NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
מעניין איך כולם מרכיבים מערכים, ממליצים להביא את ההוא ואת הזה, בונים בראש סגל של 50 מיליון שקל כשבפועל ההכנסות הבטוחות שלנו מגרדות את ה 22 מלמטה, אבל בה בעת מעבירים ביקורת על המחירים שהתעדכנו אחרי שנתיים ומחכים לרגע שיצאו מנויים זולים של הארגונים כדי שהשכנה שלהם מארגון המורים או הגיס של החבר שלהם מהלימודים שבמקרה הוא בקבע יקנו להם מנוי.
לא נכנס לאף אחד לכיס אבל וואלה, נאה דורש נאה מקיים. כל אחד והמצפון שלו.
אני יכול לעשות מנוי דרך חברת החשמל כמו בחמש השנים האחרונות אבל השנה אני מוותר ורוכש במחיר מלא.
פעם אחת אפשר לעשות מאמץ ולבוא לקראת הקבוצה, בפרט שרק ביום חמישי כולם השתחוו בפני עידו חג'ג' שהביא קצת יותר כסף מעוד 200 שקל על מנוי.
תעשו את החושבים שלכם.
פשוט כל מילה.
אני סטונדט וכנראה אעשה מנוי במחיר מלא.
איזה בולשיט.
הארגונים האלו קמו בשביל לתת הנחות, ותאמינו לי ששום דבר לא בחינם בחיים האלו. היום חבר עושה לך טובה עם מנוי ב"חבר" ומחר אתה עושה לו טובה אחרת.
מעבר לזה אין שום בושה בלסדר לעצמך מחיר נוח יותר ובאותה נשימה לומר שאתה רוצה שיהיה יותר כסף במועדון מכיוון הבעלים.
נראה לי ששטיפת המוח של הבעלים הנוכחי כבר חתכה לכם כל חוט של מחשבה. זה לא מתפקיד האוהדים לממן את הקבוצה לאורך זמן, בטח לא ברמה הזו.
אני אגב כן עושה מנוי, גם כי אני לא יכול בלי זה (ואת זה יודעים מי שהעלו את מחירי המנויים) וגם כי אני עדיין רואה בזה עסקה משתלמת במחיר הנוכחי.