NARKOTIKA כתב:
אנחנו סך הכל הגענו למצב שבו היינו לפני ינואר
ולהזכירכם, גם אז רצינו חיזוק.
רצינו קשר התקפי, רציני קשר אמצע, רציני מגן שמאלי.
הם הביאו את המינימום. לא מעבר ולא נעליים.
לא מדויק. לפני ינואר גוטמן אמר (או לפחות זה מה שהיה רשום בעיתון), שאם אף אחד לא עוזב, הוא לא צריך חיזוק. אני (ונראה לי שגם אתה) חשבנו שמינימום היו צריכים להביא מחליף לרוקי, קשר אחורי עם יכולות התקפיות (סטייל נאתכו) ושיהיה נחמד אם יהיה עוד קשר התקפי טוב שיתחרה עם זהבי וגילי על שני מקומות בהרכב (ואני גם טענתי שאם זה אומר לשחרר את שבחון, אז זה צעד נכון לדעתי). זה החיזוק שאני חשבתי שזה מה שהפועל, עם היכולות הכלכליות שלה השנה וכחלק מתהליך בניית קבוצה לשנה הבאה (בהנחה שחלק מהשחקנים יעזבו), צריכה לעשות.
ואז באה העזיבה של דה סילבה והפנתה את הפוקוס לבלם וההפציעה של שכטר שכביכול מצריכה הגעה של חלוץ.
אז חלוץ לא קיבלנו ובעמדה הזו נחלשנו מבחינת העומק. להפועל צריכים להיות 4 חלוצים בסגל, לא 3.
כן קיבלנו את הקשר ההתקפי הטוב (אני מקווה), אבל בהנחה ובתקוה שהפועל ישחקו מעתה והלאה עם זהבי כקשר אחורי, אז אלרואי כהן יתמודד על מקום בהרכב עם טועמה.
אז אנחנו לא בדיוק במצב שלפני הפגרה. נחלשנו בחוד ושדרגנו את הקישור. אני עדיין חושב שהפועל צריכים עוד חלוץ בסגל, בשביל לא להגיע למצב שבמשחקים נתונים, מרעי ישחק בהרכב עם טוטו או בן ולא יהיה אף חלוץ על הספסל. על קשר אחורי אני כמובן לא מדבר והאמת שאם אתה מבטיח שזהבי פותח שם עד סוף העונה, אני אחיה עם זה.