kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
אני מהאחרונים שירצו להגן על אמיר לובין וההתנהגות שלו, אבל אלרואי הביא את זה על עצמו לחלוטין.
אחרי שנכשל בשנתיים וחצי שלו בהפועל תחת 5 מאמנים שונים, כאשר הוצע לו לעבור בטרייד כדי לשקם את הקריירה שלו הוא בחר בכסף ובחיים הנוחים במרכז על פני הקריירה שלו. איך בן אדם כזה יכול לבוא בטענות לקבוצה שמתייחסת אליו כמו שהוא מתייחס לעצמו ?
באופן כללי, כל ההתעסקות ביצור המיוצר הזה ביום של משחק כזה חשוב סתם מעצבנת ומיותרת.
שיהיה לו בהצלחה כניצב בסרט שאשתו חיה בו, שחקן כדורגל לגיטימי הוא כבר מזמן לא.
אתה היית מסכים לעבור לעבוד בקריית שמונה מחר?
אם המשפחה שלי ושל אשתי היו מקצרין, הייתי עובד בעבר בקרית שמונה בהצלחה ונכשל לחלוטין במקום העבודה הנוכחי שלי, למה לא ?
וגם אם הוא מסרב - שיהיה גבר ויתמודד עם ההשלכות של ההחלטה שלו. הוא בחר באופן מודע וצלול בכסף על פני המקצוע, איך הוא בא בטענות שמתייחסים אליו בהתאם ?
אה כן? ואם לאשתך היתה קריירה משגשגת בתל אביב? ואם הבת שלך היתה רשומה בגן בתל אביב (זה לא המקרה שלו, אבל אי אפשר לדעת איזה מחויבויות יש לכל בן אדם בסביבת המגורים שלו)..
אל תהיה חכמולוג גדול ותבוא בטענות לאנשים שלא מסכימים לקפל את החיים שלהם לטובת הפועל תל אביב, מועדון שהם שכירי חרב שלו וממש לא אוהדים מחוייבים כמו שרובכם מתייחסים אליהם. גם עם גיא צרפתי היה בדיוק אותו סיפור ואני יכול להבין אותם במאה אחוז, מה עוד שמדובר בינואר וזה לקבל החלטה מהיום למחר.
ואגב, הפועל, בדיוק כמוהו היתה גרידית באותה צורה, אם היא היתה מודיעה לו שהוא שחקן חופשי ולא צריך לשלם עבורו שקל , אני מניח שהוא היה מוצא קבוצה מזמן, אז הקטע הזה של עקשנות הכסף עובד לשני הצדדים.
הוא בחר לחלוטין בקריירה של אשתו על פני הקריירה שלו, זכותו ולגיטימי מבחינתו, רק שלא יבוא ויבכה על זה ועוד בתזמון של המשחק היום.
חבל לי שבכלל מתעסקים איתו ביום כזה מלכתחילה. כל צד עשה את הטעויות שלו, מי יותר ומי פחות. בשורה התחתונה, הוא צועד בצעדי ענק לעבר תואר has been וכבר עכשיו הוא מקוטלג כבעלה של.
בהצלחה לשניהם, רחוק מאיתנו ככל האפשר.