תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפולה אדל
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 02:48 
יובל כתב:
red in blood כתב:
Gunner כתב:
האדום הצורר כתב:
אם טוטו תמוז עדיין מורחק מהדרבי אחרי צילומי הבננה, באמת שאין למה לעלות למשחק.
שנאמר כבר: נשבר הזין.

כנראה שלא הבנתם אבל טוטו הורחק מיותר ממשחק אחדבגלל שהוא אמר לשופט את האמת הקשה( שאין לו מושג) ולא בגלל ההשתקה

לא נכון.
הוא הורחק ממשחק אחד על ההשתקה וממשחק אחד על המילים לשופט.
אפשר לבטל לו את ההרחקה על ההשתקה, ואז הוא ישחק בדרבי.

אי אפשר לערער על עונש של פחות מארבעה משחקים.

לא צריך לערער.
כמה פעמים זיינו אותנו מחוץ לגבולות התקנון? שפעם אחת יקלו איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
אפולה :BOW: :BOW:
מלך העולם! גם אם חותם מחר אצל ראנץ׳ ספרדי

אני מאוד מכבד שחקנים שמדברים בשמם ולא מדליפים בחשיכה כאילו היו גנבי תיקים מנשים מבוגרות. במיוחד כאשר הדברים לא כל כך נעימים לאי אלו אזניים ערלות, שמסוגלות להתנקם בו כבר במחזור הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אבי כתב:
the red man כתב:
לא שאני חושב שהשיפוט היה נורמלי במשחקים האחרונים
אבל השחקנים משחקים כמו המריצה של תבריזי ביום רע (לא דווקא אדל שעד המשחקים האחרונים היה סביר) וזה לא רק השלוש משחקים האלו
אני יודע שזה נוח להאשים את כל העולם ולא להסתכל על בעיות מבית אבל ההפסדים האלו הם קודם כל על אחריות הקבוצה\שחקנים\מאמן ושאר הצוות המקצועי
כל השאר זה רק תוספות או לפחות כך אני חושב שצריך להתייחס לזה.

בסדר הקבוצה לא משחקת טוב ובלה בלה בלה בלה
שורה תחתונה שופטים גנבו לנו ב 6 ימים לפחות 4 נק'

לא, שורה תחתונה אנחנו קבוצה פח שגם עם הטעויות האלה (ורבאק, תראה מה קורה עם טעויות באירופה), היינו צריכים לעשות הרבה יותר.

לא.
אנחנו קבוצה פח, שבמצב שגם השופט נגדה, אז אין לה ממש סיכוי.
גם בטדי, וגם אמש, העוול שנעשה לנו נעשה או כשהיינו ביתרון, או בשיוויון. כלומר, במצבים בהם המשחק צמוד.
אז סבבה, אנחנו חלשים, לא הגיע לנו לנצח. אבל לפחות שיקרה בצורה הוגנת.
זה שמצב הקבוצה מתסכל, לא אומר שאי אפשר להתרגז על השריקות או האי שריקות הלא פחות מהזויות שנשרקות נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 08:37 
העונה הזאת הולכת לפח, לפחות נרוויח את בוריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:20 
שופטי ליגת העל: יש להעמיד את אדל לדין. השוער: אני לא מצטער
sport5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:20 
יש כאן מאבק על הדמוקרטיה. אדל לא פנה ואמר על שופט מסויים הוא דיבר בהכללה. אנחנו לא איראן או סוריה ומותר למתוח ביקורת על אנשים. אם יורחק מצידי לעלות עם הנוער עד סוף העונה כולל דרבים!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אם למישהו היה ספק שמדובר לא רק בשוער גדול,אלא באישיות גדולה.
נכון,זה סוג של טמטום והתאבדות להגיד כזה דבר,אבל הוא שוב מראה כמו בהזדמנויות אחרות כמה אכפת לו מהקבוצה,בלי לראות בעיניים,ורק על זה אני מצדיע לו.
אם היו לנו עוד כמה כאלה בקבוצה,ובעיקר בהנהלה,שלא מפחדים ללכת ראש בראש בזמן ששוחטים אותנו על הדשא ומחוץ לו,המצב היה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:29 
שופטי ליגת העל: יש להעמיד את אדל לדין. השוער: אני לא מצטער

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 31930.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:32 
אמיר לובין בתגובה: נגיש תלונה לאופ"א!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אמיר לובין בתגובה: נגיש תלונה לאופ"א!

שקרן.

אמיר ליובין בתגובה:
"הופתענו, רק נגד הפועל עושים דברים כאלו. נשקול להגיש תלונה לאופ"א אם לא יבטלו את העמדה לדין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:45 
מדהים, ״שתו לי אכלו לי לובין״ מגיעה לכל פינה במועדון הזה, כולל אוהדים ובסוף התירוצים מגיעים לאדל, לא ייאמן, די כבר עם זה, לא נראה לכם שהגענו לסף הפאטיות? אז שיפרשו מהליגה ויפרשו גם מאירופה, הרי שתי מסגרות זה יותר מדי בשבילם, שיתחילו לעבוד פעמיים ביום על כושר, שיבדקו משקלים של שחקנים ויעשו מעקב, יש עוד כמה דברים שמועדון מקצועני אמור לעשות, אבל אנחנו מועדון חובבני שמנהלים אותו בכיינים במשרה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אפולה אדל
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מדהים, ״שתו לי אכלו לי לובין״ מגיעה לכל פינה במועדון הזה, כולל אוהדים ובסוף התירוצים מגיעים לאדל, לא ייאמן, די כבר עם זה, לא נראה לכם שהגענו לסף הפאטיות? אז שיפרשו מהליגה ויפרשו גם מאירופה, הרי שתי מסגרות זה יותר מדי בשבילם, שיתחילו לעבוד פעמיים ביום על כושר, שיבדקו משקלים של שחקנים ויעשו מעקב, יש עוד כמה דברים שמועדון מקצועני אמור לעשות, אבל אנחנו מועדון חובבני שמנהלים אותו בכיינים במשרה מלאה.

זה שהאוהדים מתעסקים ב"שתו לי, אכלו לי" זה נורמלי לחלוטין. זה שההנהלה והצוות המקצועי תופסות על זה טרמפ כדי להסית מהן אש וזה מחלחל לשחקנים. זה הרסני למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אפולה אדל
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:58 
deep red כתב:
chimpfive כתב:

זה שהאוהדים מתעסקים ב"שתו לי, אכלו לי" זה נורמלי לחלוטין. זה שההנהלה והצוות המקצועי תופסות על זה טרמפ כדי להסית מהן אש וזה מחלחל לשחקנים. זה הרסני למועדון.

הם לא תופסים על זה טרמפ, הם הפכו ושידרגו את זה לשיטת ניהול דה פקטור, מה שמשעשע (או עצוב) זה לראות את יוסי אבוקסיס בשני הראיונות בסוף המשחקים נגד בית"ר ונתניה, גם שם הוא התחיל עם "לא רוצה להתעסק בשיפוט" מתעסקים בשיפוט ימים, וגם אתמול "לא רוצה להתעסק בשיפוט"... ברור שזה מגיע לשחקנים, אדל בכושר נוראי מקבל אסמכתא מהצוות המקצועי ומוצא את התירוץ המושלם תבריזי אשם שהוא מקבל שערים קלים, זה יעלה לו גם בהרחקה כנראה, בכלל נראה שהקבוצה והשחקנים עושים מה שבזין שלהם, ראו את זה אתמול עם טב"ח שכל המשחק מנסה בכוח לקבל צהוב, מלך השכונה שהיה צריך כבר לקבל כאפה ממזמן, השופטים כנראה גם אשמים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:08 
יש כאן הסתבכות וגם גדולים מאדל נפגעו על דברים בדיאבד לאחר משחק.
הפועל צריכה לפנות להתאחדות שתפעיל שיקול דעת לאור הפגיעה הקשה בהפועל לאחרונה כדי לדלג על מה שקרה.
תמים ? נכון. אבל שווה לנסות. אם יהיה פרסום במדיה להתאחדות יהיה קשה להתעלם מכך שכולם, גם שונאי הפועל וחשוב מזה גם כאלה שלא מעורבים בכדורגל, ידעו עד כמה היא חרא.

לעתיד, צריך לחנך שחקנים שחלק מהתפקיד של רמון וליובין הוא להביע תרעומת קשה. נכון שהם בניגוד לאדל לא יכולים להגיד חרא ובניגוד לטוטו לא יכולים להגיד על שופט שהוא אפס. ועדין הם אלה שאמורים לספוג את האש הנגדית. אפילו לא המאמן חם המזג, שאגב יצא סולידי מהארועים.
אז נכון שלחכות להנהלה זה מעצבן, משפיל ומאוד מאוד מאוד קשה. אבל הם מקצוענים, כולל שכר גבוה, וצריכים להבין שבתגובותיהם הם רק פוגעים בעצמם ובקבוצה. ומשמחים את השונאים לסוגיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כמו במקרה של תגובת תמוז להרחקה, אין כל-כך שיקול דעת. פשע לא מצדיק "פשע" אחר, גם אם זה רק "אין לך מושג" או "חרא שופטים".

זאת אכן תמימות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס,גם אם יעמידו את אדל לדין,זה לא יהיה השבוע.
הבית דין הוא בימי רביעי,ועד שהעניין ייתגלגל,כבר לא ייזמנו אותו להשבוע אלא לשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג,
אם בית הדין ירצה, היום יתקיים דיון לגבי אדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:49 
שער 7 הוא אדום כתב:
הבית דין הוא בימי רביעי,ועד שהעניין ייתגלגל,כבר לא ייזמנו אותו להשבוע אלא לשבוע הבא.

את טוטו ידעו יפה מאוד להעמיד לדין יומיים אחרי המשחק בטדי...
שממה שזכור לי תמיד מעמידים שחקנים/קבוצות רק שבוע אחרי ובטח שלא יום וחצי

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
היה פעם כותב בפורום שדי חיבבתי למרות שלא היה אוהד הפועל. הכינוי שלו היה " שונא בכיינים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

את טוטו ידעו יפה מאוד להעמיד לדין יומיים אחרי המשחק בטדי...
שממה שזכור לי תמיד מעמידים שחקנים/קבוצות רק שבוע אחרי ובטח שלא יום וחצי

זה שונה.
אצל טוטו זה זימון כתוצאה מהשופט.
במקרה הזה אלה דברים שנאמרו לכתב,ועד שייבררו מה נאמר בדיוק,למי ולמה,ייקח בטח כמה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:55 
אדום אופטימי כתב:
היה פעם כותב בפורום שדי חיבבתי למרות שלא היה אוהד הפועל. הכינוי שלו היה " שונא בכיינים".

התבכיין?
העביר ביקורת, ואפילו מדוייקת.

אפשר להגיד על אדל הרבה דברים, אבל עצם השארותו בשנה שעברה מבלי להעביר מילת ביקורת על המועדון ועל ההתנהלות הבזיונית וגם יכולתו הטובה השנה (למעט 2 המשחקים האחרונים) גורמת לי לכבד אותו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אחלה כותרת ב ONE
בלי אדל בלי טוטו ואולי בלי טבח
כמה שאנחנו נראים לא טוב לקראת האסון בראשון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:45 
פאביו כתב:
אחלה כותרת ב ONE
בלי אדל בלי טוטו ואולי בלי טבח
כמה שאנחנו נראים לא טוב לקראת האסון בראשון.

:LOL2: 1. זה ליו"ר איגוד השופטים בן זונה סלמן שאומר שאלו דברים חמורים , הסתכלת פעם במראה טמבל ?
:LOL2: 2. זה בגלל החבורה האינפנטילת בהתאחדות שלא הייתה מוכנה להזיז את הדרבי לשני , מחר אדל בטיסה וחוזר לדרבי כך שאין להם זמן להעמיד אותו לדין ( למרות שאצל ההתאחדות הכל אפשרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אדום אופטימי כתב:

התבכיין?
העביר ביקורת, ואפילו מדוייקת.

אפשר להגיד על אדל הרבה דברים, אבל עצם השארותו בשנה שעברה מבלי להעביר מילת ביקורת על המועדון ועל ההתנהלות הבזיונית וגם יכולתו הטובה השנה (למעט 2 המשחקים האחרונים) גורמת לי לכבד אותו מאוד.

הוא גם אמר שהגביע זה בשביל האוהדים ובשביל מיסייה טביב.

מה לעשות שהוא כנראה לא שנא את התנהלותו של טביב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שבדיון הוא פשוט יגיד שהוא לא אמר את הדברים. אלא אם כן יביאו את העיתונאי ותהיה לו הקלטה, אי אפשר להרשיע אותו על סמך מה שעיתונאי כותב שהוא אמר כביכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:05 
לוגיקה של ילד עם פיגור.
למה אני מגיב לך רק אללה יודעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
קצת חבל שאדל דיבר על הפנדל שנתניה קיבלו.
יש כל כך הרבה דוגמאות לאיך שופטים זיינו אותנו. למה להעלות את ההחלטה הבודדת שהיתה נכונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:21 
במה שאדל אמר הוא לא מייצג רק את עצמו ולא רק את הפועל

אלה הוא מייצג את כל הליגה הוא מייצג את כל הליגה שחושבת בדיוק כמוהו על השופטים ופשוט מפחדים לדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:

אלה הוא מייצג את כל הליגה הוא מייצג את כל הליגה שחושבת בדיוק כמוהו על השופטים ופשוט מפחדים לדבר

אתה טוען שכל הליגה חושבת שהשופטים דופקים אותה? מן הסתם מישהו טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 13:09 
bloodbrother כתב:
צעיף מעופף כתב:

אתה טוען שכל הליגה חושבת שהשופטים דופקים אותה? מן הסתם מישהו טועה.

אני טוען שכל הליגה פה יודעת שהשיפוט חרא
היום זה אנחנו מחר זה הם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: