תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 07:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קריאה לאולטראס- פעולה אנטיפאשיסטית עכשיו..
הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ברוך מרזל, תתאבד כבר
אני שונא עוצמה לישראל
אולה ...

:D

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אגב, משהו קטן שחשבתי עליו...
שאלת תקנון\בית דין: אם הקהל האורח גורם לפיצוץ המשחק - מי נענש, המארחת או הקבוצה שהקהל שלה התפרע?

הפועל תל אביב

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 22:11 
לכל מי שתהה או לא הבין את זה עד היום. כדורגל בנוי על פוליטיקה. זה יפה לנסות להפריד את זה ולשבת לראות ממשחק אבל בשביל זה יש את צ'לסי ארסנל ומנצ'סטר סיטי בארץ הכדורגל כולו בנוי על פוליטיקה. בתור הקהל של הפועל אנחנו שמאלנים. ככה נולדנו וכנראה שגם ככה נהיה, כל ימני קיצוני שאוהד הפועל הוא מזויף או לא יודע מה הוא מסמל כאשר הוא אומר שהוא אוהד הפועל. במשחק של הפועל נגד בית"ר רק מובלט ההבדל בין גזענים פאשיסטים ימנים לאוהדים האדומיםי אז לדעתי אין שום מקום לנסות להפריד את המשחק מפוליטיקה. :COMMY: :hapoel: :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 22:38 
NF כתב:
לכל מי שתהה או לא הבין את זה עד היום. כדורגל בנוי על פוליטיקה. זה יפה לנסות להפריד את זה ולשבת לראות ממשחק אבל בשביל זה יש את צ'לסי ארסנל ומנצ'סטר סיטי בארץ הכדורגל כולו בנוי על פוליטיקה. בתור הקהל של הפועל אנחנו שמאלנים. ככה נולדנו וכנראה שגם ככה נהיה, כל ימני קיצוני שאוהד הפועל הוא מזויף או לא יודע מה הוא מסמל כאשר הוא אומר שהוא אוהד הפועל. במשחק של הפועל נגד בית"ר רק מובלט ההבדל בין גזענים פאשיסטים ימנים לאוהדים האדומיםי אז לדעתי אין שום מקום לנסות להפריד את המשחק מפוליטיקה. :Coel: :CHE:

אהה ואם אני ימני קיצוני אני לא אוהד הפועל אמיתי? אין שום קשר בין הדעה הפוליטית שלך לקבוצה שאתה אוהד.
אידיוט. :SMOKE:

נערך לאחרונה על ידי רועי ב בתאריך 16 ינואר 2013, 22:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 22:39 
NF כתב:
לכל מי שתהה או לא הבין את זה עד היום. כדורגל בנוי על פוליטיקה. זה יפה לנסות להפריד את זה ולשבת לראות ממשחק אבל בשביל זה יש את צ'לסי ארסנל ומנצ'סטר סיטי בארץ הכדורגל כולו בנוי על פוליטיקה. בתור הקהל של הפועל אנחנו שמאלנים. ככה נולדנו וכנראה שגם ככה נהיה, כל ימני קיצוני שאוהד הפועל הוא מזויף או לא יודע מה הוא מסמל כאשר הוא אומר שהוא אוהד הפועל. במשחק של הפועל נגד בית"ר רק מובלט ההבדל בין גזענים פאשיסטים ימנים לאוהדים האדומיםי אז לדעתי אין שום מקום לנסות להפריד את המשחק מפוליטיקה. :COMMY: :hapoel: :CHE:

טוב לדעת...

אני בא לראות משחק, נראה לי שקצת התבלבלתם ביום.
לעשות תפאורה בגלל שני אנשים שמגיעים ליציע ומתוך פחד להסית יציע מוסת, לאן הגענו? שיזדיינו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
לכל מי שתהה או לא הבין את זה עד היום. כדורגל בנוי על פוליטיקה. זה יפה לנסות להפריד את זה ולשבת לראות ממשחק אבל בשביל זה יש את צ'לסי ארסנל ומנצ'סטר סיטי בארץ הכדורגל כולו בנוי על פוליטיקה. בתור הקהל של הפועל אנחנו שמאלנים. ככה נולדנו וכנראה שגם ככה נהיה, כל ימני קיצוני שאוהד הפועל הוא מזויף או לא יודע מה הוא מסמל כאשר הוא אומר שהוא אוהד הפועל. במשחק של הפועל נגד בית"ר רק מובלט ההבדל בין גזענים פאשיסטים ימנים לאוהדים האדומיםי אז לדעתי אין שום מקום לנסות להפריד את המשחק מפוליטיקה. :COMMY: :CHE:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:30 
אם תתעסקו בהם, אתם נותנים להם בדיוק מה שהם רוצים - תשומת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 11:55 
איזה טעות לרשום בפורום הזה... שכחתי שכולם פה "אוהדי הפועל אמיתים" ש"באים בסך הכל לראות משחק" ומאוד אכפת להם מהפועל דווקא נראה לי שיותר אכפת לכם מהעבודה מהמשפחה מלהחליף חיתולים ופעם בשבועיים ככה תזרמו לבלומפילד לשער 2 בשמונה חמישים כדי לראות שעה וחצי של כדורגל ואז תחזרו הביתה ותקללו את השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:

למה מי אתה בכלל שתגיד מי אוהד הפועל אמיתי ומי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יש ארגון הרבה יותר מסוכן מהם שצריך להביע את התנגדותנו אליו
https://www.facebook.com/pi1000

ענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
unknown כתב:
teknoboy כתב:
אדום אש כתב:
teknoboy כתב:
הטעם הוא שאם אנחנו לא נוקיע את הגזענים אז מי כן יוקיע אותם?
ואם אנחנו ניתן להם גושפנקא של לגיטימיות, מי אמור אחר כך לשלול אותה מהם?

שוב, אני שואל, איך עצם ההגעה שלהם למשחק היא אקט של גזענות שדורש הוקאה?

כל הקיום הציבורי שלהם נשען על הגזענות הזאת, כך שהם עצמם - כדמויות ציבוריות - צריכים להיות מוקעים מחברת בני האדם הנורמטיביים.

מה גם שהם בוחרים להגיע ולהבליט את זה רק במשחקים מולינו ומול סכנין.
הם לא באים במטרה לעודד את בית"ר, הם באים במטרה לקדם את האג'נדות הפוליטיות (המסוכנות) שלהם ולגייס עוד חיילים לצבא השנאה שלהם.

נכון, אבל מה אתם מציעים בפועל? מישהו באמת חושב ששלטים של אנטיפה או "מיכאל בן ארי נאצי" (כמו שהוצע קודם) ישנה משהו? שלא לדבר על הפילוג, לא חראם?

הרוש, למי ההודעה שלך מופנית?

שלטים כאלה זה יהיה טמטום מוחלט, בעיקר כי זה בדיוק מה שהם רוצים. אם כבר מתייחסים אליהם, איוון בירך את הקהל שלנו במספיק יצירתיות בשביל שנעשה את זה בצורה שתגרום להגעה שלהם למשחק לעשות להם יותר נזק מתועלת, תחרפן אותם ואת תומכיהם, ותבטיח שרוב שער 5 יוצא להורג אחרי שהם יקימו את הקואליציה האחרונה של מדינת ישראל הדמוקרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 15:04 
אני באמת לא מבין את כל מי שנגד הפגנת אנטיפה במשחק ?
אני רוצה רק להזכיר לכם שבסמל של הפועל עומד איש עם פתיש ועם מגל ובהתאם לכך המועדון מייצג את כל מה שכלול בתוכו שזה בעיקר וליפני הכל שיוויון וחוסר גיזענות .
באים לבלומפילד לבית שנו למבצרנו 1700 אנשים שיש להם שנאה אדירה לכל מי שהוא לא יהודי "טהור " כמוהם ואתם נותנים להם גב ?!

ועכשיו באמת שאלה לכל החכמים . מה הופך את המשחק מול ביתר לכל כך משמעותי וחשוב ומשחק שתמיד מפוצץ איצדיונים ומלא באומוציות ?
הרי גם לחיפה יש קהל גדול ואנחנו עדיין לא סופרים אותם בתור יריבה שהיא יותר מספורטיבית
הרי ביתר בתחתית בשנים האחרונות והמשחק איתם הוא כבר הרבה שנים לא " משחק על 6 נק " (במקרה השבוע זה כבר מפגש צמרת )

אז הינה חברים שלי אוהדי הפועל שקצת איבדו את השורשים , המשחק הזה הוא כל כך טעון וחם מהסיבה הפוליטית (בטח ובטח משחק ערב בחירות) המשחק הזה הוא כל כך חם כי זה הפעם בשנה שבה הקבוצה האנטי גיזענית במדינה ומקבלת את השונה משחקת מול קבוצה של כלבים פשיסטים ומגעילים ששונאים את הערבים ואת השחורים רק בגלל שהם ערבים ושחורים .
קבוצה ששונאת את חבריכים ליציע שיושבים איתכם מידי שבוע רק בגלל שהם לא יהודים

ואותי זה מגעיל ואני נגד גזענות ובאמת שאני מקווה שתיהיה פעולה אנטי פאשיסטית במהלך המשחק כי לתת לחבורה של בבונים לבוא לבלומפילד עם המפגן הגזעני זה פשוט לברוח מאחריות שלנו כאוהדי הפועל .

יאללה :hapoel: האיש עם :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו עם הבית מזכוכית הזה,
זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
1700 אנשים שיש להם שנאה אדירה לכל מי שהוא לא יהודי "טהור "

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
NF כתב:
לכל מי שתהה או לא הבין את זה עד היום. כדורגל בנוי על פוליטיקה. זה יפה לנסות להפריד את זה ולשבת לראות ממשחק אבל בשביל זה יש את צ'לסי ארסנל ומנצ'סטר סיטי בארץ הכדורגל כולו בנוי על פוליטיקה. בתור הקהל של הפועל אנחנו שמאלנים. ככה נולדנו וכנראה שגם ככה נהיה, כל ימני קיצוני שאוהד הפועל הוא מזויף או לא יודע מה הוא מסמל כאשר הוא אומר שהוא אוהד הפועל. במשחק של הפועל נגד בית"ר רק מובלט ההבדל בין גזענים פאשיסטים ימנים לאוהדים האדומיםי אז לדעתי אין שום מקום לנסות להפריד את המשחק מפוליטיקה. :Coel: :CHE:

אהה ואם אני ימני קיצוני אני לא אוהד הפועל אמיתי? אין שום קשר בין הדעה הפוליטית שלך לקבוצה שאתה אוהד.
אידיוט. :SMOKE:

שוב פעם, בלי שום קשר לבחירות הקרבות, יש הבדל גדול בין להיות תומך מפלגת ימין לבין להיות גזען.
מדובר כאן על שלטים נגד גזענות, לא בעד מפלגה כזו או אחרת...
הבחירות עלו לכם לראש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 20:03 
:ote="unknown"]
teknoboy כתב:
אדום אש כתב:
מי אתה בכלל שתקרא להזדהות פוליטית של האולטראס?

אף אחד לא קורא להם להזדהות.
נראה לי שאת כל חגיגת האנטיפה הם הביאו בעצמם.
:ROSE:

יש הבדל בין הזדהות פוליטית שאומרת לך, לך תבחר מפלגה כזו או אחרת, לבין מלחמה בגזענות.
הפועל ת"א אם תרצה או לא תמיד היה ויהיה מועדון שמשויך לשמאל הפוליטי, ותמיד היה וצריך להמשיך להיות, מועדון של יהודים וערבים ביחד. מועדון שימשיך להוות דוגמא שאפשר גם לחיות ביחד. הייתי והמשיך להיות גאה בהיותו של המועדון שלנו ככזה.
יום שני מגיעה לבלומפילד האנטיתזה הכי גדולה של הפועל. הקבוצה שחרטה על דגלה את סמל הגזענות, הפאשיזם, שנאת החינם, תרבות ההכללה.
אם או בלי קשר להגעה של צמד הפאשיסטים לבלומפילד, מחובתנו להפגין את הצד המנוגד.
שוב, לא מדובר בפוליטיקה.
מדובר בשנאה לגזענות.
מדובר בזה שלא ניתן שישפילו שחקנים שלנו וחברים ליציע רק ביגלל שלא נולדו יהודים. מתופעות כאלו נמאס לנו אי שם בסוף שנות ה40.

love hapoel, hate racism! [/quote]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 20:23 
עצם פתיחת האשכול והגעתו ל3 עמודים מעיד על זה שאתם עושים אותם להרבה יותר רלוונטים ממה שהם,
אני זוכר את התקופות שפשוט היינו מוחים להם כפיים והם היו משתגעים מזה שלא מתיחסים אליהם.
למשחק ביום שני הם יגיעו במוטיבציה גבוהה שללא ספק תשפיע על השחקנים שלהם לטרוף את הדשא,
לכן רק ניצחון זה מה שחשוב,
לא להתעסק איתם יותר מידיי, לא בגזענות ולא בפאשיזים, אלא, רק בניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 21:54 
NF כתב:

עוד ליצן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
תעיפו תפוליטיקה כמה שיותר רחוק מהכדורגל כבר.
חלאס, זה היה, וזה נגמר, יש דעות פוליטיות - ויש ספורט.
אני מכיר לא מעט שמאלנים אוהדי בית''ר ולא מעט ימנים קיצוניים אוהדי הפועל כדוגמת אליהו.נ.
להפסיק לאלתר עם שירי השואה, עם השירים שמוציאים אותנו מטומטמים כמו "ישמעל עולה", ממש מזכיר לי את הקהל שלנו כדוגמת "ילד קטן שמנסה להתמרד נגד ההורים שלו בלי להבין מה המשמעות של המילים ורק מגיע לו לחטוף כאפה עד שיגדל ויבין". פשוט ככה. גברים. פאדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 02:18 
חזוקה כתב:
תעיפו תפוליטיקה כמה שיותר רחוק מהכדורגל כבר.
חלאס, זה היה, וזה נגמר, יש דעות פוליטיות - ויש ספורט.
אני מכיר לא מעט שמאלנים אוהדי בית''ר ולא מעט ימנים קיצוניים אוהדי הפועל כדוגמת אליהו.נ.
להפסיק לאלתר עם שירי השואה, עם השירים שמוציאים אותנו מטומטמים כמו "ישמעל עולה", ממש מזכיר לי את הקהל שלנו כדוגמת "ילד קטן שמנסה להתמרד נגד ההורים שלו בלי להבין מה המשמעות של המילים ורק מגיע לו לחטוף כאפה עד שיגדל ויבין". פשוט ככה. גברים. פאדיחה.

מי ההורים במטאפורה הזאת? החברה הישראלית הנאורה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 06:26 
NF כתב:
איזה טעות לרשום בפורום הזה... שכחתי שכולם פה "אוהדי הפועל אמיתים" ש"באים בסך הכל לראות משחק" ומאוד אכפת להם מהפועל דווקא נראה לי שיותר אכפת לכם מהעבודה מהמשפחה מלהחליף חיתולים ופעם בשבועיים ככה תזרמו לבלומפילד לשער 2 בשמונה חמישים כדי לראות שעה וחצי של כדורגל ואז תחזרו הביתה ותקללו את השחקנים.

ילד מטומטם.קח את הפוליטיקה שלך ודחוף אותה לתחת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קריאה לאולטראס- פעולה אנטיפאשיסטית עכשיו..
הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 13:34 
KingAlpaca כתב:
הרוש הודף כתב:
היי חברים, הפועל תמיד היה ותמיד יהיה מועדון שמאלני. איזה באסה הא?
לא שאני אומר לאנשים עם דיעות ימניות למצוא קבוצה אחרת, חלילה. אבל אל תנסו לשנות את הדי אן איי של המועדון לפי איך שנוח לכם.

היי חבר, הפועל לא הייתה יכולה להתקיים היום לפי הסטנדרטים של מקימייה,
אפילו לא קרוב.
למעשה, אם ה"שמאל" של אז, היה קם לחיים פתאום, והיה רואה את השמאל של היום, הוא היה הורג את עצמו שוב.

בוא תאיר את עיניינו ותסביר לי מה זה השמאל של פעם ולמי אתה מתכוון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
אני רוצה רק להזכיר לכם שבסמל של הפועל עומד איש עם פתיש ועם מגל ובהתאם לכך המועדון מייצג את כל מה שכלול בתוכו שזה בעיקר וליפני הכל שיוויון וחוסר גיזענות .
באים לבלומפילד לבית שנו למבצרנו 1700 אנשים שיש להם שנאה אדירה לכל מי שהוא לא יהודי "טהור " כמוהם ואתם נותנים להם גב ?!

ועכשיו באמת שאלה לכל החכמים . מה הופך את המשחק מול ביתר לכל כך משמעותי וחשוב ומשחק שתמיד מפוצץ איצדיונים ומלא באומוציות ?
הרי גם לחיפה יש קהל גדול ואנחנו עדיין לא סופרים אותם בתור יריבה שהיא יותר מספורטיבית
הרי ביתר בתחתית בשנים האחרונות והמשחק איתם הוא כבר הרבה שנים לא " משחק על 6 נק " (במקרה השבוע זה כבר מפגש צמרת )

אז הינה חברים שלי אוהדי הפועל שקצת איבדו את השורשים , המשחק הזה הוא כל כך טעון וחם מהסיבה הפוליטית (בטח ובטח משחק ערב בחירות) המשחק הזה הוא כל כך חם כי זה הפעם בשנה שבה הקבוצה האנטי גיזענית במדינה ומקבלת את השונה משחקת מול קבוצה של כלבים פשיסטים ומגעילים ששונאים את הערבים ואת השחורים רק בגלל שהם ערבים ושחורים .

ואותי זה מגעיל ואני נגד גזענות ובאמת שאני מקווה שתיהיה פעולה אנטי פאשיסטית במהלך המשחק כי לתת לחבורה של בבונים לבוא לבלומפילד עם המפגן הגזעני זה פשוט לברוח מאחריות שלנו כאוהדי הפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 15:47 
אדום עד לגרדום כתב:
NF כתב:

תשמע,
אין לי שום בעיה עם אוהדים מהימין הפוליטי. אפילו לא קצת בעיה.

במקרה שלך, שהאידיאולוגיה מתערבבת בגזענות פאשיסטית שגובלת בנאציזם, כנראה שאין לך מושג מה הסמלים של המועדון הזה מייצגים.

עוצמה לישראל זה לא פוליטיקה
גזענים שיישארו בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 16:02 
נשיקה צרפתית כתב:
המלך אגג כתב:

כשהקהל שלנו יהיה באמת טהור ותמים, לא ישיר שירי שואה ונאצה, לא יאחל מחלות סרטן לכל מיני אנשים וכו', תעשו איזה מפגן אנטי פשיסטי גזעני שאתה רוצה, עד אז, כל מפגן או מצגת תראה כמו שיא הצביעות...
עדיף להתעסק בכדורגל ובעידוד הקבוצה במקום להיות מתקני העולם ולוחמי הצדק הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
NF כתב:

תשמע,
אין לי שום בעיה עם אוהדים מהימין הפוליטי. אפילו לא קצת בעיה.

במקרה שלך, שהאידיאולוגיה מתערבבת בגזענות פאשיסטית שגובלת בנאציזם, כנראה שאין לך מושג מה הסמלים של המועדון הזה מייצגים.

עוצמה לישראל זה לא פוליטיקה
גזענים שיישארו בבית

שלא יראה כאילו אני נוקט צד בויכוח המטופש ביותר EVER, אבל מי אתה שתקבע שעוצמה לישראל הגאייז הם גזענים? נדמה לי שאילו היה כך בית משפט היה פוסל אותם כפי שכבר עשה בעבר למפלגה מהצד הימני במפה הפוליטית, ולא אתה או 100 מצקצקים אחרים ישנו את הלגיטימיות של המפלגה הנל להביע את דעותיה, מרוחקות ככל שיהיו מדעותיך הפרטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 16:39 
הם תומכי כהנא, ארגון שהוצא מחוץ לחוק על ידי בית המשפט.
על אותו משקל אני יכול לשאול אותך מי קבע שבית"ר קבוצה גזענית?
הרי נקבע בחוק שקבוצה גזענית תיענש בהורדת ליגה. אם בית"ר היו גזענים בטח בית המשפט כבר היה פוסל אותם, נכון?

הם לגיטימים כמו ששמעון מזרחי לגיטימי. אחרת בית המשפט היה פוסל אותו. וזה.
אבל עזוב, מה אתה קשור, זה הויכוח הכי מטופש "ever".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הם תומכי כהנא, ארגון שהוצא מחוץ לחוק על ידי בית המשפט.
על אותו משקל אני יכול לשאול אותך מי קבע שבית"ר קבוצה גזענית?
הרי נקבע בחוק שקבוצה גזענית תיענש בהורדת ליגה. אם בית"ר היו גזענים בטח בית המשפט כבר היה פוסל אותם, נכון?

הם לגיטימים כמו ששמעון מזרחי לגיטימי. אחרת בית המשפט היה פוסל אותו. וזה.
אבל עזוב, מה אתה קשור, זה הויכוח הכי מטופש "ever".

לא הויכוח האם הם גזענים או לא מטופש, אלא הדיון שנוצר פה על הלגטימציה של הבית היהודי ישראלי החדש או איך שלא קוראים ליצורים האלה שהם פי אלף גייז.

והנקודה שלך כאילו בית המשפט וההתאחדות שניהם בעלי אותו יושר מעלה בי את החשד שאתה לא באמת מתכוון למה שהערת כאילו אם ההתאחדות לא הורידה את ביתר ליגה אז הקהל וההנהלה שלה לא גזעניים. לעומת זאת, במערכת המשפט יש לי קצת יותר אמונה שאם העוצמה לישראל האלו היו עושים פעולות בלתי חוקיות הם היו נענשים כפי שכך נענשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
KingAlpaca כתב:
הרוש הודף כתב:
היי חברים, הפועל תמיד היה ותמיד יהיה מועדון שמאלני. איזה באסה הא?
לא שאני אומר לאנשים עם דיעות ימניות למצוא קבוצה אחרת, חלילה. אבל אל תנסו לשנות את הדי אן איי של המועדון לפי איך שנוח לכם.

היי חבר, הפועל לא הייתה יכולה להתקיים היום לפי הסטנדרטים של מקימייה,
אפילו לא קרוב.
למעשה, אם ה"שמאל" של אז, היה קם לחיים פתאום, והיה רואה את השמאל של היום, הוא היה הורג את עצמו שוב.

בוא תאיר את עיניינו ותסביר לי מה זה השמאל של פעם ולמי אתה מתכוון?

זה באמת באמת דורש הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 21:28 
קדימה עוצמה לישראל, יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: