סימרוטיץ כתב:
Oleg Neduda כתב:
כתבות כל כך חובבניות
ההכנסה מאירופה יכולה להיות 10 מליון ויכולה גם להיות 0
חוץ מזה שכל השנה מדברים על גירעון של 8 מליון שח, אז גם אם נעפיל לאירופה אני לא כל כך מבין איך יגיע התקציב ל35 מליון
בכל מקרה, כתבות שאין בהם כלום
הכתבות אכן חובבניות , אבל בוא נשים דברים על דיוקם , את התקציב את מתכנן על פי הנחות יסוד (בגלל זה יש מאזנים בסוף העונה)
הגירעון ברובו אמור להצטמק מהשחרור של , כהן,כהן,וואליד,אנטבי,תמוז,אדל,בן יוסף,קוסטה,פאביצביץ,פנטסיל ואולי ממן
סבי, אני לא בטוח שאתה מבין את משמעות המונח "גירעון". להפועל יש רק שתי דרכים לצמצם את הגירעון: או להזרים כסף חיצוני ממשקיעים, או לסיים את העונה הבאה עם רווחים (בהנחה שבבקרה התקציבית יאפשרו להפועל לגרור את הגירעון שנה קדימה. דין בית"ר אינו בהכרח דינה של הפועל). התסריט הריאלי בהקשר של הפועל הוא אך ורק הראשון.
לגבי ההכנסה מאירופה של 10 מיליון שקל (שגם היא תיאורטית, כמו שכתב אולג נדודה, ותלוית תוצאות) - תקזזו מענקים שמנים (אין שחקן בלי בונוס על עלייה לבתים), טיסות, מלונות ועוד הוצאות - נשארתם ביד עם אולי 60% מהסכום. בוא נגיד את זה ככה: עסקה אחת טובה על איזה איגיבור, שווה בדיוק כמו כל האירופה הזה.
OK אתה פשוט אומר את זה בצורה אחרת, אז אני אנסה להסביר למה התכוונתי , יש תקציב בוא נאמר של 40 מש"ח (עזרא זדיין) הוא מורכב מהרבה מרכיבים שאחד ממנו שכר שחקנים , אם בשנה הנוכחית שילמת 24 מש"ח (עזרא זדיין) השנה נגיד אתה צריך לשלם 12 מש"ח (עזרא זדיין) עכשיו הכסף שצריך להגיע מ "הבית" יכול ללכת לסגירת הגרעון בגלל ששכר השחקנים נמוך יותר , ומתבסס על הכנסות עתידיות כמו אירופה/מנויים/טוטו/מיקום ועוד .
כמובן שלא ניתן להעריך במדויק מה יהיו ההוצאות או ההכנסות הצפויות ולכן בונים את התקציב על בסיס הערכה מושכלת (בתקווה)