תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 17:01 
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
למה עשבים שוטים? כי הם לא שותפים לפולחן האישיות של חלק מהמשתמשים פה בפורום.

אני שמח מאד על התרומה והעזרה של עידו חג'ג', ואנחנו בהחלט חייבים לו תודה גדולה, אבל זה לא הופך אותו לחסין מביקורת.

אם היתה ביקורת עליו, מנומקת, ניחא.
אבל אין ביקורת
מה שיש זה הטלת דופי בבנאדם עוד לפני שטרח לעשות ולו מעשה אחד שיגרור ביקורת.

וגם אין בדיוק פולחן אישיות. אבל עזוב.

לא ראיתי הטלת דופי, ולגיטימי שיהיו גם סימני שאלה בקשר למניעים של חג'ג'. האחים חג'ג' לא ידועים כמי שנוהגים לחלק מתנות.

מה המניעים שלו? ראשות העיר? ראשות הממשלה? די לחפש איפה שאין, ופה אין!
מה היו המניעים של סגול? פילונתרופיה? לא! זה היה נטו מחשבה על קידום כתר פלסטיק כמותג, וכמובן שמושיק שיכנע אותו בתור איש פרסום שזה הדבר הטוב לעשות. אני מקווה מאוד שעידו מונע מהמחשבה שהפועל בתור מותג בפני עצמה יכולה לקדם את עסקיו האישיים, זה לגיטימי ואף מובן מאליו ורק כך הוא יתייחס להפועל בתור עסק שמחוייב לנורמות ניהוליות, כמו כל עסק אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pokara כתב:
kobster כתב:
אנשים פה נפלו על כל הראש.
הלוואי וחג'ג' יקח על עצמו את המועדון, במיוחד לאחר כל מה שהוא עשה בקיץ האחרון.
בעונה סבירה, הפועל מסוגלת לייצר הכנסות של למעלה מ 20 מיליון שקל ובתכלס מה שהקבוצה צריכה זה בעלים יציב שיכול להעמיד ערבויות ו להזרים סכום של 5-10 מיליון שקל בכל שנה , וזה עוד בלי אירופה ומכירות שחקנים וכיוצ"ב.
עידו חג'ג' (או יותר נכון קבוצת חג'ג') בהחלט יכול להיות הבעלים בתנאים האלו, השאלה המרכזית היא האם הוא רוצה.

נראה ל י שקצת התבלבלת,
כל המניות של קבוצת חג'ג' שווה כיום בסביבות ה50 מיליון ש"ח.....
מקווה שאני טועה, אבל היות ועידו חג'ג' מחזיק כ36 אחוז מהמניות ואני לא יודע על עוד עסקים מייצרי הכנסה שיש לבחור, אני ממש לא מאמין שהוא יכול להזרים כאלו סכומים,
אז נכון שאני מודה לו כל יום מחדש על הסיוע, העזרה והתרומה שלו למועדון, אבל עדיין הייתי שמח הרבה יותר אם יגיע אלינו בעלים שיהיה לו הון של לפחות פי 10 ממה שיש כרגע...

האמת יש אתר שמפרט את זה טוב מאוד:
http://maya.tase.co.il/bursa/CompanyDet ... panyCd=823
קבוצת חג'ג' שווה היום 178 מ' ש"ח.
עידו חג'ג' שווה 74.4 מ' ש"ח
ויש לו יתרה של 17,506,207 מ' ש"ח
הוא מחזיק ב39.95% ממניות החברה.

לא מדויק.
קודם כל, אי אפשר לדעת מהמידע הזה איזה עסקים אחרים יש לעידו חג'ג', המידע הזה מדבר אך ורק על החברה הציבורית ושעידו ואחיו הם בעלי שליטה בה.
דבר שני, אתה לא רואה בדף הזה את דמי הניהול החודשיים שעידו חג'ג' מושך (200,000 ש"ח בחודש), בונוסים וכו'.
ודבר אחרון, יתרה = מספר מניות, ולא יתרה במיליוני ש"ח.

ככה או ככה, ההתנהלות שלו עד עכשיו ראויה להערכה, ולדעתי אין מקום (בטח לא במצבנו) לפשפש ולחפש מתחת לאדמה אינטרסים נסתרים בקשר לתרומתו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 17:53 
בהפועל תל אביב יוצאים מנקודת מוצא שאתה אשם כל עוד עוד לא הוכח אחרת. כל מי שמגיע למועדון הוא גנב/רמאי/שקרן/נוכל ועכשיו הוא צריך להתחיל להוכיח שהוא לא.
לא יודע מה המניעים של עידו חג׳ג׳ (יש לי הערכות מסוימות שהן לא בעייתיות בעיניי), אבל העובדות הן שבלי ההתגייסות שלו שכטר לא היה בהפועל ובלי לקיחת האחריות שלו עכשיו הקבוצה הייתה במצב קשה מאוד. זה לא הופך אותו לאדם מושלם או לאוהד הפועל הכי גדול בעולם אבל זה בהחלט דבר שצריך להוקיר ולהודות לו, דווקא בגלל שהוא לא גדל כאוהד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ואם היה עוד סיכוי שהוא יהיה הבעלים, ראצ'ו הגיב וניחס.
יותר טוב שתדאג לתספורת לאחים החמאסניקים שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 19:56 
אף אחד מאיתנו לא קורא כליות ולב,
אנו שופטים לפי התרשמותינו ומעשיו של האיש,
עד היום ראיתי בכל דבר שנגע התנהלות ,מקצועית ורצינית של איש עסקים ,
ולכן אני מאד מאד מעריך את האיש הזה
מבחינתי הוא ראוי לכל הערכה ושבח
כל דבר אחר מבחינתי לא ראוי לתגובה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
ראשית תודה למר עידו חג'ג שהוא מסייע ותורם להפועל.

גם אם הוא עושה זאת מיתוך אינטרסים עיסקיים/אישיים ולתועלתו זה יותר מאשר לגיטימי ומקובל כל עוד הכל נעשה באופן חוקי וכל עוד לא יבוא בעתיד ויילל על מר גורלו ועל כך שנכדותיו נישארו ללא ירושה.

לאור שרשרת הבעלים המרשימה שהיתה לנו בשנים האחרונות , השקיפות , חוסר ניצול המועדון לצרכים האישיים של הבעלים ולעשיית כסף במסווה של לכאורה השקעות עצומות שלהם , טיבעי מאוד שאנשים יתייחסו בספקנות לכל בעלים/תומך שמגיע לקבוצה. יותר מאשר לגיטימי. זה פורום ומותר לכל אחד לכתוב את דעתו. עדיין לא הפגינו מול הבית של חג'ג , ועדיין לא הניפו כרזות בבלומפילד ואפילו לא קיללו את חג'ג . לכן לא מבין את אלה שמעבירים ביקורת על ספקניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 23:03 
ואיפה מישהו קרא לו נוכל, גנב או שקרן בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 23:13 
נועם שחם כתב:
ואיפה מישהו קרא לו נוכל, גנב או שקרן בדיוק?

ציטוט:
יכול להיות שבא אדם מבחוץ ופשוט מחליט שהוא תורם כספים רבים סתם בכיף שלו לקבוצת כדורגל שאין לו שים זיקה אליה.
קודם כל צאו מזה, הוא לא אוהד שלנו, הוא לא מכאן, הוא נתנייתי בכלל. אם הוא היה פילנתרופ גרידא שפה בשביל "הציונות" אז היה לו בשביל זה את מכבי נתניה לתרום לה. זה לא אותו המקרה של האוהדים האמיתיים סטייל סיימון כץ, הניסנובים וכו'.
אם הוא פה בשביל לעשות ביזנס ורווח אז כמובן שזה כבר מרים גבה ואיתה פלאשבאקים לטביב.

מרים גבה ופלאשבקים לנוכל, אחת ההודעות ההזויות אם לא המטומטמות ומייאשות שקראתי בפורום המפגר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
עידו :ROSE:

נ.ב - מעניין מה יקרא ש"הנתנייתי" (במרכאות) יתבטא בנושא שאינו קביל אצל האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:39 
האשכול הזה הוא התשובה הכי טובה לכל מי ששואל בפרטית למה אני לא מנסה להביא ביליונר מאוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pokara כתב:
kobster כתב:
אנשים פה נפלו על כל הראש.
הלוואי וחג'ג' יקח על עצמו את המועדון, במיוחד לאחר כל מה שהוא עשה בקיץ האחרון.
בעונה סבירה, הפועל מסוגלת לייצר הכנסות של למעלה מ 20 מיליון שקל ובתכלס מה שהקבוצה צריכה זה בעלים יציב שיכול להעמיד ערבויות ו להזרים סכום של 5-10 מיליון שקל בכל שנה , וזה עוד בלי אירופה ומכירות שחקנים וכיוצ"ב.
עידו חג'ג' (או יותר נכון קבוצת חג'ג') בהחלט יכול להיות הבעלים בתנאים האלו, השאלה המרכזית היא האם הוא רוצה.

נראה ל י שקצת התבלבלת,
כל המניות של קבוצת חג'ג' שווה כיום בסביבות ה50 מיליון ש"ח.....
מקווה שאני טועה, אבל היות ועידו חג'ג' מחזיק כ36 אחוז מהמניות ואני לא יודע על עוד עסקים מייצרי הכנסה שיש לבחור, אני ממש לא מאמין שהוא יכול להזרים כאלו סכומים,
אז נכון שאני מודה לו כל יום מחדש על הסיוע, העזרה והתרומה שלו למועדון, אבל עדיין הייתי שמח הרבה יותר אם יגיע אלינו בעלים שיהיה לו הון של לפחות פי 10 ממה שיש כרגע...

האמת יש אתר שמפרט את זה טוב מאוד:
http://maya.tase.co.il/bursa/CompanyDet ... panyCd=823
קבוצת חג'ג' שווה היום 178 מ' ש"ח.
עידו חג'ג' שווה 74.4 מ' ש"ח
ויש לו יתרה של 17,506,207 מ' ש"ח
הוא מחזיק ב39.95% ממניות החברה.

לא מדויק.
קודם כל, אי אפשר לדעת מהמידע הזה איזה עסקים אחרים יש לעידו חג'ג', המידע הזה מדבר אך ורק על החברה הציבורית ושעידו ואחיו הם בעלי שליטה בה.
דבר שני, אתה לא רואה בדף הזה את דמי הניהול החודשיים שעידו חג'ג' מושך (200,000 ש"ח בחודש), בונוסים וכו'.
ודבר אחרון, יתרה = מספר מניות, ולא יתרה במיליוני ש"ח.

ככה או ככה, ההתנהלות שלו עד עכשיו ראויה להערכה, ולדעתי אין מקום (בטח לא במצבנו) לפשפש ולחפש מתחת לאדמה אינטרסים נסתרים בקשר לתרומתו לקבוצה.

הידע שלי בכלכלה ובמיוחד במיקרו כלכלה הוא מאוד מאוד מוגבל, ככה שאני אקח את מה שאמרת כאורים ותומים.
אגב, אפשר לשער לפי הנתונים האלו (למיטב ידיעתי אין לחג'ג' עסקים משמעותיים אחרים) את ההון המוערך שלו?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 06:27 
nati כתב:
האשכול הזה הוא התשובה הכי טובה לכל מי ששואל בפרטית למה אני לא מנסה להביא ביליונר מאוסטרליה.

איך בדיוק נתי?
כשמשתמש או שניים דבילים רושמים שטויות?
עידו חג'ג' הוא תותח שבלעדיו היינו בחתיכת צרה עכשיו וזאת הדעה של הרוב פה אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 07:32 
אגב עידו חג'ג' לפי שמו הוא לא איזה אשכנזי שהוריו עלו בעלייה הראשונה מרוסיה
מסתבר שאוהדי הפועל בנגוד לטענת החלאה טביב וחלק נכבד מהתשקורת (וחלק הזוי מאוהדי הפועל) בוחנים אדם על פי מעשיו ולא על פי מוצאו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
לא מעניינים אותי המניעים שלו, כל עוד הוא עושה טוב להפועל.
אין לו את ההיסטוריה של טביב, והוא גם לא הגיע באותן נסיבות, ככה שלהשווות אותו לטביב זה מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
ראיון נרחב היום עם חג'ג' בספורט הארץ. ציטוטים נבחרים:
ציטוט:
הבור שנוצר זה בערך סכום של ארבעה מיליון שקלים, ולקחתי את זה עלי

ציטוט:
יש עוד כמה שחקנים על הפרק. אחד מהם אם אני מצליח להביא אותו, זה השחקן הכי טוב בליגה. כל מי שהתייעצתי איתו אמר לי שזה מטאור. אתה אותו בסביבות שלושה מיליון שקל וזה שחקן שאפשר למכור בשישה-שבעה מיליון. אפילו בארץ, אפילו למכבי תל אביב

ציטוט:
אני לא רואה את הספורט כמו הקיצוניים. אני רואה את הפועל כעסק וגם לנשמה, אבל לא רק אמוציות. הרבה בהפועל לא יכולים לשמוע על מכבי תל אביב, אני לא כזה. אני אוהד הפועל מוחלט, מת שינצחו וכשלא מנצחים כואב לי. אבל אתה יכול לראות אותי נהנה ממשחק יפה של מכבי. ברור שבדרבי ארצה לנצח, אבל אם אראה משחק של מכבי בליגת האלופות, לא ארצה שיפסידו. להפך דווקא אולי זה אפילו טוב, הם לא יתרכזו בליגת העל.
על טענות הגזענות של טביב
ציטוט:
אני מקבל חום מדהים מהפועל ונשאר בגלל החום הזה. אין ספרדים אשכנזים כבר, זה לא קיים יותר.אמרו לי 'אתה הרכש הכי חשוב של הפועל', קוראים לי סנטה קלאוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 07:59 
קצת מדאיג שהוא מזכיר בכוונה שאין לו בעיה למכור ביותר למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:04 
והנה עוד לא התחלנו את הדיון, כבר כתבה גדולה עם תמונה יפה שרובה "אני ואני ואני ואני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
נחכה לראיון המלא.
בינתיים, נראה שהגרלנו (סוף סוף) קלף מנצח והראיה העיסקית שלו לגבי הפועל, לפחות לפי הציטוטים עד עכשיו, נכונה מאוד.
שחיימק'ה ומוישיק יעשו טובה לעצמם ולנו ויפעלו בכל הכוח כדי לשכנע את חג'ג' לקחת את הקבוצה עליו. אם הוא מסוגל לכסות את הבור התקציבי ולהנחית פה זר ברמה, אין מניעה שהוא יוכל להשקיע פחות מכך כל שנה. בשביל 5 מיליון שקל בשנה + ערבויות לא צריך מיצ' ולא שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
והנה עוד לא התחלנו את הדיון, כבר כתבה גדולה עם תמונה יפה שרובה "אני ואני ואני ואני".

נו בסדר. רוב הסיכויים שגם בגלל זה הוא נכנס לעסקי הכדורגל. אין לי בעיה עם זה. כל עוד הוא לא פה בשביל קומבינות, אז שיהנה מפרסום כמה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:39 
kobster כתב:
נחכה לראיון המלא.
בינתיים, נראה שהגרלנו (סוף סוף) קלף מנצח והראיה העיסקית שלו לגבי הפועל, לפחות לפי הציטוטים עד עכשיו, נכונה מאוד.
שחיימק'ה ומוישיק יעשו טובה לעצמם ולנו ויפעלו בכל הכוח כדי לשכנע את חג'ג' לקחת את הקבוצה עליו. אם הוא מסוגל לכסות את הבור התקציבי ולהנחית פה זר ברמה, אין מניעה שהוא יוכל להשקיע פחות מכך כל שנה. בשביל 5 מיליון שקל בשנה + ערבויות לא צריך מיצ' ולא שחר.

לא הבנתי את ההגיון, אם אני יכול לקנות בית השנה, אז אין מניעה שאני יכול לקנות בית כל שנה?

ההון שלו לא מוערך ב70 מיליון שקל? 5 מיליון זה המון כסף לשים בשבילו, זה איזה 7-8% ממה שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
מזה צריך.להיות "למכור אפילו למקקי"? לגבי הזר שהוא רוצה להביא. למכור ברווח זה בהחלא אינטרס שלנו, אבל למה לקבוצה שאתה רוצה להתמודד איתה על התארים פה(שלא לדבר על זה שזה מקקי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:48 
dino כתב:
מזה צריך.להיות "למכור אפילו למקקי"? לגבי הזר שהוא רוצה להביא. למכור ברווח זה בהחלא אינטרס שלנו, אבל למה לקבוצה שאתה רוצה להתמודד איתה על התארים פה(שלא לדבר על זה שזה מקקי)?

זה בהחלט לא מובן... אבל שיהיה, אם באמת הוא יצליח להביא זר תותח להפועל ובעוד כמה שנים ירצה למכור, אנחנו בתור קהל צריכים לדאוג שזה לא יהיה למכבי (אלא אם יהיה סעיף נוסח טב"ח ואני ממש מקווה שלא)
אבל עוד מוקדם לדון על משהו שלא קיים כרגע ואני משוכנע שהציטוט לא מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
כבר עכשיו הוא צריך להבין את הגבולות ואת המטרה של הפועל כמועדון. למכור למקקי זה ניגוד אינטרסים ענק. אנחנו לא קודם כל מפעל להשבחת שחקנים(אשדוד וכדדומה)

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 14 אוגוסט 2013, 08:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
kobster כתב:
נחכה לראיון המלא.

לא הבנתי את ההגיון, אם אני יכול לקנות בית השנה, אז אין מניעה שאני יכול לקנות בית כל שנה?

ההון שלו לא מוערך ב70 מיליון שקל? 5 מיליון זה המון כסף לשים בשבילו, זה איזה 7-8% ממה שיש לו.

ההון שלו אכן מוערך ב 75 מיליון שקל אבל אל תשכח ששווי הקבוצה שלהם נמצא בעליה מתמדת עם כל ההשקעות האחרונות, רק לפני שבועיים הם השלימו את רכישת המגרש בארלוזורוב פינת אבן גבירול והם הולכים להרים שם מגדל של 50 קומות.
הכוונה היא לא לכניסה שלו כעידו חג'ג' אלא שיגייס גם את צחי אחיו ויכנסו כקבוצת חג'ג', ואז 5-10 מיליון בשנה לא אמורה להיות בעיה מיוחדת בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד מוטרד מהראיון איתו, הראיון? הנסיון שלי בחיים? מראה שאין לו כסף. הוא מסובב הרבה כסף אבל כסף גדול אין לו. אבל בנתייים מי שבא ברוך הבא, עושה רושם של בחור נחמד וחכם ולכל השואלים מדוע הוא לא רוכש את הקבוצה? אני מניח שאין לו מספיק כסף בעבור זה.....
איך אפשר כל כך לאהוב אותך הפועל תל אביב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

האמת שזה גישה הכי הכי נכונה לבעלים, לא להתעסק ביריבויות בין מועדונים ודברים סנטימנטליים, אלא במה שהכי נכון למועדון.
אם אפשר להביא בכסף שמכבי שילמה עם טב"ח את הזר שהוא דיבר עליו, אז מה טוב.
כמובן שהמטרה היא שכל שאר הקבוצות יכשלו בליגה, כלומר במסגרת שהן מתחרות מול הפועל, או כמו שהוא אמר -
ציטוט:
אם אראה משחק של מכבי בליגת האלופות, לא ארצה שיפסידו. להפך דווקא אולי זה אפילו טוב, הם לא יתרכזו בליגת העל

אבל מבחינת בעלים זה לא אמור להיות משנה אם מוכרים את השחקן לחיפה או למכבי, אם מכבי מציעים מליון יורו יותר ואתה חייב את הכסף שלהם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
בטח שזה משנה, הם יריבה שלנו. עדיף גם למכור בפחות אבל לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:27 
Shacham כתב:
בטח שזה משנה, הם יריבה שלנו. עדיף גם למכור בפחות אבל לחו"ל.

כל עוד זה שחקן שהוא לא שובר שיוויון אין לי בעיה למכור להם

אם זה עוזר לי להתחזק אז מה אכפת לי מה זה עושה להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

מכבי משלמת מחירים מופקעים. קח את טב"ח כדוגמה, שמשעשע לחשוב ששילמו עליו את הסכום ששילמו עליו. אם הפועל הייתה מקבלת את הסכום המלא ולא 25% היא הייתה יכולה להביא במחיר הזה שני שחקנים ברמה גבוהה יותר, כך שהיא הייתה יוצאת נשכרת מהעניין. אם, וזה אם גדול, יהיה בהפועל ניהול חכם ויעיל, אפשר יהיה לקחת פה אליפות גם עם חצי מהתקציב של גולדהאר.

תענוג לקרוא את הראיון הזה ואת מה שעובר לחג'ג' בראש, ודווקא המשפטים על מכבי מלמדים שהוא מתכוון לכל מילה שהוא אומר ולא מנסה להיות זונת קהל.

נ.ב. סוף סוף קיבלנו אישור רשמי לכך שטב"ח רצה לעבור למכבי ולא מדובר בפקודה מסוחר העבדים שהוא נאלץ ליישם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אבל מבחינת בעלים זה לא אמור להיות משנה אם מוכרים את השחקן לחיפה או למכבי, אם מכבי מציעים מליון יורו יותר ואתה חייב את הכסף שלהם.

איזה קשקוש, מה זה פה חנות למוצרי חשמל? בטח שזה אמור לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: