villa crespo כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
עם סגל נורמלי כמו של השנה הוא יעשה הרבה יותר,ללא ספק
הוא גם יבנה אותו טוב יותר מן הסתם
רבאק יש לך את ההתקפה הכי טובה בהיסטוריה של הפועל על הנייר: טוטו,דמארי,בן חיים וורמוט. מעולם לא היתה לך כזו רביעיה מטורפת,מעולם
היה לך את איתי שכטר, זהבי, בן סהר, טוטו תמוז וגילי ורמוט.
ואת דגלאס דה סילבה ואניימה.
ובלמים טובים יותר.
ושני מגינים, שהיום אין לך.
אבל מה יש להתכווח איתך? אתה חושב שאלי גוטמן לקח שחקנים ועשה מהם כוכבים.
אז מה אם הנחיתו עליו את השחקנים האלה.
אז מה אם דגלאס היה 5 שנים בישראל לפני הפועל והיה צריך להגיע לחיפה. אבל אתה קבעת שאם לא גוטמן, הוא כבר היה בברזיל. אתה מבין כמה שאתה פתטי?
לפי איך שאתה מדבר על אלי גוטמן והיכולות שלו, הוא כבר היה צריך להיות עם 15 אליפויות בישראל.
אני שואל אותך ברצינות, אם הוא כזה קוסם, איך זה שב- 3 שנים עם כזה סגל (ואני זורם. שחקנים חלשים שגוטמן ורק גוטמן הפך אותם לכוכבים גדולים. אבל הם עדיין בתקופתו היו כבר כובים גדולים אל תשכח) הוא לקח פחות נק' מחיפה עונה אחרי עונה? 3 שנים ברציפות?
בדאבל לא היה לך את בן סהר וטוטו
רבאק לקחת דאבל כשהחלוץ השני שלך זה מהראן לאלה,עם כל האהבה כלפיו.
אני מעולם לא טענתי שגוטמן הוא המאמן הכי טוב בעולם,אפילו בארץ בכל ההיסטוריה אבל היה לו פה חיבור קוסמי להפועל והוא עשה פה דברים מדהימים. וכן,הוא בנה שחקנים ועוד לא דיברתי בכלל על שיטת המשחק ולא על השינוי ברוח הפועל,בפעם הראשונה היתה פה קבוצה התקפית מושלמת שגם מצליחה
אגב מגינים,מישהו הכיר או תפס מעמרי קנדה לפני שגוטמן הביא אותו או ששוב תספר לי שידעת שהוא כוכב עוד בהפועל רעננה?
והנה גניבת הדעת שלך,פתאום זה פחות נקודות,פתאום זה לא הפסד אליפות כי השופטים נתנו לחיפה 15 נקודות בערך,פתאום פתיחת הרגליים של מכבי בית שאן לא נחשבת (אם היו משחקים נגדנו ונגד חיפה באותו האופן עדיין היינו לוקחים אליפות באותו מספר נקודות)
אז כן,בעונה השלישית אכן טעה בגדול והיהנ חייב לקחת פה אליפות. מצד ש/ני לא זכור לי שקבוצה שהשתתפה בליגת האלופות זכתה באליפות אז גם זו נסיבה מקלה