תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: געגועים לגוטמן
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 10:38 
eKO23 כתב:
אפילו סלטיק שלטה? מה אתה אומר? אתה מדבר על סלטיק כאילו זו אסי גלבוע.
נראה לי שאנשים לא מבין את מקומם ואת היכולת של הכדורגל הישראלי ושל הנבחרת בפרט, אולי כשנתחיל להבין נגיע גם למשהו.

וסלטיק ממש לא שלטה

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: געגועים לגוטמן
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 10:39 
אוגוסטוס היל כתב:
nati כתב:
אם הייתה לי אפשרות,והוא היה מסכים ,עכשיו הייתי מחתים אותו ל10 שנים.

הוא מאמן הרבה פחות טוב מהדימוי שנוצר לו.

אתה יכול לנמק את ההבחנה הכה מעמיקה שלך? אליפות עם הפועל חיפה, דאבל + גביע + מקום ראשון בליגה האירופית + צ'מפיונס עם סגל שהוא בנה והפך למה שהוא (אותו סגל שירד ליגה עם כפ"ס) כדורגל הכי טוב שהפועל שיחקה מאז שנות ה80, איפה כאן הדימוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אולי די לזיין את השכל על "סגל שנתנו לאלי גוטמן"?
רבאק,עם כמעט אותו סגל כמעט ירדנו ליגה,האיש בא והציל אותנו מירידה בתוספת שני בולגרים בלבד
בעונה שאחריה מי ציפה לרוץ בכלל לאליפות? רצינו מרכז טבלה אחרי הטראומה בעונה שלפני ואף אחד לא שיער שבכלל נרוץ נגד חיפה והשופטים. מה בדיוק הביאו לו? שחקנים שאף אחד לא הכיר ולא תפס מהם,מוכר בור'קס מהארצית ואח"כ את ההוא שהעדפנו את אבידור על פניו. את כולם האיש בנה במו ידיו. אפילו גילי לא נתן לפני שהוא אימן אותו עונה אחת טובה ומימש את הפוטנציאל שלו
הטעות הכי גדולה של גוטמן,מסתבר,היתה שהוא בכלל רץ לאותה אליפות. היינו מנשקים לו את הידיים עם עונה סולידית במרכז הגבוה של הטבלה
כנראה שבאמת מגיע לנו מה שאנחנו מקבלים עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: געגועים לגוטמן
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:04 
אורנה אוסטפלד כתב:
רבאק,עם כמעט אותו סגל כמעט ירדנו ליגה,האיש בא והציל אותנו מירידה בתוספת שני בולגרים בלבד
בעונה שאחריה מי ציפה לרוץ בכלל לאליפות? רצינו מרכז טבלה אחרי הטראומה בעונה שלפני ואף אחד לא שיער שבכלל נרוץ נגד חיפה והשופטים. מה בדיוק הביאו לו? שחקנים שאף אחד לא הכיר ולא תפס מהם,מוכר בור'קס מהארצית ואח"כ את ההוא שהעדפנו את אבידור על פניו. את כולם האיש בנה במו ידיו. אפילו גילי לא נתן לפני שהוא אימן אותו עונה אחת טובה ומימש את הפוטנציאל שלו
הטעות הכי גדולה של גוטמן,מסתבר,היתה שהוא בכלל רץ לאותה אליפות. היינו מנשקים לו את הידיים עם עונה סולידית במרכז הגבוה של הטבלה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:12 
eKO23 כתב:
אפילו סלטיק שלטה? מה אתה אומר? אתה מדבר על סלטיק כאילו זו אסי גלבוע.
נראה לי שאנשים לא מבין את מקומם ואת היכולת של הכדורגל הישראלי ושל הנבחרת בפרט, אולי כשנתחיל להבין נגיע גם למשהו.

סלטיק לא רק שלא שלטה.סלטיק התבצרה בהגנה.התוצאה משקרת ולא לזכות סלטיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:12 
אורנה אוסטפלד כתב:

אין בכלל ספק שגוטמן והרכש שלו הצילו אותנו מירידה באותה עונה.
אבל להגיד שזה אותו סגל שהיו לו בשנים שאחרי?
יבואה, דגלאס, ידין, זהבי, ורמוט, שכטר ועוד כמה שחקנים שבטח שכחתי הם השחקנים שהוא נשאר איתם ליגה?
אז הבנו שאתם מעוורי גוטמן, אבל להמציא דברים בשביל להגן עליו, זה פתטי.
אני, להבדיל מכולם, דווקא חושב שכמו שלהפועל הייתה קבוצה טובה, גם לחיפה הייתה אחלה קבוצה (עם מרכז מגרש שזלזלו בו כאן, אבל עשה לנו בי"ס בכל מפגש), ועדיין עם הסגל שהיה להפועל היית יכול לפחות בעונה אחת להוציא יותר נק' מחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:15 
אורנה אוסטפלד כתב:

יותר מזה,לפני העונה כולם טענו שהפועל מתפרקת.היו הרבה שגם אמרו שעדיף שנרד ונתחיל לבנות מחדש.שלא נזכיר את כולם שצחקו עלי שאמרתי שאנחנו נאבק בצמרת.

:HEART2: זכרון קצר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אין בכלל ספק שגוטמן והרכש שלו הצילו אותנו מירידה באותה עונה.
אבל להגיד שזה אותו סגל שהיו לו בשנים שאחרי?
יבואה, דגלאס, ידין, זהבי, ורמוט, שכטר ועוד כמה שחקנים שבטח שכחתי הם השחקנים שהוא נשאר איתם ליגה?
אז הבנו שאתם מעוורי גוטמן, אבל להמציא דברים בשביל להגן עליו, זה פתטי.
אני, להבדיל מכולם, דווקא חושב שכמו שלהפועל הייתה קבוצה טובה, גם לחיפה הייתה אחלה קבוצה (עם מרכז מגרש שזלזלו בו כאן, אבל עשה לנו בי"ס בכל מפגש), ועדיין עם הסגל שהיה להפועל היית יכול לפחות בעונה אחת להוציא יותר נק' מחיפה.

קרספו,לך זה לא מתאים לדבר כך בכזו דמגוגיה זולה
זהבי?? מישהו בכלל הכיר אותו?? ואת דאגלאס ואת ידין?? הרי אנחנו גיחכנו עליהם ועל שכטר ובכלל רצינו את יובל אבידור (שאגב אם היה נוחת כאן היה נותן אחלה תקופה בזכות גוטמן)
זו הדמגוגיה הכי גדולה לבוא ולטעון שהיו לו שחקנים טובים כמו זהבי למשל כשהוא גילה ובנה אותו,עצם זה שכתבת פה את שמו ואת השמות האחרים מראה דווקא את גדולתו של גוטמן,לגלות כל מיני מהראן לאלה כאלה ולהפוך אותם לשחקני ליגה טובים או כוכבים.
וגילי? תזכיר לי מתי הפוטנציאל הזה נתן עונה טובה שלא תחת גוטמן,לפניו או אחריו

ואף מילה על השיפוט באותה עונה,כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:29 
חה חה חה.
אז אני אשם שאין לך מושג בכדורגל, אם חשבת את כל זה?
את זהבי באמת לא הכרנו, אבל מה הקשר בכלל? התברר בסוף שהוא שחקן טוב. להגיד שזה אותו סגל שהיה לגוטמן בעונת הישארות זה לא נכון. היה לו סגל מרשים ביותר שהיה צריך לעשות יותר ב- 3 השנים האלה.
דגלאס דה-סילבה היה שחקן-שחקן לפני שהוא הגיע להפועל. זה שלרוב האנשים כאן אין מושג בכדורגל והם שחטו אותו כל שבוע, זה לא אומר שזה נכון ובטח לא אומר שאלי גוטמן הפך אותו לשחקן. אם לא קומבינת טביב-מוני, דגלאס מגיע לחיפה, אז חלאס עם הסיפורים שלכם על זה שגוטמן הפך את דגלאס לשחקן.
את יובל אבידור אולי אתה העדפת. אה, אתה ואלי גוטמן. מזל שהוא הלך למכבי ואנחנו קיבלנו את איתי שכטר. גם אז, למרות מה שרשמת כאן, היה ברור שמדובר בשחקן-שחקן והוא בכלל לא בלבל של יובל אבידור. שוב, אתה רושם לי כאן על דעות של אוהדים שאין להם מושג ואני צריך להתמודד איתן כטיעון בעד גוטמן?
די עם גניבת הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
ברור,התברר שהם שחקנים טובים,בגלל זה אחרי שהם יצאו לאירופה הם מאד הצליחו...
כן כן,פתאום כולם תפסו מדאגלאס וכולם הכירו את ידין והיו בטוחים שהוא הדבר הבא וכולם ידעו עוד מהנוער שזהבי הולך להיות תותח.
נו באמת,ואתה מדבר על גניבת דעת?
השחקן שהכי שמחנו שהגיע מכפ"ס היה בכלל בן לוז כי תאכלס מי הכיר את האחרים? אולי גם קצת יבואה. את זהבי קיללו כי הוא לא הפסיק לבעוט בחוצפה בלתי רגילה ושכטר היה שחקן בעייתי שעדיף שלא יגיע
תאמין לי שאם דברים היו מתגלגלים אחרת וגוטמן לא היה כאן אולי היית מכיר את זהבי כשחקן ליגה טוב,דאגלאס היה בלם לא רע עד שהיה חוזר לברזיל ושכטר היה מין עומר דמארי במקרה הטוב,אולי בן חיים כזה
אם כבר מדברים על דמארי ובן חיים הנה דוגמאות לשחקני על שהיו מוכרים וכולם תפסו מהם והם עדיין לא מספיק מוכיחים את עצמם. מתערב איתך שעם גוטמן הם כבר מזמן היו כאן אלילים ושחקני על

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:35 
villa crespo כתב:
חה חה חה.
את זהבי באמת לא הכרנו, אבל מה הקשר בכלל? התברר בסוף שהוא שחקן טוב. להגיד שזה אותו סגל שהיה לגוטמן בעונת הישארות זה לא נכון. היה לו סגל מרשים ביותר שהיה צריך לעשות יותר ב- 3 השנים האלה.
דגלאס דה-סילבה היה שחקן-שחקן לפני שהוא הגיע להפועל. זה שלרוב האנשים כאן אין מושג בכדורגל והם שחטו אותו כל שבוע, זה לא אומר שזה נכון ובטח לא אומר שאלי גוטמן הפך אותו לשחקן. אם לא קומבינת טביב-מוני, דגלאס מגיע לחיפה, אז חלאס עם הסיפורים שלכם על זה שגוטמן הפך את דגלאס לשחקן.
את יובל אבידור אולי אתה העדפת. אה, אתה ואלי גוטמן. מזל שהוא הלך למכבי ואנחנו קיבלנו את איתי שכטר. גם אז, למרות מה שרשמת כאן, היה ברור שמדובר בשחקן-שחקן והוא בכלל לא בלבל של יובל אבידור. שוב, אתה רושם לי כאן על דעות של אוהדים שאין להם מושג ואני צריך להתמודד איתן כטיעון בעד גוטמן?
די עם גניבת הדעת.

מכבי עד העונה הוכיחה ששחקנים טובים זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:37 
אתה יודע מה, במחשבה שנייה אני זורם איתך.
אחרי שהוא יסיים את הפרק שלו בנבחרת, צריך להחזיר אותו ולתת לו סגל רק עם שחקנים מהנוער.
הוא כבר ייקח אותם ויעשה מהם כוכבים. כמו שהוא עשה עם חוטבי העצים ערן זהבי, דגלאס דה-סילבה, גילי ורמוט ואיתי שכטר.
ממש משה רבנו האלי גוטמן הזה. מביאים לו סלע והוא מוציא ממנו מים.
כמה שאתם פתטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:40 
אורנה אוסטפלד כתב:
כן כן,פתאום כולם תפסו מדאגלאס וכולם הכירו את ידין והיו בטוחים שהוא הדבר הבא וכולם ידעו עוד מהנוער שזהבי הולך להיות תותח.
השחקן שהכי שמחנו שהגיע מכפ"ס היה בכלל בן לוז כי תאכלס מי הכיר את האחרים? אולי גם קצת יבואה. את זהבי קיללו כי הוא לא הפסיק לבעוט בחוצפה בלתי רגילה ושכטר היה שחקן בעייתי שעדיף שלא יגיע
תאמין לי שאם דברים היו מתגלגלים אחרת וגוטמן לא היה כאן אולי היית מכיר את זהבי כשחקן ליגה טוב,דאגלאס היה בלם לא רע עד שהיה חוזר לברזיל ושכטר היה מין עומר דמארי במקרה הטוב,אולי בן חיים כזה
אם כבר מדברים על דמארי ובן חיים הנה דוגמאות לשחקני על שהיו מוכרים וכולם תפסו מהם והם עדיין לא מספיק מוכיחים את עצמם. מתערב איתך שעם גוטמן הם כבר מזמן היו כאן אלילים ושחקני על

אתה מגוחך.
אין לי כח לחפש בשבילך מה כתבתי על דגלאס ועל שכטר.
כל ההודעות והדעות שלך מוכיחות שאין לך מושג בכדורגל, לא שאלי גוטמן מאמן כזה גדול.
אגב, אני גם לא אומר שהוא לא מאמן טוב, אלא שהיה לו סגל שלא היה לאף מאמן בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
עם סגל נורמלי כמו של השנה הוא יעשה הרבה יותר,ללא ספק
הוא גם יבנה אותו טוב יותר מן הסתם
רבאק יש לך את ההתקפה הכי טובה בהיסטוריה של הפועל על הנייר: טוטו,דמארי,בן חיים וורמוט. מעולם לא היתה לך כזו רביעיה מטורפת,מעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אתה מגוחך.
כל ההודעות והדעות שלך מוכיחות שאין לך מושג בכדורגל, לא שאלי גוטמן מאמן כזה גדול.

פתאום כולם כתבו ותפסו
וגם אם נניח שאתה הכרת את דאגלאס איכשהו הרי רובנו לא הכרנו ולא תפסנו ואף עיתונאי או אוהד לא חשב שבכלל נרוץ לאליפות באותה עונה,אליפות שהוכרעה ע"י שופטים ככה בינינו אבל בקטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:45 
אולי הוא לא גדול.אבל לעומת האחרים שיש היום בארץ הוא הכי טוב.
ד"א,לדעתי הוא טוב רק בשיתוף עם יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:46 
אורנה אוסטפלד כתב:
villa crespo כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אתה מגוחך.

פתאום כולם כתבו ותפסו
וגם אם נניח שאתה הכרת את דאגלאס איכשהו הרי רובנו לא הכרנו ולא תפסנו ו אף עיתונאי או אוהד לא חשב שבכלל נרוץ לאליפות באותה עונה ,אליפות שהוכרעה ע"י שופטים ככה בינינו אבל בקטנה

סליחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:47 
אורנה אוסטפלד כתב:
רבאק יש לך את ההתקפה הכי טובה בהיסטוריה של הפועל על הנייר: טוטו,דמארי,בן חיים וורמוט. מעולם לא היתה לך כזו רביעיה מטורפת,מעולם

היה לך את איתי שכטר, זהבי, בן סהר, טוטו תמוז וגילי ורמוט.
ואת דגלאס דה סילבה ואניימה.
ובלמים טובים יותר.
ושני מגינים, שהיום אין לך.
אבל מה יש להתכווח איתך? אתה חושב שאלי גוטמן לקח שחקנים ועשה מהם כוכבים.
אז מה אם הנחיתו עליו את השחקנים האלה.
אז מה אם דגלאס היה 5 שנים בישראל לפני הפועל והיה צריך להגיע לחיפה. אבל אתה קבעת שאם לא גוטמן, הוא כבר היה בברזיל. אתה מבין כמה שאתה פתטי?
לפי איך שאתה מדבר על אלי גוטמן והיכולות שלו, הוא כבר היה צריך להיות עם 15 אליפויות בישראל.
אני שואל אותך ברצינות, אם הוא כזה קוסם, איך זה שב- 3 שנים עם כזה סגל (ואני זורם. שחקנים חלשים שגוטמן ורק גוטמן הפך אותם לכוכבים גדולים. אבל הם עדיין בתקופתו היו כבר כובים גדולים אל תשכח) הוא לקח פחות נק' מחיפה עונה אחרי עונה? 3 שנים ברציפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

nati כתב:
אולי הוא לא גדול.אבל לעומת האחרים שיש היום בארץ הוא הכי טוב.
ד"א,לדעתי הוא טוב רק בשיתוף עם יוסי.

מעדיף את רב"ש בלי למצמץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

villa crespo כתב:
חה חה חה.
די עם גניבת הדעת.

ונגיד שהביאו לגוטמן כוכבים שעלו מאות מליונים כמו שכטר (השיא שלו היה 7 שערים בנתניה ) מהראן לאלא(אחי נצרת) ועוד..
עדיין צריך מאמן טוב שיבנה שיטה ודרך שידע להעמיד שחקנים במגרש, תשאל את המאמנים שאימנו במכבי בשנים האחרונות איזה סגלים הם קיבלו ואיזה תוצאות הם עשו עד שהגיע אוסק גרסיה .
גוטמן הוציא את המיטב בכל עונה הגיע לקבוצה שנאבקה בתחתית והשאיר אותה בליגה עונה אחרי זה אף אחד לא ציפה שנהיה בצמרת בכלל אבל סיימנו מקום שני מעל מכבי שאז כולם היו בטוחים שזו הולכת להיות העונה שלהם.
אחרי זה דאבל.
ליגת האליפות וגביע (תזכיר לי קבוצה ישראלית ששיחקה בליגת האלופות והצליחה לזכות בתואר באותה עונה)

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:53 
גוטמן הוציא את המיטב בעונה אחת. בעונה שאחרי הדאבל היינו ברוב הזמן חלשים מאוד. זכרון וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

היה לך את איתי שכטר, זהבי, בן סהר, טוטו תמוז וגילי ורמוט.
ואת דגלאס דה סילבה ואניימה.
ובלמים טובים יותר.
ושני מגינים, שהיום אין לך.
אבל מה יש להתכווח איתך? אתה חושב שאלי גוטמן לקח שחקנים ועשה מהם כוכבים.
אז מה אם הנחיתו עליו את השחקנים האלה.
אז מה אם דגלאס היה 5 שנים בישראל לפני הפועל והיה צריך להגיע לחיפה. אבל אתה קבעת שאם לא גוטמן, הוא כבר היה בברזיל. אתה מבין כמה שאתה פתטי?
לפי איך שאתה מדבר על אלי גוטמן והיכולות שלו, הוא כבר היה צריך להיות עם 15 אליפויות בישראל.
אני שואל אותך ברצינות, אם הוא כזה קוסם, איך זה שב- 3 שנים עם כזה סגל (ואני זורם. שחקנים חלשים שגוטמן ורק גוטמן הפך אותם לכוכבים גדולים. אבל הם עדיין בתקופתו היו כבר כובים גדולים אל תשכח) הוא לקח פחות נק' מחיפה עונה אחרי עונה? 3 שנים ברציפות?

בדאבל לא היה לך את בן סהר וטוטו
רבאק לקחת דאבל כשהחלוץ השני שלך זה מהראן לאלה,עם כל האהבה כלפיו.
אני מעולם לא טענתי שגוטמן הוא המאמן הכי טוב בעולם,אפילו בארץ בכל ההיסטוריה אבל היה לו פה חיבור קוסמי להפועל והוא עשה פה דברים מדהימים. וכן,הוא בנה שחקנים ועוד לא דיברתי בכלל על שיטת המשחק ולא על השינוי ברוח הפועל,בפעם הראשונה היתה פה קבוצה התקפית מושלמת שגם מצליחה
אגב מגינים,מישהו הכיר או תפס מעמרי קנדה לפני שגוטמן הביא אותו או ששוב תספר לי שידעת שהוא כוכב עוד בהפועל רעננה?
והנה גניבת הדעת שלך,פתאום זה פחות נקודות,פתאום זה לא הפסד אליפות כי השופטים נתנו לחיפה 15 נקודות בערך,פתאום פתיחת הרגליים של מכבי בית שאן לא נחשבת (אם היו משחקים נגדנו ונגד חיפה באותו האופן עדיין היינו לוקחים אליפות באותו מספר נקודות)
אז כן,בעונה השלישית אכן טעה בגדול והיהנ חייב לקחת פה אליפות. מצד ש/ני לא זכור לי שקבוצה שהשתתפה בליגת האלופות זכתה באליפות אז גם זו נסיבה מקלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גוטמן הוציא את המיטב בעונה אחת. בעונה שאחרי הדאבל היינו ברוב הזמן חלשים מאוד. זכרון וזה

אתה מדבר על זיכרון?
גוטמן הוציא את המיטב 3 עונות. הציל אותך מירידה עם אחלה כדורגל,רץ איתך לאליפות כשמי בכלל בנה על לרוץ לאליפות והביא לך דאבל מדהים
העונה האחרונה היתה חצי כישלון,עדיין היינו בליגת האלופות והבאנו יופי של קמפיין
מה שכן,עכשיו ברור לי שמגיע לנו כל החרא הזה שאנחנו בו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:01 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה מדבר על זיכרון?
גוטמן הוציא את המיטב 3 עונות. הציל אותך מירידה עם אחלה כדורגל,רץ איתך לאליפות כשמי בכלל בנה על לרוץ לאליפות והביא לך דאבל מדהים
העונה האחרונה היתה חצי כישלון,עדיין היינו בליגת האלופות והבאנו יופי של קמפיין
מה שכן,עכשיו ברור לי שמגיע לנו כל החרא הזה שאנחנו בו היום

לגבי העונה הראשונה אתה צודק.
בעונה האחרונה שיחקנו פשוט חלש וזה לא סותר שום דבר שכתבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי,הטעות הכי גדולה של גוטמן בהפועל היא שהוא בכלל רץ עם קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה לפני לאליפות. היה נשאר במרכז טבלה והיינו מנשקים לו את הידיים
כפיות טובה וזיכרון קצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:04 
שהוא עזב את ב''ש היא הגיע לשיא ואז התרסקה דקה אחרי שהוא עזב. כנ''ל הפועל חיפה ואנחנו(בית''ר התרסקה אבל לא הצליחה איתו יותר מדי).
אני בעד שהוא יחזור אבל שהנאחס הזה לא יעזוב לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
שהוא עזב את ב''ש היא הגיע לשיא ואז התרסקה דקה אחרי שהוא עזב. כנ''ל הפועל חיפה ואנחנו(בית''ר התרסקה אבל לא הצליחה איתו יותר מדי).

בית"ר רצה איתו לאליפות,הם פשוט רצו כדורגל אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:05 
בעונת ההשיארות הגיע לקבוצת תחתית ולא רק השאיר אותה בליגה גם סיימנו מקום שביעי באותה עונה והגענו לגמר גביע נגד ביתר זה לא נקרא להוציא את המיטב?
עונה אחרי זה כולם היו בטוחים שבמקרה הטוב נהיה קבוצת מרכז טבלה אבל נאבקנו על האליפות זה לא נקרא להוציא את המיטב?
על עונת הדאבל ועל ההצלחה באירופה באותה עונה אין מה להרחיב.
בעונה שאחרי הדאבל לא לא זכינו באליפות אבל שיחקנו בליגת האליפות וזכינו בגביע זה לא נקרא להוציא את המיטב? מי אמר שרק זכיה באליפות נקראת הצלחה? העונה שאחרי הדאבל לא היתה הצלחה? היו לנו עליות וירידות אבל בסך הכל היתה עונה מוצלחת בהתחשב בעומס מליגת האלופות והסכסוך בין מוני לטביב שפגע בקבוצה

4.7.2012

הפועל שלנו

נערך לאחרונה על ידי עבד 14 בתאריך 28 מרץ 2013, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:06 
אורנה אוסטפלד כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

בית"ר רצה איתו לאליפות,הם פשוט רצו כדורגל אחר

נו ברור אבל בסוף לא היה שום הישג, בעיקר בגלל הטמטום שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 12:06 
תגיב לעניין - רמת הכדורגל בעונה השלישית היתה פשוט נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: