RedFox כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אותו כנ"ל לרדפוקס שהחליט שהבלמים בדיחה כבר למרות שאיליץ' עושה רושם של אחלה בלם.
מה זה החליט? מדובר בדעתי האישית, אם זה משפיע עליך ברמה הרגשית גש לטיפול פסיכולוגי.
מה גם שלא התבטאתי ככה, ואצטט לך בדיוק מה כתבתי באשכול היום על רב"ש שם התייחסתי גם לבלמים.
RedFox כתב:
כבר אמרתי מזמן שנפלנו עם הבלמים, איליץ' זה בלם בינוני ברמה של פאצ'לקה, קולין יותר מזכיר איזה שולר.
בדיחה? לא, נפלנו? בינוני? זאת דעתי.
לגבי קולין כתבתי שהוא פח, לא בדיחה, תדייק. עד עכשיו הוא גם מוכיח זאת לצערי.
נתת ציטוט שלך יותר מלומד, אחרי יותר משחקים אחרי המשחק הראשון אמרת כבר שנפלנו עם הבלמים.
אגב, לגבי קולין אני מסכים שהוא נראה רע מאוד, ולכן אצלו צדקת לצערי, זה שאני לא אוהב את דרך ההתבטאות והקביעה המוקדמת שהכל הולך לאבדון. לא אומר שאנשים פה לא צודקים.
יובל כתב:
שמע טוב, טינופת. מעולם לא כתבתי עליו שהוא שחקן בדיחה, ואפילו לא משהו שקרוב לזה. שקרן מזדיין. ילד מפגר.
אז כתבת שהוא זר מליגה שהיא ליגה גרועה וכל השחקנים בה זה שחקנים שלא רואיים להיות בהפועל ואנחנו צריכים להפסיק להביא זרים כאלו.
מצטער אם בלבלתי, לפחות בהרגשה זה גרם לי להרגיש שאתה חושב שהוא זר גרוע (מה שגם אחרי שהוא נתן משחק טוב מאוד נגד פנדורי בחוץ, כתבת שמבחינתך הוא לא עשה כלום).
nati כתב:
תזכיר לי מי זה שמכריח אותך להכנס לפורום?
מכריח? אף אחד, אבל זה פלטפורמה שאני מאוד אוהב בשביל להתדיין בה, ואני מאוד משתדל לעשות את זה, פשוט זה קשה כשכל שנייה מזכירים לך למה נכשלנו והכישלון היה ידוע מראש זה נהיה לא נעים.
אוגוסטוס היל כתב:
יובל ורדפוקס זה הבעיה שלך? אם ככה אפשר לסגור את הפורום.
חוץ מהמשתמש אדום ועוד כמה ספיחים שלו, אין שום בעיה עם הסגנון
יש לי בעיה בסגנון שלהם דווקא כי אני מעריך את הדעות שלהם ורוצה לקרוא את מה שהם כותבים.
למשתמש אדום וספיחיו מזמן הפסקתי להתייחס ברצינות, אבל אצל אנשים כמו יובל ורדפוקס כשיש להם דברי טעם כואב לי לקרוא את הצורה שבה הם אומרים איך הם ידעו מראש שהעונה הזו כישלון, במיוחד אחרי משחקים שאני מרגיש על הרצפה.