תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 23:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:28 
או שאולי קובסטר בקיץ רשם את דעותיו והיום הוא שבוי באג'נדה של לסובב כל דבר כקשור למשימה הזדונית של רמון להחזיק את הפועל כי יוצא לו מזה ימבה-כסף והמון-פרסום וארועי וי אי פי בזמן שאם לא הוא מזמן היה נוחת פה גאידמק או אוליגרך אחר שמת לזרוק כסף על הכדורגל הישראלי. בדיוק כמו שדנקנר מצא, כמו שקליין מצא, וכמו שהכדורסל מוצא.

אה, וגם אני רוצה שרמון לא יהיה הבעלים, מצדי ממחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש נשאר
לא יפוטר
אין כסף
NEXT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:39 
אדום נחמד כתב:
עזרא כתב:
מרגש שאחרי קמפיין ה״קח אותי רב״ש ואמן אותי ארבע פעמים ביום״,קובסטר עבר לטקטיקת ״בגלל רמון אי אפשר לזרוק אותו הביתה״.
הוא חפר על המאמן הזה,שהוא אוטוריטה,שהוא מקצוען,שרק הוא יכול,רק בשביל אחרי סיבוב להגיד שלא חשוב מי יהיה תחת רמון,הוא יכשל.
פאתט.

אולי הוא חשב שלמרות רמון, רב"ש יכול להצליח, והגיע למסקנה שהוא טעה?
מה רצית? שהוא ימשיך להתעקש?
פיתה.

או שלקובסטר (וזה לא אישי, הוא פשוט הבולט מבין כמה) יש נטיה להפוך משאלת לב לעובדה מוחלטת ולעוות את המציאות סביבה עד שתתאים לו, וכשמשאלת הלב לא מתגשמת הוא מוצא את הסיבה החיצונית ללמה זה לא קרה אבל הוא עדיין צודק.
רב"ש קיבל חוזה שמן (נו), רב"ש קיבל כסף לרכש, רב"ש קיבל את שכטר- וכשהתוצאות לא מגיעות האשם הוא רמון.

מבחינה מקצועית רמון אשם בדבר אחד בלבד- שכנע אנשים לקחת הימור שהם לא יכולים או לא מעוניינים לעמוד בו במקרה של הפסד. כל השאר על רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בוס שלא נותן גב לעובדים שלו הוא זבל של בוס.

19 כתב:
האמת שקשטן זו האופציה המועדפת עלי.
רק המחשבה עליו נזרק הביתה פעמיים בעונה גורמת לי לחשוב שיש עוד על מה לשחק השנה גם מעבר לדרבים ובית"ר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:51 
NARKOTIKA כתב:
או שאולי קובסטר בקיץ רשם את דעותיו והיום הוא שבוי באג'נדה של לסובב כל דבר כקשור למשימה הזדונית של רמון להחזיק את הפועל כי יוצא לו מזה ימבה-כסף והמון-פרסום וארועי וי אי פי בזמן שאם לא הוא מזמן היה נוחת פה גאידמק או אוליגרך אחר שמת לזרוק כסף על הכדורגל הישראלי. בדיוק כמו שדנקנר מצא, כמו שקליין מצא, וכמו שהכדורסל מוצא.

נסה יותר 22 מיליון ש"ח, רוצה? ברור, רוצה שיכסו לו את ההתחייבות שהוא לעולם לא יכל לעמוד בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה.
רב"ש היה קונצנזוס גם פה, גם בקהל הרחב וגם בהנהלה. רמון נתן לו את כל התנאים להצליח ורב"ש נכשל. כתבתי את זה מספר פעמים באשכול, ואני נוטה להאמין שהוא יודע את זה בעצמו.
הוא לא יתפטר כי נראה שהוא מאמין ביכולת שלו לתקן את המצב המקצועי שהוא הביא את הקבוצה אליו. זכותו. עד כאן לגבי החלק המקצועי.

לגבי רמון, עשה מעל ומעבר בקיץ והעמיד תקציב שהיה בו חתיכת הימור על הגב שלנו ושל בעלי המניות. כשמהמרים צריך לקחת בחשבון שאפשר להיכשל וכדאי שיהיה גב להימור הזה. בכך רמון נכשל כי כנראה אין לו גב להימור הזה. הוא הוסיף על הברוך ובהתנהלות שלו מול בעלי המניות ומול העמותה יש אפס שקיפות ואפס שיתוף פעולה. בצורה כזו אף אחד מבחוץ לא ירצה לתרום ולעזור לבן אדם כזה. גם אם הוא ירצה לקום ולעזוב, הוא לא יכול כי הוא עדיין צריך לשלם לטביב על החלק השני (עד סוף החודש נדע כמה) והוא יצר גרעון שהוא רוצה להפיל על הרוכש הבא. מי המטומטם שירצה להיכנס בצורה הזו להפועל ?

זו גם לא הבעיה היחידה. רמון יצר מערכת בה האוהדים עאלק שותפים ולכן לא יכולים באמת לצאת נגדו, שם אוהדים בתפקידי מפתח כדי שישמשו ככלבי השמירה שלו והוא מסודר.
מישהו שמע משהו מרמון במשבר הנוכחי ? לא. כי הוא עסוק בבלאגן עם טביב וכי הוא יודע שמהאוהדים לא יקרה לו כלום אז הוא לא מתעסק עם ניהול הקבוצה ומשאיר זאת בידי אנשים לא מתאימים בעליל.

הפועל נמצאת במצב רע גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית. בפן המקצועי עוד איכשהו אפשר לקוות לשינוי ושרב"ש איכשהו יתאפס על עצמו. בצד הכלכלי, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק אל הלא נודע.
חרמש, תחליט אתה מה נראה לך יותר חשוב ותשים על זה את הדגש בתגובות שלך.
אני אמנע מלקרוא לך בשמות, ברשותך.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 23 דצמבר 2013, 17:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני אגיד רק דבר אחד:

אם לא מתכוונים לפטר את רב"ש להמשיך לדבר על זה/ לקלל אותו/ להדליף עליו הולך לגרום לריסוק מאוד רציני של הקבוצה, כזה שיגרום לנו להתגעגע למה שקורה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מספיק כבר עם "הייתי שורק בוז" ואגב כך הכליל גם את עצמו.
אחרי זה החברה היו טובים בדרבי. NEXT.

הבעיה היא שהאחיזה שלו בחדר ההלבשה רופפת.
האם בגלל התנשאות ? האם בגלל שחקנים כמו שי וטועמה ? הסיבה לא חשובה.
חשוב האם יצליח למרות זאת לצאת מהמצב. כי, לדוגמא, אצל יוסי ואצל גיא לוזון ראינו ורטיגו.

כרגע רק האפשרות הדמיונית שגוטמן יגיע ורב"ש יעבו רלאומוניה שווה.
כל השאר יכול לחכות כי ברוך השם איננו בורטיגו. חוץ מזה:
1 אנחנו 2 נקודות ממכבי חיפה עם הבעלים המושלם והתקציב שאיפשר, בניגוד להפועל, כל מה שהמאמן רצה.
2 בצד היתרונות של קשטן ואלי כהן יש להם חיסרון שהוא הגיל / האנרגיות. מכבד אותם אבל זה אינו פיתרון חד משמעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
רן שולט בחדר ההלבשה.
גם שי אבוטבול וגם טועמה מבינים שרן בן שמעון זה לא פרדי דוד ולא ניצן שירזי.
היום המנהיגים הם גילי ושכטר והם עם רן במאה אחוז אז תפסיקו לזיין תמוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא מבין למה לא יוצאים למחאה נגד רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:20 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:

נסה יותר 22 מיליון ש"ח, רוצה? ברור, רוצה שיכסו לו את ההתחייבות שהוא לעולם לא יכל לעמוד בהם.

אני חושב שאנחנו צריכים ללחוץ כדי שהמחיר יירד ל17 מיליון, בדיוק מחיר הרכישה.
ועדיין, זה לא המצאה שלו כיסוי חובות, ויש חתיכת שלב בין 22 מיליון לבין "לא רוצה למכור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:22 
kobster כתב:

זו גם לא הבעיה היחידה. רמון יצר מערכת בה האוהדים עאלק שותפים ולכן לא יכולים באמת לצאת נגדו, שם אוהדים בתפקידי מפתח כדי שישמשו ככלבי השמירה שלו והוא מסודר.
מישהו שמע משהו מרמון במשבר הנוכחי ? לא. כי הוא עסוק בבלאגן עם טביב וכי הוא יודע שמהאוהדים לא יקרה לו כלום אז הוא לא מתעסק עם ניהול הקבוצה ומשאיר זאת בידי אנשים לא מתאימים בעליל.

בניגוד להמצאות האחרות שהיו לך פה במהלך השנים, ההמצאה הזו באמת פוגעת באנשים שעובדים עבור המועדון ואוהדים את הקבוצה.
מי נמצא בתפקיד מפתח ומשמש לרמון ככלב שמירה, ואיך הצלחת לדחוף את זה לאשכול על רן בן שמעון? חתיכת סמרטוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אני עדיין לא מבין למה לא יוצאים למחאה נגד רמון.

מישהו מונע ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:45 
הקוף מדווח שדמארי קרוב מתמיד לחיפה.
איך הפכנו לבני יהודה זה לא יאמן,אם הוא נמכר להם הלוואי שלא יבואו צופים למשחקי בית וככה לא תראה את ההכנסה יא כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
איך הפכנו לבני יהודה זה לא יאמן,אם הוא נמכר להם הלוואי שלא יבואו צופים למשחקי בית וככה לא תראה את ההכנסה יא כלב.

כשאני חושב על זה. רב"ש די מסונדל כרגע, אם הוא יאיים שהוא לא מוכן שישחררו לו שחקנים מובילים, אז רמון יכול למכור את דמארי לחיפה ואז רב"ש יצטרך להתפטר.
ווין-ווין לרמון וזין בעין לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:24 
Yalla Hapoel כתב:

אם אין כסף אז אין כסף
מה אפשר לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:24 
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אם אין כסף אז אין כסף
מה אפשר לעשות

כן. צריך להתרגל למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:25 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4468793,00.html
המישרה פנויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:

בניגוד להמצאות האחרות שהיו לך פה במהלך השנים, ההמצאה הזו באמת פוגעת באנשים שעובדים עבור המועדון ואוהדים את הקבוצה.
מי נמצא בתפקיד מפתח ומשמש לרמון ככלב שמירה, ואיך הצלחת לדחוף את זה לאשכול על רן בן שמעון? חתיכת סמרטוט

צודק עדיף להיות אחד משלושת הקופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:33 
שבתאי יחבס כתב:
רן שולט בחדר ההלבשה.
גם שי אבוטבול וגם טועמה מבינים שרן בן שמעון זה לא פרדי דוד ולא ניצן שירזי.
היום המנהיגים הם גילי ושכטר והם עם רן במאה אחוז אז תפסיקו לזיין תמוח

השתמשתי ב"חדר הלבשה" כביטוי כללי להשפעה של המאמן על השחקנים.
מה שברור הוא שהמורל נמוך כי הכישרון בקבוצה לא בא לידי ביטוי. כתבתי שלא ברור האם זה בגלל שרן לא מצליח להנהיג או בגלל שיש שחקנים שאינם מקבלים אותו ומשפיעים על האחרים.

אין לי יומרה לדעת מי נגד מי בתוך הקבוצה.
כתבתי שי ואבוטבול כי אחרים הזכירו אותם כלא מרוצים ושמרגישים שאינם מרוצים.

בכל מקרה, הבעיה בקבוצה היא בעיה מנטלית / מורלית הרבה יותר מאשר בעיה מקצועית.
אותם שחקנים שיחקו יפה בדרבי כאשר המטרה חד משמעית וברורה ואלי גם בגלל לחץ האוהדים. והיו חלשים במשחקים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:09 
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:

עוד אחד שיודע? בואו ספרו לכולם מה אתם כל כך יודעים. המקורבים שאינם מקורבים, הקובעים עובדות שכשמתגלות כקשקוש מאשימים את כל העולם ובעצם מספרים כמה הם צדקו.
למה קובסטר לא עונה, מי משמש למי ככלב שמירה? קובסטר ניסה להגיד או לעשות משהו ומישהו עצר אותו? אתה ניסית?
אני בתחילת העונה שעברה פתחתי ג'ורה על כל העמותה וכל העומדים בראש בזמנו על ביקורת שהיתה לי, אבל שלא כמוכם הלכתי ואמרתי להם את זה בפרצוף ואף אחד לא התקרב בכלל ללאיים עלי, אפילו שדיברתי כמו בן זונה עם פה גדול, וזה בלי חהיות חבר של אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר סמרטוט רציני, כבר חודשים הוא צועק פה שרמון ותאומים הם הבעיה המסואבת של הפועל, ולמרות שמאשימים אותו כל הזמן שהוא "מקורב לא מקורב", הוא לא מבין עניין.
לפני שבועיים פתאום רוב הפורום נהיה קובסטרים, אותם אלה שהאשימו אותו במקורבות, מתחילים לצטט אותו על רמון.
מקורבים לא מקורבים פה כולם.
כל העניין על רמון אכן התגלה כקשקוש מוחלט מתברר, תנו לאיש לעבוד ומספיק עם העליהום.
נמכור את דמארי ונתחיל להבנות.
קובסטר עם זיוני המוח שלו שמתבררים כשטויות, כבר חודשים אוכל פה תשכל על פארש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:38 
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אם אין כסף אז אין כסף
מה אפשר לעשות

ואגב, אם זה כבר קורה אז חייבים להביא בטרייד את אלעד גבאי +חלוץ (לא מכיר מספיק).
אז ליאור לוי הולך לימין, גבאי בשמאל, דגני בלם וקולין הביתה. במקומו + כל השחקנים המיותרים שלנו שלא רואים דשא, להביא קשר לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:40 
גבאי לשמאל? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אם אין כסף אז אין כסף
מה אפשר לעשות

ואגב, אם זה כבר קורה אז חייבים להביא בטרייד את אלעד גבאי +חלוץ (לא מכיר מספיק).
אז ליאור לוי הולך לימין, גבאי בשמאל, דגני בלם וקולין הביתה. במקומו + כל השחקנים המיותרים שלנו שלא רואים דשא, להביא קשר לאמצע.

אתה מודע לזה שגבאי מגן ימני ולא שמאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:41 
אאלט יש לו רגל שמאל לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:43 
אוגוסטוס היל כתב:

לא ראיתי ממנו שום דבר ברגל שמאל, וגם אם הוא יודע להשתמש בה יחסית, זה במקסימום ברמה סבירה. מה עשית בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:46 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:

אני חושב שאנחנו צריכים ללחוץ כדי שהמחיר יירד ל17 מיליון, בדיוק מחיר הרכישה.
ועדיין, זה לא המצאה שלו כיסוי חובות, ויש חתיכת שלב בין 22 מיליון לבין "לא רוצה למכור"

רוצה לעבוד על כולם זה בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:51 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא ראיתי ממנו שום דבר ברגל שמאל, וגם אם הוא יודע להשתמש בה יחסית, זה במקסימום ברמה סבירה. מה עשית בזה?

העפתי את קולין בלי כסף והבאתי שחקן סבבה. אני מסכים שעדיף מגן שמאלי טבעי אבל זה לא יקרה השנה. אפשר גם שיחליף את דגני וליאור לוי יישאר בשמאל ודגני שיהיה בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:

עוד אחד שיודע? בואו ספרו לכולם מה אתם כל כך יודעים. המקורבים שאינם מקורבים, הקובעים עובדות שכשמתגלות כקשקוש מאשימים את כל העולם ובעצם מספרים כמה הם צדקו.
למה קובסטר לא עונה, מי משמש למי ככלב שמירה? קובסטר ניסה להגיד או לעשות משהו ומישהו עצר אותו? אתה ניסית?
אני בתחילת העונה שעברה פתחתי ג'ורה על כל העמותה וכל העומדים בראש בזמנו על ביקורת שהיתה לי, אבל שלא כמוכם הלכתי ואמרתי להם את זה בפרצוף ואף אחד לא התקרב בכלל ללאיים עלי, אפילו שדיברתי כמו בן זונה עם פה גדול, וזה בלי חהיות חבר של אף אחד

מצטער שיש לי חיים מחוץ לפורום ולא עניתי לך בזמן שחשבת שאני אמור להגיב. אני והילדים שלי ניקח את זה לתשומת ליבנו בהמשך.
לעניין, יש אנשים כמו אסי והבה לדוגמא שמקבלים שכר מהמועדון ואין להם תפקיד מוגדר בו מלבד להיות גובה החובות של מני ויצמן מהעמותה. זה אפילו לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה כמה פעמים.
יש את המנהלים הדגולים של חנות המוצרים של המועדון שעד שלא הסבו את תשומת ליבם לשטויות שכתובות באתר החנות הם לא טרחו לשנות את זה. 2 עובדים בשכר שרמת התפוקה שלהם שואפת לאפס. גם זה לא אחד שיודע אלא משהו שכבר עלה פה.
יש את מנהל הקבוצה מר מורדי דדון היקר שלא הצליח למנוע כניסת אוהדים לחדרי ההלבשה בתקופת אבוקסיס ולא "הצליח" למנוע את הכניסה שלהם לאולם בבת ים (שלא ברור בכלל איך האוהדים ידעו שיש שם אימון מלכתחילה) ותקפו את המאמן והשחקנים. חלילה מלתקוף בכלל את ההנהלה והשכונה שהיא גורמת בקבוצה. בהנהלה הכל טיפ טופ.

אני מבסוט בשבילך שאתה בן זונה עם פה גדול ומניח שזה תרגום חופשי לביג אס מאדרפאקר או משהו בסגנון. קח את הגישה הנפלאה הזו ותוציא אותה על מי שאתה חושב שהוא הבעיה במועדון. אם זה רב"ש אז תלך לאימון כמו ביג אס מאדרפאקר ותבהיר לו שהוא צריך לעוף מהפועל. אני חושב שהבעיה היא למעלה מרב"ש (מבלי להוריד בקצת מהכישלון המקצועי שלו עד כה), בבן אדם שהביא את המערכת למצב בו היא משותקת לחלוטין עם אפס אופציות לבצע שינוי חוץ מלתלות תקוות ששחר יואיל בטובו לשלם לנו מיליון יורו על חצי דמארי כדי שנוכל לשלם משכורות לשחקנים. על רכש או שינוי מקצועי אין בכלל על מה לדבר.
אז מי יותר אשם ? המאמן שנכשל מקצועית או הבעלים שההתנהלות הנפלאה שלו שיתקה את כל המועדון ?
לך יש את הדעה שלך ובתור ביג אס מאדרפאקר אני בטוח שלא תחשוש להשמיע אותה ברבים, לי יש את הדעה שלי ותראה איזה קטע - בלי להיות ביג אס מאדרפקר כמוך הלכתי והשמעתי אותה למי שצריך בכל פלטפורמה אפשרית. כמה זה יעזור ? נחיה ונראה.

בינתיים הייתי עובד במקומך על תרבות הדיון שלי. לא כל מי שלא שותף לדעה שלך הוא סמרטוט או מקורב או מה שלא יהיה, וזה בעיקר יותר אומר עליך מאשר עלי. תחשוב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: