תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 14:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצי הכוס המלאה
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:35 
lipcsee כתב:
זה נבלה וזה טרפה

אתה נבלה, וגם טרפה. טינופת, אתה אוהד את עצמך לא את הפועל. אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חצי הכוס המלאה
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:37 
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
ולגבי המסקנה האחרונה לפיה מעורבות הקהל במועדון מבריחה כרגע משקיעים רציניים - לא קונה את זה. כשתראה לי משקיע רציני שירד מהרעיון בגלל שהאולטראס או העמותה הפריעה לו, אז זה יהיה לגיטימי. נכון לרגע זה זו סתם השמצה בלי שום בסיס (וכאילו שלקנות את המועדון מטביב או מוני זו עסקה שמישהו נורמאלי היה נכנס אליה).

מן הסתם יש מצב שיש אנשים שהיו רוצים לקנות את המועדון, אבל לא רוצים בגלל העמותה או האולטראס, ולא בהכרח תדע מזה. זה לא שזה איזה סוד שאנשי עסקים לא מודעים לו, ורק כשהם יתחילו לנהל מו"מ הם פתאום ידעו.

זה דוקא נשמע מאד הגיוני שאף אחד לא ירצה להשקיע כסף גדול כמו בעלים, כשמעליו עומדת עמותה שמחליטה בשבילו או מבקרת אותו או מטילה עליו וטו או יכולה בכל רגע נתון להעיף אותו.

ההגיון שלך זה לא ההגיון שלי. אי אפשר להאשים מישהו על סמך "הגיון", בלי שום עובדות שתומכות בכך. אני עוד לא שמעתי על אדם אחד שחשב להשקיע וירד מהרעיון בגלל עמותת האוהדים (ואם יש כאלו - אז סיכוי לא רע בכלל שהם מהסוג שמתעניינים ברכישת מועדון כדי להעשיר את כיסם, ובעלים כאלו אנחנו לא צריכים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:38 
ואתה סגור על זה שלרמון יש 6 מיליון ש"ח, ולערבים המסתוריים שלו, אלה שלא רוצים להיחשף, יש? ממש מותחן ריגול רומנטי, אם היו כאלה התקשורת כבר היתה עולה עליהם ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:39 
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם
יש לי כמה בעיות עם ההודעה שלך
אותה עמותה שבאה להציל את הפועל מתנהלת (אם זה אכן הביטוי הנכון בנסיבות הענין) בחוסר שקיפות
מוחלט
לא ראיתי דיווח על כמה כספים נאספו כמה שולם לבעלי תפקידים כמה הועבר לטביב ובמה עוד הושקעו הכספים
שלא הועברו
רק לפני כמה שבועות הצליחו למצוא זמן לקיים אסיפה ראשונה
בחירות? עוד חזון למועד
צריך לשים את הדברים על השולחן בלי לנסות ליפות אותם
ואת מה שפותח האשכול לא אמר אני אגיד
העמותה נשלטת על ידי האולטראס
הם הקימו אותה ,הם מינו את הנהלתה הזמנית והם קובעים כל דבר וענין
בה
ומילא אם הענין הזה היה מוגבל לעמותה בלבד
האולטראס הם מנהליה מאחורי הקלעים של הפועל תל אביב
הם קובעים מי יתמנה ולאיזה תפקיד
הם גם מכתיבים איזה שחקנים להביא ואילו לשחרר
רמון וכל הפרופסורים שלו הם כחומר ביד היוצר
ככה לצערנו זה גם נראה
ולכן ההנחה של פותח האשכול היא נכונה
כל עוד זה המצב אף בעל אמצעים לא יעז להתקרב לקבוצה
ואנחנו נלך מדחי אל דחי

קורמן - יש הבדל מאד גדול בין מה שאתה אומר, לבין מה שהוא אומר.

אני מסכים איתך בטענה שהניהול של המועדון כרגע לא טוב ואפילו חובבני, בלשון המעטה. חלק גדול מהבעיה של הקבוצה כרגע נעוצה בואקום ניהולי, ושום מנהל שפוי לא היה צריך לאפשר את תחנת הרכבת הבזבזנית שהמועדון עבר מתחילת העונה.

כל זה לא אמור להביא אותך או אותי למסקנה שהוצאת טביב לא הייתה מוצדקת, ובטח שלא מצדיקה נאצות וחירופים של אותם אנשים שנשכבו על הגדר כדי להוציא את טביב ולייצר תקדים של מעורבות אוהדים בקבוצה. גם אם היישום כרגע לקוי, אני חושב שהרעיון לכשעצמו הוא רעיון נכון, ראוי וחשוב. וגם אם יש על כך מחלוקת, דרך ההתבטאות והנסיון להאשים היום את האוהדים היקרים שפעלו בענין ולהפוך אותם לאשמים במצב, הוא מקומם.

ולגבי המסקנה האחרונה לפיה מעורבות הקהל במועדון מבריחה כרגע משקיעים רציניים - לא קונה את זה. כשתראה לי משקיע רציני שירד מהרעיון בגלל שהאולטראס או העמותה הפריעה לו, אז זה יהיה לגיטימי. נכון לרגע זה זו סתם השמצה בלי שום בסיס (וכאילו שלקנות את המועדון מטביב או מוני זו עסקה שמישהו נורמאלי היה נכנס אליה).

לא יודע מי זה האולטראס האלה, אני כן יודע מי אלה אותם אוהדים שניהלו את המו"מ של שי מול טביב הם אחראים על הפנסיה הנאה שלו. אותם אוהדים שיודעים לקרוא לשאר אוהדי הפועל "קוקסינלים שמאלנים" שהתפארו שהם יודעים איך להוציא את טביב בדרכים שלהם. נועם תתחיל להתעורר.

א. אני שמח שלשי יש פנסיה מהמועדון. בניגוד לכל מיני אוכלי חינם, הוא אחד שמגיע לו.

ב. איך מה שכתבת רלוונטי לטענות שלי? איך זה רלוונטי להודעה הפותחת את האשכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:43 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אדון רמון צריך להביא בעלים חדשים. אם לא, ויש בעיות, שיפרט, הרי דיברנו על שקיפות וזכות האוהדים לדעת מה הבעיות. 6 מיליון ש"ח ואתה בעלים של מועדון כמו הפועל, זה לא נשמע הגיוני שלא נמצא אחד כזה, מגיע לנו לשמוע למה.

למה לא הגיוני?

אתה שוכח שמי שלוקח על עצמו מועדון כזה צריך לבוא עם הרבה יותר מ-6 מליון ש"ח. זה אולי הסכום שצריך לשים כדי לקבל שליטה במועדון. מבחינה כלכלית מי שלוקח על עצמו פרוייקט כזה צריך לקחת בחשבון חשיפה של 7-10 מליון ש"ח בשנה בשקט, לפחות בשנים הראשונות וגם מעבר לכך.

לא מספיק שיהיה לך כסף כדי לקחת מועדון כדורגל בסדר הגודל הזה, אלא צריך להיות לך מספיק כדי שגם אם תפסיד 30-40 מליון ש"ח, לא תרגיש את זה.

עכשיו תגיד לי, כמה אנשים כאלו יש בכלל? וכמה מהם אוהדי הפועל? וכמה מהם מוכנים לצלול לתוך הדבר הזה עם כל המשמעויות שכרוכות בכך?

האולטראס והעמותה זו הבעיה?

אבל את זה אנשים לוקחים בחשבון. הם גם מסתכלים על העונות האחרונות ורואים שזה לא מדוייק והפועל כיסתה את עצמה וגם הייתה בפלוס עצום. מי שנכנס למכבי שילם עשרות מיליונים, מחיר כניסה לשליטה על מועדון כמו הפועל זה 6 מיליון. זה פשוט לא הגיוני שנעשו מאמצים ולא נמצא אחד כזה, הגיע הזמן שנדע למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדום נחמד כתב:
mkorman1 כתב:
אז מה נחמד?
האמת כואבת נכון?

בטח בטח כואבת
כואב לי שלהפועל יש אוהדים שמקווים לכשלונה.
כואב לי שיש אוהדים שכל מה שמעניין אותם זה לנגח אוהדים אחרים.
כואב לי שיש כאלה ששמחים היום, והם כותבים פה.

אבל אתה גבר גבר.

צר לי שאתה נגרר להשתלחויות אישיות מה גם שאין להן שום בסיס עובדתי
אבל אחרי כל כך הרבה זמן כאן כבר נואשתי מהאפשרות לקיים דיון ענייני
או לקוות שדעה שאיננה הדעה המקובלת של ה״קהל״ תזכה להתייחסות לא לגופו של כותב
ותנוח דעתך שאני מאד מאד עצוב ודואג היום ממש כמוך

השתלחתי בך?
האשכול הבזוי הזה, והמקביל שלו שפתח אופטימי, הם אשכולות שכל מטרתם היא לומר "אמרנו לכם".
אז לכו לעזזל כולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:44 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם
יש לי כמה בעיות עם ההודעה שלך
אותה עמותה שבאה להציל את הפועל מתנהלת (אם זה אכן הביטוי הנכון בנסיבות הענין) בחוסר שקיפות
מוחלט
לא ראיתי דיווח על כמה כספים נאספו כמה שולם לבעלי תפקידים כמה הועבר לטביב ובמה עוד הושקעו הכספים
שלא הועברו
רק לפני כמה שבועות הצליחו למצוא זמן לקיים אסיפה ראשונה
בחירות? עוד חזון למועד
צריך לשים את הדברים על השולחן בלי לנסות ליפות אותם
ואת מה שפותח האשכול לא אמר אני אגיד
העמותה נשלטת על ידי האולטראס
הם הקימו אותה ,הם מינו את הנהלתה הזמנית והם קובעים כל דבר וענין
בה
ומילא אם הענין הזה היה מוגבל לעמותה בלבד
האולטראס הם מנהליה מאחורי הקלעים של הפועל תל אביב
הם קובעים מי יתמנה ולאיזה תפקיד
הם גם מכתיבים איזה שחקנים להביא ואילו לשחרר
רמון וכל הפרופסורים שלו הם כחומר ביד היוצר
ככה לצערנו זה גם נראה
ולכן ההנחה של פותח האשכול היא נכונה
כל עוד זה המצב אף בעל אמצעים לא יעז להתקרב לקבוצה
ואנחנו נלך מדחי אל דחי

קורמן - יש הבדל מאד גדול בין מה שאתה אומר, לבין מה שהוא אומר.

אני מסכים איתך בטענה שהניהול של המועדון כרגע לא טוב ואפילו חובבני, בלשון המעטה. חלק גדול מהבעיה של הקבוצה כרגע נעוצה בואקום ניהולי, ושום מנהל שפוי לא היה צריך לאפשר את תחנת הרכבת הבזבזנית שהמועדון עבר מתחילת העונה.

כל זה לא אמור להביא אותך או אותי למסקנה שהוצאת טביב לא הייתה מוצדקת, ובטח שלא מצדיקה נאצות וחירופים של אותם אנשים שנשכבו על הגדר כדי להוציא את טביב ולייצר תקדים של מעורבות אוהדים בקבוצה. גם אם היישום כרגע לקוי, אני חושב שהרעיון לכשעצמו הוא רעיון נכון, ראוי וחשוב. וגם אם יש על כך מחלוקת, דרך ההתבטאות והנסיון להאשים היום את האוהדים היקרים שפעלו בענין ולהפוך אותם לאשמים במצב, הוא מקומם.

לא יודע מי זה האולטראס האלה, אני כן יודע מי אלה אותם אוהדים שניהלו את המו"מ של שי מול טביב הם אחראים על הפנסיה הנאה שלו. אותם אוהדים שיודעים לקרוא לשאר אוהדי הפועל "קוקסינלים שמאלנים" שהתפארו שהם יודעים איך להוציא את טביב בדרכים שלהם. נועם תתחיל להתעורר.

א. אני שמח שלשי יש פנסיה מהמועדון. בניגוד לכל מיני אוכלי חינם, הוא אחד שמגיע לו.

ב. איך מה שכתבת רלוונטי לטענות שלי? איך זה רלוונטי להודעה הפותחת את האשכול?

טוב שאתה שמח שיש לשחקן פנסיה כל כך נאה, אני לא חושב שלשחקן מגיע פנסיה מקבוצת כדורגל. איך זה קשור? קשור לאיך שרחוב מנהל ומאיים על הבעלים, שלכל אחד שירצה לקנות את הפועל באיזשהו שלב יצטרך להתמודד איתם.

*אז בעצם את מבסוט שערסים מנהלים לך את המו"מ על משכורת של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:05 
אני מבין שעד היום חנה בבלי ניהלה מו"מ עם שחקנים ועכשיו היא הוחלפה בערסים?

ואתה ממש לא מבין. אני אמרתי שאני מרוצה מזה שאוהדים מנהלים מו"מ עם שחקנים?

כתבתי במפורש שלדעתי יש כרגע בעיה ניהולית במועדון. לבעיה הזו צריך למצוא פתרון. לפסול בגלל זה את כל המהלך שנעשה בקשר למעורבות עמותת האוהדים במועדון ולגדף את כל מי שנטל חלק בהוצאת טביב מהקבוצה - זה לשפוך את התינוק עם המים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:10 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אדון רמון צריך להביא בעלים חדשים. אם לא, ויש בעיות, שיפרט, הרי דיברנו על שקיפות וזכות האוהדים לדעת מה הבעיות. 6 מיליון ש"ח ואתה בעלים של מועדון כמו הפועל, זה לא נשמע הגיוני שלא נמצא אחד כזה, מגיע לנו לשמוע למה.

למה לא הגיוני?

אתה שוכח שמי שלוקח על עצמו מועדון כזה צריך לבוא עם הרבה יותר מ-6 מליון ש"ח. זה אולי הסכום שצריך לשים כדי לקבל שליטה במועדון. מבחינה כלכלית מי שלוקח על עצמו פרוייקט כזה צריך לקחת בחשבון חשיפה של 7-10 מליון ש"ח בשנה בשקט, לפחות בשנים הראשונות וגם מעבר לכך.

לא מספיק שיהיה לך כסף כדי לקחת מועדון כדורגל בסדר הגודל הזה, אלא צריך להיות לך מספיק כדי שגם אם תפסיד 30-40 מליון ש"ח, לא תרגיש את זה.

עכשיו תגיד לי, כמה אנשים כאלו יש בכלל? וכמה מהם אוהדי הפועל? וכמה מהם מוכנים לצלול לתוך הדבר הזה עם כל המשמעויות שכרוכות בכך?

אבל את זה אנשים לוקחים בחשבון. הם גם מסתכלים על העונות האחרונות ורואים שזה לא מדוייק והפועל כיסתה את עצמה וגם הייתה בפלוס עצום. מי שנכנס למכבי שילם עשרות מיליונים, מחיר כניסה לשליטה על מועדון כמו הפועל זה 6 מיליון. זה פשוט לא הגיוני שנעשו מאמצים ולא נמצא אחד כזה, הגיע הזמן שנדע למה.

אתה כותב את זה כאילו שיש איזו תשובה סודית לשאלה, שמישהו מסתיר ממך. ונניח שהגיע הזמן ש"נדע למה"? איך זה קשור לזה שפותחים פה אשכול גידופים נגד הקהל בגלל המחאה נגד טביב ובגלל שילוב עמותת האוהדים בניהול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:

מן הסתם יש מצב שיש אנשים שהיו רוצים לקנות את המועדון, אבל לא רוצים בגלל העמותה או האולטראס, ולא בהכרח תדע מזה. זה לא שזה איזה סוד שאנשי עסקים לא מודעים לו, ורק כשהם יתחילו לנהל מו"מ הם פתאום ידעו.

זה דוקא נשמע מאד הגיוני שאף אחד לא ירצה להשקיע כסף גדול כמו בעלים, כשמעליו עומדת עמותה שמחליטה בשבילו או מבקרת אותו או מטילה עליו וטו או יכולה בכל רגע נתון להעיף אותו.

ההגיון שלך זה לא ההגיון שלי. אי אפשר להאשים מישהו על סמך "הגיון", בלי שום עובדות שתומכות בכך. אני עוד לא שמעתי על אדם אחד שחשב להשקיע וירד מהרעיון בגלל עמותת האוהדים (ואם יש כאלו - אז סיכוי לא רע בכלל שהם מהסוג שמתעניינים ברכישת מועדון כדי להעשיר את כיסם, ובעלים כאלו אנחנו לא צריכים).

אני חושב שאף אחד אפילו לא יחשוב להשקיע כשהוא לא רוכש את הקבוצה כבעלים. (להשקיע כסף גדול, כמו של בעלים, אני מתכוון). כך שבאמת לא מפתיע שלא שמעת על אחד כזה. הם אפילו לא חושבים על זה. למה להם להשקיע כל-כך הרבה בשביל להיות ספונסור?

ולגבי עניין ה"להעשיר את כיסם" - אתה בעצמך כתבת שלקיחת קבוצה זה סיכון של הפסד של 30-40 מליוני שקלים. האירוניה היא שעל טביב התלוננו שהוא "לא הפסיד" או "לא שם גרוש". מה התלונה בעצם? שהוא ניהל את הקבוצה ככה שהיא לא הפסידה כסף, וגם הצליחה על המגרש? הוא לקח סיכון, ולא הפסיד. ואוהדים החליטו שצריך להעיף אותו. אפילו אם אפשר היה לרכוש את הפועל, זה לא בדיוק תמריץ לבעלים עתידיים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:16 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

למה לא הגיוני?

אתה כותב את זה כאילו שיש איזו תשובה סודית לשאלה, שמישהו מסתיר ממך. ונניח שהגיע הזמן ש"נדע למה"? איך זה קשור לזה שפותחים פה אשכול גידופים נגד הקהל בגלל המחאה נגד טביב ובגלל שילוב עמותת האוהדים בניהול?

אז זה לא קשור, זה מה שצריך לקרות. ובלי קשר אם אתה לא מבין שאוהדים מעורבים בניהול, אז כדאי שתתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:17 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

למה לא הגיוני?

מי קבע שהאנשים האלה חייבים להיות אוהדי הפועל? מיטש אוהד מכבי? שחר אהד את חיפה שרכש אותה? יאמר את נתניה? ברקת את באר שבע?
על השאלה למה אנשים קונים קבוצת כדורגל ומה יוצא להם מזה, אפשר לעשות מחקר, אני מניח שאם מנהלים את העסק נכון אפשר אפילו להרוויח כסף מזה, גם בישראל..יש מספיק קישורים באינטרנט עם הסברים על רווח (גם לא חומרי) של רוכשי קבוצות הכדורגל.

אבל נקודת ההנחה הזו שציינת ומקפידים לטפטף באופן שיטתי מתחילת השנה היא שגויה, אגב, התנאי של גולדהאר לרכישת המועדון היה לא להיות שותף עם האגודה ב20 אחוז על בעלות הקבוצה, כך שאי אפשר להגיד שזה לא מהווה מכשול, אבל אני מסכים שזה משהו ששווה לדון עליו כשנגיע לגשר.
בינתיים המטרה של כל אחד במועדון ומחוצה לו צריכה להיות אחחת- לאתר רוכש למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:21 
אךךך איזה כיף היה ללכת לישון אתמול עם חיוך. כל משאלותיי התגשמו.
שמתי 1000 שקל שמהווים 25% מהמשכורת סטודנט שלי בשביל להציל את הקבוצה מידי עשירים ולדרדרה מקצועית בזמן שמכבי נותנים לנו בראש.

Mission accomplished!!!

האשכול הזה מהווה ראי לחברה הישראלית.
מי שעושה ותורם אוכל את החרא, מי שיושב בבית כמו עלוקה מצקצק בלשונו ורק שופך רוע.

אני לא אוהד יותר מאף אחד אחר, אני לא מנהל של המועדון, ואני גם לא כותב בקו"ח שאני 0.0001 הבעלים של הפועל ת"א בכדורגל.

עכשיו השאלה היא מה הם אותם כל אלו שרק מתעסקים במה לא בסדר כמו חבורת טפילים. מתי כן הייתם מרוצים ? מתי כן עשיתם? מתי כן פעלתם לטובת הקבוצה מעבר לרכישת כרטיס / מנוי?

יושבים ומקלידים על המחשב שהעמותה לא עושה מספיק בשביל למצוא רוכש. זה הכי קל. העמותה זה איציק מהשורה מעליך, ההוא מהברזלים ב5 והחבר שבא עם הילד בשער 13. אין שום הבדל, מתי לעזאזל תבינו את זה? קניבליזם מיותר ומטונף. העמותה טועה ותטעה, כמו שמיץ' גולדהאר טעה ויטעה וכך גם רומן אברמוביץ'. אם מישהו חושב שאשכרה הרצון שלנו זה להיות מועדון ליגה ז' אבל העיקר שיהיה לנו "חתיכה מהפרקט" אני באמת רוצה לדעת מה הוא לוקח.

געגועים לימים ללא האינטרנט בכל בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:21 
חתול אדום כתב:
NARKOTIKA
אני לא הולך לשכנע אותך.
המציאות תשכנע אותך או יותר נכון תכריע אותך.
אנשים כותבים פה שאי אפשר למצוא בעלים ראוי למועדון. כאילו שניידר וגולדהאר זו לא עובדה מוצקה וקיימת.
אנשים באמת מאמינים שמישהו יהיה מוכן להיות הבעלים של 80% להוציא כל שנה כסף מהכיס ולהסכים שלמישהו אחר יהיו 20% מהבעלות מבלי שהוא ישים את חלקו.
בקיצור, נכון להיום אין כמעט עם מי לדבר.
אנשים מעדיפים שתהיה להם חתיכה מהמועדון בדיוק כמו חתיכת הפרקט מאושסקין ולהתעלם מהעובדה שמועדון כמו הפועל תל אביב לא יכול להיות מועדון עם תקציב כמו אשדוד/נתניה/בית"ר.
שנה הבאה אין את נוסה איגיבור למכור.

הייתי בהפגנה הגדולה ובמשמרות מול הבית של טביב. אז מה?
זה מה שגרם לו ללכת?
בלי המשמרות, תמורת 12-18 מיליון שקל (שהוא קיבל) הוא לא היה עוזב? נראה לך?

במקום להתארגן כבר אז במטרה להפעיל את מי שצריך להפעיל כדי שיהיה לנו בעלים ראוי (שאפילו היה נותן לו יותר) סתם ביזבזנו זמן ואנרגיות על טביב (ימח שמו וזכרו).
ולמה? כי אנשים לא רצו ועדיין לא רוצים "גולדהאר" בהפועל. הם רוצים חתיכה מהפרקט.

אני לא רוצה לדבר על המחאה, זה היסטוריה, למרות שהייתה לה השפעה.
אין לך מה לשכנע אותי. גם אני מעדיף בעלים אמיתי ועשיר במקביל לחלום שלקהל יהיה חלק. קודם כל, קח כמה עובדות:

א. הגיבור הקודם, שניידר, החזיק ב80 אחוז מהמועדון. 20 אחוז הנותרים שייכים רק לאגודת מכבי. אתה חושב שהוא התחלק איתם בהוצאות?

ב. יש דוגמאות נוספות בעולם לבעלות חלקית של אוהדים. בעלים שדבר כזה יפריע לו, לא יכול להיות בעלים. הוא יכול להיות טביב. לאוהדים אין שום נגיעה בקשר לניהול, יש להם זכות וטו מסכנה על צבע החולצה וסמל המועדון.

ג. אף אחד עד היום לא פסל השקעה שנתית של אותם 20 אחוז. בכלל, המודל האידיאלי הוא שהכסף שה20 אחוז ישים (נניח ונגיע ל5000 אוהדים ששמים 500 שקל בשנה, זה2.5 מליון שקל) יהווה את התנאי. מי ששולט ב80 אחוז יצטרך לשים פי 4 מהקהל. זה מבטיח לך תקציב גדול עם השקעה חיצונית שעוד אף פעם לא הייתה בהפועל- למרות השיטה האהובה עליך - לזרוק אותה מבעלים לבעלים בתקווה שיבוא איזה איש מיוחל.

התעלמת לגמרי מההודעה שלי. זאת לא חוכמה. כתבתי לך במפרוש כבר שהיינו במצב ללא שליטת אוהדים וללא אנשי הסתדרות בקהל- ויצא מזה רק רע. איך תמנע את הפעם הבאה בלי מעורבות? מה יעצור את הטביב הבא מלעשות סיבוב על הקופה שלנו? ומה תעשה עד שיגיע האיש העשיר שלך?

ציטוט:
במקום להתארגן כבר אז במטרה להפעיל את מי שצריך להפעיל כדי שיהיה לנו בעלים ראוי (שאפילו היה נותן לו יותר) סתם ביזבזנו זמן ואנרגיות על טביב (ימח שמו וזכרו).

את מי צריך להפעיל? ספר לנו. אני בעצמי עשיתי שיחות כדי לדעת מה עושים וכמה עושים. אין מה להסתיר מידע כזה בפנים. כמה שנדבר יותר- יותר טוב. איך אתה חושב להביא לפה בעלים ראוי? אתה חושב שבתקופה שהיה צריך לשים לטביב 15 ביד לא ניסו? טביב הציע את הפועל לחצי מהעולם בערך, כי הוא רצה כסף. בלי עוד אינטרסים.

ובכלל, אתה חושב שמישהו בעמותה אוהב את הפועל פחות ממך? נראה לך שאנחנו לא רוצים שיהיה רק כמה שיותר טוב? האשכול המטנף הזה לא במקום, גם אם יש חילוקי דעות בדרך. אנחנו שמנו כסף מהכיס כי רצינו הפועל טובה יותר נקודה. אף סיבה אחרת לא עניינה אותי. לא חשבתי שאני הולך לנהל ישיבות בחודורוב ולא לקבוע את הרכש.
אני יודע שעשו הרבה בזמן האחרון כדי למצוא מישהו. אני חושב שצריך לעשות יותר. כן. אבל ה20 אחוז המסכנים שלנו לא משנים כלום. בעלים שיבוא עם כוונה אמיתית, לדעתי רק יעריך מעורבות של קהל.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 12 פברואר 2013, 11:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
בעלים קנדי
מנג'ר הולנדי
מאמן ספרדי
קהל גרמני

אבל את השחקנים הם הביאו מהפועל...
לנצח בצילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
בעלים קנדי
מנג'ר הולנדי
מאמן ספרדי
קהל גרמני

לנצח בצילנו.

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:26 
NARKOTIKA כתב:
חתול אדום כתב:
NARKOTIKA
אני לא הולך לשכנע אותך.
המציאות תשכנע אותך או יותר נכון תכריע אותך.
אנשים כותבים פה שאי אפשר למצוא בעלים ראוי למועדון. כאילו שניידר וגולדהאר זו לא עובדה מוצקה וקיימת.
אנשים באמת מאמינים שמישהו יהיה מוכן להיות הבעלים של 80% להוציא כל שנה כסף מהכיס ולהסכים שלמישהו אחר יהיו 20% מהבעלות מבלי שהוא ישים את חלקו.
בקיצור, נכון להיום אין כמעט עם מי לדבר.
אנשים מעדיפים שתהיה להם חתיכה מהמועדון בדיוק כמו חתיכת הפרקט מאושסקין ולהתעלם מהעובדה שמועדון כמו הפועל תל אביב לא יכול להיות מועדון עם תקציב כמו אשדוד/נתניה/בית"ר.
שנה הבאה אין את נוסה איגיבור למכור.

הייתי בהפגנה הגדולה ובמשמרות מול הבית של טביב. אז מה?
זה מה שגרם לו ללכת?
בלי המשמרות, תמורת 12-18 מיליון שקל (שהוא קיבל) הוא לא היה עוזב? נראה לך?

ולמה? כי אנשים לא רצו ועדיין לא רוצים "גולדהאר" בהפועל. הם רוצים חתיכה מהפרקט.

אני לא רוצה לדבר על המחאה, זה היסטוריה, למרות שהייתה לה השפעה.

אין לך מה לשכנע אותי. גם אני מעדיף בעלים אמיתי ועשיר במקביל לחלום שלקהל יהיה חלק. קודם כל, קח כמה עובדות:

א. הגיבור שלך, מיץ', מחזיק ב80 אחוז מהמועדון. 20 אחוז הנותרים שייכים רק לאגודת מכבי. אתה חושב שהוא מתחלק איתם בהוצאות?

ב. יש דוגמאות נוספות בעולם לבעלות חלקית של אוהדים. בעלים שדבר כזה יפריע לו, לא יכול להיות בעלים. הוא יכול להיות טביב. לאוהדים אין שום נגיעה בקשר לניהול, יש להם זכות וטו מסכנה על צבע החולצה וסמל המועדון.

ג. אף אחד עד היום לא פסל השקעה שנתית של אותם 20 אחוז. בכלל, המודל האידיאלי הוא שהכסף שה20 אחוז ישים (נניח ונגיע ל5000 אוהדים ששמים 500 שקל בשנה, זה2.5 מליון שקל) יהווה את התנאי. מי ששולט ב80 אחוז יצטרך לשים פי 4 מהקהל. זה מבטיח לך תקציב גדול עם השקעה חיצונית שעוד אף פעם לא הייתה בהפועל- למרות השיטה האהובה עליך - לזרוק אותה מבעלים לבעלים בתקווה שיבוא איזה איש מיוחל.

התעלמת לגמרי מההודעה שלי. זאת לא חוכמה. כתבתי לך במפרוש כבר שהיינו במצב ללא שליטת אוהדים וללא אנשי הסתדרות בקהל- ויצא מזה רק רע. איך תמנע את הפעם הבאה בלי מעורבות? מה יעצור את הטביב הבא מלעשות סיבוב על הקופה שלנו? ומה תעשה עד שיגיע האיש העשיר שלך?

ציטוט:

את מי צריך להפעיל? ספר לנו. אני בעצמי עשיתי שיחות כדי לדעת מה עושים וכמה עושים. אין מה להסתיר מידע כזה בפנים. כמה שנדבר יותר- יותר טוב. איך אתה חושב להביא לפה בעלים ראוי? אתה חושב שבתקופה שהיה צריך לשים לטביב 15 ביד לא ניסו? טביב הציע את הפועל לחצי מהעולם בערך, כי הוא רצה כסף. בלי עוד אינטרסים.

אגודת מכבי לא שותפה שלו, זה היה אפילו אולטימטום מצידו והם ויתרו על ה20 אחוז תמורת 3 מיליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:26 
אוקיי, אני אשנה לשניידר (זה היה הוא?).
בכל מקרה, זה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
תיאורטית זה אפשרי, בפועל רוב הסיכויים שהעמותה תצטרך להפוך משותפה בבעלות למפעילה של מועדון האוהדים והמייצגת שלהם. וטוב שכך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:30 
teknoboy כתב:
תיאורטית זה אפשרי, בפועל רוב הסיכויים שהעמותה תצטרך להפוך משותפה בבעלות למפעילה של מועדון האוהדים והמייצגת שלהם. וטוב שכך.

ברגע שמגיע לפה בעלים אמיתי עם כוונות טובות, זה באמת כבר לא כל כך משנה.
אני מוכן לוותר על החברות שלי מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:32 
נועם שחם כתב:
אני מבין שעד היום חנה בבלי ניהלה מו"מ עם שחקנים ועכשיו היא הוחלפה בערסים?

ואתה ממש לא מבין. אני אמרתי שאני מרוצה מזה שאוהדים מנהלים מו"מ עם שחקנים?

כתבתי במפורש שלדעתי יש כרגע בעיה ניהולית במועדון. לבעיה הזו צריך למצוא פתרון. לפסול בגלל זה את כל המהלך שנעשה בקשר למעורבות עמותת האוהדים במועדון ולגדף את כל מי שנטל חלק בהוצאת טביב מהקבוצה - זה לשפוך את התינוק עם המים.

אני לא מכיר את חנה בבלי, אני כן מכיר את ההתנהלות רחוב של הפועל בשנים האחרונות. ולא טענתי שהיה בעבר יותר טוב, קיוויתי שדברים ישתנו ביום שטביב יעזוב.אני מבין מצוין, כתבת שאתה מרוצה שלשי יש פנסיה כי מגיע לו לעומת אוכלי חינם אחרים, וזה בתגובה למה שכתבתי איך אותו שי קיבל את הפנסיה שלו.
לגבי העמותה אין לי טענה, תתחיל להפריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
בעלים קנדי
מנג'ר הולנדי
מאמן ספרדי
קהל גרמני

לנצח בצילנו.

בבקשה תגיד לי שצחקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
די לנסות למצוא סיבול למה מכבי כן והפועל לא.
מכבי זה מותג עולמי שגם ישר מתקשר עם ענייני יהדות,ציונות ושאר ענייני פטריוטיות וכו'.
החל מהכדורסל שעשה להם שם בכל מקום אפשרי,ועד לתנועת מכבי העולמית ומשחקי המכבייה,והם מנצלים את ההקשרים האלה עד כנה שניתן
באיזה הקשר אתה שומע את השם הפועל,פרט להצלחה של הקבוצה באירופה בכדורגל,או אם איזה מישהו מחפש להרוויח איזה גרוש וחצי ומוכר מדליה/דגלון של משחקי הפועל משנת תרפפ"ו?
שלא לדבר על איזה שאגודת מכבי הרבה יותר עשירה וכנראה מקושרת יותר מאגודת הפועל שכנראה נשארה אי שם בתקופת ההסתדרות מבחינת ההתקדמות שלה.
זה הפועל וזה מכבי,ועם זה צריך לחיות,ולא לנסות לחפש סיבות באדמה למה אנחנו לא והם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:42 
אף אחד לא טען שלא היה צריך לסלק את טביב
אם כי זו עדיין שאלה פתוחה ועומדת בעיני לנוכח מה שקורה עכשיו
העובדות הן פשוטות:
בגלל המאבק בטביב אנשי עסקים רציניים לא יגיעו אלינו בקרוב ואם זכור לי נכון
גם המשתמש ראצ׳ו אמר זאת
העמותה לא מתנהלת בשקיפות נקודה. אפשר לקרוא לזה חרפות וגידופים ,אבל זה המצב
נכון לעכשיו
לגבי הסיבה לחוסר השקיפות הבעתי את דעתי . לא ראיתי שמישהו סתר אותה או הביע אחרת הנוגדת לה
כל עוד העמותה יושבת בתוך מתחם האימונים ואוהדים עושים במתחם הזה כבשלהם קיימת לפחות מראית עין של מעורבות
של העמותה בניהול השוטף
(בינינו , זה הרבה מעבר למראית עין וגם על זה כבר היו אשכולות לרוב כאן)
אם אכן זה המצב או אפילו אם רק נראה שזה המצב אף בעל אמצעים לא יתקרב אלינו לא עכשיו ולא בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אומר עושים בו כשלהם?
הם מחרבנים בשירותים של רמון?
מספיק עם הססמאות.
ועוד דבר, לא יודע מה ראצו אמר, אבל בהחלט סוג מסוים של בעלים לא יתקרב אלינו. וזה דבר טוב.
אבל מה אני מדבר איתך, אתה מתגעגע לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:55 
מי מבינינו מדבר בסיסמאות?
מי מבינינו לא מוכן לקבל דעה שונה משלו?
אני לא מתגעגע לטביב אבל מתקשה להשתחרר מהתחושה
שאצלו זה לא היה קורה
ואם תרצה אני מוכן לפתוח גם דיון בענין הזה אבל זו תהיה סטיה מהנושא של האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:58 
mkorman1 כתב:
שאצלו זה לא היה קורה

אה וואלה?
אז מה היה קורה אם הינו נשארים עם טביב?
הינו רצים לאליפות ונראים כמו מכבי?
:bang:
כל ההרס הזה , זה בעקבות מה שטביב השאיר במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שאצלו זה לא היה קורה

אתה קורא למה שעשית הבעת דעה?
אתה מטיל רפש באנשים שאת שמם לא תאמר, ומעליל עליהם עלילות מעורפלות בלשון המעטה.

מי אלה אותם האנשים שאתה מאשים?
במה אתה מאשים אותם?

ואם אצל טביב זה לא היה קורה, משמע עכשיו גרוע יותר, משמע אתה מתגעגע לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:04 
ולגופו:
אני טוען שאוהדים מסויימים מתערבים בניהול הקבוצה
שלמעשה לא קיים בפועל
אוהדים אלה הם ש״פיטרו״ את ידין והחזירו לתפקידיהם את מורדי ולובין
אוהדים אלה שולטים על הכרטיסים וקובעים את סדרי חלוקתם ומכירתם
(ואין כאן שום כפל לשון)
אוהדים אלה אחראים לכמה מההחתמות הכושלות של ראשית העונה
וזה רק קצה הקרחון
תקראו לזה השמצות גידופים ומה לא
תטילו ספק בזה שאני אוהד, לא מפריע לי כי הייתי אוהד לפני שההורים של חלק מכם נולדו
ומשורה ישחרר רק המוות
אבל אל תגידו שאלה שקרים כי אני חושב שרובנו יודעים שזאת האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
ואני טוען שכל מה שאתה חושב שאתה יודע הוא בגדר ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: