הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
רדרוני, אין ספק שמה שגורדנה יודע לעשות אין אף שחקן אחר בארץ שיודע לעשות.
העניין הוא שהפריצות האלו דרך האמצע צריכות לבוא כערך מוסף לאחר הנעת כדור. כרגע הפריצות האלו זו ברירת המחדל שלנו ובמידה רבה מדובר באשמתו של גורדנה שאין לו צל של מושג איך מניעים כדור.
בדרבי היכולות של גורדנה מאוד באו לידי ביטוי כי זה שבר את הלחץ שלהם, אבל כשיטה זה לא עסק ועד שגורדנה יוכיח שהוא יותר מזה אין לו מקום בהרכב.
אני מסכים עם כל מה שכתבת חוץ מהתזה המרכזית שלך שזו אשמתו של גורדנה. לכל הקבוצה הזו אין יותר מדי מושג איך מניעים כדור. לך לדרבי, תראה את חנן ממן בדקה 92 נגד 9!!! שחקנים, במקום להחזיק כדור, מאבד פעמיים כדורים במקום שהקבוצה תחזיק את הכדור ולא תיתן למכבי לגעת בו עד סוף המשחק.
דג'מבה לא יודע ללכת קדימה ולפתוח אופציית מסירה מסיבה לא מובנת, המגינים לא הולכים קדימה והחלצים נמצאים קילומטר משאר הקבוצה. זה באמת לא קשור לגורדנה שגם לו מן הסתם, יש את הבאגים שלו ונכון שהוא עושה המון טעויות, אבל לקבוצה צריכה להיות שיטת משחק ברורה שמוכתבת ע"י המאמן ואופציות מסירה כל הזמן.
הפועל צריכים לשחק הרבה יותר לעומק מאשר לרוחב ואחורה. פעם אחרי פעם אתה רואה אותם נותנים פס לרוחב ואחורה עד שמגיעים לשוער ומשם הכדור כמובן הולך לאיבוד. לגורדנה יש חלק בזה כמו לכל הקבוצה. בכלל, כל שיטת (או האין שיטה) הזו של המתפרצות זה לא קשור לכדורגל. הפועל תלויים ביריב לחלוטין.
מסכים איתך שיש לנו הרבה שחקנים שלא יודעים להניע כדור והאשמה היא לא רק של גורדנה. דווקא ממן אגב, על אף הטעויות בדרבי, בדרך כלל מניע כדור בצורה חכמה.
העניין הוא שהאשמה המרכזית (גם אם לא הבלעדית) נופלת על שחקני הקישור. בלי גילי אנחנו משחקים עם שלושה שחקני קישור כשמתוכם שניים לא יודעים להניע כדור והשלישי נעלם לרגעים ארוכים.
כרגע לאריק אין לנו תחליף ולכן בעיני אם מישהו יצטרך לצאת מההרכב זה יהיה גורדנה.
דרך אגב, אם באמת רוצים לעשות רכש חכם וככל הנראה גם לא מאוד יקר בינואר, צריך ללכת בכל הכוח על גל אראל.
הבעיה היחידה פה היא אם כבר מוסרית, יש גבול עד כמה אוכלי נבלות אפשר להיות

אני לא מסכים (לגבי גורדנה לא בהרכב), אבל בסדר, מותר.
לגבי רכש, אם מדובר בשנה הקרובה, קודם כל מגינים ולא בונדר. מגן ימני שיודע להתקיף, שיוכל לשחק עם גילי על הקו, כנ"ל אחד כזה בשמאל.
אם יהיו מגינים והפועל יצליחו איכשהו להתקדם בצורת המשחק שלהם, לעשות לחץ על היריב ולהניע כדור נכון, אני יכול לחיות גם עם הבלמים וגם עם דג'מבה, גורדנה ואבוטבול. ברגע שהפועל ישחקו כדורגל מינימלי וחכם, החלק ההתקפי כבר יעשה את ההבדל.
בכדורגל הנוכחי, לא משנה את מי תביא זה לא יעזור. גם הסגל הזה הבעייתי מסוגל להרבה יותר. זה שהפועל לא עושים לחץ, כבר כתבתי פה את זה 200 פעם, זה לא הגיוני
עם איך שהקבוצה עומדת אני אשכרה מעדיף כבר שלא יעשו לחץ. זה יהיה מביך.