שנים בחוזה ונבחרת אולימפית זה לא יהיה זול במיוחד, ואני מאמין שזה לא יהיה משהו שהפועל תרצה או תוכל לשלם.

לא מבין את המטרה של כל הפרסומים האלה, שהם ישחררו אותו בחינם? הם פראיירים של מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:00 
רייכרט לא רוצה לשחק במכבי וכן רוצה לשחק בהפועל, וזה מה שיהיה בסופו של דבר. מאמין שזה יקרה דרך בוררות.
אגב, גם אדי גוטליב שמכבי ניסו לפתות אחרי שכבר חתם זיכרון דברים בהפועל, רוצה הפועל ויחתום רשמית בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

+1
19 כתב:
הוא שחקן תחת חוזה במכבי, אם הוא יתעקש לא לשחק שם, מקסימום בוררות תקבע תג מחיר. לשחקן בגילו עם 4 שנים בחוזה ונבחרת אולימפית זה לא יהיה זול במיוחד, ואני מאמין שזה לא יהיה משהו שהפועל תרצה או תוכל לשלם.

לא מבין את המטרה של כל הפרסומים האלה, שהם ישחררו אותו בחינם? הם פראיירים של מישהו?

+2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
רייכרט לא רוצה לשחק במכבי וכן רוצה לשחק בהפועל, וזה מה שיהיה בסופו של דבר. מאמין שזה יקרה דרך בוררות.
אגב, גם אדי גוטליב שמכבי ניסו לפתות אחרי שכבר חתם זיכרון דברים בהפועל, רוצה הפועל ויחתום רשמית בקרוב.

הם רצו אותו לאליפות ליגת המילואים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:04 
סימרוטיץ כתב:

אני בדרך כלל מצדד להתעסק רק עם הפועל אבל כאן זה משהו אחר, מקווה שהגלגל יסתובב ויסגרו עם הנבלות האלו חשבון

מי שלא בסדר כאן זו הפועל שמנסה לקבל שחקן ששייך לקבוצה אחרת.
היינו יכולים לקבל את רייכרט בלי בעיות עבור ורמוט אבל המטומטם מההסתדרות העדיף לשאול אותו, זו בעיה שלנו ולא של מכבי.
לרייכרט לא טוב שם והוא רוצה לעזוב? זו בעיה שלו ולא שלנו.

אתה רוצה להצליח ולסגור חשבון עם מכבי? תתחיל להתעסק בעצמך ולא בהם, ורק אז אולי תוכל לסגור איתם חשבון

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 09 יוני 2015, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

אם רייכרט שוקל לפנות לבוררות כדי שיקבעו לו תג מחיר שיעשה את זה כבר, זה תהליך שלוקח זמן ובינתיים אנחנו צריכים לבנות פה קבוצה ולא לחכות לילד הזה שלא ברור אם הוא זאב בעור כבש או כבש בעור זהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:08 
לגיטימי לגמרי להפועל לחצים כאלה ואחרים דרך התקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:12 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

מי שלא בסדר כאן זו הפועל שמנסה לקבל שחקן ששייך לקבוצה אחרת.
היינו יכולים לקבל את רייכרט בלי בעיות עבור ורמוט אבל המטומטם מההסתדרות העדיף לשאול אותו, זו בעיה שלנו ולא של מכבי.
לרייכרט לא טוב שם והוא רוצה לעזוב? זו בעיה שלו ולא שלנו.

אתה רוצה להצליח ולסגור חשבון עם מכבי? תתחיל להתעסק בעצמך ולא בהם, ורק אז אולי תוכל לסגור איתם חשבון

אך מזכיר לי נשכחות מתקופת טביב עד שאנשים הבינו מי הוא ומה הוא
אבל בוא נלקה את עצמנו , כשתבין שהדבר הזה עם רייכרט הוא רק הסיפטום של תופעה יותר רחבה שפוגעת בהפועל בתקופה האחרונה כמעט כמו שהפועל פגעה בעצמה בשנתיים האחרונות
הרמן עושה הכל כדי לפגוע בהפועל כמו דון שמעון וכמוהו בדיוק אחרי זה מסתתר מאחורי כסות של שה תמים
אני פשוט מקווה שבזמן הקרוב יהיה לנו את היכולת לפגוע בו וכן זה יעשה לי טוב מאוד על הלב , מי שמתעמר על חלשים שלא יצפה שאחרי זה ינהגו בו אחרת
הבן אדם הזה עובר על כל האתיקה והמוסר ולא לדבר על החוק ואחרי זה מתבכיין שעושים לו דברים דומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:13 
וואו איך מכבי נלחצים. זה נורא מפחיד. כאילו להפועל יש איזה אמצעי לחץ פה.

מעניין מה היו התגובות פה לשחקן הפועל שמבקש ללכת למכבי. התנהלות פתטית. רוצים שחקן, תנהלו מו"מ על המחיר שלו או שיילך לבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:21 
סימרוטיץ כתב:

אך מזכיר לי נשכחות מתקופת טביב עד שאנשים הבינו מי הוא ומה הוא
אבל בוא נלקה את עצמנו , כשתבין שהדבר הזה עם רייכרט הוא רק הסיפטום של תופעה יותר רחבה שפוגעת בהפועל בתקופה האחרונה כמעט כמו שהפועל פגעה בעצמה בשנתיים האחרונות
הרמן עושה הכל כדי לפגוע בהפועל כמו דון שמעון וכמוהו בדיוק אחרי זה מסתתר מאחורי כסות של שה תמים
אני פשוט מקווה שבזמן הקרוב יהיה לנו את היכולת לפגוע בו וכן זה יעשה לי טוב מאוד על הלב , מי שמתעמר על חלשים שלא יצפה שאחרי זה ינהגו בו אחרת
הבן אדם הזה עובר על כל האתיקה והמוסר ולא לדבר על החוק ואחרי זה מתבכיין שעושים לו דברים דומים

מכבי ת"א מתחילים להתעצבן ולהילחץ, מהסיבה הפשוטה שהם היו בטוחים שבשלב הזה הם כבר יהיו במצב שדומה לכדורסל.
כלומר- כל שחקן ישראלי באשר הוא, יחכה לטלפון מהם כדי להצטרף וכל קבוצות הליגה ייאבקו ביניהן על הזכות להשביח עבורם שחקנים.
בפועל זה לא המצב, שחקנים שנמצאים שם רוצים לעזוב, שחקנים אחרים לא ממהרים לבוא ועל ליגיונרים בכלל קשה לדבר.
אז אני לא אתפלא אם הם אכן מנסים להרוס לנו ולקבוצות אחרות מתוך טקטיקה ורצון להמשיך לשלוט.
אבל דווקא בגלל זה, אנחנו צריכים לנצל את המצב כדי למשוך אלינו את השחקנים הצעירים שכן אפשר להביא (גוטליב, אלטמן, אבו אביד וכו') ולא להתעסק במכבי, זו אחלה דרך גם להתמודד איתם וגם לעצבן אותם מבלי לצאת פתטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:27 
19 כתב:

מעניין מה היו התגובות פה לשחקן הפועל שמבקש ללכת למכבי. התנהלות פתטית. רוצים שחקן, תנהלו מו"מ על המחיר שלו או שיילך לבוררות.

בול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

ממה שזכור לי היה שחקן כזה במשך חצי עונה שעברה (אמנם לא אמר במפורש וקיימת האפשרות שאם הייתה לו הצעה לא ממכבי הוא היה קופץ עליה) וקיבל תגובות מבינות ו"אני במקומו מזמן הייתי בורח לשם" ו"במקומו אם מציעים לי חוזה שם מה יש לי לחפש פה אפילו שנייה עם חבורת הכלומניקים האלה מסביבי". אתה בטח זוכר. ואז אחרי שעבר למכבי חלקם גם קיבלו במחיאות כפיים את המושאלים שהגיעו ממכבי תמורתו. אתה בטח זוכר אז באמת שאני לא מבין למה יש לך ציפיות מהפורום, ועוד יותר מזה מהקהל הכללי של הפועל, בנושא הזה או בכלל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: