תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אופ״א / פיפ״א- דיבורים לחוד ומעשים לחוד
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
Karl Marx כתב:
הסיכוי שפוליטיקה מעניינת את השחקן הזה שווה לסיכוי של קבוצתו לעלות לשלב הבא, כלומר: אפס. ההתבטאויות שלו הן לא יותר ממס שפתיים שהוא משלם על-מנת שיוכל להגיע לפה מבלי להיות מוקצה לאחר-מכן במצריים.
זאת ועוד, אין צורך ברווח בין המילה האחרונה במשפט לסימן הקריאה. תודה.

גם אם זה נכון עדיין זאת תופעה פסולה שצריכה להיות מטופלת.
אם שחקן בקבוצה עם אוריינטציה נאצית בגרמניה היה אומר דברים דומים על יהודים/מיעוטים אחרים
כדי לא להיות מוקצה ע"י הקהל הנאצי שלו, אתה היית מקדיש לזה פוסט בבלוג, ובצדק.
בשורה התחתונה - אם אנחנו מתייחסים בסלחנות לערבים רק כי הם ערבים - אנחנו גם גזענים.

אני מסכים במידה מסוימת, אם כי חשוב לעמוד על ההבדלים: השחקן המצרי לא בחר להיכנס לסיטואציה הנוכחית. היא נכפתה עליו. בן-שושן וחבריו - כמו גם אותו שחקן גרמני היפותטי - בוחרים לשחק במועדון עם אג'נדה גזענית מלכתחילה. בן-שושן יכל גם - כמו שחקנים אחרים בבית"ר - לשתוק. דבר לא היה קורה לו. לשחקן המצרי כנראה שאין את הפריבילגיה הזו.
מעבר לזה, אני לא רואה גזענות בהתבטאויות שלו. רק עמדה מטופשת וילדותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:03 
zapta כתב:
zink כתב:
zapta כתב:
zink כתב:
zapta כתב:
גזען מגעיל שגורם להסטה שחלקכם פשוט מכחיש
זה ברור שהוא רק מכסה את התחת שלו ולא באמת איכפת לו מה הולך פה
אם היה מקרה הפוך הייתם משתגעים פה וקראתי חלק מההודעות פה וזה באמת לא לעניין, אתם פשוט בעד האנשים ששונאים אותכם
קצת טיולים בחו"ל והייתם מבינים עד כמה השינאה הזאת חיה ובועטת ואותם ממש לא מעניין שאתם "אוהדי הפועל מאגניבים לפני שאתם יהודים"

הסתה.

קריטי

חס וחלילה, מה כל כך קריטי בלכתוב בלי שגיאות.

לא, למה אתה מוריד מהחשיבות של זה?
כתבתי הסטה ולא הסתה, איך מישהו בכלל הבין מה רציתי להגיד?
אני לא יודע איך גרמתי לכם את הסבל הזה, מזל גדול שאתה כאן
כבר קרו דברים קשים בעבר אבל מזל שהיית כאן כדי להציל את כולנו
תודה

זה לא זה בלי סמיילי פרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:08 
zink כתב:
נועם שחם כתב:
zink כתב:
Karl Marx כתב:
הסיכוי שפוליטיקה מעניינת את השחקן הזה שווה לסיכוי של קבוצתו לעלות לשלב הבא, כלומר: אפס. ההתבטאויות שלו הן לא יותר ממס שפתיים שהוא משלם על-מנת שיוכל להגיע לפה מבלי להיות מוקצה לאחר-מכן במצריים.

בדיוק.

אולי. אם ככה זה בדיוק כמו מס השפתיים שעמית בן שושן וברוכיאן משלמים כדי לא להיות מוקצים ע"י אוהדי בית"ר.

למצרי יש קייס קצת יותר חזק לדעתי. כאילו, אם זה באמת היה מעניין אותו.

איזה קייס יש למצרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:09 
את האמת הייתי קרוב לשים אחד אבל זה יותר מידי מיינסטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:10 
Karl Marx כתב:
EISEN כתב:
Karl Marx כתב:

אם שחקן בקבוצה עם אוריינטציה נאצית בגרמניה היה אומר דברים דומים על יהודים/מיעוטים אחרים
בשורה התחתונה - אם אנחנו מתייחסים בסלחנות לערבים רק כי הם ערבים - אנחנו גם גזענים.

אני מסכים במידה מסוימת, אם כי חשוב לעמוד על ההבדלים: השחקן המצרי לא בחר להיכנס לסיטואציה הנוכחית. היא נכפתה עליו. בן-שושן וחבריו - כמו גם אותו שחקן גרמני היפותטי - בוחרים לשחק במועדון עם אג'נדה גזענית מלכתחילה. בן-שושן יכל גם - כמו שחקנים אחרים בבית"ר - לשתוק. דבר לא היה קורה לו. לשחקן המצרי כנראה שאין את הפריבילגיה הזו.

נכפתה עליו? אז גם על בן שושן נכפה לשחק נגד סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
EISEN כתב:
Karl Marx כתב:

ברור שיש הבדלים, וזה גם אחלה שיש "ציוניים" שזה לא אותו דבר כמו "יהודים"
ואז אתה אומר מה שבא לך וזה לא נכנס להגדרה של גזענות,
אבל בשורה התחתונה - איך שהוא מתנהג זה לא לעניין, לא משנה אם אתה בעד או נגד הכיבוש,
ומגיע לו להענש.
והכי מגיע לו להענש על זה שהוא גורם לי להיות ביום שלישי לא 100% אנטי מכבי אלא רק 99.5% ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
הנזק היחידי שהוא עשה לי זה שעכשיו אני לא סתם מקווה שהם יפסידו, אני גם מקווה שזה יהיה הוא שיזיין אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:19 
למה לטשטש קייס של המצרי?
אפשר לחשוב שאנחנו במלחמה מול העם המצרי.

לא היה קורה כלום אם המצרי העאלק קיצוני הזה, שמרוויח סכומי עתק בזמן שבעם שלו ישנה התקוממות מחודשת וחי לו בשוויץ המפונפנת, היה סותם את הפה ובא לשחק.

אופ"א צריכה לפעול, נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:21 
נועם שחם כתב:
zink כתב:
נועם שחם כתב:
zink כתב:
Karl Marx כתב:

בדיוק.

אולי. אם ככה זה בדיוק כמו מס השפתיים שעמית בן שושן וברוכיאן משלמים כדי לא להיות מוקצים ע"י אוהדי בית"ר.

למצרי יש קייס קצת יותר חזק לדעתי. כאילו, אם זה באמת היה מעניין אותו.

איזה קייס יש למצרי?

לגבי הכובש הציוני האכזר. זה טיעון יותר מקובל מערבים זה חרא ומוסלמים זה פויה.
אבל שוב, כמו שקרל אמר, זה מס שפתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:25 
בס"ד
לשחקן המצרי היו אולי אילוצים , אבל אופ"א ויותר מכך המועדון של באזל היה צריך להשמיע את קולו
ולגנות. מדברים יפה וגבוהה על שלום ועל ספורט נקי ועל אחווה ורעות שהספורט מביאים איתם ( ראה אתמול
ערך ביקור ברצלונה בישראל ) ואז בא שחקן ומוציא מילים ודיבורים שהנייר אינו סובל אותם. יש לך דעות של גזען ?
אתה רוצה להיות בסדר עם העם שלך ? או קיי אבל אתה צריך לדעת שיש לזה מחיר. אם שותקים על דברים כאלה
אז איזה ערכים נעלים יש לספורט בכלל ולכדורגל בפרט. איני נכנס גם לסוגיה לאיזה קבוצה נאמרו הדברים האלה
ומה תהיה ההתמודדות שם. הדיבורים יוחסו לכלל ישראל , לישראלים וליהודים בפרט.
לך שחק בדרום אפריקה ותגיד שאתה בכלל לא סובל שחורים ואתה בעד המשטר הישן !
ההתאחדות וגורמי הספורט בישראל צריכים למחות על הדיבורים האלה בפני אופ"א ובפני מועדון הכדורגל של באזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:28 
זה נכון, המועדון היה צריך לסתום לו את הפה.
סתם מלהיט את האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
לא לוחץ ידיים לשחקנים הישראלים ויורד מהמגרש
שם תמונות של תפילות וכריעה בזמן שהוא מדבר על לכבוש את הכבוש
עושה בעצמו מכל הסיפור הזה חרא גזעני מזוקק
אופ"א לא עושה עם זה כלום כי נכון להיום לא מוכנים להכיר בגזענות מצד מוסלמים (שורשית מילדות) בשביל לא להרגיז אף אחד, גם אם היא הקשה מכולם ומדברת בשנאה מכולם.
גם פה יש: כן תשמע זה לא בסדר וזה מס שפתיים, אבל...
הוא הכניס פה גם פוליטיקה וגם גזענות,זה מעניין את אופ"א המפוחדת כמו שאותו מעניינים אזרחי פלשתין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
redruby כתב:
בס"ד
לשחקן המצרי היו אולי אילוצים , אבל אופ"א ויותר מכך המועדון של באזל היה צריך להשמיע את קולו
ולגנות. מדברים יפה וגבוהה על שלום ועל ספורט נקי ועל אחווה ורעות שהספורט מביאים איתם ( ראה אתמול
ערך ביקור ברצלונה בישראל ) ואז בא שחקן ומוציא מילים ודיבורים שהנייר אינו סובל אותם. יש לך דעות של גזען ?
אתה רוצה להיות בסדר עם העם שלך ? או קיי אבל אתה צריך לדעת שיש לזה מחיר. אם שותקים על דברים כאלה
אז איזה ערכים נעלים יש לספורט בכלל ולכדורגל בפרט. איני נכנס גם לסוגיה לאיזה קבוצה נאמרו הדברים האלה
ומה תהיה ההתמודדות שם. הדיבורים יוחסו לכלל ישראל , לישראלים וליהודים בפרט.
לך שחק בדרום אפריקה ותגיד שאתה בכלל לא סובל שחורים ואתה בעד המשטר הישן !
ההתאחדות וגורמי הספורט בישראל צריכים למחות על הדיבורים האלה בפני אופ"א ובפני מועדון הכדורגל של באזל.

:ROSE:
השקט הזה והויתור הזה לגזענות הוא הטעות הכי גדולה שלנו, ושל אופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 11:45 
באף שלב הבחור הזה לא דיבר על יהודים. הוא דיבר על ציונים - יענו, אנשים שחיים במדינה יהודית וסביר להניח תומכים בקונספט הזה.
אני בטוח שלא תהיה לו בעיה ללחוץ את היד לשחקן יהודי בליגה השוויצרית. ואם תהיה לו, הוא יהיה גזען. אבל זה לא מה שקרה פה. במקרה, מכבי מייצגת קולקטיב שהציונות אכן נטועה חזק בתודעה שלו, כך שבמקרה הזה למר סאלאח יש גם סוג של קייס (מבחינת ההתנגדות האישית שלו לציונות).
ולמי שכתב על אנשים שרואים בי יהודי לפני שרואים בי אוהד הפועל בחו"ל - בכל מקום יש מטומטמים. את הדרך שלי לראות את עצמי אני בוחר. מטומטמים לא מעניינים אותי.
ו"הכניס פה פוליטיקה" - חבר'ה, באמא שלכם. אנחנו כולנו נושמים וחיים פוליטיקה במגרש. אתם חושבים שבמקרה הפועל היא אחת משתי הקבוצות עם הכי הרבה אוהדים ערבים בישראל? תפסיקו עם הקלישאות הרדודות, בחייאת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:02 
עדיין לא נזכרתי איך מועדון כמו בית"ר נענש.
אופ"א לא צבועים, גזענות על הזין שלהם, מכל המינים.

ההתבכיינות ותחושת הקורבן הזו היא די עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
באף שלב הבחור הזה לא דיבר על יהודים. הוא דיבר על ציונים - יענו, אנשים שחיים במדינה יהודית וסביר להניח תומכים בקונספט הזה. נתעלם מהעובדה כרגע שהתכניות ילדים במצרים מלמדות שנאה דתית ונניח שהוא גדל על ערוץ הופ
אני בטוח שלא תהיה לו בעיה ללחוץ את היד לשחקן יהודי בליגה השוויצרית. ואם תהיה לו, הוא יהיה גזען. אבל זה לא מה שקרה פה. במקרה, מכבי מייצגת קולקטיב שהציונות אכן נטועה חזק בתודעה שלו, כך שבמקרה הזה למר סאלאח יש גם סוג של קייס (מבחינת ההתנגדות האישית שלו לציונות). בטוח שסאלאח עשה עבודת מחקר מי היא מכבי ומה היא מייצגת התלבט והחליט לפעול לפי המסקנות שהגיע אליהם. אם היה מדובר בהפועל וגם אם הוא היה רואה שלטים שלנו נגד הגזענות הוא היה חושב אחרת. בחייאת.
ולמי שכתב על אנשים שרואים בי יהודי לפני שרואים בי אוהד הפועל בחו"ל - בכל מקום יש מטומטמים. את הדרך שלי לראות את עצמי אני בוחר. מטומטמים לא מעניינים אותי.
ו"הכניס פה פוליטיקה" - חבר'ה, באמא שלכם. אנחנו כולנו נושמים וחיים פוליטיקה במגרש. אין בעיה עם זה, אבל שיהיו קווים ברורים, או שמכניסים או שלא מכניסים פוליטיקה למגרש, הסלקטביות הזאת כבר מגוחכחת אתם חושבים שבמקרה הפועל היא אחת משתי הקבוצות עם הכי הרבה אוהדים ערבים בישראל? תפסיקו עם הקלישאות הרדודות, בחייאת.

ולעניין, התמונה שלו משתחווה לאללה שהוא אומר שהוא מגיע לשחק בפלשתין הכבושה, תקנו אותי אם אני טועה אבל בולומפילד ות"א לא נחשבים חלק מפלשתין הכבושה, או שאני טועה? העניין שקול לשחקן יהודי מאנגליה שישים תמונה שלו עם טלית ותפילין ויגיד שהוא הולך לשחק בקבוצה מול ירדן לאחר התלבטויות שיעשו אותו הירואי: "אני הולך לשחק בארץ ישראל השלמה, ולכבוש מול הכובש".
שיזיין את מכבי עם רבעיה, ושיקבל את העונש שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:25 
איזה עונש מגיע לו? בין אם זה מס שפתיים ובין אם לא, הוא בסך הכל מביע את הדעות שלו בצורה שאינה דווקא גזענית. אם יהודי היה מודיע שהוא הולך לשחק נגד הכובש הירדני הייתי מאוד לא מסכים איתו, זה עדיין לא היה הופך אותו לגזען. ספורט זה החיים שלנו, או לפחות חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו. החיים שלנו מורכבים מהדברים בהם אנחנו מאמינים, שלרוב מושפעים ממה שקוראים לו פה פוליטיקה. אפילו השלט מייצגים את הפועל ולא את ישראל הוא אחושרמוטה פוליטי. אפילו להרים שלט בערבית באמצע שער 5 זה אחושרמוטה פוליטי. וככה זה צריך להיות. אנחנו לא מורידים את הדעות שלנו מעצמנו כשאנחנו נכנסים לבלומפילד, אנחנו מוצאים מקום שבו נוכל לבטא אותן ביחד עם אחרים (או להתווכח לגביהן עם אחרים).
חוץ מזה, העובדה שהוא מעצבן את מפגרי מכבי גורמת לי לחבב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
מה זה איזה עונש מגיע לו? לאופ"א יש חוקים ברורים נגד הכנסת פוליטיקה לספורט או שכל האשכול הזה מיותר? ברצינות אני שואל.
לדעתי האישית בלי קשר, לא צריך להכניס פוליטיקה לספורט, כי זה יגרום לפילוג בקהל, למרות הרעיון האוטופי שחלקנו מאמינים שזה יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:33 
אבל הפוליטיקה מזמן עמוק במגרש. זה כמו שתגיד שלא צריך פוליטיקה בשיחות בין בני זוג. זה רק יכול ליצור סכסוכים... אבל סכסוכים מובילים להבניית זהות, הבניית זהות מובילה לקהל חזק יותר. זה שאופ"א מנסה להיות ארגון סטרילי שכל מה שמעניין אותו זה כמה כמה והקהילות מאחורי הכדור חסרות משמעות בשבילו זה די ברור. לא מבין למה אנחנו צריכים לעודד את זה.
ולגבי עונשים - מכיוון שהפוליטיקה של אופ"א (מה זה? התעסקות בגזענות? בשלום בין עמים? בבחירות?) זה מושג אמורפי לגמרי, די קשה להעניש עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אני לא נכנס לעניין אם להכניס פוליטיקה או לא, כי זה לא העניין פה, זה יהיה דעה של אחד כנגד אחר.
אבל אם אתה חושב שאנחנו צריכים לבנות זהות לעצמנו, אל תתפלא אם הצד השני ילחם על הזהות שלו ומה שהוא מאמין בו, ויבצר קרע פסיכי.
להגיד שאנחנו נגד גזענות? ברור, מי שלא נגד גזענות מטומטם, לא על זה אני מדבר.
השאלה אם יש חוקים או אין חוקים באופ"א לגבי הכנסת פוליטיקה לספורט.
אגב, הגוף שלהם FARE (הגוף שמטפל בגזענות) אנמי לחלוטין, התכתבתי איתם המון לגבי הגזענות בארץ וחוץ מלזיין תשכל עם 0 מעשים ו 0 כוונה לפעול, לא קיבלתי כלום למעט bset regards.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:49 
בתחילת המאבק מול טביב נוצר אכן נוצר פילוג נוראי בקהל של הפועל, שעד היום מחלים בהדרגה. זה אומר שלא היינו צריכים לנהל את המאבק הזה? אם אתה מאמין במשהו, נגיד בשוויון בין אנשים, ואתה מרגיש שבלומפילד זה מקום בו אתה יכול לבטא את האמונה הזאת, לא תרצה להרים יחד עם אחרים את הדגל של האמונות שלך ושלהם כשאתה מרגיש שזה חלק בלתי נפרד מהסיבה בגללה אתה והם במגרש באותו צד? כל הבעת עמדה תגרור יצירה של מתנגדים לעמדה שלך. השאלה היא אם זו עמדה שחשוב להביע. אני באופן אישי חושב שבלומפילד במשחקים של הפועל זה מקום מצוין להביע בו עמדות שבדרך כלל פחות נשמעות ברחוב בישראל.
ולגבי אופ"א אני מסכים איתך לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מצדי שיכבוש ויוציא דגל פלשתין מהתחתונים. מה זה משנה מה הוא אומר? אני אוהד הפועל לפני שאני ישראלי, בטח ובטח לפני שאני יהודי.

:HEART2: מוחמד סלאח :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
ברגר כתב:
מצדי שיכבוש ויוציא דגל פלשתין מהתחתונים. מה זה משנה מה הוא אומר? אני אוהד הפועל לפני שאני ישראלי, בטח ובטח לפני שאני יהודי.

אין פה אחד, אבל אחד שלא רוצה שיכבוש נגדם שמיניה, ואישית אין לי שום בעיה שהוא או כל שחקן אחר יוציא דגל פלשתין מהתחתונים אם הוא מאמין שזה מסמל לו משהו, או סתם כי בא לו. לא על זה הדיון.
נקווה שכל העיסוק שלו בזה לא יפגע בו במשחק. שיכבשו שער מהיר ויגמרו תעניין, אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה מציע? הפסד טכני לבאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:11 
שבתאי יחבס כתב:
ברגר כתב:

אני מאוד מקווה שלא התכוונת לזה ... אם כן זה ממש עצוב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:12 
apu כתב:
הוא לא אמר דברים גזעניים, וגם חלק ממה שהוא אומר נכון.
מי ישמע איזה סיפור עשו מזה, יאללה שחררו קצת.

הטענה שלך ושל אחרים פה שדבריו של סלאח לא גזעניים ממחישה את המחטף שכל מיני ליברלים בשנקל עשו למילה הזאת. הרי כשיהודי יגיד שהוא שונא/מפלה ערבים על בסיס הסכסוך הלאומי, תכתירו אותו כגזען שבגזענים. כשערבי מוסלמי עושה אותו דבר, זו כבר בכלל לא גזענות, זה לגיטימי לחלוטין, ו-"אתה בכלל לא יודע מה זה גזענות".

ההגדרה האמיתית של גזענות לפי השמאל ה-"ליברלי" היא כש-"כובש אימפריאליסטי" מכליל/מפלה את "קורבניו מקבוצות הדיכוי". הפוך זה לא הולך.
ערבי ששונא ישראלים? מה זה קשור לגזענות?

את האבסורד ממחישה הכי טוב ההודעה של אוגוסטוס היל "לאומיים, טריטוריאלים, דתיים - כן. גזעניים - ממש לא."
הרי כל יהודי שהיה משתמש בטיעונים לאומיים/טריטוריאלים/דתיים כדי להצדיק שנאה לערבים היה מתקבל מיד בקיטונות בוז על ה-"גזענות" שלו בידי אותם ליברלים. רק תראו מה כותבים פה על אוהדי בית"ר. אבל כשזה מהצד השני? "ממש לא".
פשוט מגוחך, כמות הסתירות הפנימיות שיש ל-"ליברלים" מהסוג הזה לישב במוח. מרחם על הנוירונים שלהם.

סלאח "גזען" בדיוק כמו שחלק נכבד אוהדי בית"ר "גזענים". אבל בדיוק. אם "זו לא גזענות", תמצאו מילה אחרת לאוהדי בית"ר (או בכלל לכל האנשים שאתם קוראים להם "גזענים" מסביב לשעון). אבל התופעה היא אותה תופעה, לא יעזרו הפלפולים. אי אפשר לאנוס את המונח הזה רק כדי שיתאים לאג'נדה שלכם, זה לא עובד על אף אחד.

אגב, אם מישהו מבין אחרת מההודעה, אני לחלוטין נגד "גזענות" מכל סוג. פשוט נמאס לי מהמחטף שעשו למילה הזאת כל מיני אנשים צבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
העצוב פה זה אתה חביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:14 
בשום שלב סלאח לא ציין את המילה יהודים. זה אתה שהחלטת שיש לו משהו נגד יהודים. שוב, אני בטוח שלא תהיה לו שום בעיה ללחוץ יד לשחקן יהודי שמשחק בקבוצה לא ישראלית. טמטום? אולי. גזענות? לא. חוסר אמונה בזכות הלאומית של יהודים על שטחי א"י לא הופך מישהו לגזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
apu כתב:
הוא לא אמר דברים גזעניים, וגם חלק ממה שהוא אומר נכון.
מי ישמע איזה סיפור עשו מזה, יאללה שחררו קצת.

הטענה שלך ושל אחרים פה שדבריו של סלאח לא גזעניים ממחישה את המחטף שכל מיני ליברלים בשנקל עשו למילה הזאת. הרי כשיהודי יגיד שהוא שונא/מפלה ערבים על בסיס הסכסוך הלאומי, תכתירו אותו כגזען שבגזענים. כשערבי מוסלמי עושה אותו דבר, זו כבר בכלל לא גזענות, זה לגיטימי לחלוטין, ו-"אתה בכלל לא יודע מה זה גזענות".

ההגדרה האמיתית של גזענות לפי השמאל ה-"ליברלי" היא כש-"כובש אימפריאליסטי" מכליל/מפלה את "קורבניו מקבוצות הדיכוי". הפוך זה לא הולך.
ערבי ששונא ישראלים? מה זה קשור לגזענות?

את האבסורד ממחישה הכי טוב ההודעה של אוגוסטוס היל "לאומיים, טריטוריאלים, דתיים - כן. גזעניים - ממש לא."
הרי כל יהודי שהיה משתמש בטיעונים לאומיים/טריטוריאלים/דתיים כדי להצדיק שנאה לערבים היה מתקבל מיד בקיטונות בוז על ה-"גזענות" שלו בידי אותם ליברלים. רק תראו מה כותבים פה על אוהדי בית"ר. אבל כשזה מהצד השני? "ממש לא".
פשוט מגוחך, כמות הסתירות הפנימיות שיש ל-"ליברלים" מהסוג הזה לישב במוח. מרחם על הנוירונים שלהם.

סלאח "גזען" בדיוק כמו שחלק נכבד אוהדי בית"ר "גזענים". אבל בדיוק. אם "זו לא גזענות", תמצאו מילה אחרת לאוהדי בית"ר (או בכלל לכל האנשים שאתם קוראים להם "גזענים" מסביב לשעון). אבל התופעה היא אותה תופעה, לא יעזרו הפלפולים. אי אפשר לאנוס את המונח הזה רק כדי שיתאים לאג'נדה שלכם, זה לא עובד על אף אחד.

אגב, אם מישהו מבין אחרת מההודעה, אני לחלוטין נגד "גזענות" מכל סוג. פשוט נמאס לי מהמחטף שעשו למילה הזאת כל מיני אנשים צבועים.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:
כל מילה שמאלית של סיני.
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
למיטב זיכרוני פיפ"א ואופ"א אמורים להילחם בגזענות (מה שלא קורה)
וציונות היא תנועה של יהודים אבל יש הרבה ציונים שאינם יהודים, ככה שהוא לא אמר שום דבר גזעני
לדוגמא, אין לו בעיה עם היהודים האלה:
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: