תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:09 
אוף טופיק משהו, זה מה שאלרואית עושה בימים אלו...(לפחות בזמן שהיא לא מצטלמת לסדרה נשות הכדורגלנים)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כשהוא ישב ביציע הוא מקסימום הפסיד פרמיות, אבל יש לו חוזה פיקס די מכובד כך שמדובר בסכומים לא משמעותיים.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד מה עדיף?
לנסוע לבאר שבע כל יום לשחק ולהרוויח פחות, או להשא בכיף בבית, לשבת ביציע כל שבת ולהרוויח יותר? שאלה מעניינת.

זה כזה דיון שחוק וברור שיש פה מלחמת התשה, מה שלי לא ברור זה למה אתם תמהים כל פעם מחדש על העובדה שהשחקנים לא מוכנים ליישר קו עם המועדון ולוותר על השכר שמגיע להם, גם אם המחיר הוא ישיבה ביציע.

הדיון אכן שחוק. ובכל הפעמים הקודמות שהוא נוהל, תמיד הפתיע אותי אלה שלוקחים את הצד של השחקן.
אם אלרואי היה מקבל הצעה טובה יותר, הוא היה עושה הכל, כולל לזייף פציעות, כדי לעבור (טוב, לא אלרואי ספציפית כי אני לא מכיר אותו והאמת, אין לי כלום נגדו, אבל הוא סתם דוגמא). לשחקנים אין שום בעיה לבקש שיתירו את החוזה איתם, אז למה כשמועדון עושה את זה זה נתפס כדבר שלילי?

בכל מקרה, לשאלתך, עדיף לשחק ולהרוויח פחות מאשר לשבת ביציע ולראות את הקריירה שלך נמקה.

נועם, הקצנתי. הוא לא אפס. הוא סתם בינוני. טוב מאוד? לא בטוח בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
יואב כתב:
גרזיץ׳ זה הימור אבל הימור טוב.
באליפות של קרית שמונה הוא היה הקשר האחורי הטוב בארץ, אבל בעונה האחרונה לא הזכיר את עצמו לאחר שחזר מפציעה ארוכה.

הוא יותר טוב מדג'מבה דג'מבה וזה מספיק.

אחלה סטנדרטים יש לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:12 
שחר כתב:
כשהוא ישב ביציע הוא מקסימום הפסיד פרמיות, אבל יש לו חוזה פיקס די מכובד כך שמדובר בסכומים לא משמעותיים.
לנסוע לבאר שבע כל יום לשחק ולהרוויח פחות, או להשא בכיף בבית, לשבת ביציע כל שבת ולהרוויח יותר? שאלה מעניינת.

זה כזה דיון שחוק וברור שיש פה מלחמת התשה, מה שלי לא ברור זה למה אתם תמהים כל פעם מחדש על העובדה שהשחקנים לא מוכנים ליישר קו עם המועדון ולוותר על השכר שמגיע להם, גם אם המחיר הוא ישיבה ביציע.

שחקן כדורגל מקצועי לא חושב על " לשבת בבית בכיף "
תשאל את איתי שכטר שעל הרבה פחות מזה חוזר לארץ
ככה או ככה בקצב הזה , בסוף השנה שיגמר החוזה שלו אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לתת לו חוזה נומרלי אם הוא לא יתחיל להראות דברים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
שחר כתב:

ככה או ככה בקצב הזה , בסוף השנה שיגמר החוזה שלו אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לתת לו חוזה נומרלי אם הוא לא יתחיל להראות דברים על המגרש.

אנשים שהיו באימונים טוענים שהוא הכי בכושר מכולם .. ויגיע הרגע שנצטרך אותו .. כוס אמק נמאס מהזבל הזה !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:17 
redead כתב:
שחר כתב:

וקבוצת כדורגל מקצועית לא חושבת להחתים שחקנים על חוזה יקר ואח"כ להעניש אותם ואת עצמה ומייבשת אותם ביציע כדי שיקצצו בחוזה שהיא חתמה עליו.
זה לא שברצלונה תרצה את אלרואי אם הוא ישחק בהפועל רמת השרון או באר שבע עד ינואר ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אוף טופיק משהו, זה מה שאלרואית עושה בימים אלו...(לפחות בזמן שהיא לא מצטלמת לסדרה נשות הכדורגלנים)...

תהייה בריא.. לגע חשבתי שהגבתי בקנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
פרסום ראשון בלעדי לשדים : דמארי לסטנארד ליאז'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
פרסום ראשון בלעדי לשדים : דמארי לסטנארד ליאז'

זה הרצוי. ומה המצוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:29 
רק אני חושב שהרכש הכי קריטי הוא אלעד גבאי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:32 
עזרא כתב:
האדס כתב:
גילי בצדדים?
בינתיים כואב לו בצדדים. אני חושש שאם עוד פעם נבנה עליו עונה שלמה שוב נתבדה.

חופשי.
זו תהיה טעות גדולה בכלל לבנות עליו.
אם יהיה בריא זה בונוס גדול.
לצערי הוא הוכיח שהוא ממש שברירי.כל נפילה או תיקול שלו זה התקף לב.
בדיוק כמו שלום תקוה.

מס' 14 יהלום.
לא סתם יש להם אותו מספר.
לטעמי אותן תכונות וגם אותו סגנון משחק.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:34 
הגלמוד מלוד כתב:
רק אני חושב שהרכש הכי קריטי הוא אלעד גבאי?

תרדו מזה כבר. להפועל אין 300-400 אלף יורו לשלם על אלעד גבאי ואין שחקנים להעביר לק"ש במקום (אלרואי היחיד שאפשר לחשוב עליו והוא כבר הבהיר שהוא לא עוזב את המרכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:36 
די עם הכתבות זבל האלה, באמא שלכם.

אתם רואים שאין בכתבה הזאת כלום. מה זה הרכש הראשון? הוא חתם? סיכם? הוא תחת חוזה? סוכם על גובה שכר?
מה יש שם חוץ מגיבוב של מילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:36 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
לקחתם עונה אחת ועשיתם ממנו דורבן.
גם אם גילי יהיה פצוע,יש את אלמליחית, טועמה וספורי לרוטציה, כשאני מאמין שיביאו עוד קשר תוקף ממגוון השמות שהוזכרו (מוגרבי/זגורי/כחלון וכדומה).
הקישור לא יהיה הבעיה שלנו, החיזוק להגנה זו הנקודה הקריטית.

ממש לא מסכים איתך. אף אחד השמות שהבאת הוא לא תחליף ראוי כשחקן הרכב בקבוצת צמרת. סלים, עם כל האהבה, מצוי בשלהי הקריירה ויכול לתת פה ושם 20-25 דקות טובות ולא יותר. כהן, ספורי ויתר השמות שציינת, רחוקים מהליות שחקנים מספיק טובים בשביל להיות שחקנים משפיעים בליגה. אולי זגורי. ספורי צריך לפחות עוד שנה שנתיים של עבודה.

בתגובה היותר מאוחרת כתבתי שלפי הנתונים על דה סילבה הוא יכול לשחק בכל עמדה בקישור ההתקפי.
בכל מקרה, לא הייתי חורץ את דינו של ורמוט מוקדם מדי, לקחת פציעה אחת בעייתית ולתייג את גילי כפצוע כרוני זה קצת מוגזם.

לא צריך להיות פצוע כרוני. מספיק שמישהו יכנס לו ברגל או תנועה לא טובה. תראה את תומר חמד, בנאדם סוס שלא סבל משום פציעה משמעותית בקריירה, ועכשיו ישב בחוץ חצי שנה.

לא שמים את כל הביצים בסל אחד, ועשרה מחליפים בינוניים לא יכולים להיות תחליף לשחקן טוב אחד.

הלוואי והיינו יכולים לבנות סגל שבו יש לך 2 שחקנים תותחים לכל עמדה.
במגבלות התקציב, 3 שחקנים בכירים כמו ורמוט,דה סילבה וטב"ח, בתוספת גיבוי מהספסל של אלרואי,ספורי,טועמה ועוד אחד מהרשימה זה סוגר לך מצוין את 2 העמדות בכנפיים (בהנחה ורב"ש ישחק את ה 4-4-2 הרגיל מק"ש).
דווקא את בוזגלו לא הייתי מביא. לא מכניסים ראש חולה למיטה בעייתית גם ככה.
אם עכו מודיעה היום על פירוק, כחלון זו אחלה אופציה.

זה ממש טעות להביא שני שחקנים תותחים לאותה עמדה, זה יוצר מלחמת אגו מטורפת ותסכול אצל השחקנים.
מה שצריך להביא זה צעירים מבטיחים, שילחמו על המקום מול שחקנים טובים. כדוגמת הצורר מערן.
הגיע על תקן מחליף ועשה את הפריצה כאשר שחקן בכיר נפצע.
ככה גם נאתכו הצליח.

אתה יוצר ככה גם רעב, וגם תחרות בריאה בה שחקן בכיר אינו מפתח תסביכי אגו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
רק בוריס קליימן. רק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:43 
noamw כתב:
יכולה לעמוד בזה? שכטר יעלה להפועל לפחות 5 מיליון שקלים

האוהדים רוצים לראות את החלוץ חוזר, אך מבט על המספרים מראה כי למועדון יהיה קשה להנחית את ''הבן האובד'', כאשר העסקה עשויה אף להגיע ל-8 מיליון ש"ח. בן שמעון יצטרך להקים סגל חדש כמעט לגמרי, אז האם זה שווה את זה?

רן בן שמעון כבר עמד בפני הרבה אתגרים בקריירה הלא ארוכה שלו כמאמן, אבל נראה כי הרכבת הפאזל בהפועל תל אביב הולכת להאפיל על הכל. אחרי שחזר מחופשה פרטית, המאמן החדש צריך להתחיל להעמיד קבוצה על הרגליים, וזה ממש לא הולך להיות פשוט.
את ההגנה צריך להקים מחדש, האדומים צריכים שלושה בלמים, מגן ימני, וגם שמעון הרוש המגן השמאלי הוא לא מניה בטוחה. בקישור יש צורך לפחות בשניים עד שלושה שחקנים. במקום דג'מבה דג'מבה שעזב וחנן ממן שבדרך החוצה.

במרכז השדה בריאן גרזיצ'יץ' קרוב לסיכום והוא אופציה מצוינת. השיחות עם הקשר שסיים את חוזהו בקרית שמונה נמשכות, ובהפועל אופטימיים. גרזיצ'יץ' עשוי להיות הרכש הראשון והנכון ביותר של הפועל. במועדון אומרים שטרם החל המו"מ עם קשר א.א.ק לרנקה אלכס דה סילבה, ששמו עלה ע"י בן שמעון. עוד נקודה חיובית היא חזרתו של גילי ורמוט בעונה הבאה, עם סימן שאלה לגבי איזה ורמוט יחזור להפועל ברמת המשחק.

האור נמצא בחלק התקפי. טוטו תמוז אומנם עזב, אבל לאור יכולתו העונה ספק אם זו אבידה קשה. עומר דמארי, לו יש אפשרות יציאה לחו"ל אם מישהו ירצה לקנות, ימשיך קרוב לוודאי לעוד עונה ויחד עם טל בן חיים הם ציוות נהדר. חלוץ מחליף, כמו מהרן לאלה או אוהד קדוסי יסגרו את הפינה למעלה. וכאן מגיעה שאלה קריטית - איתי שכטר.

בן שמעון. שכטר הוא רק חלק אחד בפאזל שלו (אלן שיבר)
האם באמת הפועל, מול כל האתגרים הנ"ל, באמת זקוקה לבן האובד שכטר. ברור שבבלומפילד היו רוצים לראות את החלוץ חוזר, בטח בשביל האוהדים, ולא לראות שוב שחקן אדום שבטעות יהפוך לצהוב. אבל השיקול הרציונאלי הוא שייקבע.

אז כמה באמת עולה להביא את שכטר? העובדה שקייזרסלאוטרן הגרמנית ששכטר שייך לה, נשארה בליגה השניה אומרת ששכרו של שכטר ימשיך לעמוד על כ-300 אלף יורו, לעומת כ-450 אלף יורו, אם לאוטרן הייתה עולה לבונדסליגה, כך על פי חוזהו של החלוץ. השחקן רוצה חוזה לשנתיים מכל קבוצה בה ישחק.
גובה העסקה תלוי רבות בכמה הגרמנים יחליטו למכור את חלוץ סוונזי. מחיר המינימום יהיה 500 אלף יורו ומחיר המקסימום הוא לפחות מיליון יורו. כלומר, במקרה הזול ביותר עלות העסקה של שכטר עומדת על 5 מיליון שקלים, וזה סופר אופטימי, ובמקרה שבו הגרמנים יעמדו על מחיר סביר מבחינתם, עלות עסקת שכטר תעמוד על בין שבעה ל-8 מיליון ש"ח. עלויות לא פשוטות לעיקול, בטח בקבוצה בה עושים תהליך הבראה ובניה מחדש.

אוהדי הפועל ת"א מקווים ששכטר יסכים להתפשר מעט על השכר, לכווץ ולחזור לקבוצה, אך נראה שלאדומים, באופן אובייקטיבי, יהיה קשה לעמוד בעסקה כזאת.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 43392.html

אני מת על שכטר, והוא איש חשוב מאוד בחדר ההלבשה. המחשבה עליו לובש צהוב ממש כואב אך אם כל הצער שבדבר.
העסק יקר מדי, ולא ישתלם מאחר וחלוץ טוב צריך קשרים טובים שיכינו לו את הכדורים.
אם נביא אותו לא יהיה לנו כסף לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט5(ואך ורק לפי ספורט5) סכום השחרור של שכטר יהיה בין 500 אלף יורו למיליון יורו ושכרו בקייזר שנה הבאה יהיה 300 אלף יורו

אם הנתונים נכונים אז לפי דעתי זה לא בשמיים לגייס משקיעים שיביאו את סכום השחרור של שכטר ואני מאמין שהוא יסכים להתפשר לחוזה של 240 אלף יורו כמו גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:50 
NARKOTIKA כתב:
די עם הכתבות זבל האלה, באמא שלכם.

אתם רואים שאין בכתבה הזאת כלום. מה זה הרכש הראשון? הוא חתם? סיכם? הוא תחת חוזה? סוכם על גובה שכר?
מה יש שם חוץ מגיבוב של מילים?

לגמרי!!!
אשכול מידע צריך להכיל מידע, לא את ההגיגים והספקולציות של כל עיתונאי בשקל וחצי. כנ"ל לגבי ידיעות: "הפועל מתעניינת". זה הרי ידיעות שלפעמים עיתונאים לוקחים מהפורום פה או ששמעו את האפסנאי זורק איזו מילה.
שאני רואה 5 תגובות באשכול מידע ובפעם האחרונה היו 3, אני רוצה להתרגש, לא לקרוא שלהפועל יהיה קשה להחזיר את שכטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:54 
EZMAN כתב:
לפי ספורט5(ואך ורק לפי ספורט5) סכום השחרור של שכטר יהיה בין 500 אלף יורו למיליון יורו ושכרו בקייזר שנה הבאה יהיה 300 אלף יורו

אם הנתונים נכונים אז לפי דעתי זה לא בשמיים לגייס משקיעים שיביאו את סכום השחרור של שכטר ואני מאמין שהוא יסכים להתפשר לחוזה של 240 אלף יורו כמו גילי

אם אפשר להביא את שכטר בחצי מיליון יורו חייבים חייבים לגייס את הכסף. גם השכר לא בשמיים יחסית לשחקן ברמתו. זה החוזה של גילי קופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:57 
אל באנדי כתב:
לרגע הייתי בטוח שקראתי יוליץ
עכשיו ראיתי שזה איליץ

נרגעתי

קרה לי בדיוק אותו דבר, לא יודע למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא בשמיים, והכסף אמור לבוא ממכירה של דמארי (פלוס אולי תרומות אבל זה תמיד כסף באוויר). הרי לא ימכרו את דמארי ולא יביאו את שכטר, ולא יביאו את שכטר וישאירו את דמארי איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:

וקבוצת כדורגל מקצועית לא חושבת להחתים שחקנים על חוזה יקר ואח"כ להעניש אותם ואת עצמה ומייבשת אותם ביציע כדי שיקצצו בחוזה שהיא חתמה עליו.
זה לא שברצלונה תרצה את אלרואי אם הוא ישחק בהפועל רמת השרון או באר שבע עד ינואר ..

עם כל הכבוד, לא ההנהלה הנוכחית חתמה על החוזה הזה.
ההחתמה שלו הייתה חלק ממלחמת מוני בטביב.
אז המשפט שכתבת, גם אם הוא נכון, לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה צריכה להודיע לרן בן שמעון שבוריס קליימן השוער הראשון בעונה הבאה ולא מעניין מה הוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
רק בוריס קליימן. רק!

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:19 
שבתאי יחבס כתב:
ההנהלה צריכה להודיע לרן בן שמעון שבוריס קליימן השוער הראשון בעונה הבאה ולא מעניין מה הוא חושב.

אוי ואבוי אם זה מה שההנהלה תגיד לו
רק רב"ש צריך לקבוע את הסגל והצוות שמסביבו. הוא לא טיפש ויודע שהבאת שוער תעלה לו כסף שיבוא על חשבון עמדות אחרות. אבל אם זה מה שהוא רוצה זאת זכותו.

אי אפשר להבטיח למאמן שהוא הסמכות המקצועית היחידה (וכולם יודעים שזה הובטח לו) ואחרי זה להתערב לו ברכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:21 
שבתאי יחבס כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

בן שמעון צריך להגיע להחלטה הזאת לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:27 
oMeR1 כתב:
שבתאי יחבס כתב:

לאף שחקן לא צריך להיות מקום מובטח בהרכב וכל השחקנים צריכים לדעת שיש להם מי שיתחרע על המקום שלהם אם הם יתרשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:29 
ההנהלה יכולה להמליץ וללחוץ על רב"ש בנושא קליימן - אבל לא מעבר לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
ברוב המקרים, גם אני בגישה שהמאמן הוא הסמכות המקצועית היחידה, והמחליט הבלעדי לגבי רכש (בתאם למגבלות תקציב).
העניין הוא, שבמקרה הזה, אנחנו אמורים להרוויח שוער לעשר שנים, או לאבד אותו קרוב לודאי.
האינטרס של הפועל הוא שבוריס יהיה שוער ראשון בעונה הבאה, וצריך להבהיר את זה לבן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: