תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוטבול
הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:36 
רק להזכיר, שאנחנו מדברים פה על שחקן שדפק טיל אלכסוני לחיבור מ-25 מטר היום, ועוד שער במחצית השנייה, וזה לכאורה "הכושר החרא" שלו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:42 
אוייויויויוי, ליגת ותיקים.
כל הכבוד לו על השערים, באמת, אבל הוא כבר שחקן עבר. הוא לא מסוגל להתמודד עם הקצב של ליגת הצב הישראלית, אני בספק האמת אם הוא מסוגל כרגע אפילו עם ליגת הותיקים... כל דקה שהוא על המגרש היא נזק להפועל, הוא צריך לפרוש או לעבור לליגות תחתונות. וזה בלי לציין את התרומה שלו להתנהלות השכונתית שמסביב. אם כל זה, לובין, אבוטבול, טועמה, פרדי, וכל החרטא האחרת מתוכנן גם להמשך, פשוט שישימו שלט- תודה, קחו שנה הפסקה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:43 
דיון יודע מראש. חבל על כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
טלקיסקי - כמה שערים יש לו נגד מכבי חיפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
כל מי ששיחק בהפועל ב-10 שנים האחרונות ויותר מעונה אחת ניצח יותר דרביים מאשר הפסיד בהם.
לכן הסטטיסטיקה של שי במשחקי דרבי אינה רלוונטית.

ליובל זה רלוונטי.

לא , אני חושב שזה רלוונטי בעיקר לך.
אתה זה ששלפת את בדיקות הסטטיסטיקה של שי בדרבים.
לטעמי היא לא רלוונטית שכן בשנים ששי שיחק בהפועל היה היתרון להפועל במשחקי דרביים.

ד"א תרומתו של שי לדאבל היתה שולית יחסית וכמעט לכל שחקן קבוע בהרכב באותה עונה היתה תרומה גדולה יותר מאשר לשי בדאבל.
אז שי לא ממש חתום על תארים משמעותיים.

אני מבין ששי הוא אחד מהחברה , ומייצג עבור קבוצה מסויימת בקהל את "השכונה שלהם" בקבוצה, את האידאולוגיה שלהם וכו.
אני פחות מתלהב מהסיגנון של שי כמו מהסיגנון של המעריצים שלו.
כל אחד אוהב דברים אחרים וסיגנון אחר.

לי אתה לא רושם "יקירי" חחחחחחח

אני חושב שכן רלוונטי כי הוא טען שבגללו מפסידים דרבי אחרי דרבי למרות שהפסדנו 2 דרבים העונה וניצחנו אחד וזה רק העונה... הוא שכח שליפני היו עוד כמה דרבים (שלהפך ממה שאתה טוען מכבי באו עם קבוצה מפחידה כמה פעמים וגם חטפו בראש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יכול לעלות מהספסל בקבוצה שרוצה לרוץ למעלה, לא מעבר עם איך שהוא משחק כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:57 
joshsoos כתב:
כל הכבוד לו על השערים, באמת, אבל הוא כבר שחקן עבר. הוא לא מסוגל להתמודד עם הקצב של ליגת הצב הישראלית, אני בספק האמת אם הוא מסוגל כרגע אפילו עם ליגת הותיקים... כל דקה שהוא על המגרש היא נזק להפועל, הוא צריך לפרוש או לעבור לליגות תחתונות. וזה בלי לציין את התרומה שלו להתנהלות השכונתית שמסביב. אם כל זה, לובין, אבוטבול, טועמה, פרדי, וכל החרטא האחרת מתוכנן גם להמשך, פשוט שישימו שלט- תודה, קחו שנה הפסקה בעונה הבאה.

"כל דקה על המגרש היא נזק להפועל..." איך הגיוני המשפט הזה אם הוא זה ששם את 2 הגולים היחידים להפועל?

ותאמין לי בא לי שנה הפסקה כדי לראות את סימרוטיץ, אוגבונה, הולמאי, ,רצ'וניצה, טופוזקוב, טלקיסקי,דה-סילבה, סיני, פליקס חלפון, קוקוס ועוד כמה... ולא איכפת לי איזה כושר הם (שאני חושב על זה יכול להיות מעניין...מממ) נראה לי הרבה יותר מעניין ממה שאנחנו רואים השנה מכל הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 18:58 
kruvi1 כתב:
19 כתב:
יכול לעלות מהספסל בקבוצה שרוצה לרוץ למעלה, לא מעבר עם איך שהוא משחק כרגע.

מסכים או לנסות מאמן כושר אישי שיכנס לכושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
פואד יקר,
אנשים בעת ויכוח מקצינים עמדות. זה נכון לגבי יובל ואולי גם לגבך.
אנחנו לא מפסידים דרבי אחרי דרבי בגלל שי וגם לא מנצחים דרבי אחר דרבי בגלל שי.
שי היה פעם שחקן נחמד. בנינו סביבו ציפיות. רובן לא התגשמו , חלקן בגלל חוסר מזל.
הייתי שמח אם היתה קבוצה שהיתה לוקחת את שי ואת החוזה שלו לעונה הבאה.
כניראה שזה לא יקרה כי הפריירים אמנם מתחלפים אבל באיטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:01 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
כל מי ששיחק בהפועל ב-10 שנים האחרונות ויותר מעונה אחת ניצח יותר דרביים מאשר הפסיד בהם.
לכן הסטטיסטיקה של שי במשחקי דרבי אינה רלוונטית.

ליובל זה רלוונטי.

לא , אני חושב שזה רלוונטי בעיקר לך.
אתה זה ששלפת את בדיקות הסטטיסטיקה של שי בדרבים.
לטעמי היא לא רלוונטית שכן בשנים ששי שיחק בהפועל היה היתרון להפועל במשחקי דרביים.

ד"א תרומתו של שי לדאבל היתה שולית יחסית וכמעט לכל שחקן קבוע בהרכב באותה עונה היתה תרומה גדולה יותר מאשר לשי בדאבל.
אז שי לא ממש חתום על תארים משמעותיים.

אני מבין ששי הוא אחד מהחברה , ומייצג עבור קבוצה מסויימת בקהל את "השכונה שלהם" בקבוצה, את האידאולוגיה שלהם וכו.
אני פחות מתלהב מהסיגנון של שי כמו מהסיגנון של המעריצים שלו.
כל אחד אוהב דברים אחרים וסיגנון אחר.

הסטטיסטיקה של שי (כמו שאר השחקנים) בשנים האחרונות היא בהחלט רלוונטית, שכן הם אלו שניצחו את אותם משחקים... זה לא שהנצחונות הגיעו מהאוויר

שי אבוטבול - השחקן היחיד שאהבתי בחיי ועדיין לא אכזב אותי שי הפועל :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:01 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל,
כולנו רוצים שכטרים ודה סילבות, אבל מה לעשות אין הרבה כאלה בנמצא. ולכן שחקנים כמו שי ,שהם באמת "הפועל" צריך קצת יותר לכבד,זה הכל. אף אחד שמגן עליו לא טען שהוא בשיא כושרו ובכל זאת .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:03 
פואד כתב:
joshsoos כתב:

"כל דקה על המגרש היא נזק להפועל..." איך הגיוני המשפט הזה אם הוא זה ששם את 2 הגולים היחידים להפועל?

ותאמין לי בא לי שנה הפסקה כדי לראות את סימרוטיץ, אוגבונה, הולמאי, ,רצ'וניצה, טופוזקוב, טלקיסקי,דה-סילבה, סיני, פליקס חלפון, קוקוס ועוד כמה... ולא איכפת לי איזה כושר הם (שאני חושב על זה יכול להיות מעניין...מממ) נראה לי הרבה יותר מעניין ממה שאנחנו רואים השנה מכל הקבוצות.

כמו שזה מסתדר עם ערן לוי, שחקן שנותן הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה ( אפשר להמשיך ) יותר תפוקה ממנו ועדיין אף מאמן נורמלי לא רוצה אותו בהרכב, כי הוא פנסיונר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אבוטבול
הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
עם אבוטבולים וגורדנות לא נגיע לשומקום. יש אוהדים שמתים על זה, כי הם יוכלו לספר איך הם אוהדים בטוב וברע (בעיקר ברע) ואיך זה מרגש להיות לוזרים. עד שהשטן ייקח אותנו וגו׳. מה הם צריכים תארים ומאבקי אליפות, ליגה אירופית וצ׳מפיונס, יש להם שחקני בית ש״הקריבו רגליים!!111״. במידה מסוימת הם קצת מרגישים בנוח עכשיו, כשהפועל בדרך לחזור למשבצת שבה היא היתה כשרובם התחילו לאהוד אותה. זה נוסטלגי ורומנטי. הרשליקוביץ, אבוטבול, אותה מהפכה כמו שאומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:04 
כל השרמוטות התעוררו .

מעניין אם אוהדי יונייטד דיברו ככה על סקולס השנה , אוהדי ליברפול על קראגר ב3 שנים האחרונות , אוהדי מדריד על ראול בשנה האחרונה שלו במועדון ועוד ועוד .
טיפת כבוד לבן אדם שמהרגע שהוא נגע בכדורגל הוא לבש אדום .
גם אם הוא כבר לא בשיאו , יש צורה לדבר על קפטן הקבוצה שלך .

חבורה של חולירות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
כמה זמן שלא שמחתי ככה כמו בגול השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
רוי, לא כל מי שאתה מתנפח עליו פה הוא ילד בן 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:09 
ערן כתב:
רוי, לא כל מי שאתה מתנפח עליו פה הוא ילד בן 14.

אז זה עוד יותר עצוב .
כי דווקא הם אמורים עוד לזכור לרגע את הקצת רומנטיקה של הכדורגל .

ושוב כל העניין שלי זה רק בדרך ובצורה שאנשים מדברים על שי , על הקפטן שלנו .
טיפת כבוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
הוא קיבל הרבה יותר מהמועדון ומהקהל מאשר נתן להם. אז בו הו, כתבו עליו ביקורת בפורום. ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
גם אם הוא כבר לא בשיאו , יש צורה לדבר על קפטן הקבוצה שלך.

זאת הנקודה.
אפשר למתוח ביקורת, אפשר לכתוב שאבוטבול לא מתאים להפועל. הכל בסדר.
העניין פה הוא הסגנון, ובחירת המילים.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל,
כולנו רוצים שכטרים ודה סילבות, אבל מה לעשות אין הרבה כאלה בנמצא. ולכן שחקנים כמו שי ,שהם באמת "הפועל" צריך קצת יותר לכבד,זה הכל. אף אחד שמגן עליו לא טען שהוא בשיא כושרו ובכל זאת .

אז זהו, שקודם כל, יש כאלה (כולל פה באשכול) שבשבילם האידאל הוא שחקנים כמו אבוטבול, שיזחלו על המגרש 90 דקות ויזכרו לנסות ללכת מקום עם זהבי בשביל לזכות באהדת הקהל.
דבר שני - בשביל להביא שכטר ודה סילבה, השלב הראשון זה להפנים שכרגע המצב הוא הכי רחוק שאפשר מהרצוי. אבל כשג'מבה-ג'מבה או קוסטה נותנים משחק זוועה כולם רוצים להעיף אותם כדי להביא שחקנים טובים יותר, ולעומת זאת כשמדובר בשי אז הוא קפטן וסמל ונתן את הרגליים והכליות בשביל הפועל אז צריך לכבד אותו ולתת עוד צ'אנס ולבנות עליו עוד עונה, פחות חשוב שעוברים אותו כמו מים ואין לו כושר לרבע שעה. וכשמדובר בספורי אז הוא כישרון והוא רק בן 17 ועוד חמש שנים אולי נרוויח שחקן שלגיטימי לליגת העל, אז מה אם כרגע הוא עשה פעולה וחצי טובה בשישה משחקים והיכולת שלו כרגע לא מתאימה אפילו לליגה השנייה. ועם שחקנים כאלה, בדיוק כמו עם קוסטה וג'מבה-ג'מבה שמקבלים טינופים וקללות הרבה יותר קשות מהרבה יותר אוהדים, לא נגיע לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
רוי האדום כתב:

זאת הנקודה.
גועל נפש.

יקירי,
ואואו אפשר לחשוב שקיללו את שי או איחלו לו להיפצע חלילה.
המשפט הבוטה ביותר שכתבו עליו הוא ששלחו אותו לליגת הותיקים.
שלא לדבר על הסיגנון של אחד מהסנגורים של שי...
דוגמא מאלפת של חינוך לתרבות דיון ושיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:22 
ערן כתב:
הוא קיבל הרבה יותר מהמועדון ומהקהל מאשר נתן להם. אז בו הו, כתבו עליו ביקורת בפורום. ביג דיל.

הוא קיבל מהמועדון ונתן למועדון .
לא מבין למה אתה מתכוון בזה שהוא קיבל הרבה יותר .
שי אבוטבול אוהד הפועל תל אביב , קפטן הפועל תל אביב בוגרים שעבר את כל מחלקות הילדים והנוער עד קבוצת הבוגרים .
כולה קיללו אותו בפורום ואני כולה קיללתי את המקללים בפורום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
רוי, לא אכפת לי מה כתבו עליו בפורום ולא מה כתבו על אלה שכתבו. אכפת לי מהמציאות של הפועל תל אביב. במציאות הפועל תל אביב לא תחזור להיות הקבוצה שנלחמה על אליפות וגם זכתה בה, כל עוד שי אבוטבול יהיה העוגן שלה במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אפשר רשימה של כל שחקן והביקורת הכי קשה שאפשר להעביר עליו?
כי יש שחקנים, לא יותר גרועים מאבוטבול, שכתבו עליהם דברים הרבה יותר קשים ואף אחד לא נזעק להגנתם.
לשי אבוטבול אין מעמד גבוה יותר משאר השחקנים, הוא מעולם לא תרם יותר מדי, בטח שלא הקריב שום דבר ובעיקר נהנה והרוויח מדימוי הסמל (בניגוד למשל לגילי שוויתר על מיליונים בשביל לשחק בהפועל).

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 13 אפריל 2013, 19:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:27 
ערן כתב:
רוי, לא אכפת לי מה כתבו עליו בפורום ולא מה כתבו על אלה שכתבו. אכפת לי מהמציאות של הפועל תל אביב. במציאות הפועל תל אביב לא תחזור להיות הקבוצה שנלחמה על אליפות וגם זכתה בה, כל עוד שי אבוטבול יהיה העוגן שלה במרכז השדה.

מסכים .
שוב , כל הבעיה שלי היתה עם הסגנון .
מרתיח את הדם תרבות האינסטנט , דפוק וזרוק , אחרי זה מקללים את ערן זהבי ושמעון גרשון .
טיפת כבוד .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 13 אפריל 2013, 19:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הסלע האדום כתב:
רוי האדום כתב:

זאת הנקודה.
גועל נפש.

המשפט הבוטה ביותר שכתבו עליו הוא ששלחו אותו לליגת הותיקים.

לא נכון. לדעתי זה בוטה יותר:
ציטוט:
שחקני פח שבגללם הפועל מושפלת דרבי אחר דרבי.

ובשבוע שעבר נכתבו עליו דברים קיצוניים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:28 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל,

אז זהו, שקודם כל, יש כאלה (כולל פה באשכול) שבשבילם האידאל הוא שחקנים כמו אבוטבול, שיזחלו על המגרש 90 דקות ויזכרו לנסות ללכת מקום עם זהבי בשביל לזכות באהדת הקהל.
דבר שני - בשביל להביא שכטר ודה סילבה, השלב הראשון זה להפנים שכרגע המצב הוא הכי רחוק שאפשר מהרצוי. אבל כשג'מבה-ג'מבה או קוסטה נותנים משחק זוועה כולם רוצים להעיף אותם כדי להביא שחקנים טובים יותר, ולעומת זאת כשמדובר בשי אז הוא קפטן וסמל ונתן את הרגליים והכליות בשביל הפועל אז צריך לכבד אותו ולתת עוד צ'אנס ולבנות עליו עוד עונה, פחות חשוב שעוברים אותו כמו מים ואין לו כושר לרבע שעה. וכשמדובר בספורי אז הוא כישרון והוא רק בן 17 ועוד חמש שנים אולי נרוויח שחקן שלגיטימי לליגת העל, אז מה אם כרגע הוא עשה פעולה וחצי טובה בשישה משחקים והיכולת שלו כרגע לא מתאימה אפילו לליגה השנייה. ועם שחקנים כאלה, בדיוק כמו עם קוסטה וג'מבה-ג'מבה שמקבלים טינופים וקללות הרבה יותר קשות מהרבה יותר אוהדים, לא נגיע לשום מקום.

וואו, שחקן נוער של הפועל ושחקן שנמצא בקבוצה 20 שנה מקבלים יותר כבוד וקרדיט משני שחקנים שהגיעו לפה לפני חצי שנה! לא יאומן! שוק! הרי זה בול אותו דבר!
אתה ואחיך הרוחני ערן מוזמנים לעבור לשחק פלייסטיישן ולנצח את כולם עם שחקנים תותחים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
ערן כתב:

מסכים .
שוב , כל הבעיה שלי היתה עם הסגנון .

עם הסגנון של הביקורת על קוסטה יש לך בעיה?
עם הסגנון של הביקורת על ג'מבה-ג'מבה יש לך בעיה?
עם הסגנון של הביקורת על מאות השחקנים שעברו בהפועל מאז ששי אבוטבול עלה לבוגרים יש לך בעיה?
אז למה אתה מטנף רק על מי שמבקר את שי אבוטבול בצורה שלא נראית לך?
או שרק אל שי אבוטבול צריך להתייחס בכפפות של משי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
וואלה סלע יקירי,
סליחה . פיספסתי. קראו לו שחקן פח.

ואני כתבתי בשבוע שעבר שהיה צריך להרחיק אותו וחבל שלא הרחיקו אותו.

ה' שמור , איזו בוטות .
איזה חוסר כבוד.

נסחפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
מי בא לו לעשות שיעורי בית ולהביא נתונים כמה משחקים עם שי הפועל ניצחה וגם כמה דרבים עם שי הפועל ניצחה (מששי עלה לבוגרים).

ממש מעניין.

חוץ מזה יובל... כן זה שחקנים שאני אוהב, שלא יורקים עליך! שחקנים שיורדים לגליץ בדרבי לשחקן כדי לפרק לו את הרגל ברגע שעושים "אולה" (כמו פליקס חלפון באחד הדרבים), שחקנים שגדלו פה ועדיין יודעים להעריך את המועדון למרות כל מיני מזדיינים בתחת שמתחלפים בראש שלו.

עד שיש מישהו שבאמת הפועל, לא מבריק, לא מצוין, אבל נותן את הכל... וואלה אני מרוצה עד הגג.

:BOW: :bang:
למה אתה מתווכח איתם? טוב מאד הם יחזרו בסוף לשער 12 די הם לא אדומים סתם באו לא יכלו להפסיד באו ילכו. די הם עושים לנו נזק. שילכו לשיך הקנדי די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: