el dudernio כתב:
גבעתיים כתב:
לשים את אלרואי במקום טב"ח כל כך קשה לעיכול (חוץ, מבדקות סיום בהם עלינו לשמור על תוצאה) שקשה לי להכיל.
והכוונה היא לסימן שאלה קטן על אבוקסיס כמאמן.
אלרואי שייך לקבוצת שחקנים שהתחילו יפה והראו ניצוצות ולאחר מכן נרדמו קשות.
זה לא שייך לניתוח תכונה תכונה, אלא למומנטום ולמנטליות.
תכונה, תכונה אפשר לפסול גם את אינזאגי וגדולים אחרים. ועובדה שעם כל תכונותיו אלרואי התחיל יפה מאוד בק"ש.
אבל, מומנטום ובנית קריירה זה כבר משהו אחר כמו שראינו ממליקסון, ארביטמן, בן בסט ואחרים אותם רבים הספידו לפני הצלחות גדולות.
להפועל, אלרואי חיובי. אבל, על רקע פיצוץ הכישרון במערך הקדמי הוא אינו חיוני.
לאלרואי, הפועל לא מתאימה. עליו לעבור לקבוצה כמו נתניה או ב"ש כדי להגדיל את הסיכוי המעורפל שיפרח.
ואם יצליח, לחשוב טוב טוב האם הוא רוצה לחזור לקבוצה גדולה שזה יהיה ההימור היחיד הראוי בקריירה שלו. ההימור שלו לשחק בהפועל אינו ראוי, אם כי סיכויים תיאורטים תמיד קיימים, ומזכיר תגובות בפורום על טיפשותו.
בשביל לדעת אם ארואי מתאים או לא להפועל צריכים קודם לדעת איך משחקים.
אם אנחנו משחקים כמו שרוב הפורום רוצה:
-------דג'מבה----ממן------
טב"ח------ורמוט------דאמרי
-----------טוטו-----------
אלרואי הוא החילוף האופטימלי לטב"ח / דאמרי כשחקן קו מהיר שנותן את הגוף בהגנה ורץ לקבל כדור בשטחים מתים בהתקפה.
התנועה של אלרואי ללא כדור יחסית טובה, ואם תוסיף לזה את התכונות שאמרתי הוא בהחלט מתאים לשיטה הנ"ל, כאופציה מהספסל,
ומכיוון שהוא שקט ולא עושה בלאגן ובאמת עושה רושם כמקצוען אמיתי, אני לא חושב שיש בארץ מישהו שיהיה יותר טוב ממנו ל"עמדה" הזאת.
זו האמת אבל לא כולה.
כן, אלרואי מהיר. כן, אלרואי עושה תנועה. כן, אלרואי עושה הגנה.
אבל, וזה אבל גדול, מה הוא עושה עם הדבר הקטן העגול שנחוץ כ"כ בשביל לבשל ולהבקיע ?
איך יכול להיות שגם אחרי כ"כ הרבה זמן בהפועל קבלת ההחלטות שלו ברמה כזו נמוכה ?
למה לעזאזל הוא לא מסוגל לעצור כדור בלי שהוא יטוס מטר ממנו ?
מתי בפעם האחרונה ראית אותו עובר שחקן על הקו ומרים לרחבה ?
אני באמת חושב שלילד יש פוטנציאל ונתונים בסיסיים להיות שחקן מצוין אבל משהו בקופסא פשוט לא עובד.
יכול להיות שזו פאניקה, יכול להיות שזה חוסר אימון, יכול להיות שזו המחשבה שלא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד יהיה חילוף ראשון, אבל בשורה התחתונה, היה עדיף לטובתו ולטובתנו שיצא להשאלה וישחק 90 דקות בכל משחק במשך עונה שלמה עם מאמן שבאמת מאמין בו עד הסוף.
הוא העדיף להישאר ורק להעמיק את הבור שהוא נמצא בו. חבל.