תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקנים שצריכים להחתים כבר מעכשיו לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
מטומטם מי שאומר מילה אחת רעה על רמון.
הציל את הפועל ת"א מחורבן.
וכן, ברור שהוא צריך להביא מישהו שיקח את הקבוצה- הבעיה ששנים אין כזה אדם. אף אחד לא רוצה להיכנס לרעה חולה, והכדורגל הישראלי הוא רעה חולה.
:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 12:17 
שבתאי יחבס כתב:
וכן, ברור שהוא צריך להביא מישהו שיקח את הקבוצה- הבעיה ששנים אין כזה אדם. אף אחד לא רוצה להיכנס לרעה חולה, והכדורגל הישראלי הוא רעה חולה.

מה זה "אף אחד‏"‏‏?‏ מכבי מצאה 2 כאלה ב6 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מה זה "אף אחד‏"‏‏?‏ מכבי מצאה 2 כאלה ב6 שנים האחרונות.

הרבה יותר קל להתחבר למקקי. אם מחפשים יהודים. הם מועדון הרבה יותר עממי מהפועל. בגלל זה טענתי שצריך לחפש גויים עשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 12:25 
לגויים עשירים אין שום אינטרס לקנות קבוצות מישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 14:01 
דוידזאדה/אושאניאווה, כשאפילו להחזיר את ארתור אלינו ולתת לו לשחק מגן שמאלי זו לא אופציה כזאת רעה, עופר ורטה, עאהד עזאם, עומרי בן הרוש, רן אבוקרט, גלבאן, רוצ'ט, זגורי, דג'אני, תמיר כחלון, קדוסי, עגייב, עוז ראלי.
שחקנים ישראליים איכותיים ממש לא חסר. רק צריך ניהול ומאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 21:51 
אין לי מושג אם שמו עלה כבר באשכול - אני פשוט רואה שיותר מתווכחים בנושא של רמון ומזה עייפתי.
לגבי שחקנים אז דריו פרננדז שהסתכסך עם אוהדי ביתר יכול להיות גניבה מעולה. בטח עם צוות דובר ספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:17 
סגל הגיוני מאוד(לפי הפרסומים) ולא יקר מידי לעונה הבאה יכול להיות כזה

שוער : בוריס ,יאנקו
מגן ימין : חמו (מחליף), שפונגין/גבאי/ ורטה /ורד /זר
מגן שמאל : הרוש (אם יהיה מספיק תקציב אז דוידאזה/בן הרוש ) ולהחזיר את ארתור מהשאלה הוא מראה יכולת טובה בר"ג
בלמים : רוצ'לה , סאבו/זר / גביש / כהן /פאלח(אם חוזר טוב מהפציע) ,שושן,
קישור אחורי : פרננדז(לנצל את הבעיות שלו בביתר ,הוא בדיוק השחקן שהיה חסר השנה) ,זגורי, ממן, גורדנה, אמזלג/אייזינשטין/ לקס
קישור קדמי : ורמוט ,טב"ח ,רביבו(ראה ערך פרננדס) ,ספורי, שגם ממן ודמארי יכולים לשחק בעמדות האלו
התקפה : דמארי ,זר/ מנגה/ ארביטמן/בדש/ ביטון , שרם ,פדידה

*יש עוד מקום לזר בהתאם להחלטת המאמן ;)
*במידה וטוטו ואלמוג לא נשארים .
עוד שחקנים שעם מזל / תקציב ראוי אפשר להביא כמו : מוגרבי ,כחלון ,עגייב , אבוקרט,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
זה סגל לפלייאוף תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:20 
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

הגזמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:23 
המלך אגג כתב:
סגל הגיוני מאוד(לפי הפרסומים) ולא יקר מידי לעונה הבאה יכול להיות כזה

שוער : בוריס ,יאנקו
מגן ימין : חמו (מחליף), שפונגין/גבאי/ ורטה /ורד /זר
מגן שמאל : הרוש (אם יהיה מספיק תקציב אז דוידאזה/בן הרוש ) ולהחזיר את ארתור מהשאלה הוא מראה יכולת טובה בר"ג
בלמים : רוצ'לה , סאבו/זר / גביש / כהן /פאלח(אם חוזר טוב מהפציע) ,שושן,
קישור אחורי : פרננדז(לנצל את הבעיות שלו בביתר ,הוא בדיוק השחקן שהיה חסר השנה) ,זגורי, ממן, גורדנה, אמזלג/אייזינשטין/ לקס
קישור קדמי : ורמוט ,טב"ח ,רביבו(ראה ערך פרננדס) ,ספורי, שגם ממן ודמארי יכולים לשחק בעמדות האלו
התקפה : דמארי ,זר/ מנגה/ ארביטמן/בדש/ ביטון , שרם ,פדידה

*יש עוד מקום לזר בהתאם להחלטת המאמן ;)
*במידה וטוטו ואלמוג לא נשארים .
עוד שחקנים שעם מזל / תקציב ראוי אפשר להביא כמו : מוגרבי ,כחלון ,עגייב , אבוקרט,

עודד גביש הוא אחד הבלמים הגרועים בארץ. משום מה נוצר לו איזשהו שם של בלם על. אחת החוליות החלשות בקבוצה פח כמו באר שבע
ישראל זגורי ממש לא קשר אחורי. הוא קיצוני ושחקן מאוד התקפי
פרננדז ורביבו שחקנים מבוגרים והרבה מעבר לשיא שלהם. בטח לא הייתי מבזבז עמדה של זר על פרננדז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:25 
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

בחלק מהתרחישים זה סגל טוב יותר משמעותית מהסגל של השנה האחרונה
בטח לא פלייאוף תחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

הגזמת

אפילו לא קצת.
עם שחקנים בהרכב כמו ורטה, ורד, הרוש, רוצ'לה, עודד גביש, גל כהן, סארי פאלח, פרננדז, ממן, דוד רביבו וספסל שמורכב ממחלקת הנוער העלובה שלנו אנחנו ניראה יותר גרוע מאשר בעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

הגזמת

אפילו לא קצת.
עם שחקנים בהרכב כמו ורטה, ורד, הרוש, רוצ'לה, עודד גביש, גל כהן, סארי פאלח, פרננדז, ממן, דוד רביבו וספסל שמורכב ממחלקת הנוער העלובה שלנו אנחנו ניראה יותר גרוע מאשר בעונה הזאת.

לא פלייאוף תחתון, סתם עונה של מקום 4-5.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:35 
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

איזה שינויים הייתה עושה בהרכב הזה ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

חלק קטן מהשמות שכתבת יהיה קשה מאוד להביא, וזה משאיר את שאר 90% מהרשימה שלך, שחקנים שלא הייתי חושב עליהם בחלומות הכי שחורים.
השחקנים הנורמלים היחידים שכתבת הם גבאי בעמדת המגן הימני שיהיה יקר ובטח מכבי ילכו עליו, אולי זגורי שגם עליו מכבי מתכננים, וחלוצים ליגיונרים שידרשו שכר שהפועל לא תוציא או מנגה שתהיה עליו תחרות קשה.
זה משאיר בגזרת השחקנים הריאלים שמות כמו עופר ורטה ועומר ורד שיהוו הצלחה מסחררת בדיוק כמו חוטבא, דנין והרוש, בלמים מביכים כמו גביש, כהן ופאלח בלי רגל שאין לי מושג איך חשבת עליהם, הרוש הקציצה בתור שחקן הרכב, וסוסים מתים כמו דוד רביבו ופרננדז לקישור.

את הקיץ הקודם התחלנו עם ארבעה שחקני הגנה לספסל (חוטבא, באדיר, שושן ואנטבי). במהלך העונה קנינו לא פחות מתשעה (!!!) שחקני הגנה בנוסף לארבעה שהיו לנו, כמעט כולם להרכב, כולם זולים, כמעט כולם הובאו בחיפזון, כולם היו מועדים לכישלון, כולם נכשלו, וביחד עלו לנו המון כסף על כלום.
צריך להשתמש בכסף שיש, ולהשקיע אותו על מספר שחקנים איכותיים. בקיץ שעבר זה היה יכול להיות הרבה יותר קל כי לא היה גירעון, הייתה תשתית טובה יותר וגם מכרנו את נוסא, אבל גם הקיץ אפשר וצריך לעשות את זה, עם פחות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחקנים שצריכים להחתים כבר מעכשיו לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:50 
מה עם אבוקרט?? הוא לא שחקן חופשי בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 23:10 
כל מי שרוצה את פרננדז הוא חולה נפש. לא פחות.
לא נמאס לכם משחקנים מתים בני 35?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 23:19 
יובל כתב:
המלך אגג כתב:
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

חלק קטן מהשמות שכתבת יהיה קשה מאוד להביא, וזה משאיר את שאר 90% מהרשימה שלך, שחקנים שלא הייתי חושב עליהם בחלומות הכי שחורים.
השחקנים הנורמלים היחידים שכתבת הם גבאי בעמדת המגן הימני שיהיה יקר ובטח מכבי ילכו עליו, אולי זגורי שגם עליו מכבי מתכננים, וחלוצים ליגיונרים שידרשו שכר שהפועל לא תוציא או מנגה שתהיה עליו תחרות קשה.
זה משאיר בגזרת השחקנים הריאלים שמות כמו עופר ורטה ועומר ורד שיהוו הצלחה מסחררת בדיוק כמו חוטבא, דנין והרוש, בלמים מביכים כמו גביש, כהן ופאלח בלי רגל שאין לי מושג איך חשבת עליהם, הרוש הקציצה בתור שחקן הרכב, וסוסים מתים כמו דוד רביבו ופרננדז לקישור.

את הקיץ הקודם התחלנו עם ארבעה שחקני הגנה לספסל (חוטבא, באדיר, שושן ואנטבי). במהלך העונה קנינו לא פחות מתשעה (!!!) שחקני הגנה בנוסף לארבעה שהיו לנו, כמעט כולם להרכב, כולם זולים, כמעט כולם הובאו בחיפזון, כולם היו מועדים לכישלון, כולם נכשלו, וביחד עלו לנו המון כסף על כלום.
צריך להשתמש בכסף שיש, ולהשקיע אותו על מספר שחקנים איכותיים. בקיץ שעבר זה היה יכול להיות הרבה יותר קל כי לא היה גירעון, הייתה תשתית טובה יותר וגם מכרנו את נוסא, אבל גם הקיץ אפשר וצריך לעשות את זה, עם פחות כסף.

כל מה שאתה אומר זה מה לא .
כנראה שאין אפשרויות טובות מזה בשוק בטח ובטח לא בתקציב שלנו.
בעמדת הבלם יש אפשרות להביא זר . ועל המגנים היימנים אני לא רואה אפשרויות טובות יותר ממה שהצעתי .
מגן שמאלי : תמצא מישהו במחיר נורמאלי יותר טוב מהרוש
קישור אחורי , מקבל את מה שאתה אומר על פרננדז אבל הוא באמת שחקן אדיר שמחזיק את האמצע מעולה וההוכחה לכך זה שמהרגע שהוא התחיל לשחק בביתר ( מחזור 4 בערך ) הם הפכו להיות קבוצה מעולה ואם תיראה משחקים שלהם תבין כמה הוא משמעותי (והוא גם זול).
נכון שצריך להביא עוד קשר איתו ואבוקרט יכול להתאים מאוד

באמת שאני לא מצליח לחשוב על שחקנים בסדר גודל של התקציב שלנו שיותר מתאימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
יובל כתב:
המלך אגג כתב:
יובל כתב:
זה סגל לפלייאוף תחתון.

כל מה שאתה אומר זה מה לא .
כנראה שאין אפשרויות טובות מזה בשוק בטח ובטח לא בתקציב שלנו.
בעמדת הבלם יש אפשרות להביא זר . ועל המגנים היימנים אני לא רואה אפשרויות טובות יותר ממה שהצעתי .
מגן שמאלי : תמצא מישהו במחיר נורמאלי יותר טוב מהרוש
קישור אחורי , מקבל את מה שאתה אומר על פרננדז אבל הוא באמת שחקן אדיר שמחזיק את האמצע מעולה וההוכחה לכך זה שמהרגע שהוא התחיל לשחק בביתר ( מחזור 4 בערך ) הם הפכו להיות קבוצה מעולה ואם תיראה משחקים שלהם תבין כמה הוא משמעותי (והוא גם זול).
נכון שצריך להביא עוד קשר איתו ואבוקרט יכול להתאים מאוד

באמת שאני לא מצליח לחשוב על שחקנים בסדר גודל של התקציב שלנו שיותר מתאימים

אם אין מגנים ישראלים טובים (שים לב, המגנים הפותחים של הנבחרת הם שפונגין וזיו), אז צריך להביא מגנים ישראלים רעים או מגנים זרים טובים? אני חושב שמגנים זרים טובים.

יש לנו ארבעה שחקנים כרגע ששווים הרכב (קליימן, גילי, טל ועומר). אתה צריך למצוא קודם כל שני ישראלים ברמה גבוהה, ועוד חמישה זרים. כל מיני שמות כמות פרננדז, רביבו, ורטה, גביש ופלאח לא יקדמו אותנו בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 23:42 
עומר ורד אחלה מגן ימני ממה שראיתי. גם אוהדי מכבי אהבו אותו מאוד ולא הבינו למה הוא ירד לספסל.

אין מה לעשות, אתה צריך למצוא ישראלים טובים שהם לא הכי בולטים לעין, כי אחרת לא תוכל להשיג אותם. עומר ורד לדעתי אחלה אופציה, גם דוידזאדה. אני גם מחזיק ממגרשווילי, עקבתי אחריו העונה, בתקופה הטובה של בית"ר הוא היה מהמצטיינים. הגנתית בינוני מינוס, התקפית פלוס פלוס, מהמגינים השמאלים היותר טכנים בליגה.
רוצ'ט תלוי בקריזה של שירצקי. גבאי ואבוחצירא זה בגדר חלום- מאוד יקרים. זגורי זאת אופציה סבירה בהחלט כדי להשלים סגל- שחקן צעיר ויחסית מוכשר.

אפשר כרגיל לבדוק מה קורה עם לגיונרים אבודים כמו גיא אסולין, בוזגלו, בן סהר, ארבייטמן...

בנוגע לזרים, אני הייתי מפסיק להמר. גלבאן וקוסטה מבני יהודה. על קוסטה אני מפטנז כבר שנתיים. שחקן מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
אתה רוצה להביא שחקן הגנה מהקבוצה עם ההגנה הכי גרועה בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:07 
יובל כתב:

נו באמת
גם דאגלס דה סילבה הגיעה מההגנה הכי גרועה בליגה

ואתה רוצה 5 זרים חדשים? מה הסיכוי שתפגע בכל החמישה האלה? הרי לא יהיה מדובר בזרים במיליונים כי אין לנו מיליונים
אני מעדיף פי אלף מגנים כמו ורד ודוידזדה/מגרלשווילי וקשרים כמו זגורי ואבוקרט מאשר עוד פעם להמר על זרים וליפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:09 
יובל, אם אתה ברצינות חושב שטל בן חיים מתאים להרכב של קבוצה רצינית אז אני לא יודע מה להגיד לך.
בקבוצה נורמלית עם מאמן נורמלי השחקנים היחידים ששווים הרכב הם גילי, בוריס, עומר וממן. אם נצליח למצוא מגן שמאלי טוב אז הרוש לספסל, אם לא אז להרכב.
ועופר ורטה הוא אחלה שחקן. הלוואי ויגיע (למרות שקשה לי להאמין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:

נו באמת

ואתה רוצה 5 זרים חדשים? מה הסיכוי שתפגע בכל החמישה האלה? הרי לא יהיה מדובר בזרים במיליונים כי אין לנו מיליונים
אני מעדיף פי אלף מגנים כמו ורד ודוידזדה וקשרים כמו זגורי ואבוקרט מאשר עוד פעם להמר על זרים וליפול

תן לי תקציב ואני מביא לך חמישה זרים טובים... ולא שאני איזה משהו מיוחד, יש פה עוד כמה שהייתי אומר עליהם אותו דבר.
אף אחד לא הימר על זרים, הביאו זרים פח עם רקורד עלוב שהיו מועדים לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל, אם אתה ברצינות חושב שטל בן חיים מתאים להרכב של קבוצה רצינית אז אני לא יודע מה להגיד לך.
בקבוצה נורמלית עם מאמן נורמלי השחקנים היחידים ששווים הרכב הם גילי, בוריס, עומר וממן. אם נצליח למצוא מגן שמאלי טוב אז הרוש לספסל, אם לא אז להרכב.

טל בן חיים הוא הימור מבחינתי, אבל במצב הנוכחי אין אפשרות טובה יותר. גם גילי אחרי שתי עונות שלא שיחק הוא הימור.
ממן, אגב, ממש לא הימור. שחקן לא טוב שלא שווה יותר מספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:16 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:

נו באמת

אני מעדיף פי אלף מגנים כמו ורד ודוידזדה וקשרים כמו זגורי ואבוקרט מאשר עוד פעם להמר על זרים וליפול

תן לי תקציב ואני מביא לך חמישה זרים טובים... ולא שאני איזה משהו מיוחד, יש פה עוד כמה שהייתי אומר עליהם אותו דבר.

בולשיט. להביא זר על סמך כמה סרטונים ביוטיוב וסטטיסטיקה זאת בדיחה שלא עדיפה בכלום על כל הקשרים עם הסוכנים למיניהם.
כמה התלהבו פה מהרקורד של איגיבור לפני שהגיע וקיבלנו ממנו עונה מביכה. באינטרנט אתה מסוגל במקסימום לקבל אישור נוסף על שחקן שכבר התרשמת ממנו.
אגב, אם אני זוכר נכון אפילו גדול הסקאוטים של הפורום הסכים איתי בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:16 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:

נו באמת

אני באמת לא מבין איך אתה אומר מה שאתה אומר. אני לא זוכר קבוצה בארץ שהביאה 5 זרים חדשים ופגעה בכולם. יהיה התקציב אשר יהיה
מכבי תל אביב של השנה עם תקציב עצום פגעה סהכ בשני זרים באמת טובים שאחד מהם הוא אניימה בכלל. היא גם נפלה עם 2 זרים (פידליס וארנשואו)
מכבי חיפה גם היא לאורך השנים נפלה פעם אחר פעם עם זרים בתקציבים מכובדים מאוד

בתקציב שהפועל מכוונת אליו הסיכוי לפגוע ב5 זרים טובים הוא אפסי. אולי תפגע בשני זרים במקרה הטוב

אין לי ספק ששחקנים כמו עומר ורד,ישראל זגורי ורן אבוקרט יתרמו יותר כמעט מכל זר שתביא בעמדה הזאת ב100-200 אלף יורו שיוכלו לשלם להם. אני מעדיף ללכת על בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:19 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

טל בן חיים הוא הימור מבחינתי, אבל במצב הנוכחי אין אפשרות טובה יותר. גם גילי אחרי שתי עונות שלא שיחק הוא הימור.

ההימור היחידי אצל טל בן חיים זה כמה התקפות הוא יחרב לנו לפני שיבעטו אותו מפה.
ההבדל בינו לבין ורמוט זה שורמוט הוא אשכרה שחקן טוב או לפחות היה כזה.
ממן הוא הימור טוב. כי ממן הוא צעיר שכבר ראינו ממנו העונה פוטנציאל לא מבוטל לפני שהקבוצה שקעה בחרא ולכן שווה לתת לו הזדמנות.
מטל בן חיים לא ראינו כלום וגם לא נראה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:21 
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

ממן הוא הימור טוב. כי ממן הוא צעיר שכבר ראינו ממנו העונה פוטנציאל לא מבוטל לפני שהקבוצה שקעה בחרא ולכן שווה לתת לו הזדמנות.

קשקוש
טל בן חיים וחנן ממן בני אותו גיל. אתה מהבודדים שראו מממן יותר מבן חיים. בטח מבחינת כישרון
זה שהוא ילד טיפש זה משהו אחר. כישרון יש לו לא פחות מחנן ממן
מדהים איך חנן ממן הוא הימור טוב מבחינתך ובן חיים כישלון חרוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 00:24 
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

קשקוש
טל בן חיים וחנן ממן בני אותו גיל. אתה מהבודדים שראו מממן יותר מבן חיים. בטח מבחינת כישרון
זה שהוא ילד טיפש זה משהו אחר. כישרון יש לו לא פחות מחנן ממן
מדהים איך חנן ממן הוא הימור טוב מבחינתך ובן חיים כישלון חרוץ

מתי אמרתי שהם לא בני אותו גיל?
וטל בן חיים מפוצץ כישרון, מעולם לא טענתי אחרת. אבל זה שחקן כל כך טיפש עם מנטליות מסריחה שאני בטוח ב-99 אחוז שהוא לא יצליח בחיים.
ממן לעומתו, על שלל בעיותיו, הוא שחקן קבוצתי שצריך להיכנס לתבנית נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: