תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק העונה בליגה א
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
לוד יופיעו ויפסידו כמה שצריך, ולא משנה מה יפו יעשו.

כי לוד זה מרכז הפועל וגם קטמון זה מרכז הפועל.
ואם מרכז הפועל רוצה, הוא נותן הלוואה ולוד משלמת משכורות. ואם מרכז הפועל רוצה, יש גם אוטובוס לקבוצה הנעבכית הזו שב-0-6 במחצית ביפו, איימה לא לעלות למחצית השנייה אם לא נפסיק להלום בה.
אז הפסקנו.
כי אנחנו יותר נאיבים אבל באמת קשה לשחק נגד 10 מאותגרים.
אם הם יופיעו 8 לטדי הם גם יופיעו ואז הנתונים בוודאי יהיו שווים: קבוצה אחת תשחק מול 11 וקבוצה שנייה מול 8.

אבל חוק הוא חוק.
בליגת על ולאומית יש משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות. בליגה ב' וג' לא מכריע הפרש שערים אלא מספר נצחונות.
בליגה א' התנוחה מסיונרית.

נקווה לטוב. זה לא נגמר עד שזה נגמר. הטבלה לא משקרת. הקבוצה הטובה בליגה נמצאת במקומה הטבעי. קצת באיחור, אבל שם.

לא שזה כזה משנה אבל אתה מדבר על צדק וספורטיביות בעוד שבשבוע שעבר יאיר כהן צדק ( :ROSE: ) כבש את שער הניצחון מול ערד אחרי 11 דקות (!) של תוספת זמן. נשמע לא סביר בעליל.
את המשחק מול לוד סיימתם ב 8:2 אחרי שכבר הובלתם 7:0 ו 8:1. זה לא נשמע שממש עצרתם.
בלי קשר, החוק הזה הוא לא הגיוני וצריך שיהיה אחיד בין כל הליגות. משחק מכריע, הפרש שערים, כמות נצחונות, מאזן ראש בראש או כל דבר אחר. כפי שכתבתי, הסיטואציה במחזור האחרון תהיה לא הוגנת כך או כך. גם קטמון יכולים לטעון שלוד חייבים להופיע כי נמנעת מהם הזכות לדאוג לעצמם להפרש שערים כמו שאתם דאגתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
קובי, מה הבעיה שבכל ליגה יש חוק שונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

כי אז זה יוצר מצב מעוות כמו שקורה עכשיו.
יודע מה ? אפילו שיגידו שבליגות המקצועניות יהיה משחק מכריע ובליגות החובבניות יקבעו סטנדרט אחיד.
אם בליגות ב' וג' זה מוכרע על כמות ניצחונות (בדקתי ודיגמי באמת צדק), למה בליגה א' זה אחרת ?
אגב, לקביליו יש 16 נצחונות ולקטמון 14. אם היו קובעים חוק זהה לכל הליגות, לקביליו היה מספיק 1:0 בשבוע הבא בשביל לעלות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

יודע מה ? אפילו שיגידו שבליגות המקצועניות יהיה משחק מכריע ובליגות החובבניות יקבעו סטנדרט אחיד.
אם בליגות ב' וג' זה מוכרע על כמות ניצחונות (בדקתי ודיגמי באמת צדק), למה בליגה א' זה אחרת ?
אגב, לקביליו יש 16 נצחונות ולקטמון 14. אם היו קובעים חוק זהה לכל הליגות, לקביליו היה מספיק 1:0 בשבוע הבא בשביל לעלות ליגה.

לא הבנתי את ההסבר שלך, מצטער.
המצב הוא מעוות לא בגלל שהחוק בליגה א שונה מליגות אחרות. הוא מעוות כי העלייה תלויה בקבוצה שתמכור או לא תמכור משחק. נראה לך שחוק על עלייה ישנה את זה?
אם אי אפשר לטפל בלוד שיתנהגו כקבוצה ספורטיבית, שיפרקו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

לא הבנתי את ההסבר שלך, מצטער.
המצב הוא מעוות לא בגלל שהחוק בליגה א שונה מליגות אחרות. הוא מעוות כי העלייה תלויה בקבוצה שתמכור או לא תמכור משחק. נראה לך שחוק על עלייה ישנה את זה?
אם אי אפשר לטפל בלוד שיתנהגו כקבוצה ספורטיבית, שיפרקו אותם.

זה בדיוק מה שאמרתי.
ברגע שהעליה מוכרעת על הפרש שערים, זה משאיר פתח ענק למכירת משחקים בלי קשר למקרה הספציפי של האורתודוכסים. נשמע לי מאוד הגיוני שבמקרה של שיוויון בנקודות ההכרעה תהיה על כמות נצחונות ואז על מפגשים ישירים בין הקבוצות, ככה אתה מצמצם אפשרות של עליה בגלל מכירת משחקים בכל הליגות החובבניות (א,ב,ג).
לפרק כרגע את לוד זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות כי אז יפו יודעים שכל מה שהם צריכים לעשות זה לנצח את כפר יונה בבית בהפרש של ארבעה שערים.
זה לא בא לפתור את בעית מכירת המשחקים שאנחנו יודעים שקיימת גם בליגת העל אלא שזה לא מה שיקבע עלית ליגה במקרה של שיוויון בנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה בדיוק מה שאמרתי.
ברגע שהעליה מוכרעת על הפרש שערים, זה משאיר פתח ענק למכירת משחקים בלי קשר למקרה הספציפי של האורתודוכסים. נשמע לי מאוד הגיוני שבמקרה של שיוויון בנקודות ההכרעה תהיה על כמות נצחונות ואז על מפגשים ישירים בין הקבוצות, ככה אתה מצמצם אפשרות של עליה בגלל מכירת משחקים בכל הליגות החובבניות (א,ב,ג).
לפרק כרגע את לוד זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות כי אז יפו יודעים שכל מה שהם צריכים לעשות זה לנצח את כפר יונה בבית בהפרש של ארבעה שערים.
זה לא בא לפתור את בעית מכירת המשחקים שאנחנו יודעים שקיימת גם בליגת העל אלא שזה לא מה שיקבע עלית ליגה במקרה של שיוויון בנקודות.

או קי, זה סיפור אחר. אמרת שהעיוות הוא בזה שזה לא אותו דבר בכל ליגה.
אני מבין את ההגיון מאחורי הבעיתיות בעלייה על הפרש שערים. מצד שני, אי אפשר לבטל את זה לחלוטין. יש משמעות להבדל בין קבוצות שמתבטא בהפרש השערים. אבל לא חשוב.

בכל מקרה, לא התכוונתי שלפרק את לוד יפתור בעיה. אבל כן, איום על לוד בפירוק הקבוצה ועוד איך ישפיע עליהם.
אם אתה תוהה למה בכלל אנשים מחזיקים קבוצות בליגות נמוכות, דע לך שזה לא מפלנתרופיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
זה בדיוק מה שאמרתי.

או קי, זה סיפור אחר. אמרת שהעיוות הוא בזה שזה לא אותו דבר בכל ליגה.
אני מבין את ההגיון מאחורי הבעיתיות בעלייה על הפרש שערים. מצד שני, אי אפשר לבטל את זה לחלוטין. יש משמעות להבדל בין קבוצות שמתבטא בהפרש השערים. אבל לא חשוב.

בכל מקרה, לא התכוונתי שלפרק את לוד יפתור בעיה. אבל כן, איום על לוד בפירוק הקבוצה ועוד איך ישפיע עליהם.
אם אתה תוהה למה בכלל אנשים מחזיקים קבוצות בליגות נמוכות, דע לך שזה לא מפלנתרופיות.

יודע היטב, שכחת שאני מכפר שלם ? ...
קבוצות כאלו זו דרך בטוחה להלבנת מסים ולביסוס קשרים "עיסקיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
בליגת על ולאומית יש משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות.

אתה שוב, כמובן, טועה.
שוברי השיוויון הרגילים הוחזרו יחד עם ביטול שיטת הקיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
משום מה גם אני זכרתי שזה החוק, מסתבר שלא -
http://football.org.il/Game%20Rules/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA.pdf

בתקנון האליפות (החל מעמוד 32) נקבע שאם מספר הנקודות זהה הולכים קודם לפי הפרש השערים.
ההסתייגויות היחידות הן לגבי ליגה ב' (מספר נצחונות ואז מאזן פנימי של ראש בראש) וכל שאר הליגות החובבניות (ג', נשים, נוער ארצית ועוד).
כלומר, ליגת העל, הליגה הלאומית וליגה א' מתנהלות באותו אופן של קביעת מיקום לפי הפרש שערים.
לדעתי זה שגוי וההתניות של ליגה ב' צריכות לחול גם על ליגה א', בדיוק בשביל מקרים בסגנון של השנה. קביעת עולה לפי הפרש שערים בליגה נמוכה זה מתכון בטוח למכירת משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
משום מה גם אני זכרתי שזה החוק, מסתבר שלא -
http://football.org.il/Game%20Rules/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA.pdf

בתקנון האליפות (החל מעמוד 32) נקבע שאם מספר הנקודות זהה הולכים קודם לפי הפרש השערים.
ההסתייגויות היחידות הן לגבי ליגה ב' (מספר נצחונות ואז מאזן פנימי של ראש בראש) וכל שאר הליגות החובבניות (ג', נשים, נוער ארצית ועוד).
כלומר, ליגת העל, הליגה הלאומית וליגה א' מתנהלות באותו אופן של קביעת מיקום לפי הפרש שערים.
לדעתי זה שגוי וההתניות של ליגה ב' צריכות לחול גם על ליגה א', בדיוק בשביל מקרים בסגנון של השנה. קביעת עולה לפי הפרש שערים בליגה נמוכה זה מתכון בטוח למכירת משחקים.

אני מצטער שאני אומר את זה שוב, אבל העיוות הוא לא בחוק כזה או אחר, אלא בעובדה שקיימים מכירות משחקים.
ואם המדינה לא יכולה לטפל בזה, שיסגרו פה את הכדורגל. זה עדיף בעיני מאשר לקבוע מי תעלה ליגה בצורה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, הפרש שערים זה דרך לגיטימית לטעמי, יש בעיות קשות ב2 השיטות האחרות כמו גם עם השיטה הזו (מאזן פנימי בין הקבוצות כי הוא לא בודק איזה קבוצה יותר טובה אלא איזה קבוצה הייתה יותר טוב במשחק נתון (שבו יכולים להיות לך 6 פצועים ו3 מורחקים) ומאזן ניצחונות כי זה בעצם מעודד קבוצות לשחק התקפי, ומקפח קבוצות שמשחקות הגנתי (לטעמי לפחות אסור לשיטה "לקפח" קבוצות לפי שיטת משחק)).
בכל מקרה, אסור בתכלית האיסור לשיטה להיות מוכרעת לפי דברים שלא קשורים לכדורגל כמו מכירת משחקים, זה הצעד הראשון להשלמה עם העובדה שיש מכירת משחקים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
מדידה לפי הפרש שערים בליגות הנמוכות מזמין מכירת משחקים.
כל מי שהיה פעם במשחק בליגה א' ומטה ראה איך זה מתנהל. הכי פשוט זה לא לכלול בסגל את השחקנים הטובים שלך בגלל פציעה/מילואים/עבודה/שקרכלשהו. אף אחד לא עושה מעקב אם עלית בהרכב החזק שלך. אחרי זה יש את הטעויות בהגנה בשל תנאי המגרש. פה בעיטה בחול, שם החלקה, פה גליצ' מתוזמן בצורה גרועה, שם פס ליריב. אחרי זה יש גם את עניין חדר ההלבשה. אזור חדרי ההלבשה בליגות הנמוכות הוא פחות סטרילי אפילו ממתחם חודורוב כשיש אימון של הפועל. אין לאף אחד מושג מי יכול להסתובב שם ואף אחד גם לא מפקח על זה. פה מילה שם איום, וסגרת עניין.
זה ממש על רגל אחת. לקבוע אלופה על הפרשי שערים כשאין לך מינימום של פיקוח על כשרות המשחקים (שום דבר לא מצולם ולא מתועד) זה לא לעניין ובבחינת חלון פתוח לגנב. אני בהחלט חושב שעדיף להשוות את החוק בליגה א' כמו לליגה ב'.

מרעי, לסגור את הכדורגל ?
וואלה. תבדוק קודם מה קורה בקבוצה שלך לפני שאתה רוצה לסגור את הכדורגל. גם אתה יודע מה הסיבה שניר נחום הוא זה שלובש את החולצה מס' 23 בהפועל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, הבעיה זה היעדר הפיקוח ומכירת המשחקים, לא שיטת המשחק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מרעי, לסגור את הכדורגל ?
וואלה. תבדוק קודם מה קורה בקבוצה שלך לפני שאתה רוצה לסגור את הכדורגל. גם אתה יודע מה הסיבה שניר נחום הוא זה שלובש את החולצה מס' 23 בהפועל השנה.

כי מייקל ג'ורדן מבוגר מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
קובסטר, הפרש שערים זה דרך לגיטימית לטעמי, יש בעיות קשות ב2 השיטות האחרות כמו גם עם השיטה הזו (מאזן פנימי בין הקבוצות כי הוא לא בודק איזה קבוצה יותר טובה אלא איזה קבוצה הייתה יותר טוב במשחק נתון (שבו יכולים להיות לך 6 פצועים ו3 מורחקים) ומאזן ניצחונות כי זה בעצם מעודד קבוצות לשחק התקפי, ומקפח קבוצות שמשחקות הגנתי (לטעמי לפחות אסור לשיטה "לקפח" קבוצות לפי שיטת משחק)).
בכל מקרה, אסור בתכלית האיסור לשיטה להיות מוכרעת לפי דברים שלא קשורים לכדורגל כמו מכירת משחקים, זה הצעד הראשון להשלמה עם העובדה שיש מכירת משחקים.

זה נחמד שלטעמך אסור לקפח קבוצות שמשחקות הגנתי, אבל אם היו עובדים לפי השיטה שלך עדיין היו נותנים רק 2 נק' לניצחון.
השיטה של 3 נק' לניצחון היא בדיוק בשביל לעודד קבוצות לנצח יותר ולא להסתפק בתיקו, ולכן גם במקרה של שיוויון נק' צריך לתת יתרון לזו שניצחה יותר,
ולא לזו שבמחזור האחרון נתנה שישיה לקבוצה שסיימה את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
מרעי, לסגור את הכדורגל ?

כי מייקל ג'ורדן מבוגר מדי?

כי עומרי קנדה לא טוב בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מדידה לפי הפרש שערים בליגות הנמוכות מזמין מכירת משחקים.
כל מי שהיה פעם במשחק בליגה א' ומטה ראה איך זה מתנהל. הכי פשוט זה לא לכלול בסגל את השחקנים הטובים שלך בגלל פציעה/מילואים/עבודה/שקרכלשהו. אף אחד לא עושה מעקב אם עלית בהרכב החזק שלך. אחרי זה יש את הטעויות בהגנה בשל תנאי המגרש. פה בעיטה בחול, שם החלקה, פה גליצ' מתוזמן בצורה גרועה, שם פס ליריב. אחרי זה יש גם את עניין חדר ההלבשה. אזור חדרי ההלבשה בליגות הנמוכות הוא פחות סטרילי אפילו ממתחם חודורוב כשיש אימון של הפועל. אין לאף אחד מושג מי יכול להסתובב שם ואף אחד גם לא מפקח על זה. פה מילה שם איום, וסגרת עניין.
זה ממש על רגל אחת. לקבוע אלופה על הפרשי שערים כשאין לך מינימום של פיקוח על כשרות המשחקים (שום דבר לא מצולם ולא מתועד) זה לא לעניין ובבחינת חלון פתוח לגנב. אני בהחלט חושב שעדיף להשוות את החוק בליגה א' כמו לליגה ב'.

מרעי, לסגור את הכדורגל ?

כל מה שאתה אומר תקף גם לגבי ליגת העל. אנחנו תמיד מדברים על הפועל פ"ת ש"נתנה" את האליפות למכבי לפני עשור, ואף אחד לא מדבר על חיפה בלי תארים, שקיבלה 5-0 במחצית הראשונה, שזה בדיוק מה שאשדוד עם תארים היתה צריכה.
אתה מנסה לסגור את החלונות לגנבים, ואני אומר שעם גנבים לא צריך לשחק בכלל.

ואת המשפט האחרון לא הבנתי. אם בהפועל קורים דברים לא כשרים, גם אנחנו צריכים לקבל בראש. הגיע הזמן לנקות את הליגה הזו מכל העבריינים שפשטו עליה. כולל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק העונה בליגה א
הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 21:07 
הפנדל ששרקו נגד קטמון דקה 87 ובגלל זה הם לא עלו ליגה. מכור אחושרמוטה.
http://www.youtube.com/watch?v=Bh0dmGONeLE&sns=em

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

לגמריי !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

למה קטמון לא ישבה עם השופט למו"מ מעטפות לפני המשחק? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 22:53 
אבירמוס כתב:
ראצ'ו כתב:

לגמריי !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אבירמוס כתב:
ראצ'ו כתב:

לגמריי !!!!

ואו. הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 00:17 
בטח כל השבוע כל הנוגעים בדבר עסוקים בהצעות שונות ומשונות וסגירת דילים.
המחזור האחרון בליגה הזו יהיה ספורטיבי בערך כמו שש"ס מפלגה חילונית עם מצע של עלה ירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
כרגע לוד לא מופיעים למשחק מחר...
http://www.goler1.co.il/article/4841

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 21:52 
איזה רעש על נושא כל כך לא מעניין, אי אפשר ששתי הקבוצות המאוסות האלה לא יעלו וייעלמו לנו מהחיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
למי שמתבלבל: המשחק הזה שווה הרבה כסף - ליגה א' היא ליגה חובבנית, ואין תקציבים מההתאחדות. המצב שונה בליגה הלאומית,
שם כבר יש תקציבים, וקצת קהל, ואפילו שידור מדי פעם.
פשוט עצוב ש15 שנה אחרי אייתן טייב הכל פה עדין מכור מראש, משולם במזומן ובטובות הנאה, כ"כ שקוף וברור, ואין קול ואין עונה.

אני לא מאמין לאף מילה של יפו. מכור, אחושרמוטה מכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
למי שמתבלבל: המשחק הזה שווה הרבה כסף - ליגה א' היא ליגה חובבנית, ואין תקציבים מההתאחדות. המצב שונה בליגה הלאומית,
פשוט עצוב ש15 שנה אחרי אייתן טייב הכל פה עדין מכור מראש, משולם במזומן ובטובות הנאה, כ"כ שקוף וברור, ואין קול ואין עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:20 
עמי נאווי כתב:

בסדר, לוד טוענים שקטמון מציעים להם כסף בשביל לשחק בראיון שהביאו פה.
שיקפיאו את העלייה ושיזדיינו שתיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:20 
אז זה סגור, יפו עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:23 
יפו צריכים לנצח בהפרש של 4 שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: