redrony כתב:
השאלה היא מה אתם רוצה להשיג.
גם אדם שקול ורציונלי כמוני הולך להתפוצץ. זה מטריף.
אבל השאלה נגד מה אתה נלחם ומה תשיג. בטווח הקצר והארוך.
לא לעלות למשחק זה ירידת ליגה וזה מה שיקרה. אף אחד לא ייתן לך לעשות דין לעצמך. כמה שתלך ראש בקיר, ככה הם יילכו איתך עוד יותר ראש בקיר.
לגבי ההעמדה של טוטו לדין והעונש שלו, זה מעצבן, במיוחד על הרקע של מה שהוביל אותו להתנהג ככה (ואני לא מדבר על ההשתקה של הקהל), אבל אם מבודדים את זה, זה סביר מבחינת בית הדין.
מה שלא סביר זה שלא מעמידים לדין את בית"ר וזה שהשופט לא ציין נהמות בדו"ח השיפוט שלו, כי הוא פירש את הנהמות כלפי טוטו כשנאה אישית כלפיו (ששוב וכבר כתבתי, אני לא בטוח שזה לא נכון, אבל אי אפשר לפרש מקרה אחד ככה ושזה מגיע להפועל, כמו לפני כמה שנים, כן לתת רדיוס).
אני חושב שכמה שזה קשה כרגע, צריך לשים את כל העניין הזה מאחורינו ולא להתעסק בזה כי זה יכול להביא רק לנזק בריכוז של הקבוצה במשימות הספורטיביות שלה.
אני מצטער שאני צריך להגיד את זה כאן, אבל יש פה הרבה התייפיפות נפש של אוהדי הפועל. אני נגד גזענות, זה דוחה ומגעיל ואני בהחלט יכול להבין ששחקן מגיב לזה בצורה יוצאת דופן (הייתי מעדיף שלא יגיב, אבל יכול להבין). מצד שני, כמו שגזענות היא דבר נורא, ככה גם פנינים שאוהדי הפועל מפיקים מהפה שלהם הם לעיתים לא פחות גרועות ואני לא מדבר על קריאות השואה (שהן גרועות לכשלעצמן) אלא דווקא על דברים אכזריים שכוונו כלפי שחקנים ודמויות אחרות שבאו כיריבים ספורטיביים. כולם פה יוצאים כנגד הגזענות ובצדק רב, אבל שזה מגיע אלינו ולדברים שבהם אנחנו פחות בסדר, קולות הצדק נאלמים, לפחות אצל חלק מהאנשים פה.
טוטו לא ישחק בדרבי ונגד זה אין מה לעשות, כי אי אפשר לערער על עונש של פחות מ-4 משחקים. לא לעלות זה בעיניי לא אופציה וצעד שיפגע בקבוצה בטווח הקצר והארוך.
רוצים להתלונן נגד בית"ר באופ"א - סבבה. לא רואה איך זה עוזר לנו, אבל שיהיה.
לנשום עמוק, להיות ביחד ולהסתכל קדימה.
שאביחי ידין נתן את מופע האימים שלו בדרבי חלק מהאנשים פה היו מבסוטים. הנה, הוא הראה למשיח מי אנחנו. עכשיו שופטים לא ידפקו אותנו יותר. ידפקו, תאמינו לי, גם בבלומפילד וגם בדרבים. אולי אפילו עוד ישבצו לנו את משיח שיעשה שוב דווקא.
יש נתניה ביום ראשון, דרבי שבוע אחרי זה ואליפות לקחת. זה מה שחשוב ועל זה צריך להסתכל. כל אלה שיוצאים עכשיו למאבק עקרוני בגזענות, שיבדקו טוב טוב וישאלו את עצמם האם אנחנו חפים מהתנהגויות בוטות שמוסרית לא פחות גרועים מהגזענות של אוהדי בית"ר.
לא לעלות זה לא אופציה , אבל ברגע שמושמעים קללות לעבר טועמה צריך פשוט לרדת. (יקח להם פחות מדקה)