תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יד אליהו זה כאן..
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:18 
ידוע שמי שמתנהג באמות מידה שסבירות בעיני נועם שחם לא לגיטימי להביע דיעה על זה, ומי שמתנהג לא באמות מידה סבירות בעיני נועם שחם, דווקא כן לגיטימי להביע דיעה על זה. אסור שכולם יהיו שוטרי היציע,זה סתם יעשה הרבה בלגן. צריך שוטר יציע אחד. נועם שחם.

יאללה נו, עוד לבבות לאשכול של ירדן. קדימה. אין מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
עושים זין לשער 7..
מה שמצחיק שאתה רואה ילדים שאוהדים את הפועל מאתמול עושים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
villa crespo כתב:
בתור אחד שממש נגד פילוג בקהל ומנסה לעשות הרבה כדי שהקהל בכל השערים יהיה מאוחד, עדיין לא הבנתי את הבעיה במה ששער 5 עשה אתמול.
אני חושב שהתופעה של לצאת לפני סוף המשחק היא בזויה (כתופעה, ברור שיש מקרים שבן-אדם ממהר וצריך לצאת קודם). היא בזויה בנצחונות, אך בעיקר בהפסדים.
ועדיין, אתם מדברים כאילו חיכו להם בחוץ עם אבנים. בסה"כ שרו להם "לכו הבייתה". אם זה הפריע להם כ"כ, כנראה שגם הם הבינו את הבעייתיות בלברוח בזמן שהקבוצה עוד משחקת. אגב, היו גם הרבה אנשים שעשו את הדרך החוצה ואז שמעו את השיר, ונשארו במקום.
וכמובן, אני אתן את המבחן הקבוע שלי במקרים כאלו, כמו בוויכוח על למה צריך לעודד. אנשים מוותרים לעצמם ומרשים את זה, כי הם יודעים שאחרים יעשו את העבודה השחורה בשבילם וזה העניין הפסול והבזוי כאן.
אז המבחן הוא שתחשבו שכולם באיצטדיון יתנהגו כאיש אחד. אם לא מעודדים, אז אף אחד לא מעודד. אם הולכים הבייתה בדקה 85, אז כולם הולכים הביתה בדקה 85.
עכשיו, לכל אלו שחושבים שזה לגיטימי ללכת מוקדם. אתם גם חושבים שזה לגיטימי שבדקה 85, בזמן שהקבוצה עוד משחקת, האיצטדיון יהיה ריק מאדם?
אני חושב שזה לא לגיטימי ולא במקום. מי שחושב שזה בסדר שהאיצטדיון יהיה ריק, אז זה בסדר. מי שחושב שלא והלך אתמול מוקדם (שוב, להוציא סיבות פרטניות), אז הוא צבוע שחושב שאחרים צריכים לעשות את העבודה בשבילו. זה נכון גם לגבי עידוד.

אני בחיים לא יצאתי ממשחק לפני שריקת הסיום, אבל לא יודע אם זה לגיטימי או לא. כל אחד ומה שלגיטימי בשבילו.
התופעה הבזויה פה היא שירים/קריאות של הקהל של הפועל נגד הקהל של הפועל,
בדיוק כמו במקרה ההפוך של שריקות בוז לשירים מסוימים.
אלה לא אוהבים את המילה שואה, אלה לא אוהבים שיוצאים לפני הזמן, וכל אחד חושב שכל השאר צריכים להיות כמוהו.
שכל אחד יעשה מה שבא לו. את שריקות הבוז ושירי השנאה תשמרו למכבי, בית"ר והשופטים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
את האמת שהקומץ שלנו בשער 7 למעלה צעק עליהם כל החצי הראשון ובחצי השני כבר לא היה לנו כוח יותר לצעוק עליהם אבל להמשיך לשיר לא נפסיק.

אגב זה אשכול כזה מיותר כל מי שישב מתחתינו לא היה בפורום לא יהיה בפורום וגם זה לא מעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
מישהו חשב באמת ששער חמש יסלח וישכח על ששרקו לו בוז על "שירי השואה"?
העונה עוד לא התחילה אבל הם כבר התחילו עם הנקמה הגדולה. הם הרי אוהדים כל כך מושלמים שלא צריך אף אוהד אחר.
מצידם שכל מי שלא אוהב שירה בציבור נון סטופ של חמש שעות, משעתיים לפני המשחק כשהשחקנים עוד מחרבנים בבית ועד שעה אחרי כשיש שחקנים שכבר נרדמו במיטתם, שפשוט לא יגיע.
כל השערים האחרים מיותרים לגמרי. לא צריך את מי שמבוגר, לא צריך את מי שלא מעודד, לא צריך את מי שרוצה לשבת בזמן המשחק, לא צריך את מי שאשכרה מנסה לראות מה קורה במגרש.
בכלל עדיף שיסגרו את כל השערים בבלומפילד. חוץ מ 4 ו 5 לא צריך אף אחד אחר. מהות האהדה היא שרהלה שרון, מלבדה אין כלום.
ואז באים החוצפנים המיותרים, שעשינו להם טובה והרשינו להם לבוא לבית שלנו, ומעזים לשרוק לנו בוז על שאנחנו שרים שירים? אנחנו נראה להם שאנחנו יותר טובים. גם אנחנו נשרוק להם בוז!
הכל כל כך בוגר, שזה פשוט מבדר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:39 
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אני הןלך כל כך להנות מהאשכול ההוא כל העונה, זה רק המשחק הראשון. הוא כבר בפייבוריטס.
ציטוט:

והכי חשוב: יהיו סובלניים לחבריכם ביציע ולקבוצה שמגרש. כולנו בינינו חברים, ולא האמתי עם איזה אנשים התחברתי דרך הקבוצה. אנחנו גוף אחד שצריך להשאר מאוחד, ולחבר את הקבוצה שעל המגרש לאחד שלנו. רק אז נהיה במצב טוב באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:44 
villa crespo כתב:
בתור אחד שממש נגד פילוג בקהל ומנסה לעשות הרבה כדי שהקהל בכל השערים יהיה מאוחד, עדיין לא הבנתי את הבעיה במה ששער 5 עשה אתמול.
אני חושב שהתופעה של לצאת לפני סוף המשחק היא בזויה (כתופעה, ברור שיש מקרים שבן-אדם ממהר וצריך לצאת קודם). היא בזויה בנצחונות, אך בעיקר בהפסדים.
ועדיין, אתם מדברים כאילו חיכו להם בחוץ עם אבנים. בסה"כ שרו להם "לכו הבייתה". אם זה הפריע להם כ"כ, כנראה שגם הם הבינו את הבעייתיות בלברוח בזמן שהקבוצה עוד משחקת. אגב, היו גם הרבה אנשים שעשו את הדרך החוצה ואז שמעו את השיר, ונשארו במקום.
וכמובן, אני אתן את המבחן הקבוע שלי במקרים כאלו, כמו בוויכוח על למה צריך לעודד. אנשים מוותרים לעצמם ומרשים את זה, כי הם יודעים שאחרים יעשו את העבודה השחורה בשבילם וזה העניין הפסול והבזוי כאן.
אז המבחן הוא שתחשבו שכולם באיצטדיון יתנהגו כאיש אחד. אם לא מעודדים, אז אף אחד לא מעודד. אם הולכים הבייתה בדקה 85, אז כולם הולכים הביתה בדקה 85.
עכשיו, לכל אלו שחושבים שזה לגיטימי ללכת מוקדם. אתם גם חושבים שזה לגיטימי שבדקה 85, בזמן שהקבוצה עוד משחקת, האיצטדיון יהיה ריק מאדם?
אני חושב שזה לא לגיטימי ולא במקום. מי שחושב שזה בסדר שהאיצטדיון יהיה ריק, אז זה בסדר. מי שחושב שלא והלך אתמול מוקדם (שוב, להוציא סיבות פרטניות), אז הוא צבוע שחושב שאחרים צריכים לעשות את העבודה בשבילו. זה נכון גם לגבי עידוד.

כן? התופעה היא בזויה? בזויה?
אתה יודע מי אלה האנשים האלה שיורדים לפני סוף המשחק? אתה יודע כמה שנים הם אוהדים את הפועל תל אביב? אתה יודע כמה הם נתנו ונותנים בשביל הקבוצה? ואתה חושב שזה שאין להם כח לעמוד במדגרות זה בזוי אבל לשיר בגנותם ולשלוח אותם הביתה כמו אוהדי הקבוצה היריבה זה לא בזוי נכון? האדון שנגד פילוג בקהל.
אתה שיא הביזיון. כל מי שהעז לשיר נגד שער שבע צריך לחשוב פעמיים אם הוא יושב בצד הנכון של האצטדיון וכל מי שלא השתיק את אותם מסכנים ומצדיק אותם כנ"ל.
אתה מבין? זה לא מעניין כמה אתה מועדד וכמה שעות תשב באיטדיון אחרי המשחק ותעודד, אתה מזלזל באנשים שכנראה יושבים באצטדיון הזה עשרות שנים וקונים מנוי בכל שנה בגלל שהם רצו לצאת מוקדם. ואתה חושב שזה מה שהופך אותך לאוהד אמיתי. (אתה או כל אחד אחר שמצדיק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
מישהו חשב באמת ששער חמש יסלח וישכח על ששרקו לו בוז על "שירי השואה"?
העונה עוד לא התחילה אבל הם כבר התחילו עם הנקמה הגדולה. הם הרי אוהדים כל כך מושלמים שלא צריך אף אוהד אחר.
מצידם שכל מי שלא אוהב שירה בציבור נון סטופ של חמש שעות, משעתיים לפני המשחק כשהשחקנים עוד מחרבנים בבית ועד שעה אחרי כשיש שחקנים שכבר נרדמו במיטתם, שפשוט לא יגיע.
כל השערים האחרים מיותרים לגמרי. לא צריך את מי שמבוגר, לא צריך את מי שלא מעודד, לא צריך את מי שרוצה לשבת בזמן המשחק, לא צריך את מי שאשכרה מנסה לראות מה קורה במגרש.
בכלל עדיף שיסגרו את כל השערים בבלומפילד. חוץ מ 4 ו 5 לא צריך אף אחד אחר. מהות האהדה היא שרהלה שרון, מלבדה אין כלום.
ואז באים החוצפנים המיותרים, שעשינו להם טובה והרשינו להם לבוא לבית שלנו, ומעזים לשרוק לנו בוז על שאנחנו שרים שירים? אנחנו נראה להם שאנחנו יותר טובים. גם אנחנו נשרוק להם בוז!
הכל כל כך בוגר, שזה פשוט מבדר.

ברכות על התגובה המטומטמת של השנה.
שער 5 אתמול עודד נהדר (יש לי מחלוקת לגבי שיר אחד אבל זה סיפור אחר), אבל תמיד יהיו את אלה שיבואו בטענות וכן הרגולציה צריכה להיות ששער 5 ו7 מעודדים ככה זה היה וככה זה צריך להיות, זה שבשנים האחרונות נדבקו לשער 7 אנשים שאין להם שום חשק אפילו לעמוד (מ2006-2011 לא היה משחק ששער 7 כולו לא על הרגליים) זה ב"אשמת" הדאבל וזה בסדר עד אז התגובה הטיפשית מעלייך היא הכי מיותרת, איזה טענות יש לך בכלל לשער 5?
החזירו את הפועל עולה המקורי, שרים שירים, משתפים את הקהל מכל השערים בעידוד.
נהדרים.

אבל כנראה שזה מגניב עכשיו לצאת כנגד שער 5 גם בלי קשר.
גילוי נאות אני תושב שער 7.

וכן תפקידו של האוהד לעודד ותפקידו של שער 5 זה לעשות רעש וזה גם תפקידו של שער 7 למי ששכח. לשבת אפשר ב8,2,13 אף אחד לא יגיד לכם מילה רעה על זה, אף פעם לא באו בתלונות לשערים האלה ובצדק.

עד אז שער 7 ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
שער חמש הוא שער נהדר. זה יופי שהם מעודדים כל כך טוב. זה לא יופי שהם חושבים שזה נותן להם זכות לבוז לאחרים.
אני לא מסוגל לעודד ככה. אני רוצה לשבת במשחקים. אני רוצה לראות את המשחק. אני יוצא מהמגרש ברגע השריקה.
שער חמש לא מתאים לי. אני לא פחות טוב מהם, יש לי פשוט העדפות שונות.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 26 יולי 2013, 12:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:50 
לאוהד אין תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שער חמש הוא שער נהדר. זה יופי שהם מעודדים כל כך טוב. זה לא יופי שהם חושבים שזה נותן להם זכות לבוז לאחרים.

מוזמנים לקפוץ עליי, אני רשף משער 7 למעלה שרקתי בוז לאנשים שהלכו הביתה מוקדם.
תתמודדו.
זכותם ללכת הביתה, זכותי להגיד את דעתי, דמוקרטיה.

סליחה באמת שאסור לי להגיד את דעתי על מעשה כזה, שאני חושב שהשחקנים על הדשא הם בני אדם שסה"כ באמת משתדלים לעשות את הטוב ביותר ומגיע להם מחיאות כפיים בסיום, גם אם הם היו מפסידים אתמול בסוף, זה לעודד.

ללכת הביתה בדקה 85? בהצגה? בקולנוע?
זה נשמע כאילו אנשים פה הולכים לדייט עם בחורה מכוערת ובורחים בתירוץ של "קרה משהו".

אז כן לדעתי זה בזוי הרבה יותר מהבוז.
תתמודדו זה מעליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אם יש שחקנים שנעלבים מזה שיש אנשים שממהרים הביתה, אז הגיע הזמן שיתבגרו. גם אתה.
אם אני מקדיש לקבוצה ארבע שעות, זה לא אומר שאני חייב להקדיש חמש.
יש לי שעה הלוך ושעה חזור. אני מגיע תמיד כמה דקות לפני השריקה, ויוצא ברגע השריקה. לא רוצה עוד ארבעים דקות באוטו בפקק ולהגיע באמצע הלילה. אני קם מוקדם כל בוקר ואני כבר גמור מעייפות בשעות האלה.
לך זה לא מפריע להישאר, לי כן. לכל אחד מתאים משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:10 
אבו-דגל כתב:
its-sick כתב:

מוזמנים לקפוץ עליי, אני רשף משער 7 למעלה שרקתי בוז לאנשים שהלכו הביתה מוקדם.
תתמודדו.
זכותם ללכת הביתה, זכותי להגיד את דעתי, דמוקרטיה.

סליחה באמת שאסור לי להגיד את דעתי על מעשה כזה, שאני חושב שהשחקנים על הדשא הם בני אדם שסה"כ באמת משתדלים לעשות את הטוב ביותר ומגיע להם מחיאות כפיים בסיום, גם אם הם היו מפסידים אתמול בסוף, זה לעודד.

ללכת הביתה בדקה 85? בהצגה? בקולנוע?
זה נשמע כאילו אנשים פה הולכים לדייט עם בחורה מכוערת ובורחים בתירוץ של "קרה משהו".

אז כן לדעתי זה בזוי הרבה יותר מהבוז.
תתמודדו זה מעליב.

זה בסדר גבר גבר תמשיך לשרוק בוז לאנשים שיושבים איתך אם זה מה שעושה לך טוב על הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם יש אנשים שנעלבים מזה שאנשים אחרים שהם לא מכירים שורקים להם בוז. שיתבגרו.

זנחתי את הנושא הזה. עד לנושא המצחיק הבא. יש לי הרגשה שלא ייקח הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שמעו, אין לי מושג איפה אתם חונים,
אבל לא ברור לי מאיפה העיכוב של 40 דקות אם לא יוצאים לפני השריקה.
קחו עוד 2 דקות הליכה, שימו את האוטו במקום נוח שהיציאה ממנו פשוטה ובלי פרסות ועניינים, כשאתם חונים לכיוון הנסיעה שלכם בחזור.
נראה לי כמו דבר יותר חכם מאשר לצאת 4 דקות לשריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא נעלב משריקות הבוז, אני דווקא מתגלגל מצחוק תמיד. גם בסצינות "שירי השואה" הייתי צוחק. היה קשה להתאפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
קחו עוד 2 דקות הליכה, שימו את האוטו במקום נוח שהיציאה ממנו פשוטה ובלי פרסות ועניינים, כשאתם חונים לכיוון הנסיעה שלכם בחזור.
לא כולם כמוך. יש כל מיני אנשים בעולם. לי למשל כואבות הרגליים כשאני הולך, אז אני מנסה להחנות כמה שיותר קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:14 
Eros Ramazzotti כתב:

סבבה אז בוא תחנה לנו את האוטו. ממני תקבל גם טיפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
פותח האשכול :
אם יצאתי דקה לפני הסיום וחלק מהמשחק פיצחתי גרעינים כך שגרוני לא היה משוייך להפועל, אתה תרשה לי לבוא לבלומפילד משחק הבא?
תודה מראש.

ראשית כן , ןבתנאי שההוא משמאלך לא יתפוס את המקום שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

סבבה אז בוא תחנה לנו את האוטו. ממני תקבל גם טיפ.

אם אין לך בעיה כלשהי ללכת 6 דקות ברגל ולא 3 כמו שאתה רגיל (ואני מניח שלפחות ל85% מהפוקדים את בלומפילד אין בעיה כזו, כשלעומת זאת בשריקת הסיום אתמול היו באצטדיון משהו כמו 70% מהצופים שבאו),
אין שום סיבה שלא תעשה את זה.
אם אתה מתעצל, אז תצא מוקדם. צא דקה 80. אני מאחל לך (וגם ללב שלי) שהפועל תגמור כל משחק כבר במחצית ותוכל לנסוע כבר אז בכיף שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:32 
19 כתב:
ידוע שמי שמתנהג באמות מידה שסבירות בעיני נועם שחם לא לגיטימי להביע דיעה על זה, ומי שמתנהג לא באמות מידה סבירות בעיני נועם שחם, דווקא כן לגיטימי להביע דיעה על זה. אסור שכולם יהיו שוטרי היציע,זה סתם יעשה הרבה בלגן. צריך שוטר יציע אחד. נועם שחם.

אתה צודק. אסור בכלל שיהיה דברים שאסור לעשות ביציע. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ביציע, כי היציע זה מקום שבו הכל מותר ומי שמקלל קללות גזעניות הוא גרוע כמו מי שיוצא דקה לפני הסוף במשחק גביע הטוטו. אין עבירה קלה ואין עבירה חמורה, כל ההתנהגויות הן על אותה הסקאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
תופעת העזיבה לפני תום המשחק עדיפה על קריאות בוז של אוהדים נגד אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אולי במקום להתעסק במי יצא מהאצטדיון מתי נדבר על למה העידוד אתמול היה כל כך חלש?
משחק ראשון לעונה, המון שחקנים חדשים. ציפיתי לתצוגת עידוד שתראה להם למה הקהל שלנו מסוגל
לא יודע מי אשם בזה, אבל ממקום מושבי בשער 8 היה עידוד חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 13:58 
נועם שחם כתב:
אתם אנשים הזויים. משטרת היציע.

משחק הכי מיותר בעולם, יום חמישי בעשר בלילה. מה זה עניינכם מי יוצא מוקדם ומי לא? למה אתם חושבים שמישהו חייב לכם משהו?

קרה לי פעמים בודדות בחיים שיצאתי לפני הזמן, אבל בחיי שהאשכול הזה עושה לי חשק להתחיל לעשות דווקא.

והכי אהכתי את אלה שעשו פה את הלינקג' בין לצאת מוקדם לבין ביקורת בקשר לחלק מהשירים ביציע. אם אנשים ביציע ישירו שירים גזעניים, גם אז זה לא יהיה לגיטימי להשתיק אותם?

מה הקשר בין זה לבין הנסיון המטופש של אנשי בשער 5 לחנך את יושבי שער 7 לגבי עיתוי היציאה מהיציע, אלוהים יודע.

וקרספו - אם אתה חושב שאתה עושה למישהו טובה בזה שאתה מעודד, אז יש לך ממני אישור להפסיק ולעודד.

העיקר שענית עניינית למה שרשמתי.
לך אני לא עושה טובה. אני מעודד בשביל הפועל, לא בשבילך.
אגב, למה זה בסדר להגיד לאנשים לא לשיר שואה (ואני לא שר שואה), ולא בסדר להגיד לאנשים לא לצאת דקה 85?
ואנחנו משטרת המחשבות עלק.
העולם עפ"י נועם שחם. תוריד קצת את האף מהמקום המתנשא שאתה מדבר ממנו. אתה לא יותר טוב מאף אחד תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
תודה למגוון האנשים פה שמסבירים לי בתור יושב שער חמש למה צעקתי אתמול לכו הביתה, למה מפריע לי שאוהדי הפועל הולכים חמש דקות לסוף ולמה שער חמש זה ערימה של ילדים מפגרים שאוהבים לצעוק על שער שבע הנאור כי פעם שער שבע העיר לשער חמש על שירי השואה. אז לא, אני לא בעד שירי שואה, אני לא רוצה פיצול הקהל והאמת היא שאיכשהו יש לי סימפטיה לשער שבע (מוזר, בן אדם שיושב בשער חמש ומרגיש איזושהי זהות עם אנשים שיושבים בשער שבע). ועדיין, אנשים שהולכים חמש דקות לסוף זאת תופעה בזויה לדעתי וזכותי להגיד את זה. זכותם באותה מדי לעשות לי זין וללכת

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:10 
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:

כן? התופעה היא בזויה? בזויה?
אתה יודע מי אלה האנשים האלה שיורדים לפני סוף המשחק? אתה יודע כמה שנים הם אוהדים את הפועל תל אביב? אתה יודע כמה הם נתנו ונותנים בשביל הקבוצה? ואתה חושב שזה שאין להם כח לעמוד במדגרות זה בזוי אבל לשיר בגנותם ולשלוח אותם הביתה כמו אוהדי הקבוצה היריבה זה לא בזוי נכון? האדון שנגד פילוג בקהל.
אתה שיא הביזיון. כל מי שהעז לשיר נגד שער שבע צריך לחשוב פעמיים אם הוא יושב בצד הנכון של האצטדיון וכל מי שלא השתיק את אותם מסכנים ומצדיק אותם כנ"ל.
אתה מבין? זה לא מעניין כמה אתה מועדד וכמה שעות תשב באיטדיון אחרי המשחק ותעודד, אתה מזלזל באנשים שכנראה יושבים באצטדיון הזה עשרות שנים וקונים מנוי בכל שנה בגלל שהם רצו לצאת מוקדם. ואתה חושב שזה מה שהופך אותך לאוהד אמיתי. (אתה או כל אחד אחר שמצדיק)

מה הקשר כמה זמן הם אוהדי הפועל לבין כך שהפעולה שלהם בזויה?
אם אני אוהד הפועל 50 שנה, אז זה בסדר אם אצעק שואה למכבי או אקלל שחקנים אחרי הפסדים?
מה זה החרא הזה.
והגיע הזמן שתצאו מהשקר הזה שמי שיושב בשער 7 הוא אוהד הפועל ותיק שאסור לחנך אותו ומי שיושב בשער 5 הוא ילד שמותר וצריך לחנך אותו.
למרות שבשער 7 יושב הוד רוממתו, האוהד הוותיק והמושלם, עו"ד נועם שחם, שקובע מתי מותר להביע דעה ומתי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:15 
נועם שחם כתב:
19 כתב:

אתה צודק. אסור בכלל שיהיה דברים שאסור לעשות ביציע. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ביציע, כי היציע זה מקום שבו הכל מותר ומי שמקלל קללות גזעניות הוא גרוע כמו מי שיוצא דקה לפני הסוף במשחק גביע הטוטו. אין עבירה קלה ואין עבירה חמורה, כל ההתנהגויות הן על אותה הסקאלה.

אלוהים ישמור כמה שאתה מאוהב בעצמך וכמה שאתה מתנשא.
למה מי אתה בכלל שתקבע מה היא עבירה נמוכה (עלק) ומה היא עבירה חמורה (עלק)?
ומה הקשר בכלל?
אתה חושב שאסור לצעוק שואה למכבי, אז אתה מביע את דעתך.
אחרים חושבים שלצאת בדקה ה- 85 זה פסול, ומביעים את דעתם. ועוד איך, בשירה "לכו הביתה", שזה מה שהם עושים בכל מקרה.
ואתה קובע שהראשון לגיטימי והשני לא. למה? כי אתה החלטת שזו לא עבירה וזו עבירה חמורה.
אגב, בתור אחד שלא עושה לא את זה ולא את זה, אז אני מעדיף שאיצטדיון שלם ישיר שואה למכבי, מאשר שאיצטדיון שלם יילך הבייתה בזמן שהקבוצה שלו משחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:24 
לא מספיק? צריך להגיע לעמוד 70? סתמו כבר את הפה ותנו שקט העונה הזאת, תנו ליהנות ולהתעסק במה שטוב ולא בכל החרא הזה בפורום שגם ככה לא יעזור לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:30 
באמת,אולי די!
ההוא אוהד מושלם
השני חצי אוהד
השלישי,ככה לפעמים
הרביעי רק אם הוא צועק
והחמישי אם הוא נשאר עד הסוף
די, אנחנו פוגעים רק בעצמינו ובאמירה שאנחנו אחרים מכולם.
שכל אחד יתנהג כראות עיניו במסגרת החוק כמובן וזהו.
יאללה הפועל!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: