לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:
זו גם לא הבעיה היחידה. רמון יצר מערכת בה האוהדים עאלק שותפים ולכן לא יכולים באמת לצאת נגדו, שם אוהדים בתפקידי מפתח כדי שישמשו ככלבי השמירה שלו והוא מסודר.
מישהו שמע משהו מרמון במשבר הנוכחי ? לא. כי הוא עסוק בבלאגן עם טביב וכי הוא יודע שמהאוהדים לא יקרה לו כלום אז הוא לא מתעסק עם ניהול הקבוצה ומשאיר זאת בידי אנשים לא מתאימים בעליל.
בניגוד להמצאות האחרות שהיו לך פה במהלך השנים, ההמצאה הזו באמת פוגעת באנשים שעובדים עבור המועדון ואוהדים את הקבוצה.
מי נמצא בתפקיד מפתח ומשמש לרמון ככלב שמירה, ואיך הצלחת לדחוף את זה לאשכול על רן בן שמעון? חתיכת סמרטוט
צודק עדיף להיות אחד משלושת הקופים
עוד אחד שיודע? בואו ספרו לכולם מה אתם כל כך יודעים. המקורבים שאינם מקורבים, הקובעים עובדות שכשמתגלות כקשקוש מאשימים את כל העולם ובעצם מספרים כמה הם צדקו.
למה קובסטר לא עונה, מי משמש למי ככלב שמירה? קובסטר ניסה להגיד או לעשות משהו ומישהו עצר אותו? אתה ניסית?
אני בתחילת העונה שעברה פתחתי ג'ורה על כל העמותה וכל העומדים בראש בזמנו על ביקורת שהיתה לי, אבל שלא כמוכם הלכתי ואמרתי להם את זה בפרצוף ואף אחד לא התקרב בכלל ללאיים עלי, אפילו שדיברתי כמו בן זונה עם פה גדול, וזה בלי חהיות חבר של אף אחד
מצטער שיש לי חיים מחוץ לפורום ולא עניתי לך בזמן שחשבת שאני אמור להגיב. אני והילדים שלי ניקח את זה לתשומת ליבנו בהמשך.
לעניין, יש אנשים כמו אסי והבה לדוגמא שמקבלים שכר מהמועדון ואין להם תפקיד מוגדר בו מלבד להיות גובה החובות של מני ויצמן מהעמותה. זה אפילו לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה כמה פעמים.
יש את המנהלים הדגולים של חנות המוצרים של המועדון שעד שלא הסבו את תשומת ליבם לשטויות שכתובות באתר החנות הם לא טרחו לשנות את זה. 2 עובדים בשכר שרמת התפוקה שלהם שואפת לאפס. גם זה לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה.
יש את מנהל הקבוצה מר מורדי דדון היקר שלא הצליח למנוע כניסת אוהדים לחדרי ההלבשה בתקופת אבוקסיס ולא "הצליח" למנוע את הכניסה שלהם לאולם בבת ים (שלא ברור בכלל איך האוהדים ידעו שיש שם אימון מלכתחילה) ותקפו את המאמן והשחקנים. חלילה מלתקוף בכלל את ההנהלה והשכונה שהיא גורמת בקבוצה. בהנהלה הכל טיפ טופ.
אני מבסוט בשבילך שאתה בן זונה עם פה גדול ומניח שזה תרגום חופשי לביג אס מאדרפאקר או משהו בסגנון. קח את הגישה הנפלאה הזו ותוציא אותה על מי שאתה חושב שהוא הבעיה במועדון. אם זה רב"ש אז תלך לאימון כמו ביג אס מאדרפאקר ותבהיר לו שהוא צריך לעוף מהפועל. אני חושב שהבעיה היא למעלה מרב"ש (מבלי להוריד בקצת מהכישלון המקצועי שלו עד כה), בבן אדם שהביא את המערכת למצב בו היא משותקת לחלוטין עם אפס אופציות לבצע שינוי חוץ מלתלות תקוות ששחר יואיל בטובו לשלם לנו מיליון יורו על חצי דמארי כדי שנוכל לשלם משכורות לשחקנים. על רכש או שינוי מקצועי אין בכלל על מה לדבר.
אז מי יותר אשם ? המאמן שנכשל מקצועית או הבעלים שההתנהלות הנפלאה שלו שיתקה את כל המועדון ?
לך יש את הדעה שלך ובתור ביג אס מאדרפאקר אני בטוח שלא תחשוש להשמיע אותה ברבים, לי יש את הדעה שלי ותראה איזה קטע - בלי להיות ביג אס מאדרפקר כמוך הלכתי והשמעתי אותה למי שצריך בכל פלטפורמה אפשרית. כמה זה יעזור ? נחיה ונראה.
בינתיים הייתי עובד במקומך על תרבות הדיון שלי. לא כל מי שלא שותף לדעה שלך הוא סמרטוט או מקורב או מה שלא יהיה, וזה בעיקר יותר אומר עליך מאשר עלי. תחשוב על זה.