joshsoos כתב:
GATE7 כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
העניין כאן הוא לא הדיון על שבת כן או לא, אלא העקרון. בעלים שרוצה לכפות על הקבוצה שהוא רוכש דבר מסוים, יכול מחר לכפות גם דבר אחר. כל אוהד שמסכים היום לסעיף כזה כי לא מזיז לו, שלא יבוא בטענות כשהבעלים ירצה לשנות את צבע החולצה, שם המועדון, להעביר את המשחקים לעיר אחרת, לקבוע איזה שחקנים יכולים או לא יכולים לשחק מטעמי דת וגזע, ואפילו להכניס ספונסר שמאמץ במקביל את דון שימון רחמנא ליצלן. יש עשרות דוגמאות מצערות מרחבי העולם על בעלים שעוללו דברים כאלה ואחרים למועדונים שרכשו בשנים האחרונות. מעבר לזה, החוצפה של בעלים כלשהו לבוא לליגה ולדרוש ממנה מתי לשחק היא עצומה, ובדיוק בשנה שקמה מנהלת שאמורה לסמן מעבר למקצוענות. שבעלים ינסה לבקש כזה דבר בליגה אירופאית, נראה אותו... ועוד אצל בית"ר הבקשה הדומה ( שמעולם לא הועמדה כדרישה לפחות ) כביכול סבירה כי המחשבה היא שכמות שומרי המסורת בקרב קהל המגרשים שלהם גדולה - אני חושב שהיא לא ולא מסכים עם היענות לזה בכל מקרה, אבל לשם הדיון על הלגיטימיות של הבקשה - כלומר המחשבה היא על האוהדים, אצלנו זו תהיה גחמה של הבעלים בלבד.
בקיצור, אם הבעלים מגיע להתעסק בעצמו ולא במועדון, לא צריך אותו. לא חסרים אנשים שירצו את הפועל, הנה דוגמא לכל מי שכתב עד היום שאנחנו בעיתיים לשיווק בגלל א ב וג',ועדיף לחכות לאדם שיבוא ופשוט ירצה לקנות מועדון של כדורגל, לא בית כנסת או השד יודע מה.
אוי יו יוי! האידאלים!
ברור. אני אצטט לך את זה כשבעלים ישנה לך את הצבע לכחול, או ישנה את שם המועדון לרד בול תל אביב.
בבקשה אל תשתמש בקונספירציות שאוהדי הפורום המציאו אחרי חפירה עמוקה בשעמום של עצמם כתירוץ ללמה לא צריך לרצות רוכש כי ברור ״יש מליון רוכשים שיבואו שבוע הבא.״
אתה יודע למה אף פעם לא יהיה רוכש? כי אין דבר כזה מליארדר שיבוא וישקיע מאות מליונים וינהל את הקבוצה ועדיין זו לא תהיה הקבוצה שלו. אם הוא בא ושם את כל הכסף הזה הקבוצה הזו שלו לא פחות ואפילו יותר ממה שהיא שלך.
התגובה שלך מראה דבר אחד ברור, לא רק רמון ותאומים מחזיקים בקרנות המזבח (על פי תאוריית הקונספירציה) אלא גם חלק מהאוהדים. אתה לא רוצה לתת את הקבוצה בדיוק כמו שבתאוריה שלך תאומים לא רוצה למכור אותה. ואתה תמציא כל שטות ותנסה להפחיד בכל המצאה מצוצה מהאצבע בשביל לשכנע אנשים מסביבך בדיוק כמו רמון ותאומים.
ויודע מה הפתרון הכי פשוט? פשוט תצטט אותו כשהבעלים ישנה את הצבע לכחול! תבוא ותגיד ״אמרתי לכם״ אפילו תבוא לפני, כשזה רק יעלה בתור מחשבה. ועד אז תתן למישהו שיש לו כסף להחזיק קבוצה ולנהל אותה ולהחליט מה שהוא רוצה להחליט.
כן, זה בדיוק מה שעשיתי. אני צריך להשתמש במשהו שמישהו המציא ולא בעשרות דוגמאות ממשיות מרחבי העולם בשנים האחרונות. וברור שאני לא רוצה לתת את הקבוצה ובלה בלה בלה.
ועכשיו, אחרי ששמנו בצד הודעות מפגרות כאלה, נחזור לאמת: לא רוצה בעלים שחושב על עצמו ולא על המועדון והאוהדים, וחושב שמדובר בצעצוע פרטי. לא רוצה דת במועדון שלי, אני מועדון כדורגל ולא סניף חבד.
אני רוצה להאמין, נתי, שזה אכן כיסוי. אבל אם זה אמיתי, לא תודה.
הקונספירציה שאני מדבר עליה היא שאתה טוען שיש עוד בעלים שרק מחכים לקנות אותנו ממש מעבר לפינה, כבר שבוע הבא יגיע בעלים נוסף נכון?
בוא נדבר תכלס ולא מהדמיון שלך, אין הרבה אנשים כאלה שרוצים לקנות את הפועל אם בכלל ואם השנים האחרונות לא הוכיחו לך את זה או אם אתה חושב שהסיבה שלא הגיע אחד כזה זה בגלל שרמון ותאומים הבריחו אותם בשביל לשמור את הפועל לעצמם אז אני מציע לך לצאת מהאשליות שלך.
אתה יוצא מנקודת הנחה שהבן אדם הזה בא להחזיר אותנו בתשובה וזה מסתדר עם הגישה הקיצונית באופן כללי שאתה מציג.
אם נתיחס רגע לכל עניין השבת כאילו זה לא מה שנתי אמר... חשבת על זה שאם הוא שומר שבת לדוגמא זה יפריע לו מעשית בניהול של קבוצת כדורגל? חשבת על זה שיכול להיות שהוא כן רוצה להשקיע בקבוצה אבל זה לא אומר שבאופן אוטומתי הוא זורק את כל החיים שלו בשביל זה? הבן אדם חושב לקנות את הפועל תל אביב הוא לא אוהד שרוף של הפועל כמוך, יש לו עוד דברים בחיים חוץ מלתרום ולזרוק את הכסף שלו על קבוצת כדורגל, איזה פשע נורא.
מה שמוביל אותי לדבר השלישי - אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה שיגיע לפה אבל הדבר הזה לא קיים.
לכל בן אדם יש אינטרסים. לרוב הם כסף אבל זה ברור לכולם שמהעסק הזה הוא לא ירוויח כסף. נאמר כבר כמה פעמים שכנראה שהאינטרס שלו לבוא הוא החיבור שלו למדינת ישראל והדברים שהוא שמע על האוהדים ועל הנוער של הפועל. אני מקווה שזה אינטרס מספיק מכובד בשבילך כי אתה לא תמצא יותר מזה.
אתה מחפש בן אדם ללא אינטרסים אישיים שפשוט יבוא ויתן מליונים בשביל לעשות לך ולהפועל טוב, כלומר, אתה לא מחפש רוכש ואתה לעולם לא תסכים לתת את הקבוצה לאף אחד שהוא לא אתה.
ותודה שאתה קורא להודעה שלי מפגרת כי שלך פשוט עולה בחוכמתה פה מעל כל ההודעות.