ערן כתב:
אתה מכניס לי מילים לפה. אני לא מדבר על דרך הניהול, אני מדבר על המבנה הניהולי. כל יום שהפועל לא נמכרת הוא עוד יום בדרך לאבדון. וכל מיני בחירות, מועמדים, קמפיינים ומצעים רק מרחיקים אותנו מזה או לפחות לא מקרבים את היום שבו זה יקרה.
אין שום קשר בין הדברים, שום קשר. אף אחד לא דיבר פה על לשנות את המבנה של הקבוצה בעקבות הבחירות לעמותה וזה לא מה שמונע את מכירת הקבוצה היום.
19 - כולנו דואגים להפועל, אבל יש גם דרך להביע דעה. סתם שתדע שבגלל צורת הלכלוכים פה בפורום פנו אליי 2 מועמדים סופר רציניים שמתלבטים אם להתמודד אם זה מה שמצפה להם, ואני יכול להבין אותם.
לא תתפוס אותי - אני פועל בחודש האחרון ומדבר עם הרבה אנשים כדי שיתמודדו, אנשים מאוד רציניים וראויים כמו שכבר אמרתי. יש בחירות וזה המועד. גם אם יבחרו חלק מהאנשים שאתה ואני אולי לא חושבים שהם מתאימים, זה עדיף מהמצב הקיים שבו הוועד המנהל לא עסוק בקידום העמותה מספיק וצריך להיערך לעונה הבאה ולהתחיל לעבוד בצורה אינטנסיבית ורצינית הרבה יותר.
ושוב, אני אחזור על זה בפעם האלף - עד כה יש רשימת מועמדים מאוד רצינית ומכובדת. אנחנו לא רוצים לפרסם אותה כדי לגרום לכמה שיותר אנשים להציג מועמדות ורק אחרי זה נפרסם את הכל בצורה מסודרת. יש אנשים שכיהנו בתפקידי שיווק בחברות בכירות, אנשים בתפקידי ניהול כספים בבנקים, אנשים עם קשרים במגזר העסקי, אנשים שתרמו בעצמם ומכיסם עשרות אלפי שקלים ועוד אנשים שלפחות לפי הרזומה שלהם נשמעים כמו אנשים רציניים מאוד, וכן, יש גם כאלה מהוועד המנהל הנוכחי שמתכוונים להתמודד ולהמשיך לפעול.
בקיצור - הפייסבוק/פורום לא מעיד על הכלל ועל מי שבאמת מתמודד ואם זה מספיק חשוב לכם (ואני רואה שזה חשוב), יהיה לכם ולכולנו חודש שלם להשפיע ולשכנע ולדבר עם מי שצריך כדי שהתוצאות יהיו בהתאם לדעתכם. אגב, יש עד מחר בלילה להגיש מועמדות, אם אתם חושבים על עוד אנשים רציניים ששוקלים להתמודד וצריכים שכנוע קל אתם מוזמנים להפנות אותם אליי.