תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד אימפריה בדרך לאבדון
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
JustZiv כתב:
בגלל 5 מדינות בדרום אמריקה אתם ממליצים לשאר העולם ואחותו לאמץ את השיטה ההזויה הזאת?
בחייאת ראבאק, מה יותר פשוט, 16-20 קבוצות, 2 סיבובים, שלום על ישראל.
כן עניין, לא חוסר עניין, פשוט נוח, קל.

השיטה מסובכת רק למי שמתעקש להפוך אותה למסובכת
מזכיר לי את אלה שאמרו "צריך 5 יחידות מתמטקיה כדי להבין את הקיזוז". כן, ממש קשה לחלק ב2.
מה יכול להיות רע בשיטה שגורמת לכך שתמיד, אבל תמיד, יש לקבוצות על מה לשחק, ואין מקרים כמו רמת השרון של הפלייאוף העליון שנה שעברה, למשל?

כי השיטה הזו מוזילה את המושג אליפות.
אתה רוצה שלכולם יהיה על מה לשחק, תגיע למחזור האחרון ותאפס את הנקודות.
בדיוק כמו שהקיזוז הוזיל את המושג "נצחון" (וגם שיטה של 2 נקודות לנצחון כמו שהיה פעם).

דווקא באליפות זה פחות פוגע.
זה פוגע בירידה.

נראה לי שבארץ אין לזה סיכוי בגלל כמות הקבוצות הקטנות. כל מועדון שני פה בקושי שורד כלכלית ולא יודע מה עתידו.. אף אחד לא יצליח להחזיק מעמד.
קחו לדוגמה את ב"ש שנשארה בליגה בשניה האחרונה. אם השיטה הייתה פה ב"ש הייתה צריכה להשיג בעונה הקרובה מספר שיא של נקודות כדי לשרוד. (הכל בהערכה גסה כמובן)

גם כל הזבל שעולה מהלאומית (קבוצות מתות בלי קהל בלי עניין) היו מקבלות צ'ופר כי החלוקת נקודות היא טובה יותר עבורן.

זה טוב במקומות שבאמת יש הרבה מועדונים חזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי רק למה יש 2 "ליגות", אי אפשר לקיים את השיטה של הירידות עם ליגה אחת כל שנה? ככה אתה גם לא מוזיל את האליפות וגם גורם לזה שתמיד יהיה לקבוצות על מה לשחק....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:20 
Maor7 כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
JustZiv כתב:
בגלל 5 מדינות בדרום אמריקה אתם ממליצים לשאר העולם ואחותו לאמץ את השיטה ההזויה הזאת?

מזכיר לי את אלה שאמרו "צריך 5 יחידות מתמטקיה כדי להבין את הקיזוז". כן, ממש קשה לחלק ב2.
מה יכול להיות רע בשיטה שגורמת לכך שתמיד, אבל תמיד, יש לקבוצות על מה לשחק, ואין מקרים כמו רמת השרון של הפלייאוף העליון שנה שעברה, למשל?

בדיוק כמו שהקיזוז הוזיל את המושג "נצחון" (וגם שיטה של 2 נקודות לנצחון כמו שהיה פעם).

דווקא באליפות זה פחות פוגע.
זה פוגע בירידה.

נראה לי שבארץ אין לזה סיכוי בגלל כמות הקבוצות הקטנות. כל מועדון שני פה בקושי שורד כלכלית ולא יודע מה עתידו.. אף אחד לא יצליח להחזיק מעמד.
קחו לדוגמה את ב"ש שנשארה בליגה בשניה האחרונה. אם השיטה הייתה פה ב"ש הייתה צריכה להשיג בעונה הקרובה מספר שיא של נקודות כדי לשרוד. (הכל בהערכה גסה כמובן)

גם כל הזבל שעולה מהלאומית (קבוצות מתות בלי קהל בלי עניין) היו מקבלות צ'ופר כי החלוקת נקודות היא טובה יותר עבורן.

זה טוב במקומות שבאמת יש הרבה מועדונים חזקים.

פוגע באליפות בגלל שהיא הופכת להיות דו שנתית ומן הסתם היא פחות נחשבת. סתם בהקצנה, אם היו קובעים אלופה לפי כל מחזור, נראה לי שפחות היית מתרגש מאליפות, נכון?
אז אלופה מספיק אחת לעונה. שהמושג הזה באמת ישקף את הקבוצה הכי טובה. 17 משחקים (או כמה שיש שם בסיבוב) לא מספיקים בכדי לשקף אלופה (אם זה היה אצלנו היה מצב שאנחנו היינו לוקחים אליפות בשתי העונות האחרונות :) ) ואני כבר לא מדבר על חוסר השויוניות במשחקים (מבחינת בית חוץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לא הבנתי רק למה יש 2 "ליגות", אי אפשר לקיים את השיטה של הירידות עם ליגה אחת כל שנה? ככה אתה גם לא מוזיל את האליפות וגם גורם לזה שתמיד יהיה לקבוצות על מה לשחק....

מסכים איתך במליון אחוז,האמת!
אגב,רדרוני,
זה אמנם מוזיל את המושג "אליפות",אך מחזק את ערך המושג "השארות בליגה",כי כשמשהו קורה בעבודה של שלוש שנים,השמחה והגאווה יותר גדולה!
ושוב-מישהו יכול בבקשה לתת לי את טבלת הירידה עם האחוזים בעברית? מציק לי בעיניים לפתוח אותה באתר של הליגה הארגנטינית בשפה המוזרה שבה היא מופיעה בו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:31 
אורביט כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

מסכים איתך במליון אחוז,האמת!
אגב,רדרוני,
זה אמנם מוזיל את המושג "אליפות",אך מחזק את ערך המושג "השארות בליגה",כי כשמשהו קורה בעבודה של שלוש שנים,השמחה והגאווה יותר גדולה!
ושוב-מישהו יכול בבקשה לתת לי את טבלת הירידה עם האחוזים בעברית? מציק לי בעיניים לפתוח אותה באתר של הליגה הארגנטינית בשפה המוזרה שבה היא מופיעה בו!

סבבה, אבל עם כל הכבוד, כל תחרות מתקיימת קודם כל ובעיקר בשביל המנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:32 
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אפשר.
הדרישה לאליפות קצרה היא בעיקר של הטלוויזיה, כדי שיהיה מתח ועניין עד הרגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:36 
villa crespo כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אפשר.
הדרישה לאליפות קצרה היא בעיקר של הטלוויזיה, כדי שיהיה מתח ועניין עד הרגע האחרון.

כן, האמת נורא אמריקאי. גם ליגת הפוטבול קצרה נורא ומבוססת רק על 16 משחקים ושם בכלל, הכל עקום בעיניי. מסחרי ותו לא והאלופה לא משקפת בהכרח את הקבוצה הטובה ביותר (נכון שזה גם יכול לקרות בליגה של 38 משחקים, אבל לעיתים רחוקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
האמת שגם בישראל שיטה כזו לא יכולה לעבוד (איך מחליטים איזה אלופה הולכת לליגת האלופות? זה יכול ליצור מצב של ליגה יותר "שווה" ופחות "שווה")

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:22 
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
JustZiv כתב:

א) אם תאפס את הנקודות במחזור האחרון, אז בכל המחזורים שלפני המחזור האחרון לא יהיה על מה לשחק, אז די עם הדמגוגיה...
ב) לא דיברתי עם שיטת האליפות (זה מוזיל את ערך האליפות כי יש 2 אלופות בשנה, אבל זה לא היה הנושא) אלא על שיטת הירידות
ג) אין שום קיזוז בשיטת הירידות והיא לא מוזילה שום דבר, כל ניצחון חשוב כל הזמן וזה קריטי כדי שלכולם יהיה עניין תמיד. אין ניצחון שפחות חשוב מניצחון אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:25 
redrony כתב:
villa crespo כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אפשר.

כן, האמת נורא אמריקאי. גם ליגת הפוטבול קצרה נורא ומבוססת רק על 16 משחקים ושם בכלל, הכל עקום בעיניי. מסחרי ותו לא והאלופה לא משקפת בהכרח את הקבוצה הטובה ביותר (נכון שזה גם יכול לקרות בליגה של 38 משחקים, אבל לעיתים רחוקות).

בפוטבול זה בגלל עניינים פיזיים
המשחק הזה דורש כ"כ הרבה מאמץ, שאי אפשר לשחק יותר מ16 משחקים בעונה, ואי אפשר לקיים סדרות אלא רק משחקים בודדים

שער 5 הוא קרנבל - יש עוד טבלה בארגנטינה, שהיא טבלה של שנה שלמה, שעל פיה קובעים מי מעפילה לליברטדורס ולסודאמריקנה
אבל בואו נפריד - מסכים איתכם שזה שיש 2 אלופות בשנה זה מטומטם. אבל שיטת הירידות היא גאונית וגורמת לכולם תמיד לשחק עד הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:32 
דני גולפיטק כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
JustZiv כתב:

א) אם תאפס את הנקודות במחזור האחרון, אז בכל המחזורים שלפני המחזור האחרון לא יהיה על מה לשחק, אז די עם הדמגוגיה...
ב) לא דיברתי עם שיטת האליפות (זה מוזיל את ערך האליפות כי יש 2 אלופות בשנה, אבל זה לא היה הנושא) אלא על שיטת הירידות
ג) אין שום קיזוז בשיטת הירידות והיא לא מוזילה שום דבר, כל ניצחון חשוב כל הזמן וזה קריטי כדי שלכולם יהיה עניין תמיד. אין ניצחון שפחות חשוב מניצחון אחר

על הירידות לא דיברתי חוץ מזה שזה סתם מסבך, אבל מילא.
הלאפס את הנקודות מקצין את זה שהעניין לא צריך להיות השיקול המרכזי פה, אלא לעשות תחרות שתוכל לשקף מי הקבוצה הטובה ביותר.
לפעמים יש ליגות צמודות יותר ולפעמים פחות. העניין נובע לא רק מזה, אלא גם מתרבות הספורט במדינה ועל זה צריך לשים דגש. לא על שיטות מלאכותיות לייצור עניין.

לגבי הפוטבול, יכול להיות שאתה צודק (אני לא באמת יודע כמה משחקי פוטבול אפשר לשחק בשבוע או בעונה), אבל עדיין, אם תנתק את זה רגע, זו ליגה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:35 
בארצות הברית אף ליגה היא לא ליגה כמו בשום מקום אחר בעולם.
בכדורסל המכללות משחקים עונה שלמה, ובסוף יש ועדה שמחליטה מי הטופ 64 שעולות לטורניר הגמר ואיך הן מדורגות.
גם באן בי איי לא כולם משחקים נגד כולם אותו מספר פעמים.

* עריכה - לא ועדה אלא איזו נוסחה מתמטית מסובכת.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 12 יוני 2013, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:47 
19 כתב:
בכדורסל המכללות משחקים עונה שלמה, ובסוף יש ועדה שמחליטה מי הטופ 64 שעולות לטורניר הגמר ואיך הן מדורגות.

המכללות מראש לא מוגדר כליגה. זה ברור שזה טורניר. מקסימום כמו גביע אצלנו. דרך אגב, הליגות שם הן הליגות האזוריות (ביג 8, פאסיפיק וכו') ויש גם אליפות של כל ליגה כזו שהיא מאוד נחשבת.
באן בי איי ובכלל, כמו שציינת, בכל ליגה אין שוויון מוחלט זה נכון וזה באמת בעייתי לפחות לפי התפיסה שלי. העניין הוא ששם יש פלייאוף, אז לליגה הרגילה יש משקל מופחת ושמדובר על כל כך הרבה משחקים, זה עוד נסבל (בבייסבול יש 162 משחקים בעונה הרגילה, בנבא 82).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עוד אימפריה בדרך לאבדון
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:52 
redrony כתב:
19 כתב:

המכללות מראש לא מוגדר כליגה. זה ברור שזה טורניר. מקסימום כמו גביע אצלנו. דרך אגב, הליגות שם הן הליגות האזוריות (ביג 8, פאסיפיק וכו') ויש גם אליפות של כל ליגה כזו שהיא מאוד נחשבת.
באן בי איי ובכלל, כמו שציינת, בכל ליגה אין שוויון מוחלט זה נכון וזה באמת בעייתי לפחות לפי התפיסה שלי. העניין הוא ששם יש פלייאוף, אז לליגה הרגילה יש משקל מופחת ושמדובר על כל כך הרבה משחקים, זה עוד נסבל (בבייסבול יש 162 משחקים בעונה הרגילה, בנבא 82).[/quot

יש טורניר איזורי(שגם הוא בפורמט של נוק אאוט), יש טורניר ארצי, ויש עוד משחקים שקובעים את הדירוג ומי בכלל ייכנס לטורניר הארצי.
כל המשחקים שלפני הטורניר הארצי מכריעים אם תכנס אליו. כמו העונה הרגילה באן בי איי שמכריעה אם תכנס לפלייאוף.

מסכים איתך שזה נוגד את המהות של ליגה, אבל יש מגבלות. מדינה גדולה מדי בשטח, יותר מדי מכללות בשביל ליגה שלא תיקח עשורים, ענף שנפצעים בו המון ואי אפשר לשחק אותו הרבה.
מעל הכל נראה לי שפשוט אין להם את הקונספט של ליגה כמו שאנחנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 11:55 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

באן בי איי ובכלל, כמו שציינת, בכל ליגה אין שוויון מוחלט זה נכון וזה באמת בעייתי לפחות לפי התפיסה שלי. העניין הוא ששם יש פלייאוף, אז לליגה הרגילה יש משקל מופחת ושמדובר על כל כך הרבה משחקים, זה עוד נסבל (בבייסבול יש 162 משחקים בעונה הרגילה, בנבא 82).[ /quot

יש טורניר איזורי(שגם הוא בפורמט של נוק אאוט), יש טורניר ארצי, ויש עוד משחקים שקובעים את הדירוג ומי בכלל ייכנס לטורניר הארצי.
כל המשחקים שלפני הטורניר הארצי מכריעים אם תכנס אליו. כמו העונה הרגילה באן בי איי שמכריעה אם תכנס לפלייאוף.

מסכים איתך שזה נוגד את המהות של ליגה, אבל יש מגבלות. מדינה גדולה מדי בשטח, יותר מדי מכללות בשביל ליגה שלא תיקח עשורים, ענף שנפצעים בו המון ואי אפשר לשחק אותו הרבה.
מעל הכל נראה לי שפשוט אין להם את הקונספט של ליגה כמו שאנחנו מכירים.

כן. הקיצור, אולי אני שבוי במה שאני מכיר ונח לי, אבל מתאים לי בגדול הקונספט האירופי (למרות שאצלנו הוא לא בדיוק קיים בשנים האחרונות עם הפלייאופים, הקיזוזים והסיבוב השלישי).
בכלל, מבחינתי, כל ליגת האלופות היא טורניר משופר ולא יותר מזה. גם שם, הקבוצה הכי טובה לא בהכרח תהיה אלופה שלא לדבר על גביע העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 12:18 
אני מוכן שתהיה ליגה בישראל שבסופה מתכנסת ועדה הכוללת את שמעון מזרחי, שמעון קורק ודני לאופר וקובעת מי האלופה, בתנאי שלא יהיו לי 4 דרבים בעונה.
לנו יש את שיטת הליגה הכי גרועה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 12:32 
villa crespo כתב:
אני מוכן שתהיה ליגה בישראל שבסופה מתכנסת ועדה הכוללת את שמעון מזרחי, שמעון קורק ודני לאופר וקובעת מי האלופה, בתנאי שלא יהיו לי 4 דרבים בעונה.
לנו יש את שיטת הליגה הכי גרועה בעולם.

לא נכון.מה עם בלגיה? או סקוטלנד,או ברזיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 12:40 
למה באמת בכל אירופה יש בכדורסל (ואולי גם כדוריד, כדורעף ושאר ענפים) פלייאופים ונוק אווטים בסוף השנה,
ובכדורגל זה כמעט תמיד ליגה רגילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 12:42 
דני גולפיטק כתב:
למה באמת בכל אירופה יש בכדורסל (ואולי גם כדוריד, כדורעף ושאר ענפים) פלייאופים ונוק אווטים בסוף השנה,
ובכדורגל זה כמעט תמיד ליגה רגילה?

אני משער שזה בגלל שכדורגל שדורש זמן התאוששות גדול יותר בין משחק למשחק.

מגרש גדול יותר, מספר חילופים מוגבל וכל מיני כאלה.
סדרת פלייאוף בכדורגל אחרי עונה ארוכה תיקח חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שגם בגלל שבכדורגל לא תמיד הקבוצה הכי טובה מנצחת, אז הרבה יותר קשה ליצור דומיננטיות לאורך זמן. לעומת זאת בכדורסל או כדוריד, הסיכוי להפתיע קבוצה גדולה (במיוחד לאורך ליגה שלמה) הרבה יותר קטן (מהרבה סיבות, בעיקר בגלל ניקוד מאוד גבוה), ורוב הליגות היו נסגרות מאוד מהר.
בשביל זה המציאו את הפליאופים, שיהיה יותר מתח, והעונה לא תיגמר מוקדם, עקרונית זו הרי לא השיטה הכי הוגנת בעולם (אפשר לנצח כל משחק כל קבוצה ובפלייאוף נפצע לך השחקן הכי חשוב ולהפסיד אליפות (כמו שהיה להפועל סל לפני שנתיים)).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
זה גמור. גם ארחנטינוס וגם סאן מרטין מובילות 1-0 ואנחנו בפיגור באותה תוצאה.

איזה כאב לב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ירדנו.

שיישרף כל העולם המסריח הזה.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
rip

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
זדיין מפה ילד טמבל.

-22-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
rip

Bחייך, Bן אדם, אפשר לכBד Bן אדם Bשעת צערו Bלי לחגוג לאידו Bפנים.

Bכל מקרה אינדBנדיינטה היא קבוצה מפוארת ולא איזו Bיט"ר Bני Bרק שמתBרBרת BBית BרBור או משהו Bסגנון.
אני מאמין שBמהרה היא תמצא את עצמה שוב Bליגה הBכירה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא ראיתי אבל אמרו לי שיש כתבות על אינדפנדיינטה גם בישראל היום וגם בידיעות.

אשמח אם מישהו יוכל לעלות לכאן, תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש

מזוכיזם :ROSE:
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
העידוד בסוף מדהים. אוהדים בוכים ושרים
תיקו או ניצחון במשחק הזה היה משנה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
העידוד בסוף מדהים. אוהדים בוכים ושרים
תיקו או ניצחון במשחק הזה היה משנה משהו?

לא.
כל השאר ניצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 05:54 
התכנסות של ההנהלה וחברי העמותה (Socios)
מתכון לאסון בתזמון הנוכחי... מה שאכן קרה.
התגובה של קאנטרו מאוחר יותר הלילה - "זה רק נותן לי כוח".
מזכיר את הניתוק של טביב ממה שקורה בשטח בקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: