תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי עמותת האוהדים - במקרה של רוכש לקבוצה
הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:30 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
במקום לחלק ציונים, והביא השוואות למקומות לא קשורים לכלום, אולי תענו על שאלה אחת- למה זה רעיון טוב?

אני לא הולך להשתתף בדיון הזה, כי ברור לי כבר לאן הוא הולך, אבל כן חשוב לי לענות לך על השאלה:
אם לא בא לך לחזור לבית של טביב, אם לא בא לך להרגיש שהקבוצה שלך בידיים של מישהו שמנצל אותה, אם לא בא לך לקום בבוקר ולגלות שהפועל מתפרקת בגלל חובות, אם לא בא לך לצעוק הנהלה זונה כל כמה חודשים, אם לא בא לך להרגיש שאין לך שום שליטה באחד הדברים הכי משפיעים בחיים שלך - בעלות אוהדים היא פיתרון לכל אלו.
בנוסף, לא משנה איזה בעל הון נפלא ופילנתרופ יבוא, תמיד יגיע הרגע בו יימאס לו, ונעמוד שוב מול חובות וקבוצה שהיא שבר כלי. אני לא רוצה לחזור לשם.

מעניין.
מכבי חיפה בכדורגל נמצאת בבעלות פרטית 21 שנה.
מכבי תל אביב בכדורגל נמצאת בבעלות פרטית 18 שנה.
מכבי תל אביב בכדורסל נמצאת בבעלות פרטית עשרות שנים.
אף אחד מהמועדונים לא היה נתון בבעלות, ולא חלקית, של אוהדים.

ובכל זאת, הפלא ופלא, אף אחד מהאוהדים של מועדונים אלה לא היה צריך להתמודד עם בעלים שלא פועל לטובת הקבוצה. אף אחד מהאוהדים האלה לא עמד מול חובות וקבוצה שהיא שבר כלי כשלבעלים נמאס, והיו כאלה שנמאס להם. אה, ובנוסף לכל, ורק היום הסתבר שהיחיד מבין ארבעת המועדונים הגדולים בארץ שכנראה נתון בחובות של קרוב ל-20 מיליון שקל, הוא זה שנמצא בבעלות חלקית של אוהדים.

אז כנראה שעמידה על המשמר היא לא הסיבה, אלא רק תירוץ. אז נשאלת השאלה, מהי הסיבה האמיתית? שגעון גדלות ושכרון כח. חבורה של הזויים.

מכבי תל אביב כדורסל זו דוגמה נוראית, מפני שבמשך שנים המועדון הזה התקיים בעיקר מכספי ציבור - אמנם לא כזה שרצה לשלם לו, אבל עדיין הציבור. מכבי חיפה היא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. ומכבי תל אביב כדורגל עמדה מספר פעמים בתקופת הבעלות הפרטית מול מצוקה כלכלית רצינית.

אה, איזה יופי, עכשיו מחפשים תירוצים למה מה שעובד טוב בקבוצות אחרות לא יכול לעבוד אצלנו.
איך זה רלוונטי מה מכבי תל אביב בכדורסל חיה (ועוד בעבר שלא רלוונטי להיום)? יש להם בעלים שפועלים לרעת הקבוצה או מכניסים אליה כסף? למה שלנו לא יהיה יעקב שחר? ואיך מכבי תל אביב יצאה מחובות ומצוקות בלי שליטת אוהדים שרק להם אכפת מהמועדון?

נגד מי אתה טוען כאן ? מי הכח העליון שהיה אמור להביא לך את הדוד העשיר ? אמרתי יאללה תביא . באמת איזו טענה : למה שלנו לא יהיה ? אין מי שיביא וזהו .למכבי יש אוהדים מוצלחים ממני וממך והם מוצאים דוד עשיר. אני לא הצלחתי ולמעשה גם לא היה לי למי לפנות. מה מצבך בנושא ? ואם אתה בא בדרישה למישהו שיעשה את זה אתה לא יותר מטפיל או עלוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שהאוהדים של הפועל מתנהגים כמו בחורה שהיה לה אקס חרא שריסק לה את הלב והיא לא יכולה לבטוח באף אחד יותר.
טביב חלאה, מוני גם לא חסר לו.
יש גם אנשים אחרים בעולם שיכולים לרכוש את הפועל. אנשים הגונים שיכולים להשקיע ולנהל מועדון כדורגל כמו שהוא אמור להתנהל, עם או בלי אוהדים שיהיו עאלק פקחים שלו (גם עם ה 20% היום אנחנו לא פקחים של אף אחד).
רק צריך לשאול שתי שאלות :
1) האם יש מי שרוצה למכור ?
2) אם הוא רוצה למכור, האם הוא יכול למכור ?

כל עוד המועדון נמצא בחובות כאלו והבעלים למעשה משתמש באוהדים כדי להמשיך ולתחזק את הקבוצה, קשה לי לראות את שני התנאים מתקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:33 
צורר
בשביל בחלק הראשון של מה שכתבת יש בקרה תקציבית. לא מבין מה הקשר לעמותה. לחלק השני אני לא ממש יודע איך להתייחס. מאז גאידמק החוזים שהוא חתם צריכים להיות מגובים בערבויות ככה שזה לא העניין.
העניין הוא שאתה חושב שאוהדים בעמותה יודעים יותר טוב מבעל בית פוטנציאלי איך לנהל קבוצה, ואני חייב לומר שאין לי מושג על סמך מה אתה אומר את זה, (ועזוב את העניין הפרקטי שאתה כולו 20% ואין לך גרוש על התחת)

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 מאי 2013, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף אתה בכיוון, אין אחד כזה וגם לא יהיה כי אין מוטיבציה לחפש ולמכור. הבעיה (שלך ושלך בלבד, כי אתה בעמדת מיעוט הזויה) היא שגם אם יהיה, אתה לא תרצה אותו.
לי אין את היכולות לחפש, וגם לא את האחריות. למי שיש את האחריות, ואמורה להיות גם היכולת, הוא מי שמחזיק ב-50% מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:34 
מה אני אגיד לך, אם נראה לך שהבקרה התקציבית זה הגוף שישמור על הפועל, תחזור לשלוש השנים של אלי טביב ותודיע לי אם השתנתה דעתך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:37 
צורר- זה מה שכתבת:
ציטוט:
העמותה תוודא שהמועדון לא מתחייב חוזית על כספים שהוא לא מסוגל לשלם, מה שקל מאוד לאדם פרטי לעשות, הרבה יותר קשה לאנשים שאכפת להם מהקבוצה לאורך זמן. כן, העמותה בעיניי אחראית גם על שמירה על מסגרת תקציבית שפויה. אני יודע שזה בדיוק ההפך ממה שחלק מהכותבים פה רוצים, אבל בטווח הארוך זה בסיס יציב בהרבה מאשר מטומטמם תיאורטי שיבוא לזרוק 100 מיליון שקל על הקבוצה וללכת כשהיא תלויה בחוזים שהוא חתם עליהם כשהיה כסף.

מה קשור טביב? מה מחוייב חוזית? מה אתה רוצה? כל מה שכתבת לא היה הבעיה עם טביב

פשוט מגלומניה. אין לי הסבר יותר טוב.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 מאי 2013, 23:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאלה לגבי עמותת האוהדים - במקרה של רוכש לקבוצה
הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 23:47 
הכוח העליון היה בחור בשם מוני הראל עוד אוהד אדום בלב שנתמך על ידי אוהדים אחרים, אחריו היה מאבק עיקש שהכותרת שלו היתה שטביב לא רוצה למכור, ומחכים רק שימכור לשורת אנשי עסקים שעמדו בתור, זה בין היתר מה שהביא אותי להפגנות בזמנו. מי שקנה הוא אדם בשם חיים רמון תחת השקר של שקיפות מלאה. מצטער שאני מתערב, אבל מה בדיוק אתה רוצה מיובל או לצורך העניין כל אוהד אחר שלא קונה את עניין השליטה והניהול הלא מתפקד של אוהדים? זה לא תפקידנו, אנחנו לא קנינו מועדון באפס שקלים עם סיסמת בחירות עלובה. רמון הוא סך הכל ״פיינדר״ מתווך שמכר את הקבוצה לשותפים. בעולם העסקי הוא היה אמור לקבל 5 אחוז ולהתחפף, איכשהו יצא שהוא המתווך הראשון שמקבל 50 אחוז אחזקה עבור תיווך, האיש גאון, מנהל הוא לא ואחרי התרגיל היום אתם בתור עמותה שמתיימרת להיות כלב שמירה, אמורים להתעורר ולשמור על המועדון, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הכוח העליון היה בחור בשם מוני הראל עוד אוהד אדום בלב שנתמך על ידי אוהדים אחרים, אחריו היה מאבק עיקש שהכותרת שלו היתה שטביב לא רוצה למכור, ומחכים רק שימכור לשורת אנשי עסקים שעמדו בתור, זה בין היתר מה שהביא אותי להפגנות בזמנו. מי שקנה הוא אדם בשם חיים רמון תחת השקר של שקיפות מלאה. מצטער שאני מתערב, אבל מה בדיוק אתה רוצה מיובל או לצורך העניין כל אוהד אחר שלא קונה את עניין השליטה והניהול הלא מתפקד של אוהדים? זה לא תפקידנו, אנחנו לא קנינו מועדון באפס שקלים עם סיסמת בחירות עלובה. רמון הוא סך הכל ״פיינדר״ מתווך שמכר את הקבוצה לשותפים. בעולם העסקי הוא היה אמור לקבל 5 אחוז ולהתחפף, איכשהו יצא שהוא המתווך הראשון שמקבל 50 אחוז אחזקה עבור תיווך, האיש גאון, מנהל הוא לא ואחרי התרגיל היום אתם בתור עמותה שמתיימרת להיות כלב שמירה, אמורים להתעורר ולשמור על המועדון, לא?

בלה בלה בלה
קליק קליק קליק
מפריע לך? לך תפתח עמותה משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

יש השבוע אסיפה של העמותה. תעלה את הדברים הללו שם ואני בטוח שיענו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
ערן/יובל/צ'ימפייב, האמת שאני איתכם בעניין העמותה והבעלות הפרטית, העמותה המטרה שלה היא לשמור על הפועל ולא לשלוט בה.
השאלה שלי, היא איך היא אמורה לעשות את זה, איזה תנאים היא אמורה להציב לבעלים על מנת שלא יעשה עלינו סיבוב? האם מספיקה בדיקה אחת לפני הקנייה של הקבוצה, או שצריך להיות לה דרך להגביל את בעל המועדון גם אחרי שהוא השלים את הקנייה (במידה ונמאס לו/הוא עושה סיבוב/נגמרים לו מקומות המימון), או שאחרי השלמת התהליך הקבוצה כבר נתונה בידיו?.
(אני מדבר חוזית כמובן, כמועדון אוהדים שיכול לבקר את הבעלים, אני מאמין שגם אתם מסכימים שהעמותה צריכה להישאר).

אגב, פיתרון אפשרי, ואפילו מועיל לטעמי - הקמת קבוצת אוהדים נפרדת, שמטרתה תהיה להגיע לליגה הלאומית, הקבוצה תשמש גם כקבוצת "הפועל ב'", אליה יושאלו שחקנים שסיימו גיל נוער ועוד לא מתאימים לגיל בוגרים, וגם, הבעלות עליה (הרשמית, מי שיממן אותו ואת התקציב שלו יהיה בעיקר המועדון בעל הבית, שלו לא אמורה להיות כלכלית, כידוע, בטח לא לתקציב של 5 מ' שקלים לליגה הלאומית), תהיה בידי העמותה, מה שתמיד יאפשר לעמותה, בהצבעה רשמית, במקרה הכי גרוע (אני מדבר על התדרדרות מקצועית, לא על סכסוכים בין אנשים), להפסיק את הקשר מהמועדון, ולהמשיך לקיים קבוצה, עד אשר המועדון "יוצל" רשמית, ואם זה לא אפשרי, תהיה אפשרות (שוב, חוזית) לקנות את השם ולחזור למצב ביניים של בעלות אוהדים עד אשר יגיע בעל הון נוסף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 07:31 
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אגב, פיתרון אפשרי, ואפילו מועיל לטעמי - הקמת קבוצת אוהדים נפרדת, שמטרתה תהיה להגיע לליגה הלאומית, הקבוצה תשמש גם כקבוצת "הפועל ב'", אליה יושאלו שחקנים שסיימו גיל נוער ועוד לא מתאימים לגיל בוגרים, וגם, הבעלות עליה (הרשמית, מי שיממן אותו ואת התקציב שלו יהיה בעיקר המועדון בעל הבית, שלו לא אמורה להיות כלכלית, כידוע, בטח לא לתקציב של 5 מ' שקלים לליגה הלאומית), תהיה בידי העמותה, מה שתמיד יאפשר לעמותה, בהצבעה רשמית, במקרה הכי גרוע (אני מדבר על התדרדרות מקצועית, לא על סכסוכים בין אנשים), להפסיק את הקשר מהמועדון, ולהמשיך לקיים קבוצה, עד אשר המועדון "יוצל" רשמית, ואם זה לא אפשרי, תהיה אפשרות (שוב, חוזית) לקנות את השם ולחזור למצב ביניים של בעלות אוהדים עד אשר יגיע בעל הון נוסף.

זה סוג של ציניות או משהו, נכון?
לא יכול להיות שאתה רציני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאלה לגבי עמותת האוהדים - במקרה של רוכש לקבוצה
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 07:31 
red in blood כתב:
chimpfive כתב:

יש השבוע אסיפה של העמותה. תעלה את הדברים הללו שם ואני בטוח שיענו לך.

אגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: