תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
דה ברונו, למה באמת צריך להתייחס לטיעון אם אפשר לשלול אותו?
וזה לא הטיעון היחיד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
הייתי נוסע לקריית שלום, כמה חבל שהייתה לי אתמול בגרות במתמטיקה.
וזה לא קשור. מאז ומתמיד בעלי מנויים היו בעלי הזכות לרכוש כרטיס לדרבי. ולא מעניין אותי שיש ילדים בני חודשיים בעמותה ושיש כאלה שגרים בחו"ל. אני לא מאמין ברעיון העמותה ולא מתאים לי לשלם 200 שקל בשנה על משהו שלא מקנה לי כלום. אז למה זה צריך להוריד לי את הסיכויים להשיג כרטיס לדרבי לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
וזה לא קשור. מאז ומתמיד בעלי מנויים היו בעלי הזכות לרכוש כרטיס לדרבי. ולא מעניין אותי שיש ילדים בני חודשיים בעמותה ושיש כאלה שגרים בחו"ל. אני לא מאמין ברעיון העמותה ולא מתאים לי לשלם 200 שקל בשנה על משהו שלא מקנה לי כלום. אז למה זה צריך להוריד לי את הסיכויים להשיג כרטיס לדרבי לעזאזל?

מאז ומתמיד? תחדד את עצמך, מאז עונת הדאבהל כשאנחנו התחלנו עם הקטע של שער 8 זה נהיה ככה. עד אז המכירה הייתה פתוחה לכולם באינטרנט, 5500 כרטיסים לאוהדי הפועל ולהפך, בלי עומסים, בלי קריסות, בלי שום דבר שמונע ממך לקנות כרטיס.

ולמה לא להאמין ברעיון של העמותה? מה רע בה? הדבר הזה נעשה רק מאהדת הפועל והדאגה לעתיד של הקבוצה. אני בטוח שאתה מכיר לא מספר אוהדי הפועל שהם גם חברי עמותה וגם ואולי לא בא להם לבוא למשחק. גם אנשים כאלה קיימים. אמרתי לך, אם הדרבי הזה כ"כ חשוב לך, תהפוך עולמות בשבילו, כמו שרבים אחרים עושים, וגם אם זה אומר לוותר על בגרות במתמטיקה או לשלוח אנשים לקרית שלום במיוחד (אבא, אמא שיכולים לעזוב עבודה באמצע, אחים, חברים, לא חסרים פתרונות תאמין לי) או לחפש אוהדי הפועל עם מנוי + עמותה שלא מעוניינים בכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך? אתה מוזמן לוותר על בגרויות בשביל לנסוע לקריית שלום, אני לא. וכל דרבי חשוב לי, וזכותי לא להאמין ברעיון העמותה, לא חשוב מאיזו סיבה העמותה הזו קמה. ואם תמצא לי אוהדים כאלה שזכו בכרטיס לדרבי ולא בא להם לבוא למשחק, שלח לי פרטית, סבבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:58 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
וזה לא קשור. מאז ומתמיד בעלי מנויים היו בעלי הזכות לרכוש כרטיס לדרבי. ולא מעניין אותי שיש ילדים בני חודשיים בעמותה ושיש כאלה שגרים בחו"ל. אני לא מאמין ברעיון העמותה ו לא מתאים לי לשלם 200 שקל בשנה על משהו שלא מקנה לי כלום . אז למה זה צריך להוריד לי את הסיכויים להשיג כרטיס לדרבי לעזאזל?

"קדימות בכרטיסים למשחקים בהם יש מגבלת כרטיסים."
זה נאמר במפורש, מההתחלה.
אתה לא יכול לטעות ולהחליט שזה לא מקנה כלום ועכשיו להתלונן שזה כן מקנה משהו.

אני מבין את העצבים. ורובנו נהיה עצבניים כשלא נשיג כרטיס. כל אחד מהסיבות שלו.
אבל 3,500 איש הבינו שזה כן מקנה להם משהו, ורכשו כרטיס חבר.
רבים אחרים החליטו לא לרכוש מכיוון שהם חשבו שזה לא מקנה להם כלום, ועכשיו באים בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תגיד, אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך? אתה מוזמן לוותר על בגרויות בשביל לנסוע לקריית שלום, אני לא. וכל דרבי חשוב לי, וזכותי לא להאמין ברעיון העמותה, לא חשוב מאיזו סיבה העמותה הזו קמה. ואם תמצא לי אוהדים כאלה שזכו בכרטיס לדרבי ולא בא להם לבוא למשחק, שלח לי פרטית, סבבה?

אני בא להגיד לך שיש סדרי עדיפויות בחיים. תסיק מיזה מה שבא לך, לא באמת התכוונתי שתוותר על בגרות במתמטיקה בכוונה.

למצוא לך אוהד שזכה בכרטיס? התכוונתי שתמצא אוהד הפועל בעל מנוי ועמותה שלא מעוניין ללכת לדרבי ולא הולך להסתבך בלאן או בהגרלה ולא הולך להשתתף בזה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
הרעיון המרכזי של העמותה הוא לקנות אחוזים מהפועל. אני לא אשים 200 שקל בשנה על שיהיה לי סיכוי מזערי לשים יד על כרטיס לדרבי אחד בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

אני בא להגיד לך שיש סדרי עדיפויות בחיים. תסיק מיזה מה שבא לך, לא באמת התכוונתי שתוותר על בגרות במתמטיקה בכוונה.

למצוא לך אוהד שזכה בכרטיס? התכוונתי שתמצא אוהד הפועל בעל מנוי ועמותה שלא מעוניין ללכת לדרבי ולא הולך להסתבך בלאן או בהגרלה ולא הולך להשתתף בזה מראש.

אז אם תמצא כזה תיידע אותי, שיהיה לי אלטרנטיבה למקרה ולא אזכה.

לא, באמת, אני מנסה להבין את הראש פה. שיהיה לכם ברור שאם עושים סקר בין כל המנויים של הפועל העונה, רוב מוחלט בעד מכירה כללית למנויים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:01 
לא כל כך קשור לפה
אבל רק שתדעו שמכבי מוכרים את הכרטיסים לדרבי משהו כמו חודש וחצי
אני מכיר אוהד מכבי שהלך לקנות בקריית שלום כרטיס למשחק שלהם מול נתניה שהיה לפני איזה חודש וחצי ואחרי שקנה שאלו אותו אם הוא רוצה כרטיס לדרבי ומכרו לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:02 
לפחות היו עושים תמכירה של הכרטיסים למנויים בבלומפילד או בחודורוב,באינטרנט זה זין אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:03 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הרעיון המרכזי של העמותה הוא לקנות אחוזים מהפועל. אני לא אשים 200 שקל בשנה על שיהיה לי סיכוי מזערי לשים יד על כרטיס לדרבי אחד בשנה.

נכון, לקנות אחוזים מהפועל. וגם:
זכות לבחור ולהיבחר למועצה הציבורית ולשאר מוסדות העמותה.
קבלת תעודת חבר אדום בעמותת "האדומים".
קדימות בכרטיסים למשחקים בהם יש מגבלת כרטיסים.
הנחות בהסעות למשחקי חוץ.
10% הנחה בחנות המוצרים של המועדון.

זה כמו שמישהו יבוא לחנות המוצרים ויתלונן שהוא לא מקבל הנחה למרות שהוא מנוי.

אני לא בא אלייך בטענות. מבין את התיסכול. אבל זה המצב והוא דיי הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
יש פה אנשים שלמדו פיזיוטרפיה אפה שהוא? (אני בהתלבטות בין בן גוריון לחיפה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

נכון, לקנות אחוזים מהפועל. וגם:
זכות לבחור ולהיבחר למועצה הציבורית ולשאר מוסדות העמותה.
קבלת תעודת חבר אדום בעמותת "האדומים".
קדימות בכרטיסים למשחקים בהם יש מגבלת כרטיסים.
הנחות בהסעות למשחקי חוץ.
10% הנחה בחנות המוצרים של המועדון.

זה כמו שמישהו יבוא לחנות המוצרים ויתלונן שהוא לא מקבל הנחה למרות שהוא מנוי.

אני לא בא אלייך בטענות. מבין את התיסכול. אבל זה המצב והוא דיי הגיוני.

לא תודה
ישנה לי את החיים לחלוטין
ניחא
כי עד עכשיו היו כל כך הרבה הסעות
לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
STFUorCCnewB כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

לא, באמת, אני מנסה להבין את הראש פה. שיהיה לכם ברור שאם עושים סקר בין כל המנויים של הפועל העונה, רוב מוחלט בעד מכירה כללית למנויים בלבד.

ברור, כי כמו כולם (וגם אני בינהם) הם דואגים לתחת של עצמם.
איזה מזל שידעתי לדאוג לתחת של עצמי מראש.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
STFUorCCnewB כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

ברור, כי כמו כולם (וגם אני בינהם) הם דואגים לתחת של עצמם.
איזה מזל שידעתי לדאוג לתחת של עצמי מראש.

אתה סתם טוחן מים עכשיו... נתתי לו פה מספיק דרכים להשיג כרטיס לדרבי. שישתמש בהם ושלא יתלונן על 700 כרטיסים ש"הלכו" לפח ולא בטוח שגם כל ה-700 האלה ימכרו. כשרוצים הכל אפשרי.. :\

נערך לאחרונה על ידי STFUorCCnewB בתאריך 30 ינואר 2013, 00:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
מדוע אין התחשבות בעובדה שעשיתי מניה או איך שתקראו לזה בשווי 1000 ש"ח ולא ב500 ש"ח?

לא דובר על זה שזה מקנה לי יותר זכויות?

אם הייתי יודע שזה ככה הייתי נרשם פעמיים - פעם אחת על שמי ופעם אחת על שם מישהו אחר מהמשפחה.

אשמח לתגובה בנושא

יש התחשבות, זה מקנה לך שתי קולות בזמן הצבעות על דברים מהותיים לעתיד המועדון באסיפה הכללית.
מעולם לא דובר זכויות נוספות מעבר לכך.
לעיונך: http://www.haadumim.com/?page_id=97

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 00:52 
זה העניין כאן. חברות בעמותה לא מקנה לך כלום בפועל, מדובר בשורה התחתונה בתרומה.
מי שהשקיע כסף ללא רווח כלשהו ראוי בעיני להטבות.
הכסף שמגייסת העמותה מושקע בסופו של דבר לטובת המועדון. אתה לא צריך להאמין במודל אבל מכאן ועד הסתייגות והדחקת החיוניות של עמותת אוהדים הפער גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
lapidus כתב:
האם חברי שהם לא פועלים צעירים יזכו לקנות כרטיס נוער(במידה וזכו בהגרלה כמובן)?

חברי עמותה שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס מבוגר.
פועלים צעירים שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס נוער על בסיס "כל הקודם זוכה".

מה עם חיילים וסטודנטים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:

עד השנה לא היה לך גוף שאפשר להתייחס אליו כאל מועדון האוהדים של הפועל תל אביב עם כרטיסי חבר שמונפקים לחברים בו. עכשיו יש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 08:18 
זה לא מועדון אוהדים, והנסיון להציג אותו ככזה הוא לא רציני בלשון המעטה, בערך כמו לשלוח אנשים לקרית שלום ו"מי שרוצה משיג כרטיס", טיעונים של גן ילדים.
הטענה היא לא לעמותה, זה שהיא תהווה בובה ושופר של ההנהלה היה צפוי מראש, אלא להנהלה המחורבנת שמאשרת כזה דבר. אבל מה חדש, עד שלא יגיעו אנשים רציניים כבעלים וימנו ניהול מקצועי השכונה הזו תמשיך, בכל אספקט שנוגע למועדון. רק שלא ישכחו לבקש שוב בסוף העונה מכל אוהדי הפועל לעשות מנויים כי אחרת אין הפועל בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 10:42 
וואו תפסיקו ליילל כבר. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:01 
לכל הבכיינים פה,נגבו את הדמעות ותעשו חברות בעמותה.
לא מאמינים ברעיון? מה זה התירוץ ההזוי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
י.כוס - אופוזיציה לוחמת!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:31 
באמת תפסיק.
מה עוד אתה רוצה?
שיתקשרו אלייך במיוחד אם אתה רוצה כרטיס?

זה הדבר הכי לגיטימי שאפשר לעשות. חייבים לתגמל את בעלי המועדון ולתת להם עדיפות.
כמו שלחיים רמון קל יותר להשיג כרטיס מפלוני אלמוני כך גם לחברי העמותה, שהם כאמור, חברי המועדון,במינון נמוך יותר.

ומי שלא מאמין ברעיון של להיות חבר בעמותה (לגיטימי) צריך להבין שעצם ישיבתו בפורום וצקצוקיו במקלדת בטח לא ישפרו את מצבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:47 
אין לזה קשר וחצי קשר למי שמתנגד או לא מתנגד לעמותה. וואלה, לא חסרים מועדונים שנסחרים, לא שמעתי שכל אחד שקנה מניה שלהם מקבל עדיפות לכרטיסים למשחקי חוץ. בכל העולם המסודר הזכות הזו מגיעה למנויים, ובראש ובראשונה לאלה מהם שגם מגיעים למשחקי חוץ. אבל אנחנו לא מקום מסודר, והשכונה הרגילה ממשיכה, עם ניהול ברמה של באסטה,
אז מנויים מקבלים עדיפות לא מוצדקת על פני מנויים אחרים, ולא רק, הם יכולים גם לקנות בלאן כך שהאחרונים נדפקים פעמיים, וכמובן כאלה שאינם מנויים כלל שמקבלים עדיפות. וזה בלי להזכיר מאות כרטיסים לדיסקונט, ספסרים של מסינג, מקורבים של מסינג, מקורבים של ההנהלה ושאר מקורבים. מחיאות כפיים סוערות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:59 
אוקיי,
לגישתך, מה מנע ממך להתלונן על כך עם התגבשות העמותה ולהמליץ לה כחלק מהנהלת המועדון אי שם בספטמבר, ולא ערב הדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:05 
נראה לך שלא הערתי כשהסעיף הזה עלה כאן? ולא הייתי היחיד.
להמליץ למי בדיוק, זה לא שהסעיפים עלו לדיון פומבי או ששואלים מישהו. אותי מעניין מה היה קורה אם חזון אחרית הימים היה מתממש והיה מנוהל רישום אחרי מנויים שנוסעים למשחקי חוץ, ובכך מרוויחים נקודות זכות שיתנו להם קדימות, האם גם אז סעיף כזה היה עולה. הפתרון הנכון לכרגע, שאין רישום שכזה, היה הגרלה בין מנויים כמו אצל מכבי חיפה, אבל חלילה לנו מלנהוג בצורה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:12 
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:
lapidus כתב:
האם חברי שהם לא פועלים צעירים יזכו לקנות כרטיס נוער(במידה וזכו בהגרלה כמובן)?

חברי עמותה שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס מבוגר.
פועלים צעירים שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס נוער על בסיס "כל הקודם זוכה".

מה עם חיילים וסטודנטים?

מצטרף לשאלה.
אני חבר עמותה (וסטודנט) ולא פועל צעיר.

זה הבית זהו בלומפילד ואותו לא מחליפים, אנחנו אוהבים אותך הפועל את השדים האדומים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:16 
חסוס,
- הסעיפים עלו בפומבי עוד באוגוסט, אף אחד לא העיר על כך, ההפך.
- בכל העולם מתקיימת העדפה במקרים דומים, אתה מוזמן לנבור ולבדוק (ואני לא מדבר על מועדוני מעריצים מקומיים).
- אין אפשרות לעשות רישום ע"פ מנוי פשוט כי רוב המנויים הם לא על שמות המשתמשים בהם.
- העמותה קמה לפני חצי שנה, אי אפשר לשנות ולעשות הכל בזמן קצר כל כך.
- ולמרות שזה מעצבן זה גם כזה פשוט- חושב שאתה יכול טוב יותר, מאז קום העמותה, יש לך גם צ'אנס להוכיח ולא לקשקש ולהתסיס בפורום.

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 30 ינואר 2013, 12:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:19 
joshsoos כתב:
אין לזה קשר וחצי קשר למי שמתנגד או לא מתנגד לעמותה. וואלה, לא חסרים מועדונים שנסחרים, לא שמעתי שכל אחד שקנה מניה שלהם מקבל עדיפות לכרטיסים למשחקי חוץ. בכל העולם המסודר הזכות הזו מגיעה למנויים, ובראש ובראשונה לאלה מהם שגם מגיעים למשחקי חוץ. אבל אנחנו לא מקום מסודר, והשכונה הרגילה ממשיכה, עם ניהול ברמה של באסטה,
אז מנויים מקבלים עדיפות לא מוצדקת על פני מנויים אחרים, ולא רק, הם יכולים גם לקנות בלאן כך שהאחרונים נדפקים פעמיים, וכמובן כאלה שאינם מנויים כלל שמקבלים עדיפות. וזה בלי להזכיר מאות כרטיסים לדיסקונט, ספסרים של מסינג, מקורבים של מסינג, מקורבים של ההנהלה ושאר מקורבים. מחיאות כפיים סוערות.

ברור ג'ושסוס, הדבר הראשון שהעמותה היתה צריכה לעשות בחודשיים שהיא קיימת זה להמציא מערך רישום שלא-קיים לכרטיסי חוץ וכל דבר אחר שהוא לא זה זה פשע נגד האנושות.

אם רוצים שיום אחד נגיע למצב שאתה מתאר, צריך לתת לדברים להתקדם. תגובות כמו שלך שמצטרפות לעדר מפגר ("הם דואגים לעצמם!!!") לא מקדמות כלום.
תפסיקו לילל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: