תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
mbracha כתב:
עומרי קנדה כתב:
יוסי כמו כל אדם אחר צריך להתפרנס,זה כרגע מקור ההכנסה היחידי שלו בתחום(ההתאחדות לא משלמת לו),למה שיוותר עליו כל עוד אין לו מקור הכנסה אחר?

הוא מתפרנס היטב מעבודתו בנבחרת ישראל, עם משכורת יפה וכל המסביב - פורסם פעם שהוא מקבל סביב ה- 35 אלף שקל בחודש. לא יודע איך קבעת, ולא בפעם הראשונה, שהוא עושה את עבודתו כיום בהתנדבות. אם הוא היה רעב ללחם הוא פשוט היה מחפש עבודה, ובוודאי שהיה מוצא משרת אימון בליגת העל.

פורסם גם שהוא נאלץ לוותר על החוזה שלו בנבחרת ברגע שהוא קיבל את הפועל ומקבל רק שכר בהתאם לימים שבהם הוא נמצא בנבחרת (שהם לא רבים)
לדעתי הוא גם לא קיבל את החוזה בחזרה ברגע שהוא פוטר
כך שאני לא מבין על מה ולמה הוא צריך לוותר

זה היה הדיל עם לוזון - הוא מוותר על העוזר מאמן שלו למשך כמה ימים בשבוע ואנחנו לוקחים את השכר עלינו (ומוסיפים עליו עוד 100% כמובן), עכשיו יוסי כבר לא בהפועל וכל כולו בנבחרת. אם הוא לא מקבל כסף מהנבחרת - למה שאנחנו נישא את החוזה שלו שם עכשיו כשהוא כבר יכול להשתעבד שוב ל"קבוצה הלאומית" במשרה מלאה ונחסוך ללוזון חצי מיליון שקל? אם הוא מקבל כסף מהנבחרת - למה זה לא מתקזז עם הסכום שהפועל משלמת לא? כך או כך יש פה טעם לפגם, במקרה הטוב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:32 
מי אמר לך שלוזון או ההתאחדות מוכנים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
mbracha כתב:
שחר כתב:
נניח שהציעו לו להתפשר , כלומר לקבל פחות כסף ממה שמגיע לו.

מה הוא מקבל בתמורה לפשרה?

מה מקבל כל שחקן/מאמן שמנסים להתיר את החוזה איתו? את הסכום עליו סוגרים בבת אחת (יש שיראו בזה יתרון, יש כאלו שלא ישנה להם) וכמובן את זה שהם יכולים למצוא עבודה אחרת בלי קשר לסכום שקיבלו כבר באותו יום. במקרה של יוסי אם נניח היה מקבל 300-400 אלף שקל בתמורה להתרת חוזהו היה יכול למצוא כבר מחר בבוקר משרה כמאמן, כשההכנסות שלו יהיו בנוסף לסכום שקיבל בלי קיזוזים למיניהם.

זה לא משהו חדש, רוב (כמובן שיש דוגמאות יוצאות דופן) המאמנים שמסיימים את עבודתם מגיעים לפשרה מסויימת ומסיימים את הכל בצורה מכובדת.

לא נכון.. שחקן מתפשר על סכום החוזה שהמועדון משלם לו לעונה הקרובה ובתמורה מקבל שחרור חינם (סתם דוגמא).
יוסי בכלל לא צריך לחפש משרה כמאמן כי הוא כבר עובד ואין לו שום רצון להתרת חוזהו. אני לא שמעתי על אף מאמן שהסכים לוותר באופן חד צדדי על סכומים שמשלמים לו כשפוטר חודשיים לאחר שהחליטו להעסיק אותו, רק כדי לפזר אנרגיות חיוביות באוויר.

בפשרה, כל צד מוותר על דרישה כדי להתגבר על מחלוקות, כנראה שבמקרה של יוסי אין שום מחלוקות ושוב צריך לבוא בטענות למי שחתם על חוזה כזה, בטח לא ליוסי.
אני שונא את יוסי ואני ממש לא מסמפט את אלרואי, אבל אני לא מצליח לתפוס את הגישה הזו של לקלל ולבוא בטענות לכל מיני שחקנים ומאמנים שלא מוותרים על מה שגמגיע להם רק בגלל שזו הפועל תל אביב?

סתם בשביל הדוגמה - ראובן עטר פוטר ממכבי חיפה וע"פ הפרסומים בזמנו שחר היה אמור לשלם לו 1.3 מיליון דולר (פיצויים ע"פ חוק, לא שכר מדי חודש בחודשו), בסופו של דבר הם נפרדו והתפשרו על תשלום של מיליון דולר - היינו עטר ויתר על 300 אלף דולר. יש גם לא מעט מאמנים, אפילו בכדורגל הישראלי, שיש להם יושרה מקצועית וכשהם מבינים שהם לא מספקים את הסחורה הם "מתפטרים", כשמין הסתם לרוב הדברים נסגרים מראש מאחורי הקלעים כך שהם מקבלים פיצוי מסויים ואת שמם הטוב.

וסתם בשביל ההבהרה - לא קיללתי את אבוקסיס ולא יצאתי עליו, אפילו לא כתבתי "אבוקוף" אף פעם. אני מאוד מאוכזב מאיך שהוא בחר להתנהל, זה הכל, אפשר היה לעשות את זה אחרת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן שלא מביאים חיזוק למרכז המגרש.
פשוט בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

תוציא כסף ותביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:04 
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

לא שאני חושב שיביאו אבל מאיפה לך שלא יביאו בוודאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:07 
גיא לוזון התפשר על החוזה שלו כשפוטר,ים שחקנים זרים התפשרו על החוזים שלהם.אבל בסדר מה אפשר לצפות מבן אדם שבגד באשתו עם נערות ליווי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

לא שאני חושב שיביאו אבל מאיפה לך שלא יביאו בוודאות?

כי אם מדברים על מגן שמאלי זר ועל עמאשה אז ברור שחיזוק למרכז המגרש זה בערך הדבר האחרון שחושבים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:09 
mbracha כתב:
שחר כתב:
mbracha כתב:
שחר כתב:
נניח שהציעו לו להתפשר , כלומר לקבל פחות כסף ממה שמגיע לו.

מה הוא מקבל בתמורה לפשרה?

מה מקבל כל שחקן/מאמן שמנסים להתיר את החוזה איתו? את הסכום עליו סוגרים בבת אחת (יש שיראו בזה יתרון, יש כאלו שלא ישנה להם) וכמובן את זה שהם יכולים למצוא עבודה אחרת בלי קשר לסכום שקיבלו כבר באותו יום. במקרה של יוסי אם נניח היה מקבל 300-400 אלף שקל בתמורה להתרת חוזהו היה יכול למצוא כבר מחר בבוקר משרה כמאמן, כשההכנסות שלו יהיו בנוסף לסכום שקיבל בלי קיזוזים למיניהם.

זה לא משהו חדש, רוב (כמובן שיש דוגמאות יוצאות דופן) המאמנים שמסיימים את עבודתם מגיעים לפשרה מסויימת ומסיימים את הכל בצורה מכובדת.

לא נכון.. שחקן מתפשר על סכום החוזה שהמועדון משלם לו לעונה הקרובה ובתמורה מקבל שחרור חינם (סתם דוגמא).
יוסי בכלל לא צריך לחפש משרה כמאמן כי הוא כבר עובד ואין לו שום רצון להתרת חוזהו. אני לא שמעתי על אף מאמן שהסכים לוותר באופן חד צדדי על סכומים שמשלמים לו כשפוטר חודשיים לאחר שהחליטו להעסיק אותו, רק כדי לפזר אנרגיות חיוביות באוויר.

בפשרה, כל צד מוותר על דרישה כדי להתגבר על מחלוקות, כנראה שבמקרה של יוסי אין שום מחלוקות ושוב צריך לבוא בטענות למי שחתם על חוזה כזה, בטח לא ליוסי.
אני שונא את יוסי ואני ממש לא מסמפט את אלרואי, אבל אני לא מצליח לתפוס את הגישה הזו של לקלל ולבוא בטענות לכל מיני שחקנים ומאמנים שלא מוותרים על מה שגמגיע להם רק בגלל שזו הפועל תל אביב?

סתם בשביל הדוגמה - ראובן עטר פוטר ממכבי חיפה וע"פ הפרסומים בזמנו שחר היה אמור לשלם לו 1.3 מיליון דולר (פיצויים ע"פ חוק, לא שכר מדי חודש בחודשו), בסופו של דבר הם נפרדו והתפשרו על תשלום של מיליון דולר - היינו עטר ויתר על 300 אלף דולר. יש גם לא מעט מאמנים, אפילו בכדורגל הישראלי, שיש להם יושרה מקצועית וכשהם מבינים שהם לא מספקים את הסחורה הם "מתפטרים", כשמין הסתם לרוב הדברים נסגרים מראש מאחורי הקלעים כך שהם מקבלים פיצוי מסויים ואת שמם הטוב.

וסתם בשביל ההבהרה - לא קיללתי את אבוקסיס ולא יצאתי עליו, אפילו לא כתבתי "אבוקוף" אף פעם. אני מאוד מאוכזב מאיך שהוא בחר להתנהל, זה הכל, אפשר היה לעשות את זה אחרת.

למיטב זכרוני, הפשרה היחידה בין עטר לחיפה היא כשחלק משכרו מימנה נתניה כשהוא אימן שם.
קשטן למשל מעולם לא ויתר על אגורה ולא ראיתי ששמו הטוב נפגע. אתה בוחר להתאכזב ממשהו שכל בן אדם נורמלי היה עושה כולל אני ואתה ולדעתי זה אך ורק בגלל שאתה מסתכל על הדברים באופן חד צדדי כאוהד. אפשר היה לעשות את זה אחרת, אבל הרבה קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:15 
שום עשה חצי מההון שלו בלקבל את החוזים שלו עד הגרוש האחרון. אני זוכר שהיה זמן מסויים שהוא קיבל פיצויים משני מועדונים ומשכורת ממועדון שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:21 
mbracha כתב:
אבי כתב:
mbracha כתב:
עומרי קנדה כתב:
יוסי כמו כל אדם אחר צריך להתפרנס,זה כרגע מקור ההכנסה היחידי שלו בתחום(ההתאחדות לא משלמת לו),למה שיוותר עליו כל עוד אין לו מקור הכנסה אחר?

הוא מתפרנס היטב מעבודתו בנבחרת ישראל, עם משכורת יפה וכל המסביב - פורסם פעם שהוא מקבל סביב ה- 35 אלף שקל בחודש. לא יודע איך קבעת, ולא בפעם הראשונה, שהוא עושה את עבודתו כיום בהתנדבות. אם הוא היה רעב ללחם הוא פשוט היה מחפש עבודה, ובוודאי שהיה מוצא משרת אימון בליגת העל.

פורסם גם שהוא נאלץ לוותר על החוזה שלו בנבחרת ברגע שהוא קיבל את הפועל ומקבל רק שכר בהתאם לימים שבהם הוא נמצא בנבחרת (שהם לא רבים)
לדעתי הוא גם לא קיבל את החוזה בחזרה ברגע שהוא פוטר
כך שאני לא מבין על מה ולמה הוא צריך לוותר

זה היה הדיל עם לוזון - הוא מוותר על העוזר מאמן שלו למשך כמה ימים בשבוע ואנחנו לוקחים את השכר עלינו (ומוסיפים עליו עוד 100% כמובן), עכשיו יוסי כבר לא בהפועל וכל כולו בנבחרת. אם הוא לא מקבל כסף מהנבחרת - למה שאנחנו נישא את החוזה שלו שם עכשיו כשהוא כבר יכול להשתעבד שוב ל"קבוצה הלאומית" במשרה מלאה ונחסוך ללוזון חצי מיליון שקל? אם הוא מקבל כסף מהנבחרת - למה זה לא מתקזז עם הסכום שהפועל משלמת לא? כך או כך יש פה טעם לפגם, במקרה הטוב.

אני באמת לא מבין על מה אתה מלין
אבוקסיס היה חתום על חוזה בנבחרת , רמון התחנן ללוזון שיאפשר לו לעבוד במקביל גם בהפועל והתנאי של לוזון היה שהוא פותח את החוזה שלו בנבחרת ומעכשיו השכר שלו יהיה לפי שעות עבודה (משהו כמו 100 דולר לשעה לא זוכר בדיוק). אבוקסיס הגיע להפועל ובאמצע העונה רמון במהלך הזוי החתים אותו לעונה נוספת. אבוקסיס חתם וכמה שבועות אחר כך כצפוי פוטר.
אבוקסיס הוא לא פילנתרופ ואף אחד לא צריך לצפות ממנו לוותר על כסף שהרוויח . גם ההתאחדות לא אמורה לכפר על הפדיחות של הפועל ולקחת על עצמה את החוזה שהפועל חתמה איתו.
את כל טענותיך אתה מוזמן להפנות ליו"ר הקבוצה שלך שהחתים אותו גם לשנה הנוכחית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

אני חושב שפשוט בן שמעון לא מכוון לשיטת המשחק שאתה מכוון אליה. גם בק"ש הוא שיחק עם 2 אחוריים, אחד קדמי, ושלושה חלוצים.
לדעתי, הוא מייעד את ורמוט להיות הקדמי, סאשה וגרזיצ'יץ' האחוריים. עמאשה במקום זגורי זה בדיוק השחקן שמשלים לו את הפילוסופיה.
אם אני משווה לק"ש אז שם זה היה גרזיצ'יץ' רוצ'ט/גזל אחוריים, וסולארי קדמי. החלוצים היו אבוחצירא, בדש, אזולאי/אנג'ובו.

הבעיה היא, שלק"ש זה התאים כי היא התבססה בעיקר על מתפרצות. הפועל היא קבוצה שצריכה יותר ליזום. קצת בעייתי בשיטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:25 
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

אני חושב שפשוט בן שמעון לא מכוון לשיטת המשחק שאתה מכוון אליה. גם בק"ש הוא שיחק עם 2 אחוריים, אחד קדמי, ושלושה חלוצים.
לדעתי, הוא מייעד את ורמוט להיות הקדמי, סאשה וגרזיצ'יץ' האחוריים. עמאשה במקום זגורי זה בדיוק השחקן שמשלים לו את הפילוסופיה.
אם אני משווה לק"ש אז שם זה היה גרזיצ'יץ' רוצ'ט/גזל אחוריים, וסולארי קדמי. החלוצים היו אבוחצירא, בדש, אזולאי/אנג'ובו.

הבעיה היא, שלק"ש זה התאים כי היא התבססה בעיקר על מתפרצות. הפועל היא קבוצה שצריכה יותר ליזום. קצת בעייתי בשיטה הזו.

ק"ש לא התבססה על מתפרצות, היא התבססה על לחץ על היריב ושליטה בכדור,
אמנם היא כבשה מעט אבל הייתה לה הגנה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את זה אחרת. אבל יכול להיות שאני טועה.
בכל מקרה, לגבי ההרכב והמערך לא נראה לי שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:37 
לא יהיה חיזוק לאמצע..
מאמין שיבוא מגן שמאלי ואולי עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:42 
oMeR1 כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

ק"ש לא התבססה על מתפרצות, היא התבססה על לחץ על היריב ושליטה בכדור,
אמנם היא כבשה מעט אבל הייתה לה הגנה מצויינת.

לחץ כן, אבל לא בחלק המגרש של היריב, אלא באמצע. יעני לחץ פאסיבי. אם היו באות נגדה קבוצות שהיו לוחצות אותם, היה להם קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

בסדר, שמעתי כבר לפני חודש את הקשקושים התיאורטים של "שיטה אחרת". זה גרוע על הנייר, וזה גרוע לא פחות במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

שישחק איך שבא לו, גרזיצ'יץ כרגע יגרום להפועל להיראות רע בכל שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:50 
אבל שם היה לו משחק אגפים מגבאי ומאטוביץ.

ממי הוא יקבל את זה אצלנו?
דגני טוב עם הכדור אבל הוא לא תמיד פותח אופציה כמו שצריך. הרבה פעמים מעדיף להעשאר מאחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

דגני טוב עם הכדור אבל הוא לא תמיד פותח אופציה כמו שצריך. הרבה פעמים מעדיף להעשאר מאחור

זה לא קשור רק לשם השחקן שנמצא בתפקיד המגן. זה בעיקר קשור לזה שכל הפועל נמשכים לאמצע. אף אחד לא בא לשחק עם דגני או הרוש כשהם עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

בסדר, שמעתי כבר לפני חודש את הקשקושים התיאורטים של "שיטה אחרת". זה גרוע על הנייר, וזה גרוע לא פחות במציאות.

בינתיים ה"קשקושים" האלה הם לא תיאורטיים כי עובדה שרוצים רכש, אבל לא לאמצע. אז כנראה שהוא כן חושב אחרת ממך.
אם זה יוכיח את עצמו או לא, ימים יגידו. בינתיים זה נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה לא קשור רק לשם השחקן שנמצא בתפקיד המגן. זה בעיקר קשור לזה שכל הפועל נמשכים לאמצע. אף אחד לא בא לשחק עם דגני או הרוש כשהם עולים.

זו עיקר הבעיה לדעתי. מה שיותר מוזר, שזה קרה גם עם שלושת המאמנים הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

בינתיים ה"קשקושים" האלה הם לא תיאורטיים כי עובדה שרוצים רכש, אבל לא לאמצע. אז כנראה שהוא כן חושב אחרת ממך.

הקשקושים התיאורטיים הם לגבי ה"שיטה" הזאת שבאה לתרץ קישור אחורי כל כך חלש ומוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:

הם לא עולים טוב, גרזיצ'יץ' עם הכדור בחצי ושניהם 30 מטר קדימה ממנו במקום לעזור לו לפתח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס לא חייב לעשות כלום. בטח לא לוותר על החוזה שלו.
אבל יש מה שנקרא קודי התנהגות.
המועדון לא פיתר אותו כי הוא לא בא להם טוב בעין. הוא נכשל בהפועל.
ההתנהלות שלו מאותו רגע מעידה על האופי שלו ותקבע במידה מסוימת כמה יעריכו אותו בעתיד. מה גם שהוא עצמו רוצה להיות הוגן עם מועדון שנתן לו כלים וכסף להצליח.
זה גם חשוב, לנהוג בהגינות, אם ירצה לחזור באיזהשהוא שלב בהפועל.
וכמובן, הוא עדיין מקבל משכורת מההתאחדות.
אז לא, הוא לא צריך לוותר על כסף בשביל 4 אנשים בפורום. איזו דמגוגיה עלובה.

וכל אבירי הצדק שתמיד נחלצים לעזרת השחקנים והמאמנים הכושלים, לקחת תמיד צד אחד זה חתיכת אטימות. אנשים מנצלים את מעמדם לא אחת בשביל לשפר תנאים, וזה לא חדש לאף אחד בטח לא בארץ. גם לבוסים וגם לעובדים. אז חלאס להכנס לאנשים לכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:25 
שומע יוסי? כרגיל מה שהכי חשוב לנו זה מה הקהל יכתיב, אז החלטנו להאריך לך את החוזה למרות שאתה מאמן בדיחה ורוב הסיכויים שתחריב לנו את העונה, הנה קח עוד מיליון ש״ח עלינו, עכשיו עוף מכאן חתיכת אפס ותחזיר לנו את הכסף! הכנס משפט ליובני בכייני לאופירע + רעל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:31 
אולי זה הכי פסימי שאפשר אבל לדעתי צריך להסתכל על עונות יותר רחוקות ולא על העונה הבאה
נכון אנחנו לא במצב קטסטורפה אבל לדעתי פשוט מעבר לתהליך שנעשה בקבוצה כדאי לשפר את מחלק הנוער שלנו בצורה משמעותית

בעונת הדאבל היה לנו קבוצה איכותית שהורכבה מהמון שחקני בית שעד היום מבין הישראלים האיכותיים ביותר
ההנהלה מתעקשת על פתרונות מיידים שיביאו לשיפור הקבוצה אבל הדגש צריך להיות על תהליך בריא לשיקום כל המערכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אולי זה הכי פסימי שאפשר אבל לדעתי צריך להסתכל על עונות יותר רחוקות ולא על העונה הבאה
נכון אנחנו לא במצב קטסטורפה אבל לדעתי פשוט מעבר לתהליך שנעשה בקבוצה כדאי לשפר את מחלק הנוער שלנו בצורה משמעותית

בעונת הדאבל היה לנו קבוצה איכותית שהורכבה מהמון שחקני בית שעד היום מבין הישראלים האיכותיים ביותר
ההנהלה מתעקשת על פתרונות מיידים שיביאו לשיפור הקבוצה אבל הדגש צריך להיות על תהליך בריא לשיקום כל המערכות

+
מכבי לקחו אליפות בזכות שחקני הבית והנוער שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:
zapta כתב:

+
מכבי לקחו אליפות בזכות שחקני הבית והנוער שלהם

הדבר הכי תמציתי שאפשר לענות לך זה פחחח
כן. היו להם כמה שחקני בית טובים.
לא, זה ממש לא הסיבה שבגללה הם לקחו אליפות. אפילו לא 5 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
פשוט בדיחה עצובה.

הקשקושים התיאורטיים הם לגבי ה"שיטה" הזאת שבאה לתרץ קישור אחורי כל כך חלש ומוגבל.

שמע, ההסבר האחר הוא שסאשה הוא סתם פשרה. אני מעדיף להאמין שבן שמעון ידע בדיוק מה הוא מביא, ואיך זה אמור להתאים לתכניות שלו.
אם זה יעבוד או לא, נדע בקרוב.
מעבר לזה, אם נשווה שוב לק"ש אז גם בשלישייה שם היה רק קשר יצירתי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: