תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לב ארי - למה לשכוח מהעונה הקודמת? מה קרה ששינה את ההתנהלות?

הוא אמר לשכוח מהטראומה, אני מניח שהכוונה היא לגילי. למרות שהוא נפצע זה היה הרכש ההגיוני היחידי כמעט בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
לאוטרן אישרה לרונן קצב לחפש קבוצה לשכטר
http://www.one.co.il/Article/217944.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
שמעתי את הראיון וקראתי את הכתבה.
בשתי מילים - להתאבד עליו.

מעל הכל, מאמן כמו רב"ש ושחקן כמו שכטר זו הצהרה חד משמעית שאנחנו במשחק וזה יביא עוד שחקנים שירצו להיות שותפים לפרויקט. קצת כמו קיץ 2005 שמהרגע שנסגר שקשטן מגיע התחיל אפקט דומינו שנעצר רק עם יבוריאן ואחרי רכש איכותי כמו ואליד,ברדה,דגו וגילי.
מקווה שרב"ש יושב חזק גם על שכטר וגם על רמון. עם קצת תעוזה ויצירתיות אפשר לעשות פה מהלך שובר שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 21:43 
שום תרוצים של ההנהלה או נחמת עניים שיחתום בחיפה ולא במכבי , אני מוכן לקבל
שכטר מעדיף את הפועל וזה ברור. שההנהלה תמצא את הדרך להביא אותו
כזה נכס מקצועי וחברתי שווה הרבה יותר מהמספרים שרצים סביבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שמעתי את הראיון וקראתי את הכתבה.
בשתי מילים - להתאבד עליו.

מעל הכל, מאמן כמו רב"ש ושחקן כמו שכטר זו הצהרה חד משמעית שאנחנו במשחק וזה יביא עוד שחקנים שירצו להיות שותפים לפרויקט. קצת כמו קיץ 2005 שמהרגע שנסגר שקשטן מגיע התחיל אפקט דומינו שנעצר רק עם יבוריאן ואחרי רכש איכותי כמו ואליד,ברדה,דגו וגילי.
מקווה שרב"ש יושב חזק גם על שכטר וגם על רמון. עם קצת תעוזה ויצירתיות אפשר לעשות פה מהלך שובר שיוויון.

את זה גם אמרו על ורמוט.
אני חושב שכל הסיפור הזה סביב שכטר זה הרצון לראות שוב את הפועל של גוטמן,תפנימו שלא תיהיה קבוצה כזאת יותר,גם אם שכטר יגיע אף אחד לא מבטיח שהוא ייתן מה שהוא נתן אז ובטח שלא בטוח שזה יעבוד כמו שזה עבד עם גילי,נאתכו,זהבי ואביחי.
אני הייתי הולך על מנגה,שחקן שעוד לא הוכיח את עצמו ברמות של אירופה ויש לו המון פוטנציאל.
מה גם שלשחקנים זרים יש נטייה להישאר יותר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
קנדה,
לך תדע מה היה קורה אילולא הפציעה של גילי.
והרצון לראות את שכטר לא קשור לקבוצה של הדאבל. היא לא תחזור וזה ברור - המאמן כבר לא פה, לא עבר עשור של כלום וגם חלק מהשחקנים (באדיר, דוגלס, קנדה, זהבי, ידין ואחרים) כבר לא בתמונה יותר.
הרצון הוא לראות שחקן-על במונחים ישראלים כמו איתי שכטר בוולפסון. יש בזה אמירה ברורה לכך שהפועל לא הולכת להיעלם ולשקוע בבינוניות של "בונים קבוצה" אלא כאן כדי לשוב ולהיאבק על התואר, גם עם התקציב שלה נמוך משמעותית מיריבותיה.

מנגה בחור מוכשר אבל אם זה או הוא או איתי - אני יודע במי אני הייתי בוחר, עם כל הכבוד למנגה.
אגב, ייתכן מאד ששכטר חוזר ויישאר בארץ, מנגה לעומת זאת יכול להיעלם אחרי עונה, בדיוק כמו נוסא שבא צעיר, נתן עונה והלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:12 
למרות כל הסיסמאות שמפוזרות פה, השורה התחתונה היא אחת- אם יהיה מימון חיצוני של כמה מליונים שכטר יהיה פה. אם לא, אז לא
אי אפשר ללכת על מהלך כזה בלי עזרה. לא כי לא ירצו, פשוט כי אין אפשרות. נקווה שיהיה מאיפה להביא כסף בשבילו
לי לא נראה כזה פשוט לשכנע אוהדים לשחרר כאלה סכומים. יש פה אנשים שמבחינתם הכסף כבר נתרם

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 02 יוני 2013, 22:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
הייתי רוצה מאוד לראות את מנגה בהפועל אבל כשאתה צריך להביא מגן ימני, 2 בלמים וקשר תוקף ואין לך אופציות ישראליות מספיק טובות אז אין ברירה וצריך להשקיע את המקום של הזר במקום אחר

מה גם שמנגה הוא יותר קשר כנף ולא 9 קלאסי ככה שהבאתו תכריח אותנו לשחק:

- - - - חלוץ - - - -
מנגה - ורמוט - טב"ח
- גרזיצ'יציציץ'-קשר--

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
שכטר יקבע את דמותה של הפועל בעונות הקרובות - מקצועית, תדמיתית, כלכלית.
בשנה וחצי האחרונות ״נפלנו מהעגלה״, זו ההזדמנות לעלות עליה בחזרה או להישאר בצד הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:23 
הפועל תל אביב לא תקום ותפול על שחקן שלא משחק בצורה סדירה כבר שנה וחצי...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:25 
ערן כתב:
בשנה וחצי האחרונות ״נפלנו מהעגלה״, זו ההזדמנות לעלות עליה בחזרה או להישאר בצד הדרך.

מצטער ערן, אבל אחרי כל השבירת שיוויון של טוטו תמוז, לא הייתי מעצים יותר מידי שחקן אחד בודד. הניתוח הזה דרמטי מידי. יכול להיות שגם עם שכטר אצלנו מכבי תעשה בית ספר לליגה עוד עשור וגם ההפך יכול להתרחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הפועל תל אביב לא תקום ותפול על שחקן שלא משחק בצורה סדירה כבר שנה וחצי...

צודק מאה אחוז, השאלה מה יבוא במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

מצטער ערן, אבל אחרי כל השבירת שיוויון של טוטו תמוז, לא הייתי מעצים יותר מידי שחקן אחד בודד. הניתוח הזה דרמטי מידי. יכול להיות שגם עם שכטר אצלנו מכבי תעשה בית ספר לליגה עוד עשור וגם ההפך יכול להתרחש.

אתה מציג את זה בצורה לא נכונה ובטח לא כפי שציירתי את זה. שכטר לא מבטיח לנו דבר זולת סיכוי להתמודד כשווים מול חיפה ומכבי; הגעה של שכטר אל אחת מהן (עם זהבי וכנראה אניימה במכבי) - וגם הסיכוי הזה לא יהיה קיים. שלא לדבר על פרמטרים והשלכות אחרים שיושפעו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

טוטו הייתה הסיבה העיקרית שהחזקנו מול מכבי ארבעה וחצי חודשים למרות כל הרכישות העלובות. בלי כל הנקודות שהוא נתן לנו בתחילת העונה בכלל לא היינו מגיעים לאירופה.
וגם גילי, ברגע שהוא נפצע הפסקנו להיראות כמו קבוצה וגם אחוזי ההצלחה שלנו צנחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:37 
קצב לא אמר משהו חדש ברדיו.

רמון עדיין לא יצר איתו קשר. זה היה נכון לפני שבוע, זה היה נכון לאתמול וזה נכון לשעה זאת.

מה שקצב לא סיפר ברדיו - בחיפה לוחצים עליו להיפגש מיד עם חזרתו לארץ ביום שלישי. כמובן שעדיף להיפגש איתו ראשונים, אבל הוא הבטיח להשאיר לנו חלון להגיש הצעה לשכטר. הפועל תקבל את ההזדמנות שלה. אם רמון ייקח את ההזדמנות? נחיה ונראה. זה אוטוטו. וכאמור, הלחץ על רמון גדול.

ואני אחזור על זה בפעם האחרונה כי כמה אנשים כאן עשו סלט. התנאים כבר די ידועים. שווי העסקה הוא באזור ה-5.5 מיליון ש"ח, שכר+דמי העברה (לא כולל אירופה): 1.5 מיליון ש"ח נטו שכר שנתי לשכטר, 3 מיליון ש"ח ברוטו. דמי העברה, ככל הנראה חצי מיליון יורו (לא כולל אירופה): 2.5 מיליון ש"ח. חוזה ל-4-5 שנים. בעזרת מימון חיצוני ופעולות נוספות מאחורי הקלעים שווי העסקה להפועל (מתקציב הרכש) אמור לרדת לאזור ה-4 מיליון ש"ח, מלמטה. רמון, כמו רמון, מחפש להשיג מימון חיצוני גבוה יותר. הימים הקרובים קריטיים. נראה כמה ומי יפתח את הכיס (גם עליהם מופעל לחץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:38 
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

אתה מציג את זה בצורה לא נכונה ובטח לא כפי שציירתי את זה. שכטר לא מבטיח לנו דבר זולת סיכוי להתמודד כשווים מול חיפה ומכבי; הגעה של שכטר אל אחת מהן (עם זהבי וכנראה אניימה במכבי) - וגם הסיכוי הזה לא יהיה קיים. שלא לדבר על פרמטרים והשלכות אחרים שיושפעו מזה.

גם שכטר לא מבטיח דבר, בדיוק כמו שורמוט לא עשה את זה.
לא על שחקן אחד יפול דבר, אלא ההתנהלות הכללית של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:09 
אני מנסה למנוע מעצמי לדמיין את הרגע שהוא עולה באדום לבלומפילד וחוזרים לשיר לו את השיר שחקן, רק כדי לא להתאכזב.

מקווה שרמון יודע כמה השחקן הזה שווה. לחדר הלבשה, לקהל, לקבוצה.
להביא!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
מצטער, אם הפועל מביאה את שכטר בעסקה שעלותה 4 מיליון שקל זה טמטום. טוב ככל שיהיה, הוא לא עדיף על 4 שחקנים טובים אחרים.
מעדיף קבוצה בריאה ומאוזנת מאשר קבוצה עם גילי ושכטר ובור ענק מאחורה. אם יש פתרון לשני הדברים יחד, אהלן וסהלן, אבל לא נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:12 
Eros Ramazzotti כתב:
מצטער, אם הפועל מביאה את שכטר בעסקה שעלותה 4 מיליון שקל זה טמטום. טוב ככל שיהיה, הוא לא עדיף על 4 שחקנים טובים אחרים.
מעדיף קבוצה בריאה ומאוזנת מאשר קבוצה עם גילי ושכטר ובור ענק מאחורה. אם יש פתרון לשני הדברים יחד, אהלן וסהלן, אבל לא נראה לי

גם לדעתי זה בדיוק העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:17 
יובל כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

טוטו הייתה הסיבה העיקרית שהחזקנו מול מכבי ארבעה וחצי חודשים למרות כל הרכישות העלובות. בלי כל הנקודות שהוא נתן לנו בתחילת העונה בכלל לא היינו מגיעים לאירופה.
וגם גילי, ברגע שהוא נפצע הפסקנו להיראות כמו קבוצה וגם אחוזי ההצלחה שלנו צנחו .

ו..אם גם שכטר נפצע? בעונה ההיא שלפני גרמניה הוא לא הצליח לשחק חודש רצוף בלי להפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:18 
Eros Ramazzotti כתב:

אני חייב להגיד, שעם כל הכאב, זה נכון לגמרי.
היום ששכטר יחתום בחיפה או חו"ח במכבי, יהיה יום קשה, אין ספק. אבל בהפועל צריכים להתחיל לבנות משהו לטווח ארוך.
רב"ש לא שווה כלום אם הוא לא יצליח להביא את השיטה שלו להפועל. בשביל להטמיע אותה הוא צריך את הכדור ובשביל זה הוא צריך מרכז שדה חזק, שני מגינים מצוינים ובסיס חזק מאחורה.
ביום שהקבוצה תדע לבצע את זה (וזה לא ייקח חודש וגם לא ארבעה) זה יהיה היום שבו הפועל יצטרכו את שכטר. ואם זה לא יהיה השכטר הזה, אז אלה יהיו 2-3 שחקני התקפה אחרים.
וכמו שכתב הבחור, אם אפשר להביא את שכטר בנוסף לבסיס ההכרחי לקבוצה הזו, מעולה.
מה שכן, אני מסייג הכל אם שכטר וההתאבדות עליו היא רצון של רב"ש. אם אכן כך הדבר, אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

זה לא עובד ככה.
קודם כל, במיליון שקל לשחקן אתה לא תביא שחקנים טובים, אלא אם רוצים לבנות קבוצה "מאוזנת" כמו בעונה שעברה עם כל ה"מציאות" שהביאו כמו דנין, חיימוביץ', פנטסיל וקוטיניו. חוץ מזה, אם לא שכטר, תצטרך להביא חלוץ ישראלי אחר להרכב. שחקן כזה יעלה לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני חייב להגיד, שעם כל הכאב, זה נכון לגמרי.
היום ששכטר יחתום בחיפה או חו"ח במכבי, יהיה יום קשה, אין ספק. אבל בהפועל צריכים להתחיל לבנות משהו לטווח ארוך.
רב"ש לא שווה כלום אם הוא לא יצליח להביא את השיטה שלו להפועל. בשביל להטמיע אותה הוא צריך את הכדור ובשביל זה הוא צריך מרכז שדה חזק, שני מגינים מצוינים ובסיס חזק מאחורה.
ביום שהקבוצה תדע לבצע את זה (וזה לא ייקח חודש וגם לא ארבעה) זה יהיה היום שבו הפועל יצטרכו את שכטר. ואם זה לא יהיה השכטר הזה, אז אלה יהיו 2-3 שחקני התקפה אחרים.
וכמו שכתב הבחור, אם אפשר להביא את שכטר בנוסף לבסיס ההכרחי לקבוצה הזו, מעולה.
מה שכן, אני מסייג הכל אם שכטר וההתאבדות עליו היא רצון של רב"ש. אם אכן כך הדבר, אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.

תעשה לי טובה, הטווח הארוך זה בדיוק להביא את שכטר. שחקן על (והרבה יותר מזה) ל-5 שנים, או פה או בחיפה, כשאחרי העונה הראשונה הוא כבר לא יעלה כמה מאות אלפי יורו של דמי העברה כל פעם ויישאר רק השחקן (והמשכורת שלו). מי שרוצה לוותר על קנייה של שכטר בשביל יותר כסף לתקציב רכש העונה, הוא זה שחושב על הטווח הקצר.
וכן, זה רצון של בן שמעון, חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

זה לא עובד ככה.
קודם כל, במיליון שקל לשחקן אתה לא תביא שחקנים טובים, אלא אם רוצים לבנות קבוצה "מאוזנת" כמו בעונה שעברה עם כל ה"מציאות" שהביאו כמו דנין, חיימוביץ', פנטסיל וקוטיניו. חוץ מזה, אם לא שכטר, תצטרך להביא חלוץ ישראלי אחר להרכב. שחקן כזה יעלה לא מעט.

אני לא ממש מבין בכמה באמת שווים 4 מיליון שקל בשוק הנוכחי, וכל עניין שכר המעסיק והמיסוי על הישראלים הם נושאים שאני לא מומחה בהם,
אבל עדיין זה נשמע לי כמו סכום שבו אפשר להביא אחלה שחקנים להרכב.
אני חושב שהחתמות סגנון גרזיצ'יץ' הן בדיוק מה שהפועל צריכה לחפש במצבה הנוכחי.

אפשר להגיד שזה לא עובד ככה, אי אפשר להתכחש לזה שאם הבאת את שכטר כנראה שתקבל מאחוריו ניר נחום וטיאגו קוסטה, במקום אוראל דגני וישראל זגורי.
אז אם זה אוראל דגני (או מוצריו התחליפיים), ישראל זגורי ועוד חלוץ זר בשכר של 250 אלף דולר לעונה אני בהחלט מעדיף את זה על שכטר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:27 
הלוואי שיביאו את שכטר ובכל זאת אני חייב לכתוב את זה.
העובדה ששכטר צפוי לקבל שכר גבוה יותר מזה שקיבל שעזב
מספרת הכל על הכדורגל שלנו.
שחקן שלא בעט לשער שלוש שנים.
שחקן שעזב ככוכב ומאז התרסק כולל הופעות רעות בנבחרת
חוזר לארץ ככוכב גדול יותר מאשר עזב אותה.
מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
עוד דבר - אני חושב שהעונה הוכח גם עבור מי שעדיין היה לו ספק - קבוצה עם התקפה מצוינת והגנה וקישור זוועתיים לא יכולה להצליח.
מנגד, קבוצה עם הגנה וקישור יציבים וחזקים תצליח הרבה יותר גם אם אין לה כוכבים גדולים מקדימה.

זה שכטר, ואני חולה עליו ולא שכחתי דקה אחת מרגעי האושר שהוא הסב לי. אבל וואלה, בשנה שבה מכבי מכינה סגל לצ'מפיונס ויעקב שחר רוצה להוות יריב ראוי כי יש לו אצטדיון חדש, זה לא הזמן להראות ששלנו הכי גדול. צריך לבנות כאן שלד חדש לחלוטין ולהביא את שכטר ב4 מיליון (רק מהצד שלנו, אגב מה עם ערבויות?) לא ממש מסתדר עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
זה לא הזמן להראות ששלנו הכי גדול.

שלך לא הכי גדול, ובגלל זה אתה תצטרך לעשות שמיניות באוויר ולמצוא פתרונות חיצוניים בשביל להביא אותו.
הבעיה היא שמיום ליום המועדון מתרחק מהאפשרות שהוא יחזור להיות הכי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
זה לא הזמן להראות ששלנו הכי גדול.

שלך לא הכי גדול, ובגלל זה אתה תצטרך לעשות שמיניות באוויר ולמצוא פתרונות חיצוניים בשביל להביא אותו.
הבעיה היא שמיום ליום המועדון מתרחק מהאפשרות שהוא יחזור להיות הכי גדול.

נכון, וכל הדיון הזה מתנקז לשאלה אחת: מה יגרום לך לחזור לשם, 3-4 שחקנים טובים או 1 סופרסטאר במונחי ליגת העל. אני חושב שתשובה א' היא הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
הבאת שכטר = 1000 מנויים = 1000000 ש״ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
מישהו הכניס לכם לראש שזה שכטר וקבוצת חובבים או קבוצת תותחים מאוזנת ו"בריאה". צאו מזה.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך 02 יוני 2013, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: