חתול אדום כתב:
NARKOTIKA
אני לא הולך לשכנע אותך.
המציאות תשכנע אותך או יותר נכון תכריע אותך.
אנשים כותבים פה שאי אפשר למצוא בעלים ראוי למועדון. כאילו שניידר וגולדהאר זו לא עובדה מוצקה וקיימת.
אנשים באמת מאמינים שמישהו יהיה מוכן להיות הבעלים של 80% להוציא כל שנה כסף מהכיס ולהסכים שלמישהו אחר יהיו 20% מהבעלות מבלי שהוא ישים את חלקו.
בקיצור, נכון להיום אין כמעט עם מי לדבר.
אנשים מעדיפים שתהיה להם חתיכה מהמועדון בדיוק כמו חתיכת הפרקט מאושסקין ולהתעלם מהעובדה שמועדון כמו הפועל תל אביב לא יכול להיות מועדון עם תקציב כמו אשדוד/נתניה/בית"ר.
שנה הבאה אין את נוסה איגיבור למכור.
הייתי בהפגנה הגדולה ובמשמרות מול הבית של טביב. אז מה?
זה מה שגרם לו ללכת?
בלי המשמרות, תמורת 12-18 מיליון שקל (שהוא קיבל) הוא לא היה עוזב? נראה לך?
במקום להתארגן כבר אז במטרה להפעיל את מי שצריך להפעיל כדי שיהיה לנו בעלים ראוי (שאפילו היה נותן לו יותר) סתם ביזבזנו זמן ואנרגיות על טביב (ימח שמו וזכרו).
ולמה? כי אנשים לא רצו ועדיין לא רוצים "גולדהאר" בהפועל. הם רוצים חתיכה מהפרקט.
אני לא רוצה לדבר על המחאה, זה היסטוריה, למרות שהייתה לה השפעה.
אין לך מה לשכנע אותי. גם אני מעדיף בעלים אמיתי ועשיר במקביל לחלום שלקהל יהיה חלק. קודם כל, קח כמה עובדות:
א. הגיבור הקודם, שניידר, החזיק ב80 אחוז מהמועדון. 20 אחוז הנותרים שייכים רק לאגודת מכבי. אתה חושב שהוא התחלק איתם בהוצאות? ב. יש דוגמאות נוספות בעולם לבעלות חלקית של אוהדים. בעלים שדבר כזה יפריע לו, לא יכול להיות בעלים. הוא יכול להיות טביב. לאוהדים אין שום נגיעה בקשר לניהול, יש להם זכות וטו מסכנה על צבע החולצה וסמל המועדון.
ג. אף אחד עד היום לא פסל השקעה שנתית של אותם 20 אחוז. בכלל, המודל האידיאלי הוא שהכסף שה20 אחוז ישים (נניח ונגיע ל5000 אוהדים ששמים 500 שקל בשנה, זה2.5 מליון שקל) יהווה את התנאי. מי ששולט ב80 אחוז יצטרך לשים פי 4 מהקהל. זה מבטיח לך תקציב גדול עם השקעה חיצונית שעוד אף פעם לא הייתה בהפועל- למרות השיטה האהובה עליך - לזרוק אותה מבעלים לבעלים בתקווה שיבוא איזה איש מיוחל.
התעלמת לגמרי מההודעה שלי. זאת לא חוכמה. כתבתי לך במפרוש כבר שהיינו במצב ללא שליטת אוהדים וללא אנשי הסתדרות בקהל- ויצא מזה רק רע. איך תמנע את הפעם הבאה בלי מעורבות? מה יעצור את הטביב הבא מלעשות סיבוב על הקופה שלנו? ומה תעשה עד שיגיע האיש העשיר שלך?
ציטוט:
במקום להתארגן כבר אז במטרה להפעיל את מי שצריך להפעיל כדי שיהיה לנו בעלים ראוי (שאפילו היה נותן לו יותר) סתם ביזבזנו זמן ואנרגיות על טביב (ימח שמו וזכרו).
את מי צריך להפעיל? ספר לנו. אני בעצמי עשיתי שיחות כדי לדעת מה עושים וכמה עושים. אין מה להסתיר מידע כזה בפנים. כמה שנדבר יותר- יותר טוב. איך אתה חושב להביא לפה בעלים ראוי? אתה חושב שבתקופה שהיה צריך לשים לטביב 15 ביד לא ניסו? טביב הציע את הפועל לחצי מהעולם בערך, כי הוא רצה כסף. בלי עוד אינטרסים.
ובכלל, אתה חושב שמישהו בעמותה אוהב את הפועל פחות ממך? נראה לך שאנחנו לא רוצים שיהיה רק כמה שיותר טוב? האשכול המטנף הזה לא במקום, גם אם יש חילוקי דעות בדרך. אנחנו שמנו כסף מהכיס כי רצינו הפועל טובה יותר נקודה. אף סיבה אחרת לא עניינה אותי. לא חשבתי שאני הולך לנהל ישיבות בחודורוב ולא לקבוע את הרכש.
אני יודע שעשו הרבה בזמן האחרון כדי למצוא מישהו. אני חושב שצריך לעשות יותר. כן. אבל ה20 אחוז המסכנים שלנו לא משנים כלום. בעלים שיבוא עם כוונה אמיתית, לדעתי רק יעריך מעורבות של קהל.