its-sick כתב:
אני לא אוהד של אף קבוצת כדורגל חוץ מהפועל תל אביב.
לא הייתי בארץ ולא ראיתי את סדרת משחקי הקלאסיקו וגם לא תקצירים. רק קראתי על התלונות של מוריניו. וכן, אני זוכר טוב איך צלסי נשדדה במעמד זהה לזה של היום. יש לי קצת כעס על ברצלונה בשל השיפוט שנתן לה אז תואר שלא הגיע לה.
ראיתי היום רק את המחצית הראשונה והספיק לי. ברצלונה קבוצה נהדרת, אז לא ברור לי למה היא צריכה שיפוט חד צדדי שכזה.
אני שומע את השדרים מהללים את ברצלונה על השליטה במגרש וההזדמנויות ולא מבין איך הם לא רואים מה קורה במגרש.
כמעט בכל פעם שריאל לוקחת כדור יש שריקה לא ברורה לעבירה שמעבירה את הכדור לברצלונה. כשברצלונה זוכה בכדור באותה מידת אגרסיביות- שקט.
במיוחד מסי, שדוחף חופשי בשביל לקחת כדורים אבל כשמישהו מריאל נושם בסביבתו ישר הוא מקבל שריקה לעבירה.
איך ברצלונה לא תשלוט בכדור ותגיע להזדמנויות כשנותנים לה את הכדור כל הזמן?
אני לא אוהד ריאל ואני שונא את רונאלדו. רק רציתי לראות משחק טוב. קיויותי שריאל יבקיעו ראשונים כי רציתי שיהיה מתח. אבל המשחק היה בלתי ניתן לצפיה מבחינתי בשל השיפוט הלא סימטרי.
מי שמסוגל להתלהב מקבוצה שהשופטים עוזרים לה כל כך צריך להתחיל לאהוד את המחלה בכדורסל. ההנאה מובטחת (באמת, מובטחת!).
אני שונא את שתי הקבוצות (אולי את ריאל קצת יותר) ואין לי מושג על מה אתה מדבר. אני חושב ההיפך.
הסיבה היחידה שריאל סיימו את המשחק עם 11 שחקנים זה הלוחמה הפסיכולוגית של מוריניו.
מעבר לכך שבארסה מחזיקה בכדור פי 2 יותר מריאל ומן הסתם המשחק של ריאל הרבה יותר אגרסיבי ומתגונן (על זה אין ממש וויכוח), אתה באמת משווה את האגרסיביות של מסי לזו של קרבאליו/מרסלו/אדאביור/דיארה?
באמת?