תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוכלי הנבלות של פורום שדים
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אותו כנ"ל לרדפוקס שהחליט שהבלמים בדיחה כבר למרות שאיליץ' עושה רושם של אחלה בלם.

מה זה החליט? מדובר בדעתי האישית, אם זה משפיע עליך ברמה הרגשית גש לטיפול פסיכולוגי.
מה גם שלא התבטאתי ככה, ואצטט לך בדיוק מה כתבתי באשכול היום על רב"ש שם התייחסתי גם לבלמים.

RedFox כתב:
כבר אמרתי מזמן שנפלנו עם הבלמים, איליץ' זה בלם בינוני ברמה של פאצ'לקה, קולין יותר מזכיר איזה שולר.

בדיחה? לא, נפלנו? בינוני? זאת דעתי.
לגבי קולין כתבתי שהוא פח, לא בדיחה, תדייק. עד עכשיו הוא גם מוכיח זאת לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 02:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אין לי מושג למה מישהו חושב שהפורום משפיע על המציאות.
אבל
לי אישית נמאס מ"אוכלי הנבלות" לא כי הם משפיעים על הקבוצה, אלא כי הם משפיעים עליי ספציפית.
אני נכנס לפורום הזה לא בשביל לקרוא 70 פעם למה אנחנו רחוקים שנות אור ממכבי, למה עכשיו אנחנו בטוח נכנסים לסחרור כלכלי ולמה הכל הולך לאבדון.
אין לי בעיה לנהל דיון על היכולת המקצועית של גרזיצ'יץ', גם אין לי בעיה עם ביטויים קשים כלפיי שחקנים (למרות שאני אישית מעדיף לא להשתמש בהם), יש לי בעיה עם להגיד למה עכשיו נפלנו איתו והמועדון הולך להתפרק בגלל שחקן שהובא בכלל בהעברה חופשית.
יש לי בעיה עם משתמשים כמו יובל שצועקים למה הם צדקו וכל הרכש הולך לפח, גם אם הם טעו בהרבה מקרים אחרים (סאשה (גם אם הוא לא לעמדה הנכונה, אתה טענת שהוא שחקן בדיחה ולא ברמה), דגני), אותו כנ"ל לרדפוקס שהחליט שהבלמים בדיחה כבר למרות שאיליץ' עושה רושם של אחלה בלם.
אז כן, יש לבקר ויש להגיד מה צריך לתקן, אבל אין לי שום עניין בנבואות השחורות שאנשים יוצרים כאן בטח לא אחרי 4 משחקים רשמיים.

תזכיר לי מי זה שמכריח אותך להכנס לפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 06:46 
יובל ורדפוקס זה הבעיה שלך? אם ככה אפשר לסגור את הפורום.
חוץ מהמשתמש אדום ועוד כמה ספיחים שלו, אין שום בעיה עם הסגנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
הם לא הבעיה שלי, לא בפורום ולא בחיים, אבל כנראה שיש משהו בסגנון המתנשא שנותן לך לחשוב כאילו הוא יודע הכל בכל נושא שמעצבן אנשים. עכשיו תבוא ותגיד "אל תקרא", אני משתדל לא לקרוא אבל יובל ורדפוקס נמצאים כמעט בכל דיון ככה שזה קשה. כנראה שמדובר בילדים טובים אבל ההתנשאות שלהם בלתי נסבלת, זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מתכוון לאכול, אבל התוצאה היום היא סופה של דרך שהתחילה שנה שעברה ע"י נבלה.
מי שעולה עם הרכב נוער לחצי ממשחקי הבתים שלא יתפלא ששנה אחרי זה הוא אפילו לא מגיע לשם.
החטא ועונשו.

נקווה שאחרי שנענשו על משגות השנה שעברה אפשר להתחיל את השנה הנוכחית מ 0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אותו כנ"ל לרדפוקס שהחליט שהבלמים בדיחה כבר למרות שאיליץ' עושה רושם של אחלה בלם.

מה זה החליט? מדובר בדעתי האישית, אם זה משפיע עליך ברמה הרגשית גש לטיפול פסיכולוגי.
מה גם שלא התבטאתי ככה, ואצטט לך בדיוק מה כתבתי באשכול היום על רב"ש שם התייחסתי גם לבלמים.

RedFox כתב:
כבר אמרתי מזמן שנפלנו עם הבלמים, איליץ' זה בלם בינוני ברמה של פאצ'לקה, קולין יותר מזכיר איזה שולר.

בדיחה? לא, נפלנו? בינוני? זאת דעתי.
לגבי קולין כתבתי שהוא פח, לא בדיחה, תדייק. עד עכשיו הוא גם מוכיח זאת לצערי.

נתת ציטוט שלך יותר מלומד, אחרי יותר משחקים אחרי המשחק הראשון אמרת כבר שנפלנו עם הבלמים.
אגב, לגבי קולין אני מסכים שהוא נראה רע מאוד, ולכן אצלו צדקת לצערי, זה שאני לא אוהב את דרך ההתבטאות והקביעה המוקדמת שהכל הולך לאבדון. לא אומר שאנשים פה לא צודקים.

יובל כתב:
שמע טוב, טינופת. מעולם לא כתבתי עליו שהוא שחקן בדיחה, ואפילו לא משהו שקרוב לזה. שקרן מזדיין. ילד מפגר.

אז כתבת שהוא זר מליגה שהיא ליגה גרועה וכל השחקנים בה זה שחקנים שלא רואיים להיות בהפועל ואנחנו צריכים להפסיק להביא זרים כאלו.
מצטער אם בלבלתי, לפחות בהרגשה זה גרם לי להרגיש שאתה חושב שהוא זר גרוע (מה שגם אחרי שהוא נתן משחק טוב מאוד נגד פנדורי בחוץ, כתבת שמבחינתך הוא לא עשה כלום).

nati כתב:
תזכיר לי מי זה שמכריח אותך להכנס לפורום?

מכריח? אף אחד, אבל זה פלטפורמה שאני מאוד אוהב בשביל להתדיין בה, ואני מאוד משתדל לעשות את זה, פשוט זה קשה כשכל שנייה מזכירים לך למה נכשלנו והכישלון היה ידוע מראש זה נהיה לא נעים.
אוגוסטוס היל כתב:
יובל ורדפוקס זה הבעיה שלך? אם ככה אפשר לסגור את הפורום.
חוץ מהמשתמש אדום ועוד כמה ספיחים שלו, אין שום בעיה עם הסגנון

יש לי בעיה בסגנון שלהם דווקא כי אני מעריך את הדעות שלהם ורוצה לקרוא את מה שהם כותבים.
למשתמש אדום וספיחיו מזמן הפסקתי להתייחס ברצינות, אבל אצל אנשים כמו יובל ורדפוקס כשיש להם דברי טעם כואב לי לקרוא את הצורה שבה הם אומרים איך הם ידעו מראש שהעונה הזו כישלון, במיוחד אחרי משחקים שאני מרגיש על הרצפה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אוכלי נבילות?
אכזבה וביקורת-לגיטימי
בוז-לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני ממש לא מתכוון לאכול, אבל התוצאה היום היא סופה של דרך שהתחילה שנה שעברה ע"י נבלה.
מי שעולה עם הרכב נוער לחצי ממשחקי הבתים שלא יתפלא ששנה אחרי זה הוא אפילו לא מגיע לשם.
החטא ועונשו.

שמע, אובססיות הן דבר חביב בעיני וגם לי יש כמה. אבל תעצור רגע ותהרהר בזו שלך, כי זה השלב שבו היא הופכת למביכה. יוסי אבוקסיס הפסיד 4:0 לוויקטוריה פלזן ובגלל זה הפועל תל אביב לא עלתה אתמול שלב? אתה ראית אתמול "דרך" שבה התחיל יוסי אבוקסיס בעונה שעברה? איזו? כל כך הרבה בעיות מקצועיות "חדשות" היו אתמול, ותמוה מה המקור שלהן לפי גרסת el dudernio.

עומר מ. כתב:
הם לא הבעיה שלי, לא בפורום ולא בחיים, אבל כנראה שיש משהו בסגנון המתנשא שנותן לך לחשוב כאילו הוא יודע הכל בכל נושא שמעצבן אנשים. עכשיו תבוא ותגיד "אל תקרא", אני משתדל לא לקרוא אבל יובל ורדפוקס נמצאים כמעט בכל דיון ככה שזה קשה. כנראה שמדובר בילדים טובים אבל ההתנשאות שלהם בלתי נסבלת, זה הכל
אני לא יודע מה יותר בעייתי לאדם מבוגר. לזהות כל הבעת דעה מנומקת כהתנשאות או לפתח רגשי נחיתות מול התנשאות נתפשת שכזו. מעדיף אלף פעם הודעות ארוכות ומלאות הסברים "מתנשאים" שאפשר להתדיין איתם ולהתווכח איתם מכל מיני דאחקות בנות שורה אחת או אוסף אייקונים. אם זה הקיק שלך, לך חפש כל מיני פורומי fxp, חכה שיקימו מחדש את הפורום המקביל שהיה פעם או תמשיך לעדכן בקנסו דחוף על סלידתך מהפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:21 
el dudernio כתב:
החטא ועונשו.

אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

עומר מ. כתב:
אני לא יודע מה יותר בעייתי לאדם מבוגר. לזהות כל הבעת דעה מנומקת כהתנשאות או לפתח רגשי נחיתות מול התנשאות נתפשת שכזו. מעדיף אלף פעם הודעות ארוכות ומלאות הסברים "מתנשאים" שאפשר להתדיין איתם ולהתווכח איתם מכל מיני דאחקות בנות שורה אחת או אוסף אייקונים. אם זה הקיק שלך, לך חפש כל מיני פורומי fxp, חכה שיקימו מחדש את הפורום המקביל שהיה פעם או תמשיך לעדכן בקנסו דחוף על סלידתך מהפורום הזה.

אני לא אכנס איתך לוויכוח האישי למרות שאם כבר מאבחנים אני שם לב שלך יש אובססיה לוויכוחים בפסים אישיים וכל אחד בפורום כמעט כבר חווה את האובססיה הזאת.
אין לי רגשי נחיתות, בטח לא מול יובל או מולך וגם אין לי שום בעיה עם דיונים מנומקים או הבעת דעה, כן יש לי בעיה שכל דיון כמעט זה my way or the highway והופך להתנגחות אישית מול אותו אדם, זה לא נקרא דיון זה נקרא עימות אבל לא ציפיתי ממך להבין, אתה הרי חי בשביל זה מאז שהפורום הזה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לכל מיני אנשים שמשחקים אותה "אני לא נכנס לפסים אישיים" אבל עושים את זה, אין לי בעיה לענות באופן אישי במופגן. שוב, אם יש לך בעיה, תדפדף הלאה. אבל רגע לפני שאתה עושה את זה, שים לב שבהודעה שלך לא דיברת עלי אלא על אחרים (יובל, רדפוקס) - שאפשר להתווכח על הדעות שלהם אבל אי אפשר לומר שהם מתנגחים אישית. אתה מוזמן לבדוק את זה. הם כותבים לעניין, באריכות, עם רציונל שעומד מאחורי הדברים. אם אין לך סבלנות להתדיין איתם, תהיה כנה עם עצמך בעניין או לפחות תחזור לקנסו לבכות. אבל אל תנסה לסתום להם את הפה בטענות שווא של "התנשאות" או "התנגחות אישית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
זו באמת ההודעה האחרונה שלי אלייך:
א. יובל מתדיין באריכות עד שמישהו אומר לו משהו שלא נראה לו כולל באשכול הזה ואז הוא עובר לפנינים כמו "שקרן מזדיין, ילד מפגר"
ב. אני לא שואל אותך למי לסתום את הפה ומה לכתוב, כולל בקנסו, מובן יא אפס? עכשיו תן גז, גם ככה בזבזתי עלייך יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:56 
עזבו רגע לגיטימי או לא לגיטימי , בואו נדון לרגע בהשפעה של המונח האמורפי "פורום" על ה"מציאות". נגיד שאת הפוסטים שנכתבים פה באמת אף אחד לא קורא (וזאת הנחה די אמיצה אבל נזרום) , מה אתם חושבים על מה שנכתב בלינק הבא :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151513370431076&set=a.386729551075.172418.13696836075&type=1

נראה לכם שגם את זה אף אחד לא קורא? "צנציפר בא ליומהולדת של סלים?" - מאיפה נראה לכם שהאידיוט הזה קיבל את הרעיון הזה?
ולמי שכתב " מזל טוב לסלים! ושיועזב מהמועדון במהרה בימינו ביחד עם שי" , אם אתה קורא פה אין לי מילים לתאר כמה שאתה אפס בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
el dudernio כתב:
החטא ועונשו.

שמע, אובססיות הן דבר חביב בעיני וגם לי יש כמה. אבל תעצור רגע ותהרהר בזו שלך, כי זה השלב שבו היא הופכת למביכה. יוסי אבוקסיס הפסיד 4:0 לוויקטוריה פלזן ובגלל זה הפועל תל אביב לא עלתה אתמול שלב? אתה ראית אתמול "דרך" שבה התחיל יוסי אבוקסיס בעונה שעברה? איזו? כל כך הרבה בעיות מקצועיות "חדשות" היו אתמול, ותמוה מה המקור שלהן לפי גרסת el dudernio.

הייתה איזו התיחסות מקצועית בהודעה שלי? אין שום קשר מקצועי בין ההפסד אתמול להפסד מול פלזן שנה שעברה.
הקשר הוא "קארמה". אם הפועל ת"א זורקת זיין סיבוב שלם + בשלב הבתים של הליגה האירופאית אז ברור שהיא תודח ותפסיד כסף (שכבר שנה שעברה בכו על זה).
אם הפועל ת"א שנה אחר-כך בונה חמישית מהתקציב שלה על העפלה לליגה האירופית, הקארמה אומרת שהיא לא תגיע לשם.

ולא הזכרתי את אבוקסיס כי הוא לא האישו, האישו זה המועדון והעומד בראשו, עכשיו שאין את הכסף מאירופה אני מאוד מקווה שהם מתכוונים להכניס יד לכיס ולא למכור אף שחקן.
כי אם שנה שעברה אירופה והכסף של אירופה לא היה חשוב, אז יתכבדו המלומדים ויטענו שגם היום זה לא חשוב, יכניסו יד לכיס וישנו מנגנון כי הוא מוביל את הפועל בדרך לאבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:57 
el dudernio כתב:
ערן כתב:
el dudernio כתב:
החטא ועונשו.

הייתה איזו התיחסות מקצועית בהודעה שלי? אין שום קשר מקצועי בין ההפסד אתמול להפסד מול פלזן שנה שעברה.
הקשר הוא "קארמה". אם הפועל ת"א זורקת זיין סיבוב שלם + בשלב הבתים של הליגה האירופאית אז ברור שהיא תודח ותפסיד כסף (שכבר שנה שעברה בכו על זה).
אם הפועל ת"א שנה אחר-כך בונה חמישית מהתקציב שלה על העפלה לליגה האירופית, הקארמה אומרת שהיא לא תגיע לשם.

ולא הזכרתי את אבוקסיס כי הוא לא האישו, האישו זה המועדון והעומד בראשו, עכשיו שאין את הכסף מאירופה אני מאוד מקווה שהם מתכוונים להכניס יד לכיס ולא למכור אף שחקן.
כי אם שנה שעברה אירופה והכסף של אירופה לא היה חשוב, אז יתכבדו המלומדים ויטענו שגם היום זה לא חשוב, יכניסו יד לכיס וישנו מנגנון כי הוא מוביל את הפועל בדרך לאבדון.

מעניין איך יונייטד מצליחה לפעמים באירופה.הרי יונייטד כל עונה "זורקת זין" במשחקים האחרונים בבתים.אפילו חיפה יכולים להעיד.
אז עוד פעם אני חייב לצעוק,אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
אם להשתמש במונחים שלך "אלוהים ישמור", אם אתה חושב שהפועל ת"א מתקרבת למשהו ליונייטד.

כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תהיה "מובטחת" כמעט תמיד בשלב הבתים של ליגת האלופות ללא צורך לעבור מוקדמות.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא לא תסתמך על ניצחונות באירופה עבור חמישית מהתקציב שלה.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תוכל להרשות לעצמה לזרוק זין במשחקים האחרונים בשלב הבתים, כי היא כבר הבטיחה את מקומה בשלב הבא,
הפועל ת"א שנה שעברה לא עברה שלב כי היא זרקה זיין, הפועל ת"א שנה שעברה סיימה בגרעון תפעולי כי היא זרה זין באירופה,
הפועל ת"א שנה שעברה הפסידה כמעט 2 נק' דירוג דבר שיכול להיות משמעותי עבורה כי הפועל ת"א היא לא יוניטד וכדי שתפנים את זה.

אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
זו באמת ההודעה האחרונה שלי אלייך:
א. יובל מתדיין באריכות עד שמישהו אומר לו משהו שלא נראה לו כולל באשכול הזה ואז הוא עובר לפנינים כמו "שקרן מזדיין, ילד מפגר"
ב. אני לא שואל אותך למי לסתום את הפה ומה לכתוב, כולל בקנסו, מובן יא אפס? עכשיו תן גז, גם ככה בזבזתי עלייך יותר מדי זמן.

כשמישהו ממציא עליי שקרים אני אקלל אותו כמה שבא לי. אפשר לחשוב שאתה מתנהג אחרת, צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
ירדתם מהפסים.
נהגי קטרי הרכבות של רכבת ישראל , הם אנשים מיושבים מאוד ביחס אליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:04 
el dudernio כתב:
אם להשתמש במונחים שלך "אלוהים ישמור", אם אתה חושב שהפועל ת"א מתקרבת למשהו ליונייטד.

כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תהיה "מובטחת" כמעט תמיד בשלב הבתים של ליגת האלופות ללא צורך לעבור מוקדמות.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תוכל להרשות לעצמה לזרוק זין במשחקים האחרונים בשלב הבתים, כי היא כבר הבטיחה את מקומה בשלב הבא,
הפועל ת"א שנה שעברה לא עברה שלב כי היא זרקה זיין, הפועל ת"א שנה שעברה סיימה בגרעון תפעולי כי היא זרה זין באירופה,
הפועל ת"א שנה שעברה הפסידה כמעט 2 נק' דירוג דבר שיכול להיות משמעותי עבורה כי הפועל ת"א היא לא יוניטד וכדי שתפנים את זה.

אלוהים ישמור.

תודה רבה, פשוט נהנתי לקרוא את התגובה הזאת, חשבתי שנגמרו האנשים בקהל הזה שחושבים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:06 
אדום אופטימי כתב:
ירדתם מהפסים.
נהגי קטרי הרכבות של רכבת ישראל , הם אנשים מיושבים מאוד ביחס אליכם.

ממש חוכמה גדולה, עם עבודה כזאת איך אפשר שלא להיות מיושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
בגלל שאני טמבל, אבל עם זיכרון מוזיקלי לא רע, שמתי לב שבכל פעם שאנחנו שרים את "לא מייצגים את ישראל" אנחנו מקבלים גול.
רק אומר. לא רומז שיש קשר. מציין עובדה שולית שלא קשורה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 19:09 
לירון תאני ש 7 כתב:
בגלל שאני טמבל, אבל עם זיכרון מוזיקלי לא רע, שמתי לב שבכל פעם שאנחנו שרים את "לא מייצגים את ישראל" אנחנו מקבלים גול.

חייב להגיד שחשבתי על זה , כנ"ל הכדורים המיותרים בתחילת המחצית השנייה .

נערך לאחרונה על ידי גמד לשעבר בתאריך 09 אוגוסט 2013, 19:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 19:15 
לכל הצהובונים החמדמדים שקוראים פה, יש לי משפט נחמד להגיד:
in basel habe ich das judenstaat gegründet.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

מה הבעיה בכדורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גמד לשעבר כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

מה הבעיה בכדורים?

מסמלים את זה שאפשר כבר ללכת לים:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:34 
el dudernio כתב:

אלוהים ישמור.

כנראה קשה לך להבין.אין לי בעיה עם התלונות נגז הזלזול במשחקים באירופה.להפך,גם אני שונא כשלא נותנים בכל משחק 100 אחוז.והמשחקים באירופה מאוד חשובים לי(למרות שבמקרה ההוא לא היה ליוסי ולנו ממש ברירה)האלוהים ישמור הוא על הטענה המגוכחת,שהפסד שלנו לרומנים הוא עונש על הזלזול בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 03:28 
אדום נחמד כתב:
גמד לשעבר כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

מה הבעיה בכדורים?

אנחנו בפיגור של שער מול קבוצה עדיפה , במשחק חשוב מאוד וזה לא שאני בא להתלונן אבל הכדורים האלה לא הוסיפו שום ערך מוסף ואולי אפילו לא התאימו לאווירה המתוחה ששררה במגרש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
el dudernio כתב:

אלוהים ישמור.

כנראה קשה לך להבין.אין לי בעיה עם התלונות נגז הזלזול במשחקים באירופה.להפך,גם אני שונא כשלא נותנים בכל משחק 100 אחוז.והמשחקים באירופה מאוד חשובים לי(למרות שבמקרה ההוא לא היה ליוסי ולנו ממש ברירה)האלוהים ישמור הוא על הטענה המגוכחת,שהפסד שלנו לרומנים הוא עונש על הזלזול בעונה שעברה.

היה ברירה, לעלות בהרכב הכי חזק במטרה לנצח.
וכן אין קשר בין ההפסד לרומנים ולבזיון של שנה שעברה, וקארמה ונאחס זה סתם שטויות של פנאטים פגאנים, ואלוהים.
ככה שאין שום דבר שישמור, אלא סאב טקסט שצריך היה להבין, בשם הפישונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
אדום נחמד כתב:
גמד לשעבר כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

מה הבעיה בכדורים?

אנחנו בפיגור של שער מול קבוצה עדיפה , במשחק חשוב מאוד וזה לא שאני בא להתלונן אבל הכדורים האלה לא הוסיפו שום ערך מוסף ואולי אפילו לא התאימו לאווירה המתוחה ששררה במגרש .
היה תיקו 1 (יעני הארכה) כשהכדורים נזרקו

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אוכלי הנבלות של פורום שדים
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
אדום נחמד כתב:
גמד לשעבר כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

מה הבעיה בכדורים?

הכדורים היו בתחילת המחצית השניה, במצב של 1-1.
מעבר לקנס הצפוי, אין מה להתרגש מהכדורים שהם אקט נחמד ביותר (יש לי עדיין בבית את אחד הכדורים מהפעם הקודמת נגד הבבונים) רק חבל שבחרו שיר שלא כל האצטדיון יכל להצטרף.

לגבי השיר והשלט של לא מייצגים, לא בטוח שאנשים קולטים את האנטי שזה מייצר ולמרות שלי אישית אין בעיה מיוחדת עם הסיפור, זה משהו שפוגע ביכולת שלנו להרחיב את מעגל האוהדים.
משהו שמצריך דיון אחר ונרחב לפעם אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: