תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:17 
לירון האדום כתב:
עבד 14 כתב:
אי אפשר פשוט לחכות בשקט לרשימה הסופית ושכל אחד יבחר את הבן אדם הראוי מבחינתו? אי אפשר לכבד את האנשים שרוצים לעשות למען המועדון בניגוד לאלה שרק יודעים לבלבל את השכל מאחורי מקלדת? כבוד?? בפורום הזה?? אני חי בסרט..
איכס!!!

עבד אתה צודק בדבר אחד, צריך לכבד כל מתמודד באשר הוא כל עוד הוא לא עושה צחוק מזה.
הנ"ל שציינו אותם כאן אני בטוח שהם לא עושים צחוק מהמועמדות.
אבל הם יצטרכו לקבל ביקורת, אף אדם לא חסין מביקורת.
מותר גם בפורום השדים לתת ביקורות.
לפעמים קל יותר לתת ביקורת כאשר לא יודעים מי אתה, בכל זאת אנחנו לא בפוליטיקה ארצית...
לפעמים לא נעים להגיד לחבר שלך מהיציע אתה לא ראוי.
אבל קל יותר להגיד את זה כאשר הוא לא יודע מי אתה.
כך שצריך לדעת לקבל ביקורת שהיא עניינית.

שניהם יודעים מי אני ואם הם איכשהו לא מקשרים שם לפרצוף אין לי בעיה שיספרו להם מי אני.
אני חושב שמועמדותם והמצע שלהם הוא צחוק מהמועמדות.
עבד,
אתה מוזמן לספר לי כמה כולכם עושים למען הפועל ואני תקוע במקלדת אבל אתה רק ממשיך את הבדיחה שהם התחילו, עם כל הכבוד.

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 24 מרץ 2013, 17:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
בוכמן, אם הכדורסל זו דוגמה ושאיפה, אז עוד יותר אוי ואבוי לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:23 
ערן כתב:
מצטער עבור מי שנפגע בעצמו או נפגע בשביל חברים שלו, אבל מבחינתי הפועל יותר חשובה מכם או מהם. לא להאמין למה היא הפכה.

מעניין אותי לדעת למה הפועל הפכה.... בוא ספר לנו שנדע כמה נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:25 
ערן כתב:

כבר 100 פעם אמרו בפורום שזו לא הכוונה אבל לזרוק שטויות זה כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:25 
ערן כתב:

הלוואי והכדורגל יתנהל בצורה טובה כמו שמתנהל הכדורסל (והקרדיט פה הוא לרמי, לא לי, ככה שאין לי בעיה לומר זאת).
ולא דיברנו על מבנה הניהול של הקבוצה אלא על בחירות לעמותה שהמטרות שלה הן אחרות לגמרי.
אבל כמובן, הכי קל זה לנגח,להשמיץ ולהטיל רפש, גם כשאין כל סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אתה מכניס לי מילים לפה. אני לא מדבר על דרך הניהול, אני מדבר על המבנה הניהולי. כל יום שהפועל לא נמכרת הוא עוד יום בדרך לאבדון. וכל מיני בחירות, מועמדים, קמפיינים ומצעים רק מרחיקים אותנו מזה או לפחות לא מקרבים את היום שבו זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:30 
בוכמן, לדאוג להפועל זה לא להטיל רפש.
אנשים מודאגים, כי המועמדים שכרגע עומדים על הפרק לא מביאים שום דבר שערן או אני לא מביאים (ואוי ואבוי אם אני או ערן נשב שם, אין לנו שום נסיון בדברים האלה).

זו הפועל, זה לא צעצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:30 
ראצו, זה לא אותו סדר גודל, לא במספר המועמדים ולא במספר המצביעים או אחוז ההצבעה.
אנשים גייסו 2.5 מיליון שקל בעבודה קשה וכרגע נראה שמערכת הבחירות תהיה מנומנמת ותכניס אחוז גבוה מידי מהמתמודדים פנימה מה שיכול לגרום לנזק כבד למועדון. אני שואל ברצינות, האם יש הליך חוקי נוסף?

הקורא עבד מוזמן להוסיף את המילה "לדעתי" לפני כל משפט וככה לחסוך את התגובה האוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:37 
לא הבנתי מאיפה נולדה האקסיומה שנבחר ציבור של 3500 אנשים (או אפילו אלף) הוא אדם פחות מוסמך לנהל את הפועל מאשר סתם אדם שההסמכה היחידה שלו לנהל את הקבוצה היא שיש לו מלא כסף (שזה הרי החלום הרטוב של כמה "מבוגרים שקולים" פה שלא למדו כלום מאלי טביב).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:38 
דבר ללמפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:39 
ערן כתב:
אתה מכניס לי מילים לפה. אני לא מדבר על דרך הניהול, אני מדבר על המבנה הניהולי. כל יום שהפועל לא נמכרת הוא עוד יום בדרך לאבדון. וכל מיני בחירות, מועמדים, קמפיינים ומצעים רק מרחיקים אותנו מזה או לפחות לא מקרבים את היום שבו זה יקרה.

"עוד יום בדרך לאבדון". איזה אבדון? מה הטעם בהיסטריה הזאת?
ועוד משהו - העמותה לא הולכת להעלם, לא להסגר ולא להשתחוות לאף אוליגרך שיחליט לשפוך על הפועל כסף לתקופת זמן וללכת. אני אמנם לא מנהל אותה ואפילו לא קרוב לכך אבל אני יודע בוודאות שככה מרגישים הרבה חברי עמותה. הסיבות שהיא הוקמה הן עמוקות הרבה יותר מיצירת תקופת מעבר בין אלי טביב לאיש העסקים הבא.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 24 מרץ 2013, 17:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ערן כתב:
עבד 14 כתב:
אי אפשר פשוט לחכות בשקט לרשימה הסופית ושכל אחד יבחר את הבן אדם הראוי מבחינתו? אי אפשר לכבד את האנשים שרוצים לעשות למען המועדון בניגוד לאלה שרק יודעים לבלבל את השכל מאחורי מקלדת? כבוד?? בפורום הזה?? אני חי בסרט..
איכס!!!

״רוצים לעשות למען המועדון״... יא חיים בקלישאות שכמוכם, לאן עוד תדרדרו אותנו עם המתנ״ס הזה.

:ROSE:

מה פשר הפרחים?
עבד אמר לכם לבחור במישהו?
רק הציע בנימוס שלא לפגוע באנשים שהמטרה האישית שלהם היא טובה. הוא לא אמר שזה מספיק בשביל שיבחר איש זה או אחר, רק שמגיע לאנשים שנחשפים כבוד, לצד ביקורת רלוונטית.

הסכמתי עם ערן ועל כן נתתי לו פרח.
לך, בניגוד לערן, הייתי נותן מחט וחוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:40 
אף אחד לא דיבר על מלא,כסף, אלא על נסיון בניהול של משהו.

אם אין מועמדים כאלה, ואני לא בטענות לאף אחד שלא מתמודד, אז מהר מהר לפרק את כל העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ערן כתב:
עבד 14 כתב:
איכס!!!

״רוצים לעשות למען המועדון״... יא חיים בקלישאות שכמוכם, לאן עוד תדרדרו אותנו עם המתנ״ס הזה.

:ROSE:

מה פשר הפרחים?
עבד אמר לכם לבחור במישהו?
רק הציע בנימוס שלא לפגוע באנשים שהמטרה האישית שלהם היא טובה. הוא לא אמר שזה מספיק בשביל שיבחר איש זה או אחר, רק שמגיע לאנשים שנחשפים כבוד, לצד ביקורת רלוונטית.

הסכמתי עם ערן ועל כן נתתי לו פרח.
לך, בניגוד לערן, הייתי נותן מחט וחוטים.

זה כי אתה חמוד. אבל אל תתבלבל. זה לא חוטים רגילים. זה צמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר (אין ספק שמי שיפעל לפי הדעות שלך באמת יצרור את הפועל בצרור החיים), בן אדם עם כסף ימנה אנשי ניהול מקצועיים עם ניסיון, לא ינהל בעצמו. אני יודע שזה הרבה לבקש ממך, אבל אל תגנוב דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
הצבע של הצמר משמעותי? חשבתי לקנות לך מתנה לחג, ואולי אפילו לקדם אותך הלאה ולרשום אותך לחוג סריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
עבר כמעט שבוע ועדיין המתמודדים עד כה, לפחות שני אלה שיש להם עמוד בפייסבוק שנחשפתי אליו, לא ראויים להחזיק אפילו לא אחוז מהפועל ת"א עבור אוהדיה. חבר'ה, זה 20% מהמועדון.
מה הליך דחיית הבחירות? ניתן להגיש בקשה כלשהי?
אפשר לדחות את זה קצת אם אין מועמדים רציניים או לצמצם את מס' המקומות?

נו באמת. בשביל מה זה טוב?
יש כ-20 אנשים שהגישו מועמדות לוועד המנהל, אנשים טובים וראויים (חלקם אני לא מכיר) ואנשים עם רזומה מרשים. מחר בערב תסתיים הגשת המועמדות ואז השמות יפורסמו. היו מספיק דחיות והגיע הזמן שהבחירות יתקיימו.

זה לא טוב, אבל אין ברירה, כי אחרי שתיסגר רשימת המועמדים הדיי-מסתורית לא יהיה כבר מה לעשות.
עם כל הכבוד לשי יריב ושחר בקבוקים, אין להם מקום בהנהלה של הפועל ואוי ואבוי אם הם יכנסו. מה שאתם לא מבינים זה שבבחירות עם 15% אחוזי הצבעה הם עלולים להכנס רק כי הם כותבים את כל הקשקושים שלהם בפייסבוק ואנשים לא ידעו למי להצביע כשהם צריכים לבחור 7/20

עם כל הכבוד, זה לא אוי ואבוי אם מישהו בלי ניסיון ניהולי מתמודד, ואולי אפילו ייבחר.
לפי הסטנדרטים האלו, מאור הראל בחיים לא היה צריך להיות בוועד המנהל של הכדורסל, וספורים האנשים שיגידו עכשיו שהוא לא היה האדם הנכון לתפקיד.

אני לא יודע במי אני אבחר (בעיקר כי אין לי ושג מי המתמודדים), וברור לי החשיבות של אנשים עם ניסיון ניהולי,
אבל כל אדם שרואה עצמו כמסוגל להביא בהפועל את השינוי שהוא מאמין בו, ומוכן להשקיע בכך את מה שצריך בשביל שזה יקרה - צריך להגיש מועמדות.
זה לא שאיפות גדולה כמו שמישהו הגדיר כאן, אלא מוכנות לקחת אחראיות.
אני לא יודע מי הגיש עד עכשיו מועמדות, והאם אלו אנשים שרוצים לפעול למען מטרות ראויות. למה שאני לא אגיש מועמדות, ולא אשאיר את זה ליד הגורל? (אני אישית לא מגיש, אבל הבנת את הכוונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:44 
ערן כתב:
האדום הצורר (אין ספק שמי שיפעל לפי הדעות שלך באמת יצרור את הפועל בצרור החיים), בן אדם עם כסף ימנה אנשי ניהול מקצועיים עם ניסיון, לא ינהל בעצמו. אני יודע שזה הרבה לבקש ממך, אבל אל תגנוב דעת.

גם לטביב היה כסף ולא שם שקל ולא הביא אנשי ניהול מקצועיים.

אתה ועוד אנשים כמוך נכנסים להיסטריה כאילו מי שישב מטעם האוהדים בדריקטוריון (או מה שזה לא יהיה) יגרום להפועל להימחק או לקחת 5 אליפיות ברצף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:44 
ערן כתב:

אין שום קשר בין הדברים, שום קשר. אף אחד לא דיבר פה על לשנות את המבנה של הקבוצה בעקבות הבחירות לעמותה וזה לא מה שמונע את מכירת הקבוצה היום.

19 - כולנו דואגים להפועל, אבל יש גם דרך להביע דעה. סתם שתדע שבגלל צורת הלכלוכים פה בפורום פנו אליי 2 מועמדים סופר רציניים שמתלבטים אם להתמודד אם זה מה שמצפה להם, ואני יכול להבין אותם.
לא תתפוס אותי - אני פועל בחודש האחרון ומדבר עם הרבה אנשים כדי שיתמודדו, אנשים מאוד רציניים וראויים כמו שכבר אמרתי. יש בחירות וזה המועד. גם אם יבחרו חלק מהאנשים שאתה ואני אולי לא חושבים שהם מתאימים, זה עדיף מהמצב הקיים שבו הוועד המנהל לא עסוק בקידום העמותה מספיק וצריך להיערך לעונה הבאה ולהתחיל לעבוד בצורה אינטנסיבית ורצינית הרבה יותר.

ושוב, אני אחזור על זה בפעם האלף - עד כה יש רשימת מועמדים מאוד רצינית ומכובדת. אנחנו לא רוצים לפרסם אותה כדי לגרום לכמה שיותר אנשים להציג מועמדות ורק אחרי זה נפרסם את הכל בצורה מסודרת. יש אנשים שכיהנו בתפקידי שיווק בחברות בכירות, אנשים בתפקידי ניהול כספים בבנקים, אנשים עם קשרים במגזר העסקי, אנשים שתרמו בעצמם ומכיסם עשרות אלפי שקלים ועוד אנשים שלפחות לפי הרזומה שלהם נשמעים כמו אנשים רציניים מאוד, וכן, יש גם כאלה מהוועד המנהל הנוכחי שמתכוונים להתמודד ולהמשיך לפעול.
בקיצור - הפייסבוק/פורום לא מעיד על הכלל ועל מי שבאמת מתמודד ואם זה מספיק חשוב לכם (ואני רואה שזה חשוב), יהיה לכם ולכולנו חודש שלם להשפיע ולשכנע ולדבר עם מי שצריך כדי שהתוצאות יהיו בהתאם לדעתכם. אגב, יש עד מחר בלילה להגיש מועמדות, אם אתם חושבים על עוד אנשים רציניים ששוקלים להתמודד וצריכים שכנוע קל אתם מוזמנים להפנות אותם אליי.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 24 מרץ 2013, 17:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הצבע של הצמר משמעותי? חשבתי לקנות לך מתנה לחג, ואולי אפילו לקדם אותך הלאה ולרשום אותך לחוג סריגה.

כמובן שמשמעותי. אדום ולבן.
אבל אל תרשום אותי. אין לי זמן. חבל על הכסף.

עכשיו, מה עם להתייחס עניינית להודעות? נראה לך? או שאתה רק אוהב לחלק פרחים לאנשים שאתה מסכים איתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:47 
ערן כתב:

ולמה שהעמותה לא תדאג לכך שיהיו אנשים ראויים מקצועית (מבחינת ידע והבנה בכדורגל) לנהל את הפועל? מה מבדיל את העמותה מאיזה איש עסקים שרוצה צעצוע חדש חוץ מזה שלאנשי העמותה הרבה יותר אכפת מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדום הצורר כתב:
לא הבנתי מאיפה נולדה האקסיומה שנבחר ציבור של 3500 אנשים (או אפילו אלף) הוא אדם פחות מוסמך לנהל את הפועל מאשר סתם אדם שההסמכה היחידה שלו לנהל את הקבוצה היא שיש לו מלא כסף (שזה הרי החלום הרטוב של כמה "מבוגרים שקולים" פה שלא למדו כלום מאלי טביב).

שאל את רשימת הליכוד לכנסת. אני אחזור שוב לטובת כל מי שלא עבר על החוקים- מתוך המתמודדים יבחרו שבעה, סביר להניח שלרוב האוהדים אין איזה משנה סדורה או מושג יותר מידי על מי ומה טוב להפועל.
אולי קצת הגזמתי בטון התקיף, לכל אורך האשכול, אבל אני פשוט בהלם מההתמודדות המביכה הזו ובאמת חושש מכל הלב. כשאותם אנשים היו אוהדים ביציע בחיים לא חילקתי להם ציונים גם אם לפעמים חשבתי עליהם כל מיני דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

כמובן שמשמעותי. אדום ולבן.
אבל אל תרשום אותי. אין לי זמן. חבל על הכסף.

עכשיו, מה עם להתייחס עניינית להודעות? נראה לך? או שאתה רק אוהב לחלק פרחים לאנשים שאתה מסכים איתם?

לפעמים אנשים אחרים אומרים יותר טוב את מה שאתה רוצה לומר. במקרה הזה ערן.
האמת שאין לי כוח להתחיל לכתוב עוד פעם על העמותה. נראה לי שכבר הבהרתי את עמדתי בעניינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:48 
ראצ'ו כתב:
ערן כתב:

אין שום קשר בין הדברים, שום קשר. אף אחד לא דיבר פה על לשנות את המבנה של הקבוצה בעקבות הבחירות לעמותה וזה לא מה שמונע את מכירת הקבוצה היום.

19 - כולנו דואגים להפועל, אבל יש גם דרך להביע דעה. סתם שתדע שבגלל צורת הלכלוכים פה בפורום פנו אליי 2 מועמדים סופר רציניים שמתלבטים אם להתמודד אם זה מה שמצפה להם, ואני יכול להבין אותם.
לא תתפוס אותי - אני פועל בחודש האחרון ומדבר עם הרבה אנשים כדי שיתמודדו, אנשים מאוד רציניים וראויים כמו שכבר אמרתי. יש בחירות וזה המועד. גם אם יבחרו חלק מהאנשים שאתה ואני אולי לא חושבים שהם מתאימים, זה עדיף מהמצב הקיים שבו הוועד המנהל לא עסוק בקידום העמותה מספיק וצריך להיערך לעונה הבאה ולהתחיל לעבוד בצורה אינטנסיבית ורצינית הרבה יותר.

ושוב, אני אחזור על זה בפעם האלף - עד כה יש רשימת מועמדים מאוד רצינית ומכובדת. אנחנו לא רוצים לפרסם אותה כדי לגרום לכמה שיותר אנשים להציג מועמדות ורק אחרי זה נפרסם את הכל בצורה מסודרת. יש אנשים שכיהנו בתפקידי שיווק בחברות בכירות, אנשים בתפקידי ניהול כספים בבנקים, אנשים עם קשרים במגזר העסקי, אנשים שתרמו בעצמם ומכיסם עשרות אלפי שקלים ועוד אנשים שלפחות לפי הרזומה שלהם נשמעים כמו אנשים רציניים מאוד, וכן, יש גם כאלה מהוועד המנהל הנוכחי שמתכוונים להתמודד ולהמשיך לפעול.
בקיצור - הפייסבוק/פורום לא מעיד על הכלל ועל מי שבאמת מתמודד ואם זה מספיק חשוב לכם (ואני רואה שזה חשוב), יהיה לכם ולכולנו חודש שלם להשפיע ולשכנע ולדבר עם מי שצריך כדי שהתוצאות יהיו בהתאם לדעתכם. אגב, יש עד מחר בלילה להגיש מועמדות, אם אתם חושבים על עוד אנשים רציניים ששוקלים להתמודד וצריכים שכנוע קל אתם מוזמנים להפנות אותם אליי.

אני לא שולט על פיות של אחרים, מסכים שיש צורה להתבטא וגם אותי מגעיל איך שמדברים פה, על כל דבר.

אני לא חושב שדיברתי לא נקי על מישהו, אם הוא בכל זאת נפגע, אז זו לא הייתה הכוונה וסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:55 
לא תתפוס אותי כתב:
האדום הצורר כתב:

שאל את רשימת הליכוד לכנסת. אני אחזור שוב לטובת כל מי שלא עבר על החוקים- מתוך המתמודדים יבחרו שבעה, סביר להניח שלרוב האוהדים אין איזה משנה סדורה או מושג יותר מידי על מי ומה טוב להפועל.
אולי קצת הגזמתי בטון התקיף, לכל אורך האשכול, אבל אני פשוט בהלם מההתמודדות המביכה הזו ובאמת חושש מכל הלב. כשאותם אנשים היו אוהדים ביציע בחיים לא חילקתי להם ציונים גם אם לפעמים חשבתי עליהם כל מיני דברים.

שמע, כבר נאמר על דמוקרטיה שהיא הפיתרון הכי פחות גרוע מבין הקיימים. נכון, זה לא אידאלי. אבל זה עדיף בהרבה על להפקיד את העתיד של הקבוצה שלנו בידיים של מישהו שאין לנו שום ידע לגבי היכולות שלו, רק לגבי עומק הכיס שלו.
בעיניי הניהול בכדורסל בשש השנים האחרונות היה בערך פי 6459 יותר טוב מזה של הכדורגל, דווקא בגלל שתופעל על ידי האוהדים (וזה במבט מבחוץ על שניהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:55 
כל מה שאני מבקש זה לשמור על כבודם של אותם אנשים שבסך הכל רוצים להיכנס ולהשפיע, מדובר באנשים שהם מתוכנו וצריך לכבד כל אחד ואחד מהם שכל אחד יבחר באיש המתאים מבחינתו ואם יש ביקורת על אחד המועמדים אז אפשר להגיד אותה בצורה עניינית ולא לקבוע עובדות במיוחד כאשר לא מבינים טוב באיזה אנשים מדובר .
כמובן זכותו של כל אחד להגיד לאנשים שזה לא מתאים אבל זה לא אומר שזה הוגן ומכובד כלפי אותו מועמד.
במקום לשכנע אנשים במי לא לבחור תשכנעו אנשים במי כן לבחור זה יותר מכובד.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:00 
לא תתפוס אותי כתב:
האדום הצורר כתב:

אז כמו שכבר אמרתי לך, לא תהיה התמודדות מביכה אלא התמודדות סופר רצינית ואני מאוד מרוצה מהאנשים שהגישו מועמדות. בעיניי הם מייצגים את רוב הצדדים בקהל עם לא מעט אנשים ממקומות שאני ואתה לא מכירים ולא נגישים אליהם וטוב שכך.

יאללה שיהיה חג שמח :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:02 
אולי אני מנותק או מעופף, אבל אני עדיין כמה שלבים אחורה. מנסה להבין מה המטרות האופרטיביות של העמותה, איך אמור המבנה הניהולי להיות מיושם בשטח. מהם גבולות הגזרה. מה נדרש מנציגי העמותה בהתנהלות השוטפת.
בלי זה קשה לומר מי מתאים ומי לא. כלומר, מתאים למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:05 
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האדום הצורר כתב:

אז כמו שכבר אמרתי לך, לא תהיה התמודדות מביכה אלא התמודדות סופר רצינית ואני מאוד מרוצה מהאנשים שהגישו מועמדות. בעיניי הם מייצגים את רוב הצדדים בקהל עם לא מעט אנשים ממקומות שאני ואתה לא מכירים ולא נגישים אליהם וטוב שכך.

מה אני אגיד לך, הלוואי שאתה צודק.
חבל שלא הלכו למסלול של אשרור חברי הועד הנוכחיים ואז התמודדות פתוחה על המקומות שנותרו או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:06 
לא תתפוס אותי כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האדום הצורר כתב:

מה אני אגיד לך, הלוואי שאתה צודק.
חבל שלא הלכו למסלול של אשרור חברי הועד הנוכחיים ואז התמודדות פתוחה על המקומות שנותרו או משהו כזה.

אם חברי הוועד המנהל היו רוצים להמשיך אולי היה על מה לדבר... אבל זה לא המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: